Joakim Lundell släpper en ny bok

Joakim Lundells bok ”Monster” blev en av 2017 års stora succéer med fantastiska försäljningssiffror på 15 000 förhandsbeställda ex på bara  24 timmar.
Nu kommer uppföljningen som skrevs strax efter att Monster lanserats och om ni undrar varför inte Jocke skrivit någonting om boken på sina sociala medier så beror det helt enkelt på att han glömt bort att den skulle släppas nu.

Här recenserade jag Monster och ser fram emot att lyssna på den nya boken så fort den släpps på Storytel.

80 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Älskar självbiografier, är inget fan av han men första baken var bra. Usch vilket liv han left!

    Jag ser sällan bilderna i dina inlägg, är jag ensam?

      Ser inte heller bilder. Vill minnas att jag gjorde det så sent som… Igår?

      Ser heller inte någon av bilderna 🙁

    Nästan så man tror att detta är ett betalt samarbete. Du promotar Joakims böcker och låtar väldigt bra här hehe.. Nej nej klart du inte får betalt..Absolut inget samarbete, ingen reklam hehe.. Alla är inte dumma 😉

      Nä, och senast idag tackade jag nej till att få alla Therese Lindgrens produkter skickade till mig eftersom jag vill köpa dem själv och inte tumma på objektiviteten när jag recenserar dem.
      Kan du tänka dig va? 🙂

        Okej du men jag tror ändå att du får betalt/uppdrag att skriva om och promota Joakims låtar och böcker, herregud det säger sig själv med detta inlägg haha och jag har fattat det förr.. men var lugn ska inte anmäla till RO. Finns många lättlurade och naiva här o klart du förnekar men som sagt alla är inte dumma. Skrev du inte häromdagen förresten att du kommer ha en del samarbeten 😉

          Nyckelordet: TROR. Du TROR, du VET inte.

          Och vad TROR eller VET du själv? Hehe du verkar minst sagt ööh.. bright, inte alls naiv eh. Asså alla dessa som blint litar på camcam och som försvarar henne med näbbar och klor hahaha dööör av skratt.

          Rosenglad?

          Snälla du! Kan du inte göra det? Anmäla mig till RO?
          Och VAD är anledningen till att jag skulle mörka det?

          Tro mig! Den dagen jag börjar med sponsrade inlägg så kommer det att synas. ?

          Alla influencers CamCam skriver om betalar henne för att hon ska göra det. Det är sen gammalt.

          Fatta hur mkt Anna Book pungat ut med för att dra folk till sina livesändningar.

          Bella har köpt ett årsabonemang, hon är ändå Economista, så hon får det rätt billigt per inlägg räknat.

            Ja, nu kanske alla fattar varför Anna Book var tvungen att betala sina tänder med bajs och tonfisk och varför Paows företag gått i konkurs. Det är ju JAG som tagit alla deras pengar!!! ??

          ”Hehe du verkar minst sagt ööh.. bright, inte alls naiv eh”
          Projicera inte dina egna egenskaper på andra.

          Haha men gud.. jaaa duuu vad kan det ha varit för anledning att andra bloggare inte reklammärkt inlägg, som du brukade påpeka, finns en anledning kanske.. men sån jäkla tur för både dig och andra bloggare att folk är blåsta, naiva och lättlurade. Nej Harmagedon inte alls så att alla influencers camcam skriver om betalar henne för det, nej det menade jag inte och det tror jag absolut inte…men alltså verkar inte vara nån idé med er korkade här hahahaha ASSSÅÅ dööör. Kanske man skulle ta och anmäla ändå hihi.

            Gör det! Jag ser fram emot din anmälan!

          Ta och läs dina kommentarer när du nyktrat till. ”Hahaha” och ”hihi”.. Lägg ner, ingen kommer att ta dig på allvar.

          Jag tar hen på allvar iallafall, klok och klarsynt reflektion, tycker inte alls hen verkar onykter skarpsynt snarare. Hur kommer det sig att Jocke berättat för Camcam att han glömt bort att skriva om boken hmmm.. Tänk lite, och de har ju tydligen enligt Camcam haft kontakt förrut.

          ”Asså döööör”

      OT men fan vad provocerad jag blir av folk som skriver ”hehehe”. SÅ FULT. Jag hör det liksom i mitt huvud. VEM SKRATTAR ENS SÅ

        Håller med! Hånfullt och fult.

        ”Hehe” är ju typ som ”lol” eller en antydning att det finns ett litet dolt budskap med. Det finns ju en perfekt användning för det, om man förstår det vill säga, hehe.

          Hehe!

          Snarare ett öppet budskap ”Jag är en tönt”

          Eeexakt! Hehe i skrift betyder typ att man är ironisk, skojar eller typ avslöjar någon/något, och visst kan det betyda lite hånfullt också och då är det ju liksom meningen. Det finns dock vissa som skrattar hehehe ist för hahaha det förekommer, men som sagt i skrift har det olika betydelser. Så vet du det.

        Föredrar du: Tihi?

          Nä Fi faen, värsta uttrycket av alla ?

          Hehe

      Ta av dig foliehatten.

        Som en företrädare för Foliehattarnas Riksförbund tar jag väldigt illa upp av inlägg som förlöjligar vårt lidande. Att be en foliehatt att ”ta av dig hatten” är kränkande. Att skydda sig mot haarpa-strålning och tankekontroll från ödlefolket är inget man skojar om. Influencers är en del av ett militärt program för att hjärntvätta unga människor hjärnor. Camcam är så klart en del av detta.

    Det går undan med böckerna, snabba boksläpp. Tänk att släppa böcker men inte behöva skriva dem själv, smidigt nuförtiden 😉

      Lika smidigt som att släppa massa låtar man inte skrivit själv ???

    Men alltså bilden på hans bok. Här inne har ju många skrivit att han använder solglasögon för att han har påsar under ögonen. Men han ser ju slät och fin ut.

      Hört talas om retuschering?

        Nä, berätta mer!

    Kan någon berätta för mig hur flattered ska uttalas?! ?
    Flatte-red
    Flatterädd
    Flatteredd

    Help a sister out!

      Som engelskans ”flattered” alltså smickrad skulle jag gissa på

      Flattörd / Flattärrd beroende på dialekt.
      Smickrad på engelska.

      https://youtu.be/IGYrU5Mtt4o

      Flättörd typ. Alltså det engelska ordet för smickrad, som i ”I was flattered by the compliment she gave me”.

        Hahaha jag garvar högt åt alla varianter, trötthumorn är på topp ? Flatte-rädd, flatt-turd

          HAHAHAhehe

      Som svenskans ”Flattered”. Exempel: ”I somras campade jag i Flattered”.

        ???

      Men jaha! Så trodde jag ju fram tills att någon sa flatte-red här inne…. Dör lite nu….

    Hahahaha! U killing me ?????

    CAMILLA! Svara-funktionen funkar inte på alla kommentarer. Hur ska jag då kunna träta på rätt person? 😉

      Åh, ”träta”. Det ordet har jag nog inte hört någon använda sedan min mormor dog. Det sköljde liksom en våg av saknad över mig när jag läste din kommentar, samtidigt som jag fnissade till, eftersom hon hade kunnat säga precis så där. ?

        Jag har umgåtts mycket med gamla människor och älskar språket. Sen växte jag upp på bonnvischan och är 40+ ?

          Åå en 40+ till!! Hurrey! Träta säger vi i Sörmland oxå!

      Det är väl precis som på gamla bloggen för att konversationerna inte ska spåra ur? I öppet spår blev det till slut 1 ord per rad, inte så lätt att läsa

        Synd när jag känner för att spåra ur ?

        Det spårar lika mycket ändå bara att det nu är omöjligt att förstå vem som svarar vem när en lång radda av kommentarer hamnar som svar på en och samma. Funkade ju bra på ng med fler svar än så här, borde väl gå att lösa här inne med?

    Alltså, jag tycker bara han är för mycket..

    Linn Olsson måste ta bort Soraya 🙁

      Åh nej! Hon på nyhetsmorgon?

        Orkar inte haha!

        ?????

    Hoppas det kommer stå om tiden i scandal beauties. Någon de mörkar hela tiden.

      Jona pratade inte om det i Nemo Möter en vän-podden.

    Men vad är det för trams och hyckleri! – Klart att detta är reklam, så uppenbart att syftet med inlägget är att få folk att förbeställa boken! Den som inte ser och förstår det kan inte ha mycket innanför pannbenet, och så skäller du och fjantar bort det, så genomskinligt. Men det är ju bara att anmäla då eftersom du så snällt ber om det och ser fram emot det.

      Fast det är ju inte reklam om hon inte får betalat för att skriva om det.
      Igår visade hon flera klänningar, som säkert ökar försäljningen av dessa. Men får hon inte betalt för att skriva om det är det ju tips/bevakning av vad som sker i influcernas värld och inte reklam.

      Snälla, ta av dig foliehatten.. det vara icke ”flattering”

      Absolut! Anmäl gärna inlägget till RO eftersom jag varken ombetts skriva inlägget eller fått någon som helst kompensation för det.
      Med din logik så borde ju även inlägget där jag berättar om Petra Tungårdens kollektion också anmälas. Och det andra inlägget som kommer om en stund som handlar om en annan influecners kollektion.
      Och Nicole Falcianis insamling!! HERREGUD SÅ MYCKET SMYGREKLAM!!!

      Jag tror snarare att ni behöver läsa på lite om vad som räknas som smygreklam innan ni börjar härja om det bland kommentarerna.
      Här – du behöver inte ens googla själv. =)

      https://www.konsumentverket.se/contentassets/46dcfbc6db1148918b23e9fb6acde3cd/vagledning_om_marknadsforing_i_bloggar-201511-tillganglig-konsumentverket.pdf

        Ja där sa du det själv.. Lika mycket smygreklam om Petras kläder och Hannas, ingen tvekan. Har du glömt att du skrivit några ggr om att du kommer ha samarbeten för pengarnas/lönens skull oooh vilken miss, men tur att många inte fattar, att många är så naiva. Du kan länka till konsumentverket så mycket du vill det tar ändå inte bort faktum om att detta är smygreklam, punkt. Men visst du har inte satt någon länk i inlägget (smart) så det skyddar dig då du inte skulle fällas för det och då är det lätt att vifta bort som att det ”bara är ett tips”, så gör ju flera bloggare, men det tar inte bort faktum att detta är smygreklam men smart där. Dessutom har du ju ”arbetat” för KO så det skyddar dig ju och bra att detta nu går att utnyttjas, både för dig själv och andra. Toppen ju. Men det blir lite hyckleri dock…

          En länk gör varken för eller till på frågan om det här är smygreklam, vilket du borde vetat om du satt dig i ämnet du försöker läxa upp mig i..
          Jag skulle kunna länka till alla sidor på nätet som säljer Jockes bok men så vida jag inte ombetts skriva inlägget och/eller kompenseras för det så räknas det som ”tips” och inte som reklam.
          Du verkar kunna ganska lite om ämnet eftersom du inte verkar kunna utröna vad som krävs för att det ska räknas som reklam. Att någon skriver om ett varumärke innebär inte automatiskt att det är smygreklam så vida man inte ombetts skriva om produkten mot en kompensation men du verkar inte riktigt förstå skillnaden vilket gör att diskussionen hamnar på en dagisnivå.

          Bara för att någon skriver om ett varumärke så betyder det inte att det är reklam, oavsett om man länkar till en sida eller inte. Punkt.
          Du kan väl återkomma när du skaffat dig lite mer fakta i ämnet så att vi kan diskutera på en vuxen nivå? Att sitta och skrika ”SMYGREKLAM” utan några som helst fakta blir lite pinsamt, tycker du inte?

          Nej tycker att DU är pinsam och på dagisnivå! Vilket svammel haha o försöker få det till att jag inte vet och förstår när det är reklam eller tips asså jösses.. vad ska man säga, inget mer verkar inte vara någon större idé och Du kanske du behöver läsa om det jag skrev igen för du verkar helt ha missat och missförstått en del. Jag förstår mycket väl att det inte räknas som smygreklam om man inte ombetts skriva och fått kompensation OCH jag förstår också att det är lätt att förneka och låtsas att man inte ombetts eller fått kompensation OCH jag förstår syftet. Gud alltså men som sagt tur att många är naiva.

    Spännade!

    Lite konstigt att camcam verkligen underlättar för sina läsare att beställa en speciell bok av en speciell bloggare, varför om det inte är ren reklam eller ger vissa fördelar?
    Det hade ju räckt att bara skriva att han gett ut en ny bok, för detta inlägg är ren reklam oavsett om hon får betalt eller inte.

      Japp det kan kallas reklam men eftersom det inte är ett betalt samarbete behöver hon inte reklammarkera inlägget. Därför så många kan göra smygreklam, för de försöker få inlägget att se ut som tips av egna åsikter. Skulle vara lite jobbigt om alla privatpersoners tips och trix skulle behöva reklammarkeras och skattas ??

        Och hur vet du att det inte är betalt samarbete? Camcam skrev häromdagen att hon kommer behöva ha samarbeten och hon har uppenbarligen haft kontakt med Joakim. Varför tror du hon gör ett inlägg där det står priser och hur man förbeställer och allting. Bara för att de inte lägger en länk (smart sätt att slippa reklammärka, men mygel o smygreklam) så är det reklam. Punkt. Camcam är ingen privatperson. Är du lika lättlurad i vanliga/verkliga livet, isåfall tycker jag lite synd om dig.

          Jag har löpande kontakt med mängder av influencers, det trodde jag att du förstod….
          Jag frågade Jocke om han visste hur många kopior som sålts av hans första bok eftersom jag inte kunde hitta den informationen på nätet.
          Och tror du verkligen att Jocke eller hans förlag skulle försöka få in smygreklam på en blogg som är så betydligt mindre än alla hans sociala medier-forum sammanslaget?
          För att ha så där mycket åsikter så framstår du inte som vidare smart.

          Haha du lyckas komma med bra svar på allt nu, blivit bra på att manipulera och väldigt lik vissa influencers nu. Döljer vissa kommentarer som avslöjar och du lyckas dupera. Nice try! JA jag tror att de ville ha smygreklam på en annan stor blogg eftersom det är bättre än att göra reklam själv för sina egna grejer för det köper folk mer rakt av då så JA det tror jag. Du framstår inte som vidare smart i mina ögon men tur för dig att så många är blåögda och har förtroende för dig, men vissa känner ju till saker… just saying. Bluff.

    Alltså jag gick in på snickar-Anders instagram och fasade över hur jockes fans beter sig angående vattenläckan. Jag vet att det är gammalt men jag hoppas så innerligt att han inte tar sig an deras hus. Mest för att deras fans verkar tro att det är Anders skyldighet att fixa varje kändis hus.

      Anders gör din plikt!! Rädda kändisarna som köpt dyra hus de inte har råd att renovera eller fixa färdigt!

      Var tvungen att gå in och titta jag också. Herregud vilka små snorungar som härjar så fort Jocke o Jonna är inblandade. Helt sjukt… fruktansvärt jobbiga o påfrestande småungar som är överallt.. man kan ju förstå att dom har flyttat till ett hus med en stor jäkla mur runt…

    Joakims böcker kan säkert vara bra, vet inte och har inget intresse av att läsa dem. Men han har väl en lite annorlunda bakgrund så att säga. Undrar dock om epitetet ”Sveriges största influencer” stämmer? Varför ska det vara så svårt att vara ärlig? Är inte ”en av Sveriges största influensers” bra nog? Osv. Anyhow fick hans bok mig att tänka på när jag och min syster var i en bokaffär och jag kunde peka ut bok efter bok som en influencer skrivit: Jocke, forni, Viktor, Therese. Min syster tog upp dem och över hur extremt tunna de var och vilket stort typsnitt de använde sig av. Hon slog upp random sida i Thereses bok och läste en dålig text om hur hennes morgonrutin ser ut: att hon tränade. Det fick Therese att må bra. Det var skrivet så simpelt dock, texten var bara att State the obvious. Inget speciellt, inget nytänk. Bara extremt intetsägande. Tyckte bara det var komiskt gör min syster som inte håller koll på dessa suckade över kvaliteten och över att de ens skulle släppa en ”bok” som snarare var en sammanställning över vissa blogginlägg och samma tjocklek som en barnbok. Men så länge de säljer är såklart bokförlagen nöjda 🙂

      Precis så! Pinsamt att ens kalla det för böcker. Bloggare vägrar ju vara bloggare nu utan kallar sig för influencer. I så fall kanske de kan börja kalla sina ”böcker” för typ bloggar istället?

      Jag gillar yoga och försökte läsa Yoga Girls ”bok” förra året. Det var mest snygga bilder på henne i bikini med det blonda håret fladdrande i vinden på stranden. Några rader här och där om hur mycket hon gillar att meditera. Och det var typ allt. Bok? Njäää..

        Rekommenderar verkligen Marian Papps ”Yoga på djupet”! Hin är dr, magister i folkhälsovetenskap, institutionen för neurobiologi, vårdvetenskap och samhälle, sektionen för allmänmedicin och primärvård vid Karolinska institutet, där hon håller både fördjupningskurser, föreläsningar och kurser om yogaträningen, vilket hon studerat i över tjugo år. Hennes hemsida marianpapp.se är också bra och väldigt informativ!

    Tänk att folk läser detta skräp. Var tog respekten för riktiga författare vägen? Förstår att Björn Ranelid för några år sedan sa ”Om Carolina Gynning är författare då tänker inte jag vara det!”. Alla ska kräka ur sig sitt privatliv och håva in pengar för det. Men det har väl slängts ihop lite lagom snabbt så han och lilla bimbofrun ska kunna betala för läckan i huset nu.

    Förslag på dokusåpa: Släng in alla B-kändisar i RIKTIGA jobb. Blondinbella på demensboende som städar toaletter och byter sanitetsskydd. Jonna och Jocke sitter vak på sjukhus. Paow på förskola. De hade lärt sig mycket.

      Jag som aldrig ser dokusåpor skulle utan tvekan sitta bänkad framför TVn – en riktigt bra idé tycker jag!

      /Linda

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.