Q&A med Nicci Hernestig

Nicci Hernestig har haft en lite frågestund. Vart, undrar du kanske? Hos @exonphspoilerse, så klart! Ni är SÅ många som ber att jag fortsätta uppdatera i den här härvan, så här kommer den.

Q: A hör ej av sig angående barnet. Har du nån gång tänkt på att kontakta honom angående barnet?

A: All skada han tillfogat mig och henne är pga att jag behöll henne, hans önskan var att jag skulle göra abort. Varför skulle jag då kontakta någon som inte velat ha henne och som dessutom visat noll intresse även nu efteråt

Min spontana reflektion:
1, Vad man tänker eller känner, som en direkt reaktion på något chockerande som ett positivt graviditetstest definierar inte vem man är som person eller förälder. Filippa Toremo sa i sin dokumentär att hon från början ville adoptera bort barnet, men ändrade sig under graviditetena gång och verkar idag vara världens bästa mamma till sin son.

2, Hur ska hon ha det egentligen? Han ska lämna henne och dottern ifred och hålla sig borta på alla sätt som går, samtidigt som hon kritiserar att han aldrig hör av sig eller vidar något intresse i barnet?

Q: Kommer du ansöka om ensam vårdnad?
A: Jag kan inte ansöka om något jag redan har ❤️

Min spontana reflektion: Jag har ingen aning om hur det där fungerar. Kan man uppge ”fader okänd” bara för att jävlas med någon? Lite som orosanmälningarna, som jag gissar redan ramlat in hos berörd kommun.

Q: Vad har du anmält A för?
A: Har anmält det han utsatt mig för vilket jag inte kan säga just nu på grund av pågående utredning. Sanningen kommer alltid fram!

Min spontana reaktion:
Sanningen kommer tyvärr inte alltid fram och rättvisan segrar heller inte alltid, men vad som hänt eller inte hänt i det här specifika fallet vet jag så klart inte.

Q: Hur kan du festa när du precis blivit mamma?
A: Angående festande så har jag inte druckit en droppe alkohol sedan jag kom hem från Love Island och har inget särskilt intresse av alkohol. Mina föräldrar jag bor hos för tillfället är nykterister och världens mest kärleksfulla mormor och morfar. Att jag matar min dotter och sen lägger henne och då går ut och äter middag med mina syskon och sedan kör dem vidare till klubben och är kvar i tio minuter och hälsar på vänner för att sedan direkt åka hem till min underbara dotter som sover och är i tryggt förvar med världens bästa mormor och morfar. Det ser jag inte som att lämna bort för att festa! Det skulle jag aldrig göra!! Hon är i samma säng, samma hus, samma omgivning med samma familj ❤️ och hon är det bästa i mitt liv som är viktigare än ALLT annat!

Min spontanta reflektion:

Jag tar det mesta som kommer från Nicci Hernestig med en skopa salt för tillfället. Glöm inte bort att hon för en tyst krigföring mot Andreas på sina sociala medier och att inlägg som dessa är delar av en arsenal för att såra honom så mycket som möjligt så att hon vinklar sina inlägg borde ses som regel, snarare än undantag för tillfället.

Jag menar, ingen tror väl att det är en slump att dottern har på sig en pyjamas med texten ”L❤️VE DADDY” i den här videon om hur Chiara kom till världen?

 

130 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fattar inte hur man kan ha oskyddat sex för att man TROR att man har svårt att bli gravid..

      det har funkat för mig i 10 år 😂

        Plötsligt händer det😉

      Det har funkat för mig också. Vi har fått 3 barn på 15 år. Alla önskade. <3

      Haha, jag hade en klasskompis på gymnasiet som blev gravid- dom hade inte skyddat sig för hon trodde hon var för smal för att bli det🤪

        Men gud – det hade jag med…känner vi varandra?🤣 Eller finns det två som trott det…

      Tror hon körde en fuling och låtsades ha pcos gör att sedan bli gravid och på det sättet tro A vill behålla barnet om hon har ”svårt” att bli gravid. Sedan skulle ju dessutom alla utomstående inte tycka det är konstigt att behålla barnet efter att ha känt varandra så kort tid som hon och A gjorde.
      Vet att hon tjatat om barn med Mattias men han ville vänta så nu slog hon säkert slag i saken och haffade första bästa ”pappa”
      Det som talar mot att N har pcos är att historien inte håller samt att hennes mamma la ut en hel redovisning om N menscykel sedan tonåren och att hon dessutom det första hon frågar A i love island om han vill ha barn.
      Vilken mamma frågar det om hon VET att dottern har den svåraste(såklart) pcos och kanske aldrig kan bli gravid. Den frågan är ju direkt olämplig att fråga första träffen då.
      Att N vill skaffa barn i exakt samma ålder som sin mamma är också något hon talat om flera gånger.
      Som sagt så verkar hela familjen ha en sektliknande relation och N helt beroende av sin domderande mamma

        Blir N en Tingelinn version 2? Blir 2 barn till med olika snubbar snabbt som sjutton🐰

        Herregud, har ingen inblick i deras liv men om min morsa hade snackat om min menscykel på ig hade jag inte mått bra.

        Den mamman verkar…. inte helt fri från personlighetsstörning

    Men på riktigt. HUR kan så många tycka att det här är intressant?

      Det finns nog andra motiv till dessa inlägg..

      Undrar verkligen om det är SÅ många som bett Camilla skriva om det här? I tidigare inlägg är det flera som bett henne att inte skriva eftersom det spär på allting ännu mer

      Niccis ex Mattias Guss kan ju skratta sig lycklig, det hade ju kunnat vara han som var pappan och nu kastad under bussen!!!!! Han hade ju fullt problem att få ut henne ur lägenheten när de hade gjort slut!
      Niccis morsa verkar ju vara helt galen…..

        Hur gammal är den här Nicci? Hon skriver som om hon är 12 år. Att en kille ”röstar för” abort, när en tjej blivit gravid efter att dom varit ihop några månader, är det nog många som varit med om. Och bo hos mamma?

          Hört att hon anmälde honom också och ville såklart ha pengar från hans lägenhet så hon vägrade lämna och såklart var hela familjen inblandad i dramat precis som med Ben där N mamma och mormor tror jag det var försökte tvinga på Ben ett kontrakt gällande hans intäkter från youtube.
          Tror Mattias är överlycklig nu att slippa denna galna tjej med familj.

    Hennes behov av uppmärksamhet är det primära för henne, inte dotterns behov av integritet. Att han initialt ville att hon skulle göra abort är inte intressant alls, det har fler mammor och pappor velat. Hon borde släppa gnället och sluta hänga ut sin dotter.

      Fast hon berättar ju sin sanning om vad som hänt. Många som följer henne och tycker om henne vill ju veta vad som händer. Ser ingen orsak att slå ner på henne. Hon gick på en nit och tyvärr råkar många kvinnor ut för det.

        Fast jag vet inte. Ibland borde man kanske hjälpa till och se till att människor INTE skadar sig själva så hyggligast inte ge luft åt det? Det kan ju kännas bra för stunden att berätta sin sanning men knappast i längden i det här fallet. Sen finns det ju INGEN människa som klarar vara objektiv när den är mitt uppe i en personlig konflikt.

        Som förälder tänker man på barnet i första hand. Inte på vad följarna vill eller ens egna behov av vedergällning. Hur många är det inte som har blivit illa behandlade av ens barns andra förälder men för barnets skull tar men det inte publikt. Man baktalar inte den andra föräldern hur mycket man än vill.

          Det är sånt som korkade människor inte fattar.

          Dom eller hon kommer kallas till familjerätten för faderskapsutredning, gissning men tror inte hon anmält honom som pappa eller ngt.
          Där kommer de ju lätt via soc medier identifiera pappan.
          De får skriva papper och där ingår samtal om gemensam vårdnad. Krånglar man rekomenderar de samarbetssamtal för en bra lösning utifrån ålder.
          Men faktiskt han kan gå till advokat nu osom skriver till henne att skriva på gemensam vårdnad alt han tar det till rätten. Kräver vårndnad och visst umgäne för att knyta an. Som nog kommer utvidgas.
          Umgängessabotage är en av de saker man kan förlora sitt barn på. Finns prejudicerande domar.
          Dessitom finns mänskliga rättigheter och barnkonventionen i svensk lag.
          På det ska en ensam vårdnadahavare ta ansvar för att ett barnnhar en nära och god relation med den andra föräldern
          Uppmuntra och ta initativ till umgänge.
          Om han inte försökt mörda henne är barnets bästa att vara med båda.
          Nicci gräver sin grav offentligt. Vilka mängder bevis pappan kommer ha.
          Men så som hon verkar passar hon som imgängesförälder när.bebis blvit större

        Mhmm. Hon borde landa och läka och hon kommer att veta vad som egentligen är hennes sanning om några år. Just nu gör hon det med all önskvärd tydlighet inte, det är hennes känslor som talar. Det tråkiga är att hon skadar sig själv allra mest på kuppen.

        Det var ju killen som gick på en nit.

        Det var väl inte hon som gick på en nit det är väl A? N fick dom hon ville ett barn innan 25 och ensamstående mamma

      Men hålla hon är en influenser dom lever på att skapa uppmärksamhet.

    Alltså jag vet inte om jag hängt med i allt men har jag fattat rätt att de blev gravida, han tyckte det var tidigt i förhållandet och tyckte snott var lämpligt. Hon ville inte de så de behöll barnet. De hade gender reveal tillsammans och var tillsammans ett tag. SEN tog det slut. Så efter att han nämnt abort så var de ändå tillsammans och gjorde saker ihop. Tills Nicci gjorde slut?

    Om jag fattat det rätt så känner jag bara släpp detta nu. Han verkar ju ha gått vidare från mamman och det kan ju inte hjälpa Nicci att älta detta om och om igen. Gå och prata med någon och bearbeta det som hänt, lös era konflikter privat och gå vidare. De gjorde väl slut i september?!

      Snott=abort. Vet inte hur jag lyckades skriva så fel.

        ”De” blev inte heller gravida. Hon blev det.

      Hon blev gravid, inte dem.

      Förstår inte heller varför han får så mycket skit för att han ville att hon skulle göra abort? Knappast en olaglig önskan 😅

        Det var väl den mognaste tanken i det här förhållandet.

      Stör mig orimligt mycket på att hon sagt att Andreas inte brytt sig under graviditeten, när det finns bildbevis på Instagram.

    Man kan såklart säga att man inte vet vem som är pappa, men familjerätten gör då en utredning där du får namnge de du haft sex med under tiden för tänkbar befruktning, så kommer dessa killar få lämna DNA-test så man kan fastställa faderskap.

    Meeeeen det hon pratar om är ju vårdnad, som inte har med faderskapet att göra. Så exet står säkert som pappa, men han är inte vårdnadshavare. Vill han bli det, och Nicci inte vill det, så behöver han stämma henne i TR gällande vårdnad (och förslagsvis umgänge). Om de är överens om vårdnad (att det ska fortsätta vara ensam vårdnad för Niccis del) behöver de inte göra nått, eller om de är överens om gemensam kan de skriva papper på det hos familjerätten på socialtjänsten. Lätt plätt.

      Eh. Familjerätten letar nog inte upp sexpartners och dna-testar dem vid varje fader okänd-fött barn. Skulle inte tro det. Möjligtvis om modern önskar att någon ska testas för faderskap. Det finns många barn med endast en listad förälder, modern. Två sådana bara i min bekantskapskrets. Så jag räknar med att det finns fler.

        Ja, det måste ju enbart gälla om man VILL veta? Annars kan man ju bara säga ”nån blond kille i 20-årsåldern jag träffade ute” om man inte bryr sig om vem det är. De kan ju inte kräva nån slags lista på vilka men legat med.

          I detta fallet behöver de ju bara öppna upp sociala medier så får de en ledtråd om vem det kan vara.

          E: Ja, det är klart att man kan säga det, men det kommer följdfrågor. Var träffade du honom? Vad heter stället där ni träffades? Hur länge hade du kontakt med honom innan sex? Vad heter han? Hur ser han ut? Längd? Hårfärg? Ögonfärg? Var hade ni sex? Hur separerade ni efter ni hade sex? Berättade han var han bor? Hade han dialekt? Skulle du känna igen honom om ni träffades igen? Har du pratat med andra som fanns runt er när ni träffades om det är person som känner till honom? Det kan bli hur mycket som helst av följdfrågor…

        Stämmer verkligen det? Det är inte så att jag att jag tror att familjerätten jagar potentiella pappor men jag tvivlar på att att familjerätten bara accepterar ” fader okänd”.
        Kan det vara barn där papporna finns utanför Sverige / Europa?

        Vem som är registrerad som förälder har också att göra med underhållsstöd

          Potentiella pappor har lämnat DNA-test på ambassader i alla möjliga länder (jobbar ej på familjerätten, men annan enhet på socialtjänsten som samverkar med familjerätten). Så jo, man gör en rätt stor utredning.. detta utifrån BARNETS rätt att få tillgång till info om ens ursprung. Dels att veta vem ens pappa är, men oxå utifrån sjukdomar och arv osv. Utgångspunkten är att alla barn som föds i Sverige har rätt att känna till vem som är ens bio-föräldrar.

        Man kan absolut inte bara uppge att man inte vet vem som är pappan och så släpps det. Utredningen är rätt så rigorös just för att det handlar om barnets rätt till båda sina föräldrar. Men jag har för mig att det är socialstyrelsen som utreder, inte familjerätten.

          Jag vet en person som blev gravid med en man som besökte från ett annat land alltså inte ens bor i Sverige det ÄR omöjligt i vissa fall att ta reda på fader 🙂 dom är inte besatta av att ta reda på det alltid bara om det är möjligt

            Vet du vad det kostar för staten att betala underhåll för ett barn i 18 år? Dom gör ganska mycket för att ta reda på pappan.

          Det finns fall där man inte kan veta. Exempelvis det är mer sällsynt men någon kan ha åkt till Afrika eller vilket land som helst och haft sex med en ”främling” finns inga lagliga medel staten kan använda för att söka fram vem denna personen är. Det kanske är mer ovanligt men det finns absolut fall där pappan inte är registrerad

          Det är familjerätten som utreder faderskapet!

        Säger en mamma 4 olika män som potentiell pappa till ett barn kommer man göra mkt för att få tag i dessa och DNA-testa. Även om personerna befinner sig utomlands osv. Då får de lämna på sin ambassad tex.

      Jättekonstigt att hon har egen vårdnad automatiskt om han inte avsagt sig den! Varför ska han ansöka om det för sitt eget barn?

        Nej mamman har automatiskt egen vårdnad om man inte är gift. Gemensam vårdnad är ett aktivt val.

          Sjukt. Då borde de tvinga folk att göra det då, om pappan är intresserad.

        Inte jättekonstigt. Om två personer skaffar barn tillsammans(och inte har barn ihop sedan innan), så måste man efter födelsen åka och skriva på papper för vårdnaden.

        Är man gifta efter har barn ihop sedan innan behöver man inte göra det.

          Annars tillfaller vårdanden automatiskt mamman.

          Numer gör man det på skatteverkets hemsida var för sig.

        När ett barn föds kan man bara vara säker på att det är just mamman som fött barnet som är förälder och därför blir mamman vårdnadshavare direkt när bebisen föds. Sen får föräldrarna registrera pappan som vårdnadshavare på tex familjerätten eller Skatteverket.

        Men det är ju rätt rimligt att det initialt endast är mamman som är vårdnadshavare.

    Det här borde för det första inte tas upp på internet av henne överhuvudtaget, men framförallt borde det inte spridas vidare av andra. Av den enkla anledningen att dottern själv kommer kunna hitta det en dag, och föräldrars infekterade relationer är ingenting ett barn ska behöva ta del av.

      Nästan ännu värre om dotterns kompisar hittar det och börjar mobba henne för att hon var oönskad av sin pappa, barn kan vara grymma faktiskt. Influencer är en konstig bransch, tänk att livnära sig på att sprida snaskigt skvaller om sitt privatliv på internet. Som att typ vara sin egen papparazzi…

        Och precis detta är ju det som är galet, att hon inte verkar skänkt det en tanke. Att hon är hämdlysten och uppe i sig själv. Agerar som ett barn. I sånna här fall tycker jag det ska finnas nån särskild form av tillsägelse från soc. Inte att man tar barnet eller nått sånt men att man varnar en förälder som sitter å sprider skit om den andra föräldern. För barnets skull. Sant eller inte. Att sitta i medier eller egna stora kanaler å snacka skit om den andra föräldern är bara tragiskt och hemskt.

    Men ingen vet vad han har gjort än detta är så sjukt hur länge hon pratat om detta

    Tänkte samma med bodyn tills jag insåg att det även står i love mom..

    De jag reagerar mest på är att hon fick väl barn NU i december och är redan ute och klubbar??? 🤢🤮

    Tycker det är vidrigt. Snacka om att inte vara mogen för barn för 5 jävla öre… 🙄

      Fast hur många pappor gör inte samma sak då? Det var ju inte så att hon lämnade ungen ute i en snödriva medan utan hon är med andra vad jag tänker gissa är anknytningspersoner då de bor tillsammans.

        Är väl sällan de pappor som gör det som är de bästa papporna heller så…😒 Fattar inte att man vare sig som mamma eller pappa har det behovet när man nyss fått barn. Argumentet man får höra är ju typ alltid att ”mamman måste ta hand och tänka på sig själv också” eller ”livet stoppar inte bara för att man fått barn”. Argument som är helt sanna men kanske inte efter typ en kvart som nybliven förälder!

          Jag har inte heller haft behovet av sånt någonsin under de 7 år jag varit mamma, men andra människor kan ju ha andra behov tänker jag. Inget är väl rätt eller fel bara inte barnet far illa.

          Egentligen så är det väl inte värre att vara på klubb än att göra något annat. När jag fick barn var det inte som att ”allt hände” på klubben längre, många andra i vänskapskretsen hade också barn och de som inte hade det festade inte heller på samma sätt som tidigare. Men hade jag fått barn vid 19 så hade jag nog verkligen längtat efter att gå ut. Eller det vet jag ju inte men just den där känslan att alla är där och man missar något om man inte är där. Men man är ju utan barnet lika mycket som om man tar en långpromenad ensam tex.

        Oj hade pappan till mina barn, bett om att få gå ut 4 kvällar inom loppet av 3 veckor, bebis livs första 3 veckor. Då hade det fasiken varit byebye…

        Det är helt sjukt stört att ha behovet att lämna bort sin bebis (minst) fyra gånger redan den FÖRSTA månaden?! Det kan nog många mammor skriva under på.

        Fast nu har ju N fråntagit barnets pappa all rätt att vara med sin dotter så hon borde föregå med gott exempel och vara mer intresserad av sitt barn än att vara ute på klubb med vönner och sitta o göra TikToks när hon sminkar sig och visar kläder.
        Hon är ju inte mogen någonstans att vara förälder.

      Det gör hon ju inte, till hennes försvar.

      Läste du det hon skrev ens?

    Det blir alltmer så att jag inte riktigt förstår vad det är hon är så arg för. Var det för att hon blev ofrivilligt gravid eller för att hon gjorde slut och då står med en liten eller för att han går vidare i sitt liv och hon står med en liten? Men hon blir bara mer och mer arg ju mer hon ältar så jag önskar att hon tog en paus från sociala medier och gärna pratar med någon. Det kan inte heller vara lätt för hennes omgivning när hon är så arg hela tiden.

      Han smittade henne med klamydia under tiden hon var gravid , och sa att hon inte var atttakriv gravid

    Griper efter halmstrå känsla över denna fortsättning.. misstänker att hon anmält honom för någon form av misshandel utifrån att han smittad henne med en könssjukdom och inget annat. Tycker dina reflektioner känns sunda Camilla.

      Hon kan väl också haft en könssjukdom latent precis som killen skulle kunna haft. De säger att ingen otrohet skett, hur kan de vetat att han smittat henne och inte tvärtom? Båda hade ju testats innan love Island.

    Fräscht att använda sitt nyfödda som en mänsklig sköld meeen när pengar och social exponering i C-laget är viktigast så…

    Rätta mig om jag har fel, men är typ 100% säker Nicci skrev i en frågestund när hon precis blivit gravid att: Jag slutade med P-piller så sa vi händer det så händer det.

      Svårt att tro att A skulle gått med på det med tanke på att han inte ville ha barn. Jag kan förstå honom, det var så tidigt i förhållandet. Men han borde satt regnrocken på ist..

      Har också sett det. Tror det var youtube gravid vecka för vecka. Där berättar hon även att A vill vänta med barn

    Men hur kan man vara så jävla korkad och respektlös mot sitt eget barn att man sitter och håller på så här? Det är fan helt otroligt vad olämpliga somliga är att bli föräldrar över huvud taget. USCH!

      Hon är så jäkla obehaglig.

      Vill man snälltolka tänker jag att någon som gör såhär krisar och inte är ett dugg rationell. Hon kommer nog att ångra sig som satan om ett halvår.

    Svårt för honom att kontakta någon som har polisanmält en för stalking och ansökt om kontaktförbud? Enligt rykten eller vad hon och Nessa delat tidigare.
    Stalking när de bodde ihop och från ena dagen till den andra blir utslängd. Svårt för en partner att veta om det är gravidhormoner som spökar eller riktiga känslor.

      Ingenstans har det framkommit att hon anmält honom för stalking. Hon skrev i ett meddelande till honom ”sluta stalka mig”, det betyder inte att det är vad hon anmält honom för.

        Oavsett anmälan eller ej så har hon ju gjort det riktigt jäkla tydligt att han absolut inte får kontakta henne efter att hon gjorde slut. Ändå sitter hon och gapar om att han inte hör av sig och försöker använda det som något slags argument att hata honom. Personligen tycker jag bara att ju mer hon håller på så blir det tydligare att han inte gjort något helt oförlåtligt sjukt som hon försökt få det till utan att det faktiskt är hon som inte är riktigt frisk.

          Jag tycker mer hon har det som ett argument för att inte kontakta honom. Och jag tycker att det är ganska viktigt att inte hitta på egna sanningar om henne och hennes situation och använda det som argument för att hon är knäpp.

            Allt hon gör och allt hon säger visar ju att hon just är knäpp.

              Exakt, det räcker med det hon säger och gör. Vi behöver inga lögner, eller hur?

        Och hur friskt är det att skriva när han han ville flytta dit hon bor för att komma nära sin dotter.

    Skaffa inte barn för ung med folk ni knappt känner! (Gäller både kvinnor och män).

      Hon är 23. Dock otroligt omogen. Så ålder säger inget om huruvida man är redo för barn eller ej. När jag var 23 var jag högskoleutbildad, jobbade, hade egen bostad och var absolut inte ute och söp. Inte för att skryta (eller jo).

        För ungt för henne då…

    Jag undrar bara en sak: har A gjort något kriminellt, våldsamheter, hot eller dylikt? Om inte – då är det dags att tagga ner och sluta att älta detta i SoMe för andra att gotta sig i och ta det privat. Varför vill man bli känd som ”hon som blev gravid och exponerade sitt barn”, samt ”visa efter-graviditet-platt-mage”…

      Ryktet är väl våldsam

      Ja det har han.

        Enligt henne ja. Första polisanmälan lades dock ner.

          Att den läggs ner betyder ju bara att man är oskyldig i juridisk mening. Sen är ju frågan om det finns andra sätt att vara skyldig på.

          Hur många polisanmälningar ska hon göra!!! Förlåt men hon är ju störd på riktigt

    Det här är ju bara pinsamt. Hon vill ju bara hålla sig i rampljuset genom att fortsätta hålla på och svara på frågor och outa detta. Har han gjort henne illa har hon all rätt att vara ledsen och besviken, men att ta det genom instagram och gång på gång ta upp det är så omoget och bara ett uppmärksamhetsbehov.
    Skulle också tipsa henne om att läsa på om RS-virus och spädbarn.

      Vad hade RS med saken att göra?

    Tycker mest synd om barnet som senare kommer att kunna gå in och läsa vad dennes föräldrar skrivit och också okända personer haft massa åsikter.

      Vi får väl hoppas att barnet växer upp med en bättre förälder, tolka det hur ni vill.

      Förälder, A är ju helt tyst

        Kan tycka det är rätt sunt att vara helt tyst som det ser ut just nu. Lär ju knappast minska konflikt om han börjar uttala sig utåt igen också.

    Ett tips till Nikkkkki – andas lite o titta på ”Hemligheten” på SVTPLAY. Eventuellt kan du tänka några varv till innan du fortsätter bete dig som en barnunge.

    Tidigare familjerättssekreterare här. Familjerätten utreder faderskap och modern kan naturligtvis att uppge fadern som okänd, men familjerätten lägger inte ner utredningen av den anledningen utan har rätt att ta kontakt med andra personer än modern och söka information på annat sätt för att fastställa faderskapet. Barnets rätt till kännedom om sitt ursprung går först.

      I detta fallet räcker det ju att gå in på hennes sociala medier för att se vem pappan är😂

    ” Jag menar, ingen tror väl att det är en slump att dottern har på sig en pyjamas med texten ”L❤️VE DADDY” i den här videon om hur Chiara kom till världen?”
    Vill bara påpeka att det även står Love Mommy på samma pyjamas så kan lika gärna vara därför hon valde den?

    Hoppas ju att Andreas har stake nog att ordna upp allting för sig själv sen krigar för sin dotter ❤️ Att hon har ensamvårdnad är ju bara om han skiter i Chiara och låter henne ha det? Vilken soppa. 🤨

      Eller sköter allt som rör umgängesrätt utanför sociala medier bara.

    Nicci är 100% mytoman & narcissist. Kräks på videos hon pumpar ut med barnet i famnen, där hon enbart stirrar på sig själv. Allt denna donnan vill är att bli känd, kunna arbeta som influenser, visa upp sig & få bekräftelse och sympati. Och ja, alla inlägg hon pumpar ut, har någon form av ”hämnd” mellan raderna/bakom kulisserna till Andreas. Hon är fullständigt motsägelsefull i allt som hon säger i sin roll, med livets största offerkofta.

    Hon är ju inte frisk. Hon behöver psykisk hjälp.

    Omogen, barnslig, uppmärksamhetsk*t, är ord jag får upp i huvudet nu.
    Vad ska till för att hon ska fatta att detta inte ska dras i offentlighetens ljus? Stackars barn! Hur ska hon kunna vara sitt bästa jag runt barnet när det enda hon verkar göra är att dra A i skiten offentligt om och om igen? Gå vidare med ditt liv liksom. Logga ut!

    Sista meningen från henne; dottern är det viktigaste i hennes liv. Nä, tyvärr så är det tydligen inte så. Hennes behov av hämd går före dotterns bästa hur man än vrider och vänder på det. Att på ett nöjeskonto skriva om barnets pappa, att han gjort fruktansvärda saker mot henne och barnet, att polisen är inblandad – det är ju inte för barnets skull. Barnet kommer växa upp och se detta. Barnet kommer att bygga en relation till pappan. Hur ska det gå till då Nicci pratar illa om honom konstant? Är det någon som tror att hon fortsättningsvis inte kommer att sabotera dotterns relation till sin pappa?
    Tycker så synd om dottern som ska behöva leva med detta. Att använda ett barn för att vinna en egen kamp mot en annan vuxen person.

      Vilken jobbig sits för partnern att inte få träffs sin dotter. Det måste vara hemskt att inte få träffa sin lilla bebis och en tid som inte går att få tillbaka. Riktigt kämpigt,

      Hon säger att hon bor hos sina föräldrar å de hjälper henne med bebis. Har kollat å de verkar bo rätt trevligt på Ekerö. Det indikerar att de förmodligen är rätt normala.

      VARFÖR I HELVETTE går de inte emellan å stoppar sin dotter. Eller är de kanske ovetande hur hon håller på? Eller tror ni dom har försökt men hon lyssnar inte? Hade mina barn hållit på såhär å vi hade en sån relation hade jag sett til att få stopp på allt skitprat om pappan å ältande om hur synd det är om henne

        För att föräldrarna host* mamman är cray cray

        Så du menar att eftersom dom bor på en trevlig adress på Ekerö, så är det vettiga människor?
        Nu skämtar du va?

    Tycker det är helt orimligt och orättvist att hon hela tiden använder ”han ville göra abort” som argument. Tycker det är en väldigt hälsosam reaktion när någon du knappt varit tillsammans med blir gravid. Uppenbarligen var ju inte relationen så stabil heller nu i efterhand.
    Vi vet ju inte vad som hänt mellan dem, men Niccis agerande på sociala medier skriker ju inte direkt att hon prioriterar sin nya roll som mamma. Att redan efter två veckor känna behov av att gå ut flera ggr känns inte optimalt heller, särskilt utifrån hur mycket smittspridning av Corona och RS det är nu som hon riskerar att ta med hem.

      Folk blir alltid så sura men håller med dig helt. Har man precis fått en bebis så vill man inte ut å hitta på saker, man vill va i bubblan i några veckor, om man är en rimlig person

      Hon bor ju hos mamma. Hon behöver ju inte ta ansvar för sitt barn, det gör ju mamman.

        Barnet verkar vara med mamman 24/7 medans Nicci sminkar sig, visar kläder, är ute med vänner.
        Stackars barn som kommer få anknytningsproblem i framtiden

      Håller inte med, jag tycker aldrig att det är mannens plats att prata om abort. Visst att han kan tycka det, men varför uppmana en vuxen kvinna att göra det bara för att han själv inte känner sig redo? Killar som A (och tex Biancas ex när det begav sig) framstår som omogna egoister imo.

        Klart man måste få säga att man inte redo, kanske fick panik i början. Hon tutade väl i honom svårt det skulke bli och han tänkte kanske 1-2 år framåt. Vi vet inte helt enkelt!

    Jag förstår inte hur dom orkar hålla på såhär. Varför kan inte Nicci bara fokusera på sig själv och hennes nyfödda bebis? Liksom bebis-tiden är ändå så himla kort? Så varför ens lägga någon energi på dessa frågor som tar på ens krafter dagligen när hon måste tänka på allt det där? Om killen vill inte vara delaktig i dotterns liv, då vill han inte det. Och om det är sant de vad Nicci säger att hon har ensam vårdnad av Chiara så då borde hon strunta i allt som gör så att hon mår dåligt, osv. Hon borde bara gå vidare och försöka glömma A. Fast det är ju bara vad jag tycker – och vi alla tycker ju såklart olika. Och VI får tycka olika dessutom.

    Jag är inte insatt i detta så mycket, och tycker att hon kan lägga ner allt tjafs om vad som hänt och inte hänt!
    Hon har ju världens chans att bli en momfluencer och tjäna mer pengar💵
    Ta hjälp av en PR person och fixa till imagen
    Japp, mina råd är gratis👍🏻

    Dags att du berättar vad det är du har emot Nicci Camilla, du måste ju ha nån insyn som resten inte har som hävdar att allt är hennes fel? Låter ju inte som att barnets far är Årets pappa-material direkt. Men så klart är allt Niccis ansvar.
    Men alla ni som skriver ner Nicci, hoppas ni blir oplanerat gravida och får höra att barnets pappa vill att du gör abort, meddelar att han inte längre är attraherad av dig och har smittat dig med en könssjukdom. Låter ju verkligen som en keeper! Kom ihåg att inkludera honom ordentligt sen i ditt och barnets liv! Inga sura miner, gråt eller bitterhet!!! Och dela för bövelen inte med er, då kommer alla kvinns att hata dig ännu mer.

      Jag har ingenting emot Nicci, jag har aldrig träffat henne och känner således henne heller inte. Däremot tycker jag att innehållet hon stundom postar är besynnerligt och det lyfter jag här inne ibland då hon är en offentlig person, som använder sina offentliga plattformar i sin dispyt på ett sätt som kan ses som en smula problematiskt i sammanhanget.

    Om man inte är gifta, så måste man själv gå och fylla i pappans uppgifter (han måste skriva under), annars blir det automatiskt ”ingen pappa” inskriven.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.