76 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    JAg har ibland undrat om assholesonline överdriver. Hur kommer det sig att hon får så mycket mail,sms och konstiga bilder till sig?

      Jag tror att mycket beror på att hon spelar handboll (eller vilken sport det är) och att killar vet att hon ligger bakom kontot.

        Ja så kan det ju vara.

      Och inte allt hon lägger upp är till henne, tjejer skickar också in print screens på grejer skickar till dem. Och nuförtiden är hon ju så pass offentlig att hon nog får mer än någonsin….

    Julia måste vara en sån brud som så desperat försöker vara en av grabbarna för att få den beskräftelse hon aldrig fick som barn

      Och du är en sån som är anledning till att hennes konto behövs.

        Heja Anna. Klockrent! Tror tyvärr inte Anonym har intellektuell förmåga att ta till sig.

        Läste du verkligen rätt nu? Kommentaren handlade inte om Linnea.

          Nä jag läste fel och ber om ursäkt 🙁

    Har du sett Hugo och Paulas senaste video där dom visar huset? Där gör Hugo smygreklam för Clean Drink, eller vad den heter, två gånger.

      Hahaha du menar deras ”diskreta” reklam för Clean… Skämdes när jag såg det! Men fint hem har dom måste jag säga!

    Killarna är ju trevliga mot henne. Varför är hon så otrevlig och spydig mot dom tillbaka. Som t ex ”Hej ärlig dominant seriös man. Hur vill du njuta?”. Vad är det för otrevligt med den frågan? Han frågade till och med hur hon vill njuta och tänkte alltså inte på sig själv. Han beskrev sig själv bara och sökte sex. Är det så jävla svårt och svara tillbaka trevligt ”Tack men jag är inte intresserad” istället för ett spydigt svar. Man måste också tänka på att män är raka och direkta i sin kommunikation. Dom lindar inte in saker. Dom säger som det är. Tycker synd om männen som bara gör ett ärligt trevligt försök att få sex. Precis som alla människor vill ha.

      Nej, alla människor vill inte ha sex 🙂

      Är du seriös Johanna? Hur sjutton är det trevligt att få frågan om en vill ha kuk från en främling?

        Tycker inte heller det är något konstigt eller otrevligt med den frågan

        Män föredrar generellt den typen av rak kommunikation. Och om vi menar allvar med jämställdhet så måste även kvinnor anpassa sig och inte kräva att det alltid är kvinnors måttstock/ standard som ska gälla.

          Absolut. Vi anpassar oss. Vi har faktiskt redan gjort det. De använder sig av rak kommunikation och vi kommunicerar att de kan dra åt helvete. Kan det bli mer rakt? ?

            Eller hur. Kan väl inte bli mer rakt än att be nån dra åt hela helvete

            Och ett litet P.S. Var god och sluta förminska män och deras förmågor. De är precis lika kapabla att formulera sig som kvinnor. De har känslor (utöver kåthet), idéer (som inte bara handlar om diverse sexuella eskapader) och funderingar (som inte alltid rör sig om hur en kvinna ser ut naken). Att vissa män väljer att ”glömma” bort detta faktum innebär inte att du svepande kan säga att alla män är inkapabla att utrycka sig på ett respektabelt vis.

            Sara – du är bäst! ?

          Det dummaste jag har hört.
          1) det är större skillnad mellan individer tillhörande samma kön än det är mellan könen
          2) jag tycker om att kommunicera genom att bajsa i någons brevlåda, så det kan jag mao bara göra nu?
          3) gruppera inte in mig i din grupp tack, där vill jag fan inte ingå

            Hahahahaahahaa ????????

      Stämmer det att hon tar sina konversationer från sexsidor så är det inte så konstigt om hon får såna förslag.

        Vad baserar du det på? Att hon skulle sitta inne på sexsidor? 🙂
        Vill man göra det så kör bara, men jag undrar bara vad du baserar det på…Att hon skulle göra det?

          Till mig skickar då unga män vare sig otrevliga konversationer eller bilder och jag är ändå på nätet säkert 6-7 timmar per dygn och lite överallt så det måste ju bero på vilka forum man besöker

            Skönt!
            Själv får man till och från på både Instagram och Facebook. Ibland har det varit något grovt så att istället för att själva meddelandet visas så har fb själva valt att dölja innehållet :–)
            Kan tänka mig att Linnea får så mycket mer pga lättkränkta män ser det här och minsann ska hota och säga ifrån och ha sig..

          Jag spelar spel online och får höra grova saker nästan varje dag om jag spelar med folk jag inte känner. Ofta har jag micken på mute och svarar inte på tilltal för när killarna hör att en tjej spelar försöker de först ragga och sen blir de skitförbanande och vrålar könsord. Särskilt om man dödar dem (i spelet). Senast igår fick jag höra att jag var en fucking cunt bitch som skulle skäras i småbitar efter att han våldtagit mig. Tyvärr behöver inte folk som Linnea hittapå något. Män är ofta vidriga grisar (inte alla dock, har en klick yngre killar jag ofta spelar med och de är hur schyssta som helst).

      Det är jävligt otrevligt. En man ska inte ta för givet att en kvinna vill ligga med honom. En man ska inte heller skriva till en okänd kvinna att han söker sex om han inte vet vad kvinnan själv söker.
      Mannen kanske inte menar att vara otrevlig men att få ett sånt meddelande utan att mannen vet vad kvinnan vill ha eller söker så är det fruktansvärt otrevligt.

      Har själv gett såna spydiga kommentarer tillbaka eftersom jag varken har skrivit eller meddelat på något sätt att jag vill ha sex med ”seriösa och dominanta män”

      ”Johanna”….sure.

      På vilket sätt är det trevligt menar du Johanna? Det är inte trevligt där han tar det för givet och lägger orden i mun på henne..? Det är inte en frågan om hon är intresserad utav sex, det är rakt på hur hon vill ha det, karln tar helt för givet att de ska ligga bara?

      Johanna o Cyniker, om ni inte förstår det problematiska med sådana frågor är ni nog dummare än en femte klassare. Stay in school kids!!!

        X, jag förstår varför en del ser det som problematiskt. Jag håller bara inte med om den analysen
        Antar att det tar mig från ”dum” till ”hjärntvättad kvinnohatare” i vissas ögon. Tant pis. 🙂

          Ja du har helt rätt men det finns hjälp. Läs en bok eller två, utan bilder.

            Tack, men jag klarar mig bra och är både beläst och bildad till den grad att jag inte behöver hemfalla åt personpåhopp när jag ser att jag inte kan övertyga någon om mina åsikter.
            Ha en trevlig kväll 🙂

          Så då är der okej när dina barn (eller bonusbarn?) får bilder skickade till sig från främmande karlar på Facebook? Eller diverse meddelanden som de aldrig bett om? Hur tänker du kommunicera ditt ställningstagande om att det inte är problematiskt till dem?

            Att inte få icke önskade meddelanden är ingen (juridisk) rättighet och går inte heller att undvika. Det är bättre att man lär sina barn hur man bäst hanterar dem när de väl dyker upp. Linnéa Claessons sätt är ett sätt men det finns fler.

            Men nu handlar det ju inte om icke-önskade meddelanden, det handlar om att verbalt eller via bild våldföra sig på en medmänniska. Det ÄR problematiskt och det ÄR något som män tar sig rätten till att utöva på kvinnor. Ingenstans är du säker/fri från sex! Inte ens på din egen personliga Facebook. Det är problematisk.

      Men snälla du, det låter som att det är hundars kommunikation du beskriver. Vad är det för män som du har i din närhet egentligen?

    Men sluta, inte ett inlägg till! Varför uppmärksamma kvinnohatare? Det spelar väl ingen roll om Linnéa överdriver? Eller ljuger för den delen? Hon uppmärksammar ett allvarligt och stort problem. Äntligen får det ta plats, äntligen hörs en röst som visar hur mycket sexism kvinnor får utstå.
    Och klaga på att hon har selfies på sitt eget konto, det är hennes konto, hon får väl ta hur många selfies hon vill!? Läs texterna hon skriver, hon belyser viktiga problem. Och hon får ta plats i morgonsoffor och föreläsa om vidrigheter kvinnor/tjejer får utstå pga män. Varför är det provocerande att hon får ta plats? Eller att hon behöver tjäna pengar?

    Sluta spring patriarkatets ärenden. Blir du lika provocerad av alla ”överdrifter” på Instagram?

    Snälla alla kvinnor, tänk till. Bli äcklade och provocerade av män istället, inte av kvinnan som lyfter problemet. Och sluta säga att det inte finns bara för att ni inte själva möter det. Världen är större än våra subjektiva upplevelser.

    Heja Linnéa!

      Tack för de orden.
      Man har alltid lyst på visselblåsarna och avvikarna och belagt dem med arguments- och beviskrav. Så även jag på vissa håll. Självkritik är på sin plats hos varje mänska.
      Varför provoceras jag?Av vad?
      Vad är det här för problem?

      Simple as that. Hard as that

      Nu säger du väl ändå emot dig själv? Om hon överdriver eller ljuger är det ju påhittat. Något påhittat finns ju inte? Själv har jag fått några såna liknande meddelanden i mitt liv men inte ens i närheten av det där. Dessutom slutade killarna efter att jag svarade nej. Visst, det är inte trevligt, men om hon hittar på är det inte ens ett problem? Nog för att tjejer inte gett mig skamliga förslag men de har istället skrivit skit offentligt ex. Finns svin bland alla.

        Nej, jag säger inte emot mig själv. Frågeställningen var om det är en Lögn att hon är utsatt för sexism i den omfattningen och om hon verkligen fått så många kommentarer. Frågeställningen var aldrig om det sker att män är sexistiska eller inte.
        Och en överdrift är ofta en saltat sanning. Har du aldrig överdrivet för att gynna dina intressen? Eller för att lyfta ett problem? Eller för att underhålla?

        Så nej, en överdrift gör inte att det är påhittat.

      Nope. Är inte äcklad av män. Är äcklad av äckel av båda könen. Och att driva med LC gör ingen till kvinnohatare.

        Men att påstå att någon ljuger och att det hon skriver inte är sant är inte att driva med någon. Det är att ifrågasätta en människas upplevelser och förminska henne.

    Ren och skär avundsjuka! Linnéa skall jobba som kolumnist hos Aftonbladet går det att läsa i hennes IG. Någon måste nyheten ha gjort ledsen.

    Men VARFÖR ger du ens dessa människor uppmärksamhet?

    Hon fejkar konversationerna.

    1: Titta på språket som killarna skriver i. Det är samma språk hos varenda kille som skriver till henne. Mellanslag innan punkt/frågetecken eller massor av stavfel. Det och själva språket som alla killar använder om att hon är dum i huvudet osv. Vad är sannolikheten att alla världens rötägg med ”dyslexi” skriver till just henne?

    2: Titta på bakgrunderna på bilderna som killar ska ha skickat till henne. På flera bilder finns det sånt som vi inte direkt har i Sverige. Dörrknoppar istället för dörrhandtag. Lysknappar som är vanligare i usa än i sverige. Garderobsdörrar som vi ser i serier från just.. usa. Tittar man på detaljerna (som hon ofta blurrar eller kapar bort) så är det lätt lika lätt att se att dem är fejk.

    Jag tror dock inte alla konversationer är fejk, inte de i början. Men sen blev hon känd och det är någonstans där som det gick från att vara på riktigt till fejk.
    Jag håller inte med de som skriver här uppe eller i andra inlägget att det handlar om kvinnohat. Inte heller att det är bra att uppmärksamma sånt här. För om det är fejk så är ju allt bara ljug. Och hur är det bra att uppmärksamma?

      Angående punkt 1: jag tror inte alla är dyslektiker som messar henne. Men man är ju inte skitnoga med stavning och kommatering i SMS/whatsapp/inlägg på internet. Det är ju snarare än regel än ett undantag att folk skriver/stavar som krattor eftersom det ska gå fort och ingen bryr sig. Så det är inte ett hållbart argument för att hon fejkar.

      Angående punkt 2. Det kan ju också vara så att männen inte skickar bilder på sina egna könsdelar, utan googlar upp en bild och skickar eller hur?

        Lite väl långsökt va? ??

      Punkt 2: Vilka bilder är det som inte har ”typiskt svensk” bakgrund? Länka gärna.

    Är den tanten assjoles?? Trodde det var någon ung person men tydligen någon gammal och bitter

      ?

    Jag har fått många förfrågningar om jag vill ha kuk på den välkända raggningsplattformen Wordfeud och jag är varken ung eller snygg (vilket framgår av min profilbild) eller känd.

    Det är väl självklart att en ung kvinna som ser bra ut och som vågar sticka ut hakan mot patriarkatet får massa skit skickat till sig. Jag fattar inte varför det ska kastas skit på henne. Varför man försvarar idioter som skickar bilder på sin kuk oombedda eller som kallar folk hora bara för de säger ifrån.

    Antar att den här kommentaren fastnar i moderering med tanke på alla könsord, but so be it 🙂

    Åh herregud, skam den tjej som tar plats eller visar vilka svin män kan vara och fy för den tjej som inte avvisar män på ett trevligt sätt. Vet ni inte att män har rätt till oss kvinnor och han har alltid rätt att se ifall du vill ha sex med honom. Ibland spelar det inte ens någon roll vad du vill. Det är faktiskt kränkande för män att inte få det dom har rätt till, oss, och det är kränkande att påtala det. Det värsta du kan göra mot en man är att visa vilket svin han egentligen är genom att inte vara ödmjuk och tacksam för hans inviter.

      Ingen har påstått det du raljerar över.
      Däremot har även män rätt att messa och föreslå sex.
      Så kränkt. Du har det verkligen alldeles för bra.

        Nä män har inte rätt att messa och förslå sex. Precis som inte jag har rätt att föreslå att du nog ska svälja en liter arsenik för att du är dum i huvudet.

          Rude much?

          Jo män har rätt att fråga om sex. Det är INTE ett brott att fråga en människa om hon/han vill ha sex. Då hade vi alla suttit i fängelse om det hade varit olagligt att fråga en människa om den vill ha sex.

          Jo, det har du faktiskt. Det är inte straffbart. 🙂 Att kalla någon dum i huvudet kan möjligtvis vara en förolämpning men ingen ids nog försöka väcka enskilt åtal för en sådan bagatell.

        Nej, ingen har någonsin någon rätt att skicka sexuella inviter till en främling eller ytlig bekant. Det är ingen jävla rättighet att ställa vilka frågor som helst och fattar du inte det så föreslår jag att du ber din mamma uppfostra dig igen för hon har uppenbarligen missat något viktigt.

          Självklart har man rätt till det. Man har aldrig rätt att få ett ja men frågan är givetvis fri.

          Ha ha va? Inte har rätt att skicka sexuella inviter till en ytlig bekant? Och hur tänkte du att folk annars skulle kunna ha sex? Med ett spöke? Är det inte så typ ALLA människor har sex? Träffar nån okänd på krogen/internet/var som helst och frågar om sex? Vem ska man annars ha sex med? Sin granne? Eller släkting? Nu har den här feminismen gått för långt när man inte ens kan fråga en bekant om sex.

            Tycker du att det är normalt att skicka sexuella inviter till bekanta? Något som du brukar göra? Jag själv brukade börja med att skriva allmänt och se lite försiktigt om intresse fanns och sen använda sunt förnuft och respekt.

        Det var precis det jag skrev, vissa män har alltid rätt att föreslå sex, det ser dom till att vi får veta genom att bli förbannade om man inte är trevlig när man avvisar. Jag frågade min man precis, han undrade om jag var dum i huvudet och sa att han inte var en babian och att män borde sluta gnälla.

    Jag googlade Julia Frändfors .Hon är ju en gammal Nöjesguidenprofil. Fasttagen i en narkotikahärva med kopplingar till Lejonen.
    https://www.flashback.org/t2405495
    Trovärdig som kritiker? Not. Dock intressant att Bloggbevakning lyfter hennes ord som sanning! Varför?

      Vet du hur mkt skit och lögner det finns på Flashback? Gå inte på varenda ord som står där.

        No shit? Hon förekommer i Lexbase och det finns ett domslut hos Solna tingsrätt.
        B8596-13 SOLNA TINGSRÄTT

          Det var inte domen ifråga jag syftade på. Utan att du googlar och får det till anknytning till lejonen osv. En dom är en dom men en tråd på Flashback är ju ca 800 kg spekulationer och några gram sanning oftast. Och nu menar jag inte specifikt i Julias fall utan i dom flesta skvallertrådarna på Flashback.

            Mitt svar ska vara under nästa kommentar men jag kan inte trycka reply där:

            Jag menar såhär, att du köpt knark av någon betyder det inte att denna någon är din polare eller liknande vilket jag tycker antyds hejvilt på Flashback i olika trådar. Jag handlar saker på H&M, det betyder inte att jag umgås med Karl-Johan Persson för det.

            Nu blev det rätt ändå på något sätt ??

            Du handlar saker på H&M och kassapersonalen kan vara din kompis.

    Att kuknyllet i ditt förra inlägg ang Linnea la upp något liknade på instastory är ju inte överraskande då han är man och man kan tyvärr inte förvänta sig så mycket mer från dessa arma krakar MEN att den här Julia lägger upp något sånt här gör mig bara ledsen. Nästan så att jag hoppas att hon får samma äckliga meddelanden från män hon inte känner eller från män över huvudtaget. Jävla mähä kärring

    Alltså nu när jag läser kommentarerna här… Är jag den enda kvinnan som skickar snuskiga meddelanden åt sexiga killar och frågar dem om sex? ? Gör iofs inte så numera då jag är i ett förhållande, men som singel skickade jag ofta meddelanden åt bekanta/halvbekanta/obekanta killar på Facebook eller instagram.

    Jag tycker mer man borde ifrågasätta att man aldrig får se blurrade namn eller sidor där alla män tydligen skriver till henne. Lögner? Nej. Överdrift? Ja.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.