Molly Sandén x Victor Leksell

Det är minsann inte bara poddarna Louise och Julia som ger sig ut på turné, utan det ska även Molly Sandén, som krokar arm med Victor Leksell. 
Den här duon ska ut på en liten miniturné där de kommer besöka Dalhalla i Rättvik, vilket nog måste vara Sveriges vackraste plats att ha en spelning på. Sedan åker de vidare mot Huskvarna Folkets Park, för att avsluta det hela i Örebro.

I kommentarsfältet klagar man – om ej särskilt seriöst –  över att duon inte kommer till Skåne, men gör man tre(!) stopp på en turné så är det kanske lite si och så med inkluderingen av Sveriges alla landskap, men jag förstår dem. Det här är en spelning jag gärna hade gått på. Älskar Mollys musik. Älskar det jag hört av Victor Leksell och skulle man kunna knyta ihop planerna med att avnjuta det hela i Dalhalla så hade ingen varit lyckligare än jag.
För den som inte vet så är Dalhalla är en utomhusarena för teater-, konsert- och operauppföranden, invigd 1993 i det nedlagda kalkstensbrottet Draggängarna utanför Rättvik i Dalarna. Det är en helt fantastisk plats, kolla själv om du inte tror mig!

Bildkälla

Datumen som gäller är följande:
Dalhalla 23/7
Huskvarna 10/8
Örebro Gustavsvik 24/8

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Håller verkligen med om Dalhalla! Var där på visning för några år sedan och vilken akustik. Wow säger jag bara.
    Grattis Rättvik som har som jag oxå tycker bästa konsertupplevelsen i Sverige.

    Vem är det Julia Frändfors syftar på sin instastory som obehaglig man med pengar som budar till sig träffar med tjejer??

      Lär väl inte vara någon kändis? Bara något äckel? Eller vad vet jag. Men vill också veta vem det är oavsett då jag är så nyfiken.

        Det är ingen kändis, men han har vunnit middagar och upplevelser etc under många år via musikhjälpen. Bl.a. Sandra Beijer och Alexandra Nilsson

    Anna Book verkar ska få nya reklamtänder…

      Hoppas hon blir nöjd den här gången. Förra gången kom gaddarna till ett postombud som Booken själv fick hämta ut … 🙄

        Postombud eller Turkiet. Känns som en variant av pest eller kolera.

    Kanske fick hon fel paket och hämtade ut ett paket bitsocker el vit mosaik, med tanke på slutresultatet. Vitare (och onaturliga) tänder har sällan skådats, möjligen är Simon Cowell snäppet värre..

      Fboy/bachelorette-sandor kvalar in där på en toplista också. Han har det där läspandet också som verkar komma med tandskyddet…eh jag menar tänderna.

        Och paow också tyvärr.

    Är Maggan Graaf singel igen?

      Nej

    Eller hur, man hör ju ofta direkt om ngn har fasader pga ”läspandet”. Inte så konstigt eg.,för det blir ju som om du har något mer i munnen än du hade innan fasader, då de är tjockare än tanden. Tycker även en del låter som om de typ suger på en karamell 24/7..😅

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.