Jag antar att hon får börja pendla till Grekland för massage?

Bildkälla: Bianca Ingrosso Instastory

Bianca Ingrossos vänner överraskar henne med blommor och en massage – en present som hon tar emot i baddräkt (I don’t know either), men det var kanske för en plåtning eller liknande?
Jag vet inte om Biancas känselspröt är ute efter hennes vistelse på kursgården ”Baravara”, för hon beskriver det som att den här massören rörde vid hennes själ på ett rent magiskt sätt. Hon upplever det som att hon försvann till en trygg och helt tyst plats, någonting som rörde henne till tårar. Hon beskriver det som någonting hon aldrig upplevt tidigare. ”Truly magical”.
Tydligen ska den här massören flytta till Grekland, men det är väl bara ett rent logistiskt problem för den inte så ekonomiskt begränsade Bianca Ingrosso tänker jag.
Hon får väl helt sonika börja pendla till Grekland för att få magiska massager, visst visst?

35 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Haha gulligaste felskrivningen ändå, ”I got so moved”. Förslagsvis till Grekland nästa gång då, om man får önska. 😀

      Och ja inte vet jag, kanske kan man uttrycka sig så, är ingen Zlatan på språk och grammatik, men tyckte det såg lite tokigt ut. 😀

      Vad är felskrivningen?

        Det är svengelska. Det hon vill säga är I was so moved. Tror även hon tänkt skriva tyst som stavas quiet, inte quite som är något annat.

          Skönt med någon som kan engelska här😅

            Eller hur. 🤩

          Men vad har det med Grekland att göra?

          Oj vilket hemskt brott att säga got i stället för was. Hujedamig.

          (Och jo, man kan säga got moved. Jag blev rörd eller jag var rörd är olika saker även på engelska)

            Haha nej got moved då har någon hangripligen flyttat på dig. En svensk fattar men inte en person som inte kan svenska.

      Är väl snarare du som tänker fel, eller hur skulle den meningen ens ha något med Grekland att göra 🤔

    Vad jobbigt för henne!
    Har hon ingen i sin närhet, typ släkting som kan tipsa om någon ersättare i Stockholm som utför fantastisk massage?

    🦈

    Så sorgligt att alla thaimassageställen i Sverige tycks kidnappade av hallickar och sexköpare. Bianca kan kanske hjälpa till att ge röst åt de som bara vill gå på massage.

      Va? Där jag bor finns massor som utför medicinsk thaimassage. Sker ofta med kläderna på 🤷🏼‍♀️

        Massage med kläderna på? Verkar inte skönt, jag vill ha oljemassage.

          I en klassisk Thaimassage så tänjer och stretchar man mycket för att få loss spänningar och låsningar, ingen olja används detta och utförs på många ställen med tunna kläder på (som en vid bomullspyjamas typ).

          Oljemassage är en annan storts massage som sker utan kläder så klart.

        De har gjort seriösa granskningar av thaimassager. Bara för att du inte får en happy ending betyder inte att det aldrig sker där. Enligt statistiken så vore det orimligt att alla i ditt område enbart erbjuder massage enligt reglerna.

    Önskar tips på bästa och absolut hårdaste massagen i Stockholm!

    Kan de inte garantera minst en punkterad lunga och några brutna revben till när session är över så kan man lika gärna skippa. 😎 obs skoja, men vill att det ska kännas som att jag blivit överkörd av ett tåg.

      Ett ställe på torsgatan höger sida nära torsplan. Minns ej namnet men jujja så ont det gjorde.

      Då hade du gillat massagen jag fick i Åbo på ett spa. Hon som masserade var en mycket muskulös kvinna med de största händer jag sett på en kvinna och jklr vad det gjorde ont för att inte tala om träningsvärken jag fick. Det kändes väldigt bra efter några dagar när värken lagt sig, men gör inte om det.

      Mysiga Grodan på Birkagatan!!

      Leta upp en massör som är utbildad i Finland i klassisk massage, i Finland är ”utbildad massör” en skyddad arbetstitel och massörerna är mycket skickliga och utbildade. Går man till en ”massör” kan du få vad som helst, ”utbildad massör” räknas till hälsovård och är momsfritt.

    Drick varje gång Bianca nämner soul på instagram 😂😂

    Har följt Bianca jättelänge. Inte plöjt varenda storie liksom men kollat då och då och haft henne i mitt flöde. Känns som att hon den senaste månaden/månaderna(ish?) är en totalt annan person? Alltså nästan som i en film där en karaktär blir kidnappad och ersatt med en ”kopia” typ? Vet inte om det var i samband med det där lägret hon var på eller om det började lite tidigare. Hennes content känns inte som hennes längre och jag bara klickar förbi.

      Det är nog bara en del av hennes excel ark. Och hon trycker på och provocerat lite extra när det är dags för ett nytt släpp från CAIA , avoora eller Ani 😂
      Tror vi alla gör bäst i att inte lägga nån tankeverksamhet på Bianca

      Hennes content är inte lika autentiskt längre förmodligen för att det inte är hon själv som fotar och lägger upp. Det styrs förmodligen av hennes assistenter då man ser typ samma bilder på deras egna konton.

        Gissar han hon pausar lite, och då låter assistenterna göra jobbet. Säkert välbehövligt

    Äh, Binaca har väl råd att köpa, eller menar anställa hennes som sin privata massörs så hon stannar i Stockholm. Lämpligtvis i samma hus som hon själv och alltid finns tillgänglig när behov av massage uppstår.
    Men lite tur kanske bekanta till Bianca också få boka tid till henne

      När hon ändå är på gång kan hon väl anställa nån som kan det engelska språket i skrift.

    Lite lågt så tänkte jag att hon har väl släkt som kan tipsa om massageställen.

      Jag vill minnas att hon redan visste var man skulle gå för en sådan massage flera år innan släktingen åkte fast.

    Ja jisses allt är sååå fantastiskt numera haha så löjligt när hon ska vara så där djup och lägger upp olika texter osv. För och inte tala om hennes grandiosa självbeundran, pinsamt att se. Har gått till överdrift, hur hon hela tiden söker uppmärksamhet och beröm.

    Så denna massage var bättre än den där fiffi-massagen hon var på för något år sedan, eller var detta också en sådan kanske.

    Det är inte alls otrolig att man kan få många olika känslor vid just massage. En del bryter ihop helt.
    Det frigörs så mycket i kroppen. Men Bianca tror så klart att det är bara hon som kan känna så mycket.

    Haha! Påminner ju om Jennifer Coolidge’s karaktär i första säsongen av White Lotus som blev besatt av hotellpersonalen som got her so moved.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.