Vem ska med?

Tydligen gick det inte så bra för den där VIP-visningen som skulle locka potentiella köpare till Bokens palats på Pomonagatan för nu håller mäklaren en öppen visning i hela två timmar på söndag.
Oj, oj, oj! Det här gillar nog inte Boken som med största sannolikhet kommer smyga omkring och morra på alla spekulanter som ser att att komma antingen härifrån eller från Flashback.
Tänk er alla stollar som kan komma dit enkom för att leta pulversås i skafferiet eller för sitta en stund i den så utskällda soffan som familjen fick av Arga Snickaren. Att vid ett obevakat ögonblick slänga sig i sängen inne i det totalt Shabby Chic-ifierade sovrummet som man sett sån många gånger i Bokens alla lives eller att bara få beundra alla kremeringsurnorna i köket?

Någons dröm kan komma att gå i uppfyllelse mellan kl 12.15 – 14.15 på söndag – det är en sak som är väldigt säkert.
Förnekar Boken förresten fortfarande att de ska flytta eller har hon slutat med de dumheterna nu?

60 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan fortfarande inte släppa när vi hade städdag i föreningen ovan ( bodde granne med boken för massvis med år sedan) lagom till korven dök hon upp med hela familjen och uppmanade ” ät nu ordentligt barn” behöver jag tillägga att korven inte räckte. / korvansvarig

      HAHAHHA jag dööööör???

      ????

      HAHAHAA

      Ungefär som detta – influencers är tydligen om sig och kring sig:
      Sket i mitt morgonkaffe imorse, bara för ett kunna dricka minst 5 GRATIS koppar hos veterinären. Inte för att jag i närheten kan tjäna tillbaks några pengar. Men det känns bättre. Nu vill jag nästan kräkas av kaffedarr, men det var det värt.//Magdalena Graaf

        ….just det där uttalandet var så himla märkligt. Vem fan dricker 5 koppar på raken ? Och så jävla dumsnålt, typiskt människor som de facto HAR pengar och råd med kaffe men vad fan….löjligt.

          Nu får ni gräva efter ert sinne för humor!

          Tycker fortfarande att det är sjukt roligt att hon sket i morgonkaffet. Prutthumor…

          Jag tror inte alls på att hon drack 5 koppar kaffe, hon skriver mycket dynga för att få upp bloggstatistiken som genererar pengar. Vid ett tillfälle när hon fick några få kommentarer som hon inte gillade, så skrev hon typ ”vill ni att jag lägger av med bloggen”. Somliga läsare bönade om att hon inte skulle lägga ner sin blogg. Herregud, så naiva människor är! Hon kommer aldrig att lägga ner sin blogg så länge hon tjänar pengar på den. Det är tack vare alla läsare som hon tjänar pengar, hon skriver ju inte gratis och blottar sitt liv för nöjets skull…

        Men hon skojade, vilket framgår rätt tydligt kan jag tycka. Veterinärkostnaderna landar minst på 50 000 kr och enligt er försöker hon på fullaste allvar spara in 10 kr på kaffet hemma. Inte undra på att konstiga rykten uppstår när folk tolkar saker som fan läser bibeln. Ja, ja.

          Själv är man så jävla koko att man inte ens klarar av Bilprovningens automat ?

        Men? Hon ville väl ”få ut nåt extra” eftersom hon tvingats lägga rövmycket pengar hos veterinären den senaste tiden? Bägge hundarna har drabbats av sjukdommar som försäkringen inte täcker.

    Ryktas det fortfarande om att Roberto vill skiljas?

      waaaaaat, please do tell..! Hon har även återfått en del av sin forna rondör. 🙂

        Minns inte om det var här inne eller på Flashback som en eventuell skilsmässa diskuterades. För några veckor sen, tolkades utifrån hennes IG.

          Exakt, ingen mer bäring i det hela än att någon på Flashback slängde fram det som en teori, några hakade på och nu är det ett rykte som kommit till denna blogg. Undrar vad ryktet har som nästa station – Stoppa pressarna eller Expressen kanske.

      Han var ju med till Malmö och verkade hyfsat pigg och glad trots allt resestrul. I ”mellansnacket” under kvartsspelningen bedyrade hon i alla fall att det endast var ett elakt rykte.

    OT CamCam, du måste uppmärksamma youtubeklippet med Bella som nån länkade till i kommentarsfältet, där hon berättade att hon önskade hon hade en maskrosbakgrund för att det skulle bli en mycket bättre story.

      Alltså ”jag mådde ju inte så bra av att mina föräldrar skiljdes. Tex julafton.” Gina frågar, vaddå firade du inte julafton? Och Bella säger ”jo men klockan tre behövde jag ju sätta mig i en taxi och åka till den andra familjen.

      Hårt liv Bella, hårt. Stackarn fick en betald taxi så hon kunde fira jul med båda föräldrarna. Vad jobbigt :/

        Men menade hon inte att det var jobbigt att behöva lämna den ena och åka till den andra?tror väl inte hon menade att just själva taxiresan var det jobbiga.

          Taxiresor kan vara jobbiga om chaffisen luktar svett 🙂

          Jo så kan hon ju ha menat men hon fick ju iallafall fira med båda. Jag fick bara fira med en av föräldrarna och måtte alltid otroligt dåligt av vetskapen att en av mina föräldrar satt helt ensam på julen för att vi var hos den andre. Hade gärna haft lyxen att få en betald taxi till den andre föräldern och fått fira med båda två under samma dag. Tyckte mest det lät så bortskämt på sättet hon sa det.

          Hemskt men som ungefär vartannat barn får göra nuförtiden, om de inte bara firar med den ena vill säga

        Eftersom ni inte länkade här, så letade jag upp videon på YouTube… Intressant från 8:00 https://www.youtube.com/watch?v=17SRrMdRvpI
        Så där sprack den maskroshistorien.

          Jag blev så stressad av att höra henne prata ?

          Haha, undrar ifall det stämmer att hon var Stockholms bästa jultidningsförsäljare när hon var ”jätteliten”. Hon bestämde sig för att bli det och då blev det så. Det är just sådant som är intressant att veta om hon ljög om redan 2011 för då säger det otroligt mycket om hur hon alltid varit. Eller så är det sant och tji får jag.

        Keewl – Ja, det är säkerligen inte kul för ett barn att behöva åka mellan två ställen på julafton. Men det kan du väl inte sätta dig in i förstås – allrahelst när det kommer till Bella.

          Anonym74- Jo jag kan verkligen sätta mig in i det då jag varje julafton efter det att jag fyllt sju firades bara hos den ena föräldern. Jag mådde alltid jättedåligt över vetskapen av att en av mina föräldrar satt själv på julafton för att vi fira hos den andre. Jag hade gärna haft lyxen att kunna ta taxi under dagen till den ensamma föräldern så jag fått fira med båda två under samma dag.

          Anonym74 – Mitt svar verkar fastnat någonstans men jo jag vet mycket väl hur det känns som barn att låta den ena förälderna sitta själv på julafton. Det är inget kul all och har orsakat mig otroligt mycket magont runt jul och fått mig att känna en sån otrolig skuld över att den ena föräldern suttit ensam. Jag hade gärna haft lyxen att kunna få en taxi betald för att åka och fira med den ensamma föräldern under samma dag jag firat med den andre.

        Finns väl ingen i Sverige som åker iväg kl tre på julafton?
        Antingen åker man väl före Kalle eller också efter?
        Eller kanske det inte fanns tv hos Bellas föräldrar?

          Inga – Hon säger ju att hon åkte innan kl 15!

          Hahaha är du på riktigt?!

        Det var ju antagligen ljug det också. Troligt att föräldrar planerar så att överlämning sker precis när Kalle Anka börjar. Hon är mytoman och det var hon redan vid denna intervju.

      Vad i helvete? Tar tillbaka det jag skrev i går. Men varför ljuger hon så mycket?

      Ååååh vad jag saknar den gamla Gina och alla hennes videos och tolkning. Så himla rolig. Vettefan vad jag tycker om henne nu.

    6.800.000…..?

    Soffan har bytts ut ?.
    Hennes instagram har gått på sparlåga i en vecka (3 inlägg). Hon har slutat lägga in (nya) bilder på sig själv. Tänk om hon har fattat att det är klokt att hålla låg profil. Hallelujah ??

    Förra veckan sa hon att inget var bestämt än. De kanske säljer de kanske stannar. De har lagt ut lägenheten för att checka av marknaden ?

      Fast den är väl inte deras? Den är svärfars har någon sagt här förut

        Möjligen äger R 5%, men resten ska vara gubbens.

          Inget står på Roberto, den är 100 % svärfars. På Ratsit står det att Roberto inte äger någon bostad.

      Om hon inte gjort en massa ingrepp för sina pengar så kanske det funnits en alternativ lösning. De får väl hyra stuga på Flottsbro Camping när de lämnar Solna.

      Hittar inte lägenheten på Hemnet?

        Den finns kvar. Pomonagatan 4

    Ellinor Löfgren ska sälja lägenheten hon köpte för ca 1 år sedan. Utropspriset ligger 700k över värderingen (enligt booli). Lär ju gå bra i den här marknaden…

      Snarare som hennes pojkvän köpte ?

      Läskig du är!

        Haha för att jag har koll på bostadspriserna? Tror det är ganska många stockholmare som är läskiga då. Hon länkade själv till annonsen.

          Minns du vad dom (han) köpte den för? Har försökt kolla bakåt i bloggen men går bet. /mvh en annan läskigt nyfiken hemnetknarkare

          Mäggi: hehe ja nu passade jag på att vara lite creepy på riktigt och letade lite.Det måste nästan vara denna lägenheten? https://www.booli.se/bostad/793596 Det är den enda tvåan som såldes den hösten på den adressen? Isf så gav de ju rätt mycket också. Lite märkligt dock att det ser ut som att den såldes i höstas också, men trooor att det kan vara så att booli registrerar när lägenheten varit ute i budgivning också, även fast den inte blev såld? Så isf att de försökte sälja men inte fick högre bud än 6,1 och plockade bort den igen? Annars vet jag inte.
          Menmen, problemet är väl att de köpte lite till överpris på toppen av marknaden typ, och nu vill sälja i dippen. Det är en fin lägenhet tycker jag, men tveksam till om de kommer få det priset.

    Men vart ska de flytta, då???? DET vill jag veta!

      De har säkert ingen aning än. Alla vuxna i familjen verkar för tafatta att ta tag i saken. Anna har nog på riktigt inte fattat att det kommer ske.

    Lite onödigt att skriva ut AB;s adress och tid för visning med tanke på alla knäppgökar som finns…

      Men snälla. Varenda jävel som vill veta hennes adress tar väl reda på den. Inte hemlig direkt lol

        Och i synnerhet inte när det finns FUP:ar att läsa.

      Jo, men det är ju där knäppgökarna bor.

      Du behöver inte vara orolig… Efter incidenten som skedde för några år sedan då Anna blev utsatt för ett mordförsök (enligt henne själv) så har dom skaffat högklassigt larmsystem, titthål i ytterdörren och direkt uppkoppling till Securitas som skyddar dem och Annas man jobbar som säkerhetsvakt och har kontakter som hjälper dem med allt som rör hennes säkerhet (enligt henne själv) Det var ju något bråk som urartade i dörröppningen och den ilskna mannen kastade en tändare på henne. Höll ju på att förstöra henne utseende då hon påstod att tändare brann och brände henne i ansiktet…

    Klart det är svårsålt när de enda bilder på objektet är en närbild på ful gardin samt en hösttrött uteplats med en vas rosor på en pidestal. (Wtf?????) Ser ju ut som en minnesplats.

      hahahaha, förlåt men det där var så komiskt uttryckt ”ser ut som en minnesplats” 😀 Jag reagerar också på det fattiga utbudet av bilder. Varför gjorde man så?

        Jag lovar att de inte orkade städa.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.