Nicci Hernestigs öppna brev till Andreas nya tjej

Om du bott under en sten eller av någon annan anledning missat vad som skett mellan Love Island-deltagarna Nicci Hernestig och Andreas Deak så klicka HÄR och läs ikapp.

Nicci har haft en vanlig frågestund och en av frågorna hon får handlar att exet och pappan till hennes dotter har träffat en ny tjej och vad Nicci eventuellt skulle vilja säga till henne.
Hon skriver följande:

Med tanke på hur offentligt vårat break up blev eftersom vi startade vår relation i TV så var det svårt att komma ifrån den offentliga biten. Jag skulle säga att jag tycker mer synd om henne för hon vet ju inte vad jag varit med om. Men i och med den offentliga biten så vet hon ju att det är en pågående polisutredning, och hon ser ju att han helt empatilöst och iskallt inte vill ha någonting med sitt oskyldiga nyfödda barn att göra, eller att han sökt hjälp och försöka göra om göra rätt som en frisk person skulle göra och verkligen kämpa för det. Men mitt tips hade varit att springa fortdärifrån medan hon kan tills har rätt ut sitt liv. Men jag var också blind och dum och jag borde själv ha lyssnat på alla kommentarer som jag fick höra när jag kom ut från huset, med all otrohet och alla svek han hade från tidigare relationer. Sånt inlärt beteende försvinner ofta inte utan hjälp. Och andra sidan hade jag heller aldrig kunnat förutse allt annat jag blev utsatt för.

Jag blir mest inte klok på att hon å ena sidan vill att Andreas håller sig borta och inte kontaktar henne på något enda vis, samtidigt som hon är arg över att han inte försöker få kontakt med henne och/eller dottern. Det känns en smula ambivalet…

To be continued, I bet…

117 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Patetiskt att hela tiden återkomma till Andreas. Gå vidare och sluta mjölka hela den här historian. Utbilda dig, flytta hemifrån och va en förebild för din dotter istället.

      Förlåt men det är väl jätte bra att hon bor med ett support system och inte själv för dottern skull?

      Varför spelar det någon roll var hon bor? Vill hon bo hemma så låt henne.

      Hon skriver så motsägelsefullt att jag blir snurrig. Snacka om att ljuga in sig själv i ett hörn. Det är ju Nicci som behöver söka hjälp. Och sedan, om hon anstränger sig riktigt ordentligt, inte skaffa barn med första bästa ovilliga man nästa gång.
      De flesta av oss vet att om man inte lär känna varandra ordentligt innan stora beslut, väntar överraskningar.

        Blir man oplanerat gravid behöver man fatta ett stort beslut oavsett hur länge man har känt någon. Det är svårt att undvika 😂

          Det är däremot lätt att undvika graviditet nu för tiden. Om man nu inte vill bli gravid och därför kör oskyddat, men då är det knappast oplanerat eller?

            Är du insatt i vilka preventivmedel de använde? Vill du då förklara varför Andreas har oskyddat sex när han inte vill ha barn?

              Killgissning: N sa att hon hade svårt för att bli gravid samt att A inte gillar kondomer😉

            Tror det är många i det här kommentarsfältet som inte förstår att preventivmedel inte är en garanti för att inte bli gravid. När man tittar på peral index för olika preventivmedel så räknar man på hur många barn som föds PER ÅR bland 100 personer som anvönder preventivmedlet. Det räcker med att du blir lös i magen så har plötsligt dina ppiller en jätte mycket högre risk.

        Sant. Håller med. Det är hon som behöver söka hjälp, det är uppenbart. Hon beter sig inte riktigt friskt. Hon förskjuter Andreas och vill inte att han tar kontakt har hon tidigare sagt men sedan kommer hon dragandes med att han är kall och empatilöst och inte vill ha kontakt med sin dotter fast han verkligen försökt när hon inte velat ha kontakt. Han hade inte kunnat förutse vad han skulle bli utsatt för av henne. Jag tycker synd om honom. Han verkar inte vara det hon även kallade honom, hon däremot är ju uppenbart det. Kan ingen i hennes närhet prata vett med henne och förmå henne att söka hjälp.

          Fast han försökte ha kontakt med Nicci INNAN barnet var fött och dessutom på ett olämpligt sätt. Det är inte samma sak som att försöka ha kontakt med sitt barn när det är fött.

            Olämpligt sätt, vad gjorde han?

              Han är anmäld för stalking.

            Andreas såg fram emot att få träffa Chiara och ville dessutom vara med på förlossningen, men N satte stopp för det med. N har även satt stopp gör kontakt med dottern i ditt beteende & har heller ej skrivit på papperet om faderskap, så hon gör det inte lätt för Andreas direkt??? Varför???

    Korrläsa rubriken?

      Länken fungerar inte heller.

      Ändå hyggligt att hjälpa exets nya med brevöppningen!

    Hon känns lite bitter, hon vill nog helst av allt att Andreas ska visa ånger och be på sina bara knän att få träffa sin dotter, men samtidigt vill hon ju inte ha någon kontakt…
    Men vet någon vad polisutredningen utreder ?

      Det har skrivits här att det varit misshandel och stryptag. Vet inte om det stämmer.

      Tror det är svårt att inte vara bitter när man sett en framtid med någon man älskar och plötsligt sitter man istället själv med en bebis. Tycker det är helt rimliga känslor. Sen kanske man inte behöver göra content av det men känslorna känns helt rimliga.

        Fast hon hade ju inte behövt sitta själv med en bebis utan det är ju hennes eget val. Hon är ju så märklig.

          Jag tror det framgått väldigt tydligt att han visade sidor som var allt annat än lämpliga. Självklart fortsätter man inte relationen då.

      2 av 3 utredningar nedlagda. Stalking och misshandel nedlagda. Den som är aktiv rör smittskyddslagen, N har anmält A för att han eventuellt smittade henne med klamydia.

        Du är ju uppenbarligen en anhörig med insikt och starka åsikter. Istället för att sprida skvaller så kanske du kan ta ett snack med dem om att inte ta allt offentligt? Blir ju bara fjantigt när du eldar på situationen.

          Hahaha UpPenBarLiGen…. Det är inte alls så att ingående info kring alla Niccis rättsliga processer står om i detalj på Flashback för hela Sverige att läsa. Nej nej. Inte alls, Einstein.

            Så det är på flashback du fått reda på vilket preventivmedel de använt också? Tack så vet vi! 🤣

            Ligger Fupen på Fb?

              Fup släpps bara om det lir åtal. Läggs utredningen ner får du intetillgång till den.

        Han visste väl inte om att han hade Klamydia isf kanske? Inget han kommer få skaka galler för direkt.

      N har gjort flera polisanmälningar, men några är nedlagda i brist på bevis och trovärdighet & det säger ju en hel del. Den senaste anmälan som jag har fått vetskap om och som fortfarande är i en förundersökningsprocess är grov kvinnofridskränkning.

        Var får ni all info från? Frågar åt en ”vän”🤓

          Andreas anhöriga hänger här och smutskastar Nicci.

      En anmälan som N gjort mot Andreas är Grov kvinnofridskränkning. Den är fortfarande under pågående utredning och förlagd med sekretess. Övriga 4-5 anmälningar som hon gjort mot A är nedlagda.

    Nicci – Move on!

    Jag får känslan av att hon fortfarande vill vara tillsammans men att han ska vilja det ännu mer och typ vara villig av att förändras (på något oklart vis?) för att de ska bli tillsammans… dock oavsett vad hon vill eller inte vill tycker jag det är helt absurt hur han inte kan vilja ha sin dotter i sin liv. Oavsett föräldrarnas tvist borde de båda skapa förutsättningar för att barnet ska få en relation till båda sina föräldrar. Vi har ju dock endast hört hennes version så i teorin kan han ju ha försökt få kontakt med barnet.

      Hur menar du att det ska gå till när han är polisanmäld?

        Hon lär polisanmäla honom varje kvartal för allt möjligt.

        Bara för att han är polisanmäld betyder det inte att något brott har begåtts…

          Tänk om han verkligen behandlat henne super illa och är modig att berätta det. Så hänger du ut henne så här? Kommer alltid ta kvinnans parti i allt. Önskar att fler kunde göra det!

        Att det pågår en polisanmälan har väl inget med umgänge att göra?

          Det har det väl, han får kanske inte vara nära henne och även då barnet.

            Jo, en polisanmälan gör inte att han inte får träffa sitt barn. Däremot kanske hon bråkar och säger nej.

            Så fungerar det inte i Sverige. Det är jätte svårt att få igenom ett besöksförbud. Sen går det utmärkt att träffa sin dotter med exempelvis Niccis mamma närvarande istället för Nicci.. Nu verkar han ju inte ha något intresse av det men en polisanmälan innebär inte något hinder för att träffa sitt barn.

              Men hon blir ju arg på honom om han tar kontakt, hon vill att han ska respektera henne och inte ta kontakt,
              gör han det så anser hon ju att han stalkar henne så vad ska han göra? Inte lätt för honom att göra rätt.

                Om hon ber om lugn och ro under graviditeten och inte vill ha kontakt betyder det ju inte per automatik att han inte kan kontakta henne när barnet är fött? Du ser inte skillnaden i att ha kontakt med sitt barn och att försöka kräva att vara med under förlossningen och att dyka upp oanonserat?

      Känns som det blir svårt för honom att göra något rätt här, hör han av sig så är det fel, hör han inte av sig så är det fel 🤷🏽‍♀️🤔

        Fast det är väl skillnad på att höra av sig och dyka upp oanonserat när hon är gravid och att höra av sig när barnet är fött.

    ”Med tanke på hur offentligt vårt break up blev”… hon menar hur offentligt dom och framför allt hon valt att göra det och fortsätter göra med noll integritet eller känsla för privatliv eller skyddande av barnet eftersom allting på internet finns kvar och allt du lägger ut förlorar du också kontrollen över.

      Precis, hade de själva inte skrivit om det hade ingen vetat. Men vilken tid polisutredningen tar, eller har Kling och Klang inte börjat jobba med den än?

        Det är normala handläggningstider. Tar ofta så lång tid pga att polisen har begränsade resurser och behöver göra prioriteringar.

          Jo, sant. De har ju en del sprängningar att ta tag i..

    Hon verkar psykiskt instabil! Herregud, stackars barn till den mamman. Hon är den som borde söka hjälp för att kasta grabben under bussen offentligt utan att säga vad det handlar om och sedan gå ihop med Exph… för att ytterligare spä på grejen. Har han ens fått träffa sin dotter än?

      Framgår ju tydligt att han inte vill träffa sin dotter..

        Men gör det verkligen det? Jag tycker inte att det framgår någonstans mer än hos Nicci faktiskt.

        Jag tycker tvärtom. Han ville ses innan förlossningen och hon kallade honom stalker. Han fick inte vara med på förlossningen, utan hennes mamma och bror? Hon har väl inte ens skickat in papper om att han är pappan och anmäler honom stup i kvarten. Ganska sjukt agerande från en mamma som ”älskar att vara mamma” men lämnar barnet hos sin mormor för att gå ut och festa. Skrev det innan och skriver det igen ” barn ska inte ha barn”.

          Fast att dyka upp oanonserat, förvänta sig att vara med på förlossningen (hur absurt är inte det?) och ställa till med scener innan barnet är där är väl inte samma sak som att höra av sig när barnet är fött och vilja trödfa det? Känns som om han har gjort alla fel man kan och sen tröttnat när han skaffat ny flickvän. Hade fokuset varit på hans barn hade han ju varit lyhörd för vad barnets mamma behöver och varor där när barnet faktiskt är fött.

            Fast vad vet vi om vad som egentligen har hänt här? Är ju bara nicci som uttalar sig och klart hon vill framställa allt till sin fördel?

            ”Finns alltid tre versioner av historien: din och min och sanningen” sjunger Hurula och det kommer väl till pass här känner jag

              Uppenbarligen tillräckligt för att stämpla henne som instabil och framställa honom som ett oskyldigt offer 😂

          Är väl inte konstigt att hon ville ha med sin mamma på förlossningen istället, det är ju en otroligt utlämnande situation då man vill känna sig så trygg och bekväm som möjligt.

            Känns verkligen absurt att han ens föreslagit att han skulle vara med.

        Framgår av N ja, men vad är A version av det hela? Jag vet att A vädjat om att få var med på förlossningen och även att få träffa sitt barn, men N blir aggressiv och därav har han valt att ta ett steg tillbaka. Inte säker, men det har även ryktats om att A anlitat en Advokat.

          Det borde han gjort från första början. Är ju självklart att man använder sig av en jurist och familjerätten i dessa ärende. Förstår inte hur han kan hantera allt så dåligt. Känns som ett barn.

    Alltså tjejer som frivilligt blir tillsammans med killar som inte tar ansvar för sina barn. Hur tänker såna tjejer? Tror tjejen att DE två har en framtid med barn o familj eller?
    Eller är det bara tjejer med egna barn som de struntar i som träffar såna män?
    Tjejer är så blåsta ibland alltså, kan tyvärr inte tycka synd om dem heller när killen upprepar sitt vidtogs beteende igen mot dem.
    Ibland är: ”Vad var det jag sa?” verkligen rätt mening.

      Samtidigt ger ju säkert männen en helt annan bild. Men för mig är det en väldigt tydlig deal-breaker. En man som inte är en bra pappa till befintliga barn kommer inte innan för dörren hos mig. Samtidigt är det vanligt med snyfthistorier om hur mamman håller barnet från pappan när det de facto är pappan som visar noll intresse.

      Ja, tjejer har verkligen alltid huvudansvaret för att se till att deras partners är fantastiska fäder och inte misshandlare etc. För alla dessa dåliga killar visar alla sina dåliga sidor direkt och meddelar genast att de kommer att slå dig sönder och samman om du gör något de klassar som provocerande, eller att de verkligen inte tänker vara förälder åt sina barn eller bidra till hushållssysslor. Läs på om hur dessa processer fungerar i verkligheten. Det finns gott om män som vill ha barn, för att sen tycka att de kan fortsätta leva som vanligt när barnen väl kommer.
      Hela det här kommentarfältet är ett prima exempel på hur olika måttstock vi har för kvinnor och män. Nicci döms ut som dålig mamma och psykiskt instabil medan Andreas antas vara oskyldig till allt, trots en hel del indicier som tyder på motsatsen. Jag bryr mig inte om någon av dem och tycker att båda verkar vara WT, men att helt lägga allt ansvar på Nicci baserat på vad som framkommit hittills…. ja, hoppas nästa ni alla som gör det får genomgå samma saker i en relation så kan vi andra bedöma hur väl ni hanterar det.

        Word! 💯

    Snälla barn, gå färdigt skolan! Hur är det möjligt att vara så dålig på sitt eget språk😣

      DET******** 😭😩

      Fick skrolla oväntat långt för att hitta en kommentar om språket. Jag hade kanske valt att uttrycka mig lite mildare än du, men du skriver ändå exakt det jag tänkte…

      Asså…i varje mening😅🥴🙃

    Hahahahahahaha åh jag trodde verkligen att inlägget skulle handla om att Nicci hade öppnat post som kommit och skulle till Andreas nya tjej.

    Nicci öppnar brev

      hahaha jag med!!

    Nej men håller hon fortfarande på!?
    Trodde vi la Nicci Hernestig på hyllan 2023?

    Undrar om Nicci kan fällas för förtal?

      Högst osannolikt.

    Vill inte vänta till öppet spår så skriver nu.
    Jag har haft motgångar genom åren, dock är jag väldigt stark och självständig så krigat och klarar mig bra. Nu till problemet.
    Min syrra har bott i annan stad i några år. Vi har haft mycket kontakt under dessa år och snackat mycket.
    Under den tiden har jag verkligen kämpat, från att gå till ensam, och deprimerad. Till att jobba och tjäna ganska bra, haft partner, som det dock tog slut med. Lärt känna många nya vänner etc.

    I december sa hon att hon skulle flytta tillbaka till hemstaden. Jag var jätteglad till en början. Men märkt nu att hon ofta förösker trycka ner mig, hela hela tiden. Allt från hur jag pratar, till gester, kläder åsikter, vad som helst.
    När hon väl flyttade hit så träffades vi ofta, dock märkte jag efter ett tag att det bara var pga att hon ville ha skjuts eller tjänster från mig. Har bjudit in henne att lära känna dem jag känner, men hon säger att hon inte vill lära känna dem. Vilket då gjorde mig fundersam och besviken. När jag i höstas träffade en gammal vän till henne (och mig) som nu bor granne med mig. Så tyckte hon att det var konstigt att jag umgicks med hennes vänner? Som hon förövrigt inte träffat på flera år.

    Har sen flera år tillbaka märkt att hon vill trycka ner mig, och att jag ska vara ”sämre än henne”. Trodde det berodde på att jag var i en dålig livssituation förut. Men jag märker nu, att hon är exakt likadan mot mig fortfarande.

    Så enda sen hon flyttade hem har jag känt mig ganska nedstämd och nästan ”mobbad”. Börja tvivla på mig själv och mitt egenvärde? Har försökt ta upp problemet med pappa, som upplever henne som liknande, men han vågar inte säga något. Min mamma favoriserar henne väldigt mycket. Och jag har nu, trots att jag är stark och kämpat mig upp, återigen börjat känna lite att mina åsikter är sämre värda, att min lycka inte är lika seriös som hennes. Att hon vill vara favoriter i familjen och att jag ska vara sämre.

    Var så glad att hon skulle flytta hem, och att vi skulle få en fin vuxen relation nu när vi blivit äldre. Ville välkomna henne till ”mitt liv” och dem jag umgicks med. Men har mest blivit tvärtom. Är besviken över hur hon är, hur familjen är delvis och besviken hur det får mig att känna. Har alltid supportar och stöttat henne, vilket får mig mer nedstämd typ.

    Hur ska jag förklara detta för henne? Vill på nåt sätt göra det, men tror ärligt inte hon bryr sig? Och hon verkar inte bry sig om mitt välmående alls, och hon kanske till och med skulle må bra av att hon märker att jag blir negativt påverkad?
    Funderar på om hon har starka narcissistiska drag, min pappa har liknade, vilket på något sätt påverkar mig mycket.

    Så nu när hon flyttat hem så får jag framöver nästan räkna med att konstant känna mig i underläge eller kriga för att inte vara det. Inget av det känns kul.

    När vi var yngre var hon min bästa vän och min tightaste, vill fortfarande det ska vara så. Men fattar ärligt inte varför hon är såhär mot mig? Någon som har lösning?

      Har du provat att prata med henne om detta?

      Så kortattafatt.
      Förrut pratade vi ofta i telefon. Sen hon kom hem träffades vi mycket till en början, men fattat nu att det var enbart så hon kunde få tjänster av mig. Så till sist ifrån att jag inte gillade det. Är också säker på att hon aldrig skulle göra samma för mig. Hon låter alltid så otrevlig mot mig, och väldigt kort ofta. Verkligen som att jag inte ens är värd hennes tankekraft längre.
      Så har det varit sen hon flyttade hem.
      Och övriga familjen vågar eller vill inte säga ifrån. Och har på känn att jag på sikt kommer må dåligt igen och att jag resten av mitt liv kommer bli en aning ”mobbad”.

      Fattar verkligen ingenting. Jag tycker hennes beteende är omoget. Men känslan av besvikelse, lite sorg kanske och stress sitter kvar.

      Så från att jag skjutsade henne överallt och var glad till att hon skulle komma hem, till att vi alls knappt pratar och hon inte verkar bry sig alls, har gjort mig överrumplad tror jag.

        Jag tycker du ska bara öppen och säga till henne när hon säger något du upplever som nedsättande. Bara säga,”vet du, när du säger så där så får du mig att känna mig mindre värd och det gör mig ledsen ”. Om hon svarar något om att det inte är så hon menar så kan du kort bara säga ”okej, men jag skulle uppskatta om du tänker på hur du formulerar dig framöver för det gör mig ledsen”.

        Även om du inte tror hon kommer ändra sig eller bry sig, så ger du henne inte heller någon chans att fundera över sitt beteende om du inte är ärlig. Se det som ett tillfälle att öva på att öppna upp dig och våga vara sårbar. Det kanske leder till en frostig relation en period, men du skriver också att ni har haft en bra relation vilket är en grund att komma tillbaka till och växa på.

        Du kan också ta hjälp av en terapeut som kan stötta dig om det känns som att det behövs, för att bygga upp dig själv och våga öppna upp dig.

        Tips också är att lyssna på podden happy dating, som jag lyssnat på även i mitt förhållande pga så vettiga tips som går att applicera på alla slags relationer ❤️

        Stor kram!

      Låter som mitt syskon och det tyngde mig i många år. Tänkte ofta att jag vill ha en fin relation till mitt syskon och ”gick på tår” runt hen för att inget skulle blossa upp. Mådde otroligt dåligt och efter en lång tid kom jag till en punkt där jag kände ”vafan, jag ska vara mig själv och om syskonet ska vara elak, vill jag inte ha kontakt med hen”. Så jag hörde inte av mig och hen brukade alltid säga ”men jag har familj, så du får höra av dig”.. tjena mittbena! Nej tack och jag har inte hört av mig och vice versa.

      Under hela min uppväxt har hen varit elak och har på senare år arbetat upp en bra självkänsla efter år av elakheter. Bryt! Gå till en psykolog om det behövs, prata med någon för det smärtar men nu i efterhand är det fantastiskt att vara ”fri”❤️. Styrkekramar till dig fina du.

        Oj slarvigt skrivet av mig. Jag har arbetat upp en bra självkänsla efter en unik uppväxt med ett elakt syskon.:)

        Tack för ditt svar!❤️ Det värsta är att det inte alltid varit så, och att min relation till henne inte är helt ”svart”.
        Det är snarare som den populära, smygelaka tjejen i skolan som gör det svårt att sätta fingret på. Samtidigt som hon ibland stöttar mig.
        Ett exempel var förra veckan; Jag har ingen relation nu, och jämfört med henne haft svårare att öppna upp mig och skaffa partners, medans hon gör det hela tiden.
        Så förra veckan var hela familjen ute, hon frågade då min pappa osv vem av oss syskon dem tror skaffar familj och barn först. Hon gjorde det enbart för att dem skulle svara att det såklart skulle vara hon, och jag indirekt hamnar i underläge.
        Är sånna små-kommentarer hon ofta gör.

        Men du har rätt. Jag har alltid velat henne väl, egentligen mer väl än både mamma och pappa egentligen, ändå får jag mest skit. Har väl som du, önskar att hon kunde värdera mig lika högt som hon värderar sig själv, och definitivt högre än hon värderar mig nu. Vill att hon respekterar mig. Plus sett en framtid där våra framtida barn kommer träffas och umgås mycket.

        Men du har rätt. Tror inte hon kommer förstå heller. Hon tror att det hon gör är rätt. Får dra mig ur så mycket som möjligt och fokusera på mitt

        Allt styrka till dig också!❤️ Är så tragisk att saker som inte är ens eget fel kan vara det som påverkar ens mående mest

          Det är öppet spår fyra dagar i veckan. Hur kan det inte räcka?

          Kan vara avundsjuka som sitter i.. vem vet, men av egen erfarenhet är det bara att försöka gå vidare och i framtiden kanske hon hör av sig eller ej. Det känns faktiskt skönt att inte ha kontakt för man väljer inte sin familj och speciellt inte syskon.

          Omge dig av folk som får dig att må bra<3

      Hon kommer inte ändras. Jag skulle bara distansera mig och umgås mer med vänner som lyfter dig. Jag har en liknande situation med min bror. Försökte länge få han att förstå mig men han trivs bra med att vara favoriten och den som gör rätt. Han har ingen anledning att förändras för han tjänar på den dynamiken vi har nu. Man behöver inte ha en jätte nära relation med sina syskon om man inte mår bra av det ❤️

    Det är olagligt att öppna andras brev. Du borde polisanmäla henne.

      Alltså jag känner mig både trög och bilind? Vilket brev?

        Rubriken antyder att Nicci har öppnat ett brev.

        Rubriken skulle varit ”Niccis öppna brev” och inte ”Nicci öppnar brev”

    Varför får jag intrycket av att hon är lite…avundsjuk?

      Jag tror bara hon är besviken. Hon såg fram emot att bilda familj och killen visar sig vara någon helt annan än den hon trodde han var.

        Kan någon förklara för mig hur N fick klamydia från A? De säger ju båda att han inte varit otrogen. Och tester gjordes i samband med inspelningen 🤔

          Han har väl varit korkad och haft oskyddat sex mellan provtagningstillfället och inspelningsstarten? Eller så har han varit otrogen och ljugit om det 🤷🏼‍♀️

            Enl Fb (som ju är en väldigt trovärdig källa) 😉 var det ngn M som smittade N. Alltså ngn av hennes tidigare killar. Vilken sop(p)a..

              Så N smittade i sin tur kanske A, men hon vill få det till att det var A som smittade henne? 😂 oh jeez…

    N är sjuk

    Så kan det gå när man skaffar barn med någon man känt i några veckor…

      Vad är alternativet? Tvinga kvinnor gå igenom aborter mot sin vilja? Eller får de bara skylla sig själva?

        Man kan ju börja med att skydda sig 🙂

          Det kunde mannen i fråga verkligen tänkt på i och med att han inte verkar vilja ha nån kontakt med barnet

            Precis. Den som inte är redo för barn än bör skydda sig. Antingen för att ett förhållande känns för nytt eller för att man som person vill ha barn senare/inte alls. Detta gäller ju oavsett om man är man eller kvinna. Det är ju inte BARA mannens ansvar att skydda sig (precis som det inte BARA är kvinnans).

          Ja så tröttsamt med män som inte skyddar sig och sen struntar i sina barn.

            Sjukt tröttsamt. Men jag är också glad över att min mamma skaffade barn (mig) med någon som INTE struntade i sina barn (och därmed också antagligen skyddade sig när hon var med män som inte var rätt).

    Alltså jag skäms å hennes vägnar och jag tycker så synd om lilla oskyldiga barnet. Varför i hela h-e går man ut med allt offentligt? Jag blir på riktigt galen. Har hon inga föräldrar som kan säga åt henne att chilla och logga ut? Fy fan rent ut sagt.

      Hur tycker du hennes mamma verkar vara🙄

    Andreas gör det bra som håller en låg profil.
    Nicci försöker provocera men lyckas väl sådär?
    Jag tycker att den som dras ner av det här drar ner är – Nicci!
    Hon borde nog ha professionell hjälp att komma ur loopen med ältande och försöka se en bra framtid för henne och dottern.

      Ältande? Det har ju precis hänt. Klart hon bearbetar det. För att inte tala om vilken stor process det är hormonell och emetionellt att vara gravid och föda barn. Sen borde hon inte ta det på sociala medier utan privat.

        Skillnad på att älta och bearbeta.
        Tror inte man kan bearbeta en sådan situation på sociala medier och faktiskt – nog borde det vara bättre att ha en person att prata med istället för att dra det med hela internetvärlden. Det finns varken kärlek eller förståelse där.

          Ja och det hon gör faller väl tydligt under att bearbeta? Tyvärr görs det offentligt istället för i en trygg miljö. Jag tror inte alls hon försöker provocera medvetet. Jag tycker hennes känslor är väldigt vanliga vid en separation.

    Typiskt skrivet i affekt. Hon väljer at svartmåla honom utan att nyansera saken. Tror knappast hon betett sig sansat i relationen om hon agerar sådär. Plus att skaffa barn så snabbt med någon visar inte heller tecken på ansvar gentemot ett barn – mer: jag vill ha! Kan ingeting om dem och storyn men killen verkar i alla fall föröka hålla detta utanför offentligheten. Kanske han visst vill träffa sitt barn men känner sig inte lugn med henne. Det kommer vara många turer kring det här och de är på sätt och vis sammankopplade för lång tid och borde båda försöka level up lite, för nu sitter de i den här båten tillsammans.

      Vad tycker du alternativet är om hon blir oplanerat gravid? Det var killen som valde att ta det offentligt. Nu har han backat vilket ju är positivt men han är ju allt annat än oskyldig i situationen.

        Näe, han tog det med niccis sk vän, host host

    Gode gud vad jag får ont i ögonen av att läsa hennes text. Det heter DET inte DE!!!!!!!

      Och det heter rett ut, från reda ut….

    Tjejen är ostabil på många plan och bör söka hjälp för sina problem. Hon har själv valt att skaffa barn men nån som inte ville ha barn, båda sket i preventilmedel och då blir det oftast barn. Vill man inte ha barn så får man se till att skydda sig skiter man i det får man skylla sig själv. Detta kunde dom tagit privat men har istället har dom valt att ta det öppet på sociala mdier bara det är stört med stor red flag på. Jävligt synd att det är ett litet barn inblandat med ostabila föräldrar. Fadern har redan snabbt gått vidare med en ny tjej. Den nya tjejen har ju inte haffat ett kap tvärtom, för det kommer inte bli kul att vara ihop med nån som har massa ouppklarat med sitt ex dessutom har en bebis ihop med exet. N tar varje chans att svartmåla honom samt att hon använder det idag så populära misshandelskortet för kunna förstöra ännu mer för barnets pappa. Hon har 3 månader på sig att uppge killen som fadern, gör hon inte det så tar familjerätten och socialen vid. Socialen behövs för barnets skull då N verkar skev och ostabil och inte inställd på nåt samarbete kring barnet utan bara fokuserar på att förstöra och fläka ut privata grejer inför öppen ridå 🚩🚩🚩🚩

    Nicci är uppenbart oerhört svartsjuk på sitt ex som kanske har skaffat sig ett stabilare förhållande, det ser man ju på hennes instabilitet.

    O kanske hon har upptäckt hur enormt jobbigt det är att vara ensamförälder tillsammans med sina föräldrar, o det är inte lättare heller att vara ensam.

    Hon har ju kört bort pappan, han får inte vara med på förlossning eller graviditet, ingenting. Hur tror man då att en kille ska kunna få faderskänslor överhuvudtaget?

      Haha. Du är ju sjuk i huvudet! Sen när är Det lämpligt att ha ett ex med under en förlossning 😂 Faderskönslor? Man gör vad som är rätt. Han har ingen rätt till barnet innan Det är fött. Nu är Det dött och han har inte gjort någon ansträngning alls eftersom han har fullt upp med sin nya tjej. Verkligen ett catch den där A 😅

    Jag förstår inte hur N INTE förstår hur dåligt lager hon målar sig själv i hela tiden. Hela tiden ut på sociala medier och visa hela känsloregistret och tjata på om A. Jag känner liksom att jag fortfarande inte har en bild om A medan min bild om N hela tiden blir att hon är instabil och behöver hjälp och att barnet hamnar i kläm. Det är liksom inte en fin bild jag har av henne. Spelar liksom ingen roll vad A har gjort eller inte. När vi inte vet hela sanningen så har man bara deras nuvarande beteende att gå på och då är ju N helt hysterisk.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.