Let’s go Tiktoking everybody!

@twinsauce

Luke *hates on country music* also Luke, “can we learn this dance!?” @Beyoncé – Texas Hold ‘em dance twinsauce (choreography by @Matt McCall and @Dexter Mayfield) #dance #viraldance #viraldancetrends #beyonce #texasholdem #dancechallenge #country #linedance #learnadance

♬ TEXAS HOLD ’EM – Beyoncé

Förlåt mig, men Beyonces nya countrylåt och den här dansen som viralsmäller på Tiktok är det bästa som hänt den senaste tiden. De, och faktumet att Sauron pratar med alla sina pipleksaker och ligger här bredvid mig och ylar när jag skriver det här.
När jag bodde i USA brukade vi gå på linedanceingkvällar på en ”country club” och det var SÅ roligt! Ganska enkelt och SÅ roligt.
Därför uppmanar jag alla att läsa sig den här Tiktokdansen som skapats för Beyoncés nya låt ”Texas Hold’em” för den ska dansas i sommar!!! Inte på Tiktokt per se men i verkligheten!

Yeeeeeeeehaaaaw!!!

Beyoncés låt påminner ganska mycket om en annan klassisk countrydänga – Redneck Woman av Gretchen Wilson – men så är det lite som i blues, man använder ett ganska begränsat antal ackord och då riskerar kompet att låta lite likadans. Det betyder inte att man inte kan skriva och sjunga tv å helt olika låter sen över arrangemanget, vilket Beyoncé också visat prov på tidigare. 
Hon och Kelly Clarksson fick nämligen samma track att skriva till av en producent. Beyoncés låt blev Halo medan Kellys blev Already gone. Du hör en mashup i videon här nedan. 
Lite extra info bara från er kära musiknörd. 

30 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vilken låt, man blir både lycklig och gråtfärdig på en gång😂

      Jag menar så klart den låten som Camilla la upp där uppe⬆️

    Beyonce är nog den mest överskattade artisten vi har 😅 Gillade ”If I were a boy” men sen dess vet jag inte om det är något utöver generiska popdängor som kommit från henne va

      Håller med, gillade den skivan men sen känns allt jag hört så trist

      Snart går Swift om henne på den listan.

        Hoppas! 🙌

        Skillnaden på Taylor och Beyoncé är att Taylor skriver alla sina egna texter. Oftast finns en eller två låtskrivare till på låten. Bey får väl ofta låtar tilldelade. När Tay var 20 år gammal skrev hon ett helt album själv. Den hypen som har kommit nu får henne att verka mainstream, men för mig som varit ett fan i 16 år tycker jag att den bilden känns orättvis.

          Fortfarande överskattad.

            Och vad lyssnar du på då?

              Hurså? Vill du påstå att allt jag lyssnar på är överskattat så varsågod. Det kan du göra utan att jag listar artister.

            Ja, enligt vissa är ju såklart Taylor överskattad. Frågan är: finns det någon som inte är det av någon?😊 Generellt är ju Taylor något speciellt. Det kan inte folk se förbi. Hon har en talang som är unik. Hon har ett sätt att sätta orden på saker som inte speciellt många kan. Jag hoppas att man lyssnat på låtar som ”Happiness”, “peace”, “soon you’ll get better” eller kanske ”ronan”.

              Innan man uttalar sig ^

              Jag är ingen swiftie direkt men har inget emot henne heller. Men vad är så unikt med henne? Alltså en uppriktig fråga, jag är inte så insatt mer än att jag hört viss av hennes musik på radio.

                Som tidigare nämnt: har sen start skrivit alla sina låtar själv. För de flesta stora stjärnor är detta ovanligt. Ifall de varit med och skrivit är det också flertal co-writers. Hon är den första personen som har vunnit Album of the Year fyra gånger. Första gången hon vann var hon 20 år, yngst i historien vid tidpunkten. Hon är ju också en otrolig affärskvinna. Allt hon gör är det en tanke bakom.

                För förstå hennes storhet eller hennes unika sätt behöver man lyssna på mer än radiolåtarna. Hon är ju hyllad av många stora artister som även dom ser att hon har något unikt.

                Nu är jag väldigt partisk dock 😉

                  Nu är Taylor säkert precis så fantastisk som du säger, men blir ändå fascinerad över att det faktum att hon skriver eget material är en del av hennes storhet. Säger väldigt mycket om dagens mainstream-musik. Inom vissa genres är det helt självklart att de som framför musiken också har skrivit den.

                    Håller med dig! 😊 Känns som att många artister är skapade av andra idag – inte ”self-made”.

                  Jag kan gilla att hon har så tydliga inriktningar i hennes album. Klara visioner och de låter helt olika fast ändå är det så hon. Går kanske inte att förklara. Ingen stor swiftie men tycker att hon är sjukt imponerande och jag förstår varför hon är stor. Folklore är otroligt. 1989 otroligt. Jag är kanske en basic bitch men jag står för det

      Håller me, så överskattad kan folk sluta avguda henne lol. Tror inte heller hon skrev ett skit på halo, demon som skickades till henne som låter precis som originalet med låtskrivare som sjunger in finns på Youtube

    La Gunilla visar ju sig vara helt rätt med sina dansande cowboys.

    Country är det värsta jag vet. Det är så otroligt jävla skitdåligt. Och töntigt. Och fult.

      Tycker nog att Jazz är värre. Och Sepultura😳

      Gunillas låt är def inte country!

        Vet inte vad du pratar om. Jag pratar om countrymusik, som den av Beyoncé som spelas i klippet från TikTok.

    Vet någon var musikvideon går att se? Hittar den inte på youtube. Eller finns ingen officiell video, där dansen går att se i original? Har dansen skapats av fans på TikTok?

    Men nej vilken osexig video. Skämskudde deluxe på den!

    I love country music! 😊 Kul att den är på uppgång i Sverige.

    Tycker verkligen inte den påminner om Redneck Woman alls. Den är det ju tryck i och den här var ljummen.
    Att kalla den för countrylåt…? Nä, ännu en vanlig slö låt från Beyonce.

    Gäsp. ”kolla vad vi är charmiga”

    Hade gjort slut direkt om min partner gjorde detta

    Ha,ha. Har så oerhört svårt att se framför mig, män (med lite innanför västen) på krogen, ställa sig på rad och dansa detta..😂Skämskudde deluxe. Men vare sig vi vill det, diggar deteller ej, så är country vågen på väg in över oss.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.