Vad får Vlad Reiser göra för sin flickvän?

Eller….. får och får är kanske fel ord, men han frågar sin flickvän i den här videon, om hon har någonting emot att han gör vissa saker utan henne. 
Några exempel är:
Har du någonting emot att jag kramar tjejer?
Har du någonting emot att jag är själv med en tjejkompis?
Har du någonting emot att jag går på events utan dig?
Har du någonting emot att jag reser utan dig?
Har du någonting emot att jag klär mig som jag vill?

Om svaret är ja på någon av dessa frågor så är det en STOR röd flagg, men jag skulle säga att Vlad flickvän klarade ”testet”, för hon har ingenting emot att han gör några av dessa saker utan henne, men säger samtidigt att det vore roligt att bli inkluderad i resor, events mm.
Listan känns en smula pubertal, men så är Vlads flickvän inte så gammal heller.
Vad tycker ni om listan?

56 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag fattar inte hur det är en röd flagga att säga nej till dom frågorna. Det borde väl gå alldeles utmärkta att göra dess saker tillsammans eller utan sin partner, beroende på hur man lyckas synka dagarna med sin partner.

      Inte jag heller. Det måste ju vara tvärtom?

      Camilla skrev fel. Hon menar rödflagg om svaret är ja.

        Ja, så klart! 🤦🏼‍♀️

    Jag klickade på länken men fick se ett klipp på en kvinna som planterade växter samtidigt som massa kattungar härjade runt. Instagram visste verkligen att jag inte skulle orka se klippet med Vlad 😂

      Jag fick ett klipp om ett barn som målat på soffan. Ville ju se klippet. 😂

    Du menar väll ändå om svarat är ja 😅

      * väl

        Orka anika 😉

          Men så otroligt störande när folk inte lär sig skriva ordentligt. Är deffinitivt team Annicka i denna fråga.

      Jag skulle knappast acceptera att min man hade tjejkompisar och umgicks själv med dem. Men jag har ju alltid i mina tidigare förhållanden blivit bedragen eller ljugen för . Även tjejkompisar till mig som varit på mina pojkvänner. Så är väl en red flag antar jag😂

        Så om du hade en bisexuell partner så skulle hen inte få ha några vänner alls att umgås med?

    Skulle nån ha en åsikt om de där grejerna skulle jag lämna eller bara göra dem ändå.

      Exakt! Min bästa vän är man, vi har dessutom legat för väääldigt många år sedan.. skulle min sambo idag ha något i mot att vi umgås? HEJ DÅ!

    Jag skulle jättegärna vilja att Lewis svarar🙂

      Varför?

        För att för honom får man väl inte göra någonting utan sin partner? Man kan väl inte ens ha vänner av andra könet, om jag minns rätt.

          Du minns fel.

            Vad var det du skrev om d? Det var i alla fall något om att det var helt sjukt att resa eller något?

      Han tycker väl inte ens att man ska ha vänner av det andra könet?!

        Nej, så var det inte.
        Men tycker att vissa saker gör man med sin partner och inte med sina vänner av motsatt kön (exempelvis utlandssemester).

          Kompisar av samma kön då?

          Vad är det som förändras i vänskapen om man passerar gränsen och åker till ett annat land?

            Handlar väl inte om just landsgränsen men en utlandssemester är ju iallafall ett par nätter tex en weekend och eftersom det inte är specificerat så tänker jag att huvudsyftet är just att umgås (till skillnad från om man gör något specifikt relaterat till ett intresse). Alla får såklart göra som de vill men personligen hade jag inte tyckt om ifall min partner väljer en annan kvinna att planera och genomföra resan med, lägga sin tid och pengar och välja att vara ensam med denna kvinna istället för mig. Även om jag inte skulle tänka att ”något kommer hända” så är det för mig märkligt och den som inte alls förstår så går det nog inte att förstå heller och självklart beror det på vilken typ av relationer han hade innan vi träffades men funkar det bra för någon så visst, är ju inget att diskutera egentligen.

              Men man måste ju få lägga sin tid och pengar på andra grejer än det man gör med sin partner?? Åker ni aldrig på semester eller går på konserter etc med vänner?
              Ok om hela semestern planerades med andra, då skulle man ju känna sig bortvald, oavsett kön på vännen. Men en resa per år med en vän är ju ingenting i det stora hela tex.

        Det tycker inte jag heller. Eller snarare -Det är viktigt att träffa någon som känner på samma sätt. Jag hade inte velat ha en man som har massa tjejkompisar. Så viktigt att kolla upp sånt. Tycker inte man kan bli tillsammans med någon med massa tjejkompisar och SEN försöka begränsa den andre.

          Skulle inte vilja ha en kille utan tjejkompisar och massa killkompisar…

    På frågan ”Har du någonting emot att jag reser utan dig?” tycker jag det beror lite på situation. Om min kille hade planerat sin sommarsemester med resor helt utan mig så tycker jag inte det är ok, men hade det varit typ en resa på semestern eller annars hade jag inte brytt mig.

    Beror så klart på vilken tjej men hade inte känt mig helt bekväm med att min man hade åkt iväg tumanhand med en annan tjej, om inte resan hade varit för att uppleva något specifikt intresse som jag inte ville göra.

      Jag skulle inte heller vara okej med att någon annan tjej är hans förstahandsval att ta med på events. Om det nu inte är något specifikt intresse de har gemensamt, alternativt att jag inte kan eller vill åka med.

      Var ingen tjej i exemplet med resan.

        Nä det har du rätt i. Råkade nog dra den slutsatsen av att de första två frågorna handlade om tjejer.

    Semester med en annan tjej ?
    Hade blivit skumt, min sambo har inga tjejkompisar….

      Var ingen som sa att det skulle vara med en annan tjej

      Tycker det snarare är skumt att inte ha tjejkompisar…

        Ja det säger nästan mer om en kille faktiskt.

        Och en resa med grabbgänget låter värre än att resa med tjejkompisar.

          Gud ja haha. Obehagligt med grabbgäng.

        Varför skulle det vara skumt? många umgås ju med samma kön under uppväxten och behåller kompisar från skoltiden osv. Jag hade inga killkompisar i skolan eller nu, är det också skumt? 🤔

          Tycker det är fint om man kan se bortom könet och se människan och ha kompisar utifrån det. Sen kan det ju bli så utan att man väljer absolut. Lite skillnad som tjej att inte ha killkompisar, kan finnas bra anledningar..

        Jag har inga killkompisar, är jag också skum???

        Kollegor och bekanta – ja- men inga kompisar av manliga könet

          Ja, lite skumt skulle jag säga.

          Nä det behöver du inte vara. Men konstigt att välja bort pga kön (lite mer förståeligt om man är kvinna med dåliga erfarenheter..)

            Ingen har väl sagt att det är fråga om att VÄLJA BORT vänner av motsatta könet!? Alla har helt enkelt inte kompisar av motsatta könet och det är ju fan inget konstigt alls.

              Vanligt bland killar dock upplever jag. Att det är otänkbart liksom.
              Och många har skrivit här att de och deras partner inte umgås själva med kompisar av andra könet eller blir nära vän med dem, just pga att de är i ett förhållande.

      Är väl inte skumt? En vän är en vän.

    Kärlek är att låsa in sin pojk-/flickvän.

    Tycker det skulle vara oroväckande att få den här listan av frågor, som att man ska framstå som den där sköna avslappnade tjejen som inte har några problem med något alls och sen blir det som någon slags hållhake när alla vet att verkligheten är mer komplicerad än så.

    Väldigt pubertal lista. Min man har inga tjejkompisar, aldrig haft. Jag har inte killkompisar heller. Av den enkla anledningen att män jag varit vän med i mitt liv ALLTID i bakhuvudet velat ha mer. Män och kvinnor som är heterosexuella KAN inte vara ”vänner”. Det är min bestämda uppfattning. Tack och lov delar min man den bilden och vi är lyckligt gifta ihop. Allt handlar ju om att inta begränsa varandra, utan att tycka lika om saker och ting. Jag hade aldrig velat vara gift med en person med massa tjejkompisar och som vill resa ensam med en tjejkompis. För mig är det rent bullshit 😂.

      Jag anser att två heterosexuella SINGLAR som är man och kvinna inte kan vara bara vänner.

      Men om båda tex har varsin partner varför skulle de inte kunna vara vänner liksom?

      Helt vanvettig föreställning om hur vänskap fungerar. Tror du även att alla som är homosexuella och av samma kön som du vill ligga med dig? Problemet ligger väl främst i att vi inte LÄRT oss att knyta vänskapsband med motsatt kön.

      Min mans bästa vänner är tjejer och det är jag så jävla tacksam för. Kvinnlig vänskap är, generellt sett, något annorlunda än manlig sådan. Han får emotionellt stöd från sina vänner men de säger också åt honom på skarpen när han betett sig illa. Skulle aldrig få för mig att någon vill ligga med honom, eller att jag ens skulle bry mig om vilka mörka tankar någon har. Är medveten om att tanken säkert har slagit någon under de 15 åren de har känt varandra, men uppenbarligen var vänskapen viktigare så det blev inga förhållanden.

        Håller med dig! Jag är bisexuell så hade jag haft en sådan partner hade jag alltså inte fått umgås med några vänner alls 😂 De vänner jag har som skulle vara aktuella för något som t.ex. en resa har jag känt väldigt länge. Har man nära vänskap under lång tid så känns det, i.a.f. för mig, helt otänkbart att känna sexuell attraktion till dem. De blir mer som familj för mig.

          Visst? Du sitter verkligen i skiten. Du får helt enkelt sluta ha vänner!

          Det är väl inte helt otänkbart att när man lär känna någon som prövar man den tanken ”är hen attraktivt? Är jag romantiskt intresserad?” och sen väljer man att följa den känslan eller så ebbar den ut. Inget konstigt med det! Det är väl bara nyttigt att vi lär oss att vissa känslor kommer och går och inte alls innebär ett hot mot någons relation, även om jag tror att många ur den äldre generationen tycker det är barockt att ha vänner av motsatt kön.

        Fast är hon snygg? Det blir väl annorlunda om tjejkompisen är ful enligt gemene man eller om hon är en supermodell.

      Du har fel. Det är inte en åsiktsfrågs då det ju faktiskt finns massa män och kvinnor som är vänner 🤷🏻‍♀️

    Svartsjuka är en helt normal känsla, precis som ilska, sorg m.m. MEN det som är viktigt i allt är hur man hanterar den känslan.
    Att sätta regler för sin partner är inte normalt.
    Gör din partner någonting du inte är bekväm med så fundera först på om problemet ligger hos dig eller din partner.
    Du kan inte ens skylla på att du har blivit bedragen i tidigare relationer. Då är problemet ditt och det är ditt ansvar att inte lägga det på andra. Sök professionell hjälp. Känslan svartsjuka är normal – Att visa den på ett sätt som begränsar och sänker din partner är inte normalt.
    Ilska är normalt – att skrika och slåss är inte normalt.
    // PTSD för resten av mitt liv efter relation med svartsjuk kille.

    Jag skulle vilja se hur Vlad hade svarat på samma frågor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.