Elena Belle är singel igen

Efter att det spekulerats en del på deras sociala medier, så bekräftade Gleb Savchenko att den tre år långa relationen med svenska tv-profilen och modellen Elena Belle är över.
Gleb Savchenko ärt en av dansarna i amerikanska ”Dancing with the stars” men verkar just nu vara mest aktuell med en Chippendales-show I Las Vegas.
Kanske var det flytten och geografin som satte stopp för förhållandet, ”tajmingen” som han själv kallar det för. Känslorna han hyser för Elena är uppenbart fortfarande varma.

Det är i en intervju med amerikanska Page Six som Gleb talade ut om beslutet.
Hänt har gjort översättningen.

Ja, Elena och jag gjorde slut för ungefär en månad sedan. Det hände på sätt och vis bara. Folk säger alltid att livet händer och ibland tänker jag, hur hände det ens?
Hon är en fantastisk mamma, hon är en fantastisk person och allt. Det är bara tajmingen. Vi hade varit tillsammans i nästan tre år och jag hade den bästa tiden i mitt liv med henne. Det är vissa saker som bara inte funkar.

46 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan inte hon få gå ut med det själv innan du gör det?

      Den ena parten har ju gått ut med det, då är det väl ok? Och det hände ju inte igår.

      Aftonbladet skrev om det för två dagar sedan.

    Hann dom bygga ett gemensamt hus?

      Nä dom har inte byggt hus. Hon flyttade in i en ny lägenhet för ett tag sen.

    Tycker det är synd att hon alltid måste försöka se sexig ut och vara avklädd, och så den där halvöppna munnen som en död guldfisk. Hon verkar rätt gullig och snäll… såg många kommentarer om en dålig förebild för hans döttrar när hon i princip gick med rumpan bar på nåt event. Det är nåt sorgligt över det i alla fall

      Oj, inte ens en kränklimang det där.

      Du verkar inte så gullig och snäll i alla fall.

      Jag älskar Elena Belle !! Tycker hon verkar så himla gullig och härlig och hon är faktiskt jättevacker. Gillar att hon vågar göra sin grej och inte låta tråkiga bittra svenskar bromsa henne. Hon verkar vara go!

        Att visa upp sig är väl inte att göra sin grej, 2024? 99,9 % av hennes insta är halvnaket eller pose-ande. Hon har även en liten dotter och är 39 år, finns det verkligen inget annat att se.

          Tittar man på hennes vänner är alla likadant content.

          Nyfiken på varför du drog upp hennes ålder

            Vid den åldern bör man vara mer vuxen och ha slutat med att pluta läpparna och trycka upp arslet på alla bilder.

              Vem bestämmer det? Du eller?
              Är det så att du ät avundsjuk..

                Där har vi det igen ”du är bara avundsjuk”! VAD är det jag skulle vara avundsjuk på? 🤣

            Kanske var avsikten att insinuera att en 39 åring kvinna borde ha mer ”klass” än Elena uppvisar, men frånsett det kan åldern möjligen vara anmärkningsvärd om man är av uppfattningen att man som vuxen och förälder väntas ha ett välutvecklat konsekvenstänk och ta visst ansvar för vilka signaler man sänder och vilka värderingar man för vidare till sina och andra närstående barn, osv. Men, jag ska inte sitta här och påstå mig veta vad någon annan ville ha sagt, för det vet jag naturligtvis inte mer än ni om. 🙂

              Tackar, du sa det nog bättre!

              Alla kan inte ha tråkigt content som dig, en i mängden, mellanmjölk..
              Låter mer som om du är avundsjuk..

                Anna, Elena är jätte vacker men tror inte någon är avundsjuk på varken hennes karriär eller hennes content. Jag bodde själv i la samtidigt som många av hennes vänner först flyttade dit. Jag åkte hem när jag fyllde 25 år. De lever fortfarande samma liv nu 10 år senare. Jag är så glad att jag inte är kvar och har ett fantastiskt liv. Känns helt ärligt väldigt tomt och ytligt. Men jag har som sagt levt det och gått vidare. Du kanske fortfarande drömmer om det och idealiserar det? För mig var det kul när jag var 20 år men sen går man liksom vidare 🤷🏼‍♀️

                  Jag tror faktiskt hon hade åkt hem till Sverige och levt ditt icke tomma liv om hon hade velat det. Alla vill inte leva samma liv helt enkelt. Hon är nog precis lika avundsjuk på dig som du är på henne

                    Nej hon skulle inte kunna leva mitt liv eftersom hon inte har min utbildning. Elena har inte ens gått ut gymnasiet med fullständiga betyg.

                      Ärligt talat, du låter bara så otroligt bitter och missnöjd med ditt liv när du försöker hävda dig såhär. Gör något som gör dig lycklig istället så kommer du inte känna ett behov av att klanka ner på andra längre. Kram!

                  Låter mer som att du försöker övertyga dig själv om att du har så fantastiskt liv när du uttrycker dig så. Fattar inte grejen med att folk alltid ska ha en åsikt i hur andra väljer att leva sitt liv. Man lever EN gång och då ska man leva det precis som man själv vill. Sen får man ingen mer chans

                    Konstig tolkning. Jag älskar mitt liv. Hade jag velat leva i LA hade jag givetvis kunnat göra det. Bodde där i 4 år och har kvar mycket umgänge så bara att flytta.

              Klass hit och klass dit.

          Hon är ju modell för sin kropp hon arbetar exakt som ni på kontoret gör så ha ha

            Hon är en sk ”glamour modell” och det är långt ifrån en riktig modell.

            Vi är ”modeller för” våra hjärnor. Det är en viss skillnad, även om du vill låtsas som att kontorsjobb t.ex. inom offentlig eller privat sektor är likställt med att vara glamourmodell.

      Man kan problematisera att kvinnor systematiskt objektifierar och sexualiserar sig själva, och följaktligen de signaler det sänder och den kvinnosyn (kvinnans värde) det implementerar hos barn och ungdomar. Även enskilda, offentliga kvinnor måste naturligtvis kunna nämnas som exempel, och man kan såklart uttrycka oro för sagda kvinna och de som kan komma att påverkas negativt av det, men allt det kan göras utan att man för den delen är nedlåtande mot kvinnan i fråga.

        Ja du har rätt, tycker det är trist när man har döttrar och alla tjejer som tycker det är så fantastiskt att leva på att vara snygg & het dygnet runt. Det är hudbehandlingar via dropp i armen, olika redskap för att tighta en redan smal kropp mm.. sån press

        Det du gör att sexualisera henne o drar fram en väldigt unken kvinnosyn..
        Det är 2024 har vi inte kommit längre..

        Att hemmafruar- ish sitter o dömer andra kvinnor..
        Äckligt beteende.. riktigt smutsigt..

          Den enda som sexualisersr henne är hon själv. Eller det är inte sexuellt att göra utvik och posera i maxim?

          Vadå ”unken kvinnosyn”? Elena har jobbat som eskort och har vikit ut sig genomgående i 20 år. Vem här, har unken kvinnosyn?

    Jag fatta det som att dom precis flyttat ihop innan dom gjorde slut

      Flyttade de ihop och sen åkte han till Vegas?

        Hon svarade så på en kommentar på instagram frågestund vi bor faktiskt ihop nu

          Känns som hans jobb var viktigare än relationen.

      Fast det hade dom inte han hade sitt hus kvar med dom va mest hos henne.

    Hoppas hon hittar en lugn och trygg man som hon kan spendera resten av livet med. Hon förtjänar verkligen Det efter allt. Har lite svårt för dessa korta förhållandena när barn är inblandade från båda sidor.

      Barnen som alla är ungar har växt upp som systrar under 3 års tid och plötsligt så är det borta. Elena’s dotter har dessutom redan förlorat sin pappa. Känns så sorgligt. Säger absolut inte att det är Elena’s fel. Hon förtjänar lugn och trygghet.

    Tror det är mer till uppbrottwtän så. Hon lägger ut inlägg med Doja Cat – Vegas. Lite av texten..
    Hey, ahw, get it
    Hey
    You ain’t nothing but a-
    Dog, player, I get it
    Fraud, player, I get it
    I understand, I understand
    You ain’t the man, you ain’t a man (you ain’t nothing but a-)
    Hound dog, hound dog, hound dog
    You ain’t nothing but a-

      Alltså bilder där hon poserar sexigt med den låten till. Sen en bild i underkläder med låten better than your ex, hotter than your next.

      *är mer till uppbrottet än så

    Snygg kvinna. Trist att se bilderna hon lagt ut på Only Fans. Vore bättre att skaffa ett riktigt jobb!

    Gleb har delat ditt inlägg haha wtf

      Han tycker väl det är kul med publicitet

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.