Jag spår ett KAOS!

I helgen äger Ani Jewels event med café och pop up-store rum och på Instastory skriver Bianca att både hon och Lovisa Worge kommer finnas på plats för att umgås och kramas med sina följare.
Trots att det inte utlovats några goodiebags så spår jag att det här kommer omgärdas av mer kaos än när Lyko öppnade sin butik på Drottninggatan, särskilt som Anis café enbart har öppet i två ynka dagar.

Igår befann jag mig förresten på NK och kunde inte låta bli att smita in på Caias pop up-store för att sniffa på deras nya parfym Bisou, och den doftade underbart. 
Jag har och uppskattar flera av deras parfymer men den här är nog faktiskt en ny favorit!

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Det har väl visst utlovats något till dom 100 första

      Stämmer!

      Inte en goodiebag.

        Nej men samma koncept, de utlovar något till dom första för att locka dit folk

      Ja gåva till de första 100, troligtvis de första 100 som köper något, 100 första betalande kunder men det framgick inte. Jag undrar varför det skrivs om detta event ännu en gång här, har ju redan varit inlägg om detta hmm lite misstänkt hehe… Tror inte det blir fler eller mer hysteri än till Lykos öppning och tror inte någon kommer sova över utanför men mycket folk kommer det nog att bli.

        Hehe. Hehe. Hehe. Vrider och vinklar.

          😆

    Mysigt att kika igång julen…

      Ja , titta igång julen på Artellerigatan 😉 Det stod att de 100 första får en julgåva. En pepparkaksask kanske? Jag ligger redan här och tältar, kallt som sjutton🤒

      Ja…”kika igång Julen”?

        På ”Artellerigatan”.

    Det kommer bli hysteri. Hoppas dom som köar klär sig varmt åtminstone.

    Reklam för Ani här igen ja, och även för Caia. Det är ofta du gör reklam för dessa företag, det är du väldigt aktiv med. Snällt att du hjälper dem för det kan väl inte vara så att du får betalt 😉

      Suck, hon skriver ju om vad som händer på andra bloggar.

        Vilken blogg är detta event menar du? Det har redan skrivits ett inlägg om detta event här men du 15.49 kanske missat det.

        Men ellerhur och ju ännu vanligare att inläggen om Bianca och Lovisa är åt det negativa hållet. De skulle aldrig betala denna bloggen.

          Nej inte Bianca eller Lovisa men det finns andra i företaget som sköter sådana kontakter. Det är ju positivt för L och B och för deras företag att få denna marknadsföring här som ju sker ganska ofta.

            Reklam i denna blogg behövs nog inte, tvärtom, vi är inte direkt målgruppen. Tvärtom, här brukar ju kommenterarna vara väldigt negativa om henne. Tror nog Biancas instagram räcker gott och väl för att marknadsföra detta 😊

      Men tror du på allvar ett bolag som frontas av Bianca skulle betala för att bli omskrivna i denna bloggen? Bianca har ju gång på gång kritiserat Camilla för att sprida hat om henne osv. Finns inte en chans att detta inlägg är ett betalt samarbete 😂 kan sätta min högra arm på det

      Håller med, dåligt med de granskande inläggen. Tycker inte att personliga åsikter om ett varumärke ska anges, då kan det lätt framstå som att det är reklam.

      Varför skrivs det t.ex. inget om att ANI kopierar andras design…

        Men det har det ju skrivits om flera gånger

    Kramas? But why

      För dom äääääälskar sina fans. Och fansen dööööööör för dom.

      Sprida smittor?

      Ja i dessa smittotider. Som när Bianca mitt under corona ville kramas i en Intimissimibutik – för att locka kunder. I vanliga fall gillar hon ju inte att kramas har hon ju sagt tidigare och vi har sett att hon ryggat tillbaka när hennes mamma velat kramas. Tänk om det kommer barn som vill kramas och har löss… kanske inget som går just nu men vanligt i skolor ju så det skulle kunna hända haha.

    Låt er inte luras av dessa skitprodukter!

      Troligtvis inköpt från Kina, var det det dom ville dölja kanske för det var ju något företaget dolde som inte är lagligt att dölja.

    Det är skitprodukter rakt av men ett köp ihop med att få en KRAAAAAAM av bästaste Lovisen och Bibbi får 12-åringarna att öppna sina spargrisar! Usch!

    Många ”er” i samma mening…
    Ännu en gång står det Artellerigatan, ha ha ha.

      Herregud 😂 Ser hon inte att det är fel? Hur står det till ”up on the wind” egentligen 🧠

    Men inlägg om Ani IGEN vilket tjat om det. Ser fint och flådigt ut men smyckena som säljs är troligtvis billigt importerat från Asien och så säljs det dyrt och ser lyxigt ut genom reklamen och förpackningarna så många går tyvärr på det och köper det. Gissar att fikan dom har där inte direkt kommer säljas billigt heller. Kramar och umgås ska sälja och locka till köp och så alla -er- i texten, och kika igång julen herregud att de inte ens kan bemöda sig med att stava rätt. Men höga priser klarar de av att sätta i alla fall. Suck

    Äkta kråkguld! 😜

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.