Äntligen lite transparens och ärlighet

Amanda Lundgren får en kommentar på Instagram om sitt utseende, och jag älskar hennes raka, ärliga och transparenta svar. 

Jämför dig inte med mig, glöm inte att jag har löshår, fillers och en massa smink osv

Så jävla uppfriskande med en ärlig influencer som säger som det är! 
Tack och godnatt, med de orden lämnar jag er för ikväll. 😴

92 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    He he, det där svaret är ju eg så korkat att det blir smart😉 Tror hon kanske kan lägga till lite extra (allt) men älskar hennes svar😀

      Va?

      Ser hon ut så där på riktigt?

    Tack och godnatt??
    Jag känner förvisso för att-göra-listan och lägga mig igen, men dagen har ju redan börjat ju!

    Eller har du semester i Nya Zeeland nu? 😁

      Hon skriver ju i förväg. Vad är det du inte förstår ovan? Eller är det en annan Anonym?

    Mer fascinerad över att den här typen av utseende anses attraktivt, nu hade ju inte hon på bilden såna där vassa långa klor men det finns inget mer trashigt än löshår, långa klor, ankläppar och 4 ton smink.

      … och svettblänket.

        Svettblänk? Det är gloooooooow från Caia 🤭

          Alltså den här överdrivna highlighter-trenden måste dö ut snart. Det absolut fulaste som finns med glänsande kindben och nästippar. Snälla rara

            Får mig att tänka på låten ”Torgnys svettiga ansikt” av Eddie Meduza, ha ha ha.

            Att de inte förstår hur löjligt det ser ut.

              ansikte…

            Ja alltså jag undervisar på universitetet och så sjukt svårt att koncentrera sig när en student sitter framför en och ser ut som en teaterskådespelare, med jättetydliga linjer och massa glans och allt vad det heter.

            För den delen också när tex en manlig student sitter framför en med en glittrig ögonskugga, målade naglar och öppen kostymjacka utan någonting under.

            Alltså jag dömer inte i allmänhet, ska man ut och festa får man gärna köra all in men känns som att många lägger EXTREMT mycket tid och energi på sitt utseende till vardags? Fokusera liter mer på studierna kanske..

              För att undervisa på ett universitet med människor som är i så blandade åldrar och tänka på vad de har för kläder, hur sminkade/osminkade de är, teater, naglar osv… märklig syn kanadagås tycka när du är lärare och skriver sådär.

              sluta vara lärare och börja jobba i ett svart hål om andras utseenden stör dig så hårt.

            Ja, den lilla, gärna vita kaninnästippen…..?

        Varför vill dessa extremt utseendefixerade människor, se ut som dom smörjt in sig med margarin i ansiktet?
        Förstår verkligen inte alls.

      Lägg till massor av tatueringar el folk med grönt, rosa, blått el lila hår samt jättestora sillisar.

      Vill inte dömma någons utseende men ja, sanningen är att för mig upplevs dessa ultrafixade personer lite uncanny valley…
      Gick in på hennes insta och det ser sååå knepigt ut när hon syns på bild tillsammans med andra icke-fixade. Hon ser ut som en karikatyr jämte dem. (Bild på henne ensam blir inte lika extremt.)

        Nåns naturliga utseende dömer jag inte men dessa människor väljer ju en estetik. Sen är smaken som baken och alla får göra som man vill, funderingen är mest vem som tycker det här är snyggt, jag blir bara ledsen när jag ser det. Värst är typ superfixade Hollywoodfruar och vad heter de där tvillingarna, Darcey och Stacey; när det har håret uppsatt och man ser alla extensions 10 cm från hårbotten, läppar som håller på och exploderar och lösögonfransar som är så stora så man kan se dem med kikare från rymdstationen. Och de var ju jättesöta innan de gjorde alla ingrepp, jag kan bara inte begripa vad man tycker att man har förbättrat, och vem (förutom de själva obv.) som tycker detta är snyggt.

          Ja dom har lagt ner massa pengar men ser helt onaturliga ut. Verkar inte klokt.

          De verkar inte ha problem med att fixa karlar iaf😀

            Det har som tur är inte de ofixade heller B 🙂

              Jag byter inte ut mina stup i kvarten men var länge sedan jag hörde om dessa. De kanske kilar stadigt nu med samma👫👫

            Vet du, ingen med en puls har svårt att fixa en karl.

        Karikatyr var ordet jag sökte. Håller med.

      +1

    Fint att hon kommit igång med både julpynt och julbak.

    Jävlar vilken röv hon har! Stor och gosig!

      Just det Lina, du har ju gått över till kvinnor nu. Hur går det på raggfronten😉 Bjud hem på fisksoppa, lax och räkor snor du ju gratis på jobbet😀

        Men vad säger mannen i det amerikanska fängelset om det? Och är flytten dit inställd nu?

        😂😂

    Oj hon ser ut som en glittrig hamster! Jättegullig. 🙂

      Håller med om allt utom det sista.

    Jag är en vit tjej från Balkan och Medelhavet. Och jag har jätte stora läppar såna som tjejer gör fillers för att få. självklart ser det inte ut som en snusläpp eller jätte putigt. Men tycker ni att stora läppar är fult om det är med fillers eller naturliga. Jag själv tycker att det är fint om det är naturligt,inte med fillers…

      Va?

        Var det så svårt att förstå verkligen? Hon har naturligt stora läppar (såna som folk gör fillers för att få) och undrar om vi tycker det är fint med naturligt stora läppar.

      Jag med. Redan för typ 10-15 år sedan, innan fillers var poppis, kunde jag få frågan ”Har du opererat läpparna?”. Men jag tycker det oftast är stor skillnad på naturligt stora läppar och fillers-fyllda läppar. De som har fillers får oftast en lite märklig hård kant som går utanför själva läppfärgade läpparna. Syns tydligt på t.ex. Victoria Eklund som ser ut att ha stenhårda läppar p.g.a. sina fillers. Får känslan av att de flesta tycker fylliga naturliga läppar är vackert, men de där hårda kantiga fillers-läpparna mest ser läskiga ut.
      Önskar fler kunde inse att man är fin även om man inte lever upp till rådande ideal. Yoga Girl är supervacker med sina tunna läppar. De passar hennes skandinaviska drag så himla fint. 🙂

        Har nog lite kant på överläppen inte mycket men jo jag har det men också rätt markerad vad det nu heter den gropen under näsan det bidrar nog
        (Naturliga läppar)

      Det syns när läpparna är naturliga och det syns när de är pumpade på konstgjord väg. Det sistnämnda är aldrig fint.

        Fast det stämmer inte enligt mig, det finns absolut fixade läppar som kan misstas för naturliga och likaså naturliga som kan misstas för att vara fake.

      Finns vita svenska tjejer som har jättestora läppar också.

        🎻

      Alla sorters läppar kan vara vackra, dock ser de oftast (alltid?) konstiga ut när de är pumpade med diverse kemikalier. Poängen är väl att många tycker det är vackrare med just fylliga läppar och inte kan acceptera att de är vackra som de är. Om man har naturligt stora läppar, grattis, en sak mindre där samhället tycker du inte duger!

      Äh orka bry sig. Jag har också putig fyllig mun , är väldigt vit. Har fått frågan många gånger om jag fyllt dem.
      Nä. Och skrynkliga är de också så borde ju synas att de inte är de men vissa saker blir trender. Och då tror alla man gjort ena o andra. Kindbenen har jag också fått frågan om.

      Har personligen lite svårt för jättestora läppar men naturligt är ju tusen ggr bättre än fejk (gäller allt). Tycker de allra flesta fejkläppar ser ut som a*us.

    Camilla, hade hoppats på att du skulle uppmärksammat Julia Franzéns story igår. Men såg nu att Tramsfrans gjort det. Tycker dock att det skulle vara värt ett inlägg här på Bloggvevakningen.

      Vad har de gjort nu, planterat in sina tvillingar eller? Hemska tanke..

      Om hon är en boaorm som vill äta en gång om dagen eller varannan dag så låt henne? Hon skriver ju att hon äter ”allt på kvällen” och att hon tycker om att äta på kvällen. Du kan äta uppdelat på 5-6 gånger och hon kan äta en gång. Vad är det ens att uppmärksamma?

        Du kanske missade poängen att hon är PT och kostrådgivare? Hon säljer och promotion träningsprogram och kostscheman?

          *)promotar

          Ja? Så länge hon inte säljer kostscheman som ser exakt likadana ut till alla sina klienter utan anpassar dem efter deras liv och förutsättningar är det inga problem. Om det passar Julia att äta en gång om dagen vore det fullständigt hål i huvudet att trycka i sig mat fem gånger till bara för att du tror att det är det enda rätta för alla.

            Tack Anonym 10:51 för ett alldeles ypperligt formulerat svar! Exakt så och finns inget att tillägga.

          Det är ju inte samma sak som att hon utformar andras kostscheman med fasta. Det finns sjuksköterskor som röker, doktorer som bara äter snabbmat osv. Min PT skadade ryggen och kunde inte lyfta tungt, men kunde ju ändå lära mig att lyfta.

            Finns frisörer som ser för dj-iga ut i håret också. Jag skulle aldrig gå till en sådan😉

              Det är frisören som de går till som du ska undvika!

                Iofs men det visar att de har dålig smak.

                Troligtvis frisören med stolen bredvid.

              Märkligt. Jag är frisör och kan klippa och färga och även uppskatta olika stilar på hår, utan att vilja ha det själv. Bara för att någon vill ha en frisyr jag själv inte vill ha, skulle jag inte avfärda det som ”dålig smak”. Vet inte ens vad det egentligen betyder med ”dålig smak” Som om min ”smak” skulle vara universal liksom..

                Läste du kommentaren nu?

          Absolut ingenting konstigt med periodisk fasta. Finns flera som är PT och kostrådgivare som kör det.
          Det är en myt att man ska äta frukost eller ett visst antal gånger under en dag.

          Det som är töntigt är ju ”Triggervarning” på det inlägget. Har tagits upp förr här och detta missbruk av triggervarning måste upphöra!

      Är rätt vanligt att folk som är på spektrat äter så, hon får väl dessutom äta hur hon vill som vuxen människa

    Får en känsla att personen kanske inte alls ser henne som fin utan bara säger det för att vara artig

      Och det grundar du på?

    Apropå transparens. Var kan jag hitta statistik på hur många som lyssnar på Isabella och Annas podcast Fint, fult och pengar? Verkar omöjligt…

      Mediafacts podindex så söker du efter podden där👍

        Tack!! Så som mest 15 000 lyssningar. Perfekt. 🙂

          Varför är det perfekt? Haha

    Ursäkta men vem är hon? Influencer fattar jag men mer? Eller? Ser att hon har väldigt unga följare, bra förebild 🙄

      Hon kanske kände ett ansvar att vara transparent pga följarnas låga ålder.

      Hon är youtuber sedan många år tillbaka

    Den listan på åtgärder var absolut inte helt komplett. Finns det något som är naturligt på den här tjejen? Man undrar över hur de här brudarna kommer att se ut när de åldras. Normaliserad freakshow de luxe.

      Hon skrev ju ”osv”. Sen har hon faktiskt opererat ut sina silikoninbröst för något år sedan och rumpan är inte fake heller

    Okej, märklig fråga kanske. Men när jag ser hennes rumpa undrar jag hur andra gör. Jag behöver använda trosskydd och kan alltså inte gå troslös. Är jag dömd till ett liv med troskanter eller hur gör andra som har det behovet?
    Stör ni er mycket på att andras troskanter syns?

      Har du inte hört talas om stringtrosor? Det är väl den vanligaste sortens trosa kvinnor har för att inte visa troskant. Sloggi har trosor utan sömmar som också kan se rätt osynliga ut, ”seamless” heter de tror jag.

        Nu handlade ju inte min fråga om stringtrosor utan om trosskydd som finns till stringtrosor funkar.

          Ja trosskydd till stringtrosor funkar, iaf för mig. Saknar även bindorna som var specialanpassade för stringtrosor som såldes för typ 10 år sedan, de var toppen!

      Stringtrosor. Finns ju bindor avsedda för det, så det borde ju finnas trosskydd med.

        Ja, det har jag sett. Undrar om de sitter bra?

          Jo, det tycker jag. Fast jag är så van nu😁.

            Tack för svar!

      Stör man sig på nån annans troskanter har man problem.

        Stör och stör. Men det syns väldigt tydligt på gym och dagsljus. Kläderna och rumpan kommer mer till sin rätt om inte kanten syns. Samma för tighta boppehållare.

          Tycker typ kanten på stringtrosor syns mer än vanliga trosor..

      Det är sexigt med troskanter, något jag har förstått av killar och även själv lärt mig att gilla 😎

        Killar tycker att cameltoe är sexigt enl min killkompis.

    Hon ser ut som plåtmannen från Trollkarlen om Oz! 🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️🤦🏼‍♀️

      Trollkarlen från Oz.

    Alltså herregud. Tycker så sjukt synd om töser som växer upp nu och matas med att detta är normalt utseende. Hur kommer det sig att utvecklingen har gått BAKLÄNGES sedan jag växte upp på 90- och 00-talet??

      Är väl mest arslet hon vill visa upp.

    Det jag förundras över här är hur ni vuxna kvinnor anser er ha rätt att klanka ned på en ung tjejs utseende. Tips: Lägg lite mindre tid på att klanka ned på andra kvinnors utsida och lägg lite mer tid på att jobba på eran insida, så skulle världen och framtiden kanske bli lite bättre. Era elaka kommentarer gör så mycket mer skada än vad Amandas utseende någonsin kommer kunna göra. Skäms på er!

      Jo du, dessa tjejer/kvinnor som lägger ut och visar varje cm av sig själv, varje dag på året, blir kommenterade.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.