The knight in shining armour eller nått..

Anledningen till att inlägget är så långt är för att jag känt mig nödgad att helgardera mig här så att ingen vrider och vänder på texten och får för sig att jag stöttar den dömde mannen eller liknande.
Jag ska försöka korta ner det hela lite.


Bilderna kommer från från Svenska Bloggare!

Hur tänker han här?
Amir la nämligen ut den här storyn på Instagram där han revolutionerande basunerar ut att han minsann fått reda på att en influencer är förlovad med en dömd våldtäktsman och frågar nu sina läsare om han ska kontakta henne trots att han varken känner henne eller har hälsat på henne tidigare.
Tror han på allvar att hon inte känner till det här?
OBS! Den här mannen är för övrigt INTE dömd för våldtäkt som Amir påstår utan för misshandel då han slog och bet målsägande under sexakten.

Herregud, jag har vetat vem det handlar om i flera månader men förstår inte riktigt varför jag antingen skulle skriva om det på bloggen (då han inte är någon influencer) eller höra av mig till HENNE?
Om JAG vet vad det handlar om så gör ju hon givetvis det också så vad Amir sysslar med förstår jag inte…
Hur kan han få för sig att HAN ska berätta det här för henne? Tror han att han är den enda i hela världen som vet om det här och då känner sig skyldig att informera henne om saken?
Brottet begicks 2015 och domen har legat ute ett bra tag.
Ska han då komma NU som någon slags räddare i nöden och upplysa henne om någonting hon givetvis redan känner till? Herregud..
Jag tror mest att han vill ”gotta sig lite” i den här situationen genom att blanda sig i det hela så här 2 år senare…
Han är sist på bollen och beter sig som att han kommit över svaret på vem som mördade Palme, vem som egentligen sköt JFK, identiteten på Jack The Ripper och huruvida det egentligen finns något monster i Loch Ness-sjön.

Det här inlägget handlar inte om den här influencern, hennes pojkvän eller det brott han dömts för.
Det är fruktansvärt – så klart – och han dömdes som tur väl är för det men hon väljer ändå att fortfarande vara tillsammans med honom.
Jag försvarar alltså på INTET vis någonting av det han gjort! Jag vill bara att alla har det klart för sig.

Det jag vill diskutera med er är Amirs beteende här.
Hur hade ni reagerat om någon ni inte känner hört av sig till er med avsikten att släppa en bomb och ”rädda er” ur ert förhållande med en man vars historik ni och många andra så klart redan känner till?
Jag får känslan av att han bara vill ”gotta sig i deras situation” och söker sina följares medhåll och stöd till att fortsätta göra det.

Jag känner lite att…”Vem tror han att han är”?
Höra av sig till kompletta främlingar för att sensationslystet berätta ”sanningen” för dem eftersom han är en så godhjärtad medmänniska? Efter att han fått sina läsare inblandade för att rättfärdiga det hela? Det skulle vara som att jag skulle höra av mig till Fredrik Virtanens fru NU och berätta att hennes man varit misstänkt för våldtäkt. Jag TROR att hon redan vet det och beslutat sig för att stanna med honom ändå.

OBS! Den här mannen är alltså för övrigt INTE dömd för våldtäkt som Amir påstår utan för misshandel då han slog och bet målsägande under sexakten.
Amir sprider således falska anklagelser om den här mannen, och grova är de också.
Han ska nog mest vara tacksam att han inte kom sig för att skriva ut namnen på de berörda parterna då detta är ett klockrent fall av förtal – särskilt som mannen i fråga friats från anklagelsen gällande våldtäkt.
Jag har ingen aning varför tingsrätten friade honom på den punkten men jag antar att det inte fanns tillräckliga bevis eller att ord står mot ord, men det är som sagt inte fokuset i det här inlägget utan jag vill fokusera på Amirs beteende här.
Nu har ju erfarenhet lärt oss att domstolar heller friar än fäller vid våldtäkt, så det kan givetvis vara så att en våldtäkt faktiskt har ägt rum, men eftersom han friades i rätten på den punkten så är alla anklagelser gällande att han är en våldtäktsman ganska grovt förtal – oavsett om man köper tingsrätten dom eller inte.

ALLA namn kommer raderas om skribenten sättas på modd! 

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men vad är detta? Tycker du svamlar och rör till det allt för mycket i din text cam cam.

      Förmodligen.
      Jag kände behovet av att helgardera det här inlägget så att ingen försöker vrida och vända på det till att jag ”stöttar” den anklagade mannen eller liknande…

    Hur vet man att HON VET? Hade det varit jag hade jag varit tacksam om någon berättat detta för mig.

      Jag håller med.

      Med tanke på hur många kommentarer och mail som JAG fått om det här så gissar jag att hon fått ta emot kanske tio ggr så många. Jag ser det som ytterst osannolikt att det skulle vara Amir – som är sist på bollen – som avslöjar det här för henne och att hon inte haft en aning. Det enda sättet som hon kan ha missat det här är ifall hon varit medvetslös sedan de träffades.

    Hur vet du att ni pratar om samma influencer?

      Eftersom att ALLA som jobbar med någon typ av media vet det här och har gjort det länge. Svenska Youtubers skriver om exakt samma sak.

    Snälla Camilla, det räcker med att endast feta texten där du vill understryka något. Blir superrörigt att läsa ett helt stycke som både är fetat OCH understruket. ??

      Ser ni skillnad på vanlig och fet text? Jag tycker de ser likadana ut nämligen…

        Självklart ser vi skillnaden!

        Varför du ens fetar hela stycken i en löpande text är en annan fråga. Men men, understrykningen är överflödig och gör bara inläggen (ännu) röriga.

          Håller med, fet och kursiv stil är jättebra för att understryka något, men inte understrykningen (haha)

            Topp!
            Den feedbacken tar jag med mig och lovar att sluta slentrian-understryka ord. =)

        Jag ser ingen skillnad på fet och vanlig. Så jag uppskattar understrykningarna…

        På min dator syns inte skillnad på vanlig text eller fet text

    Fast vad är skillnaden mellan denna mannen och Virtanen då? Virtanen blev också friad från våldtäktsanklagelserna och ändå hängs han ut till höger och vänster? Varför ska då denna mannen få fripass? Jag kan tycka att det är ganska logiskt att man vill varna en kvinna för vilket man hon blivit tillsammans med när det gäller sådana pass sjuka anklagelser.
    Varför görs det skillnad på folk och folk? Väldigt få män ändrar sin kvinnosyn under livets gång och fortsätter att vara svin.

      Om du läst klart inlägget så hade du fått svaret på den frågan. För övrigt så ”hängdes inte Virtanen ut” på min blogg förrän han själv uttalat sig om anklagelserna och bekräftat att det var honom det rörde sig om.

      Virtanen är inte friad.

      Åtalet lades ner i brist på bevis.

      V är varken friad eller fälld. Tyvärr!

      Tycker Amir skulle vara lite människa och lyft luren och ringt kvinnan och haft ett samtal som vittnade om uppriktig omtanke. Hur hon tagit det kan man ju inte veta.

      Vad gör han? Muppen… Startar någon slags låtsasomtanke på sitt Insta… Finns det ingen hejd på hur billigt man vill vara?

      Amir kunde förslagsvis även markerat för misshandlaren att han har ögonen på sig och bör söka hjälp så ingenting händer kvinnan igen. ?

      Han bryr sig inte ett dugg om henne. Ist startar han rykteskarusellen igen.

      Stackars, stackars kvinnan.

      Moa

      Vad är skillnaden på det här och den där unga tjejen som hade ihop det med Annica Englunds ex? (Mauritius? Heter han så?) Då ville du väl varna henne och rekommendera henne att gör slut?

    Låter ju verkligen som att du försvarar våldtäktsmannen och inget annat. Varför får du så hårt ut mot amir om han nu verkligen genuint kanske bara trodde att hon inte visste och tyckte hon hade rätt o veta? Och varför försvarar du våldtäktsmannen? ” han blev föresten friad från våldtäkten och bara dömd för misshandel” han slog bara den han våldtog men själva våldtäkten kunde inte bevisas så amir ska passa sig jävligt noga typ” ? Influencer eller inte, våldtäktsman som våldtäktsman och dom ska väl hängas ut allihop?

      Återigen – om du hade orkat läsa hela inlägget så hade du fått svar på dina frågor men jag antar att du inte kom så längt?

        Jo jag läste klart, och jag reagerar på att du verkar så himla arg på amir. Typ ”du ska passa dig jävligt noga amir, du är fan sist på bollen haha! Alla vet redan vem fan tror du att du är som ska berätta detta för henne som hela världen redan vet din jävla tönt” … Typ så. Du känns så himla arg i detta inlägg, som om att våldtäktsmannen är nån du känner o skyddar typ. Men men det är bara min uppfattning.

          Helt din egna tolkning då jag varken känner Amir eller mannen han skriver om. Har aldrig ens träffat någon av dem och har således ingen hidden agenda med det här inlägget mer än att ifrågasätta Amirs beteende. Allt annat är din egna konstruktion…

          Den uppfattningen får jag inte överhuvudtaget. Inlägget går ut på att diskutera Amirs beteende och det framgår även att Cam inte försvarar den icke dömde mannen, hon försöker ju förtydliga det hundra gånger för att sådana som du inte ska misstolka allt så fort det är en karl inblandad som gjort något brottsligt mot en kvinna. Då verkar alla normala läsförståelseskills flyga ur fönstret och som kvinna, vilket du är, så ska du bara fokusera på mannens brottslighet mot kvinnan. Blir så tröööötttt. Gnällmänniskor i parti och minut.

      Men alltså kan alla sluta och vara så jävla….. BÄÄÄÄH. Du förstår ju när du läser inlägget att Camilla har problem med folk som ska vrida och vända på allt?? MÅSTE DU GÖRA DET SJÄLV DÅ??? Orkar inte folk alltsåå.. Men CamCam, varför bryr du dig om de idioterna som A L L T I D ska vrida det till det yttersta? Det blir så tråkigt med inlägg där du måste helgardera dig. Kan vi inte alla utgå från att andra människor är trevliga och menar väl och om det är något som kan misstolkas så är det nog bara det – en misstolkning?? Såååå mycket lättare för alla..

        Och Camilla brukar inte vrida och vända på allt. Hon vrider ofta till saker så det ska låta illa och negativt för specifika personer, förvränger så det ska låta dåligt.

        Denna blogg borde alla bara bojkotta egentligen, Sluta läsa den!

          Absolut! Vad gör du själv här förresten? Du borde väl ha lämnat denna hemska blogg för längesen om man ska tro dina kommentarer, and yet – here you are… 😉

          Ja men alla med lite vett i huvudet ser igenom vridningar och vändningar. Precis som med tidningar. Ibland är det torka. Då vrider man på lite och försöker hitta en ok story för att fylla content. För hade det inte varit jämna uppdateringar hade det ju också klagats på det..

          Så om du ser ett inlägg som du kanske läser och tänker att detta var inget som är relevant så kan du nog bara tänka: ”nyhetstorka, detta orkar inte jag lägga min tid på att kommentera negativt om” och scrolla vidare..

          Gränsen med att läsare klickar sig in och att läsare ska bestämma innehållet känns som en tuff balansgång här..

    Det är klart att influencern vet, till och med jag vet vem det är. Amir känns väldigt barnslig. Sen spelar det väl ingen roll om han är dömd för våldtäkt eller inte? Han kan väl ha gjort det ändå, svårt att bevisa när en sexakt som kanske var samtyckt går över i en våldtäkt, men det är ändå en våldtäkt. Hur är det falska anklagelser? Han hittar inte på.

      Amir kallar honom för ”dömd våldtäktsman” vilket är allvarligt då han friades på den punkten. Det betyder – precis som du säger – inte att han inte våldtog henne utan bara att det inte gick att bevisa, men att skriva att han är en dömd våldtäktsman är ganska allvarligt förtal.

        Ja, det har du rätt i, förstår inte hans syfte öht. Känns som att han bara vill skapa sensation utan tanke på flickvännen alls.

      Jag skulle vilja läsa domen, kan någon vara vänlig och maila mig namnet på vem vi pratar om? Tack! cskonto12345@gmail.com

    Tycker du går på Amir onödigt hårt. Märks att han är en person du ogillar. Men detta var väl ändå lite överdrivet utav dig….

      Tycker du? Amir gör sig skyldigt till ett ganska allvarligt brott här men klarar sig enbart för att han inte skrev ut några namn. Om du tycker att det är överdrivet så får det stå för dig. Själv driver jag inte den här bloggen på det känslostyrda sätt du verkar leva efter. Och om det ”märks” att jag ogillar Amir på grund av att jag lyfter fram att han begår ett brott genom att kalla någon för en ”dömd våldtäktsman” när domen var friande så säger det nog mer om ditt pubertala sätt att se världen än det handlar om mig.

        Fast det är ju inget brott eftersom han inte nämner namn 🙂 herregud, ta det lite lugnt. Du kunde väl påpekat detta utan ett så här hysteriskt inlägg.

        @Camcam

        Så där kan du inte skriva. Du är ingen domstol.

        Amir har varit klart medveten om att han riskerar förtalsanmälan och undviker att namnge. Dessutom hade det blivit ett ”civilmål” dyrt, omständligt och långdraget”. Inte troligt att varken gärningsman eller Amir tycker det är värt det alls.

        Så Amir är nog medveten om den risken. Däremot tror jag inte han är lika medveten om domens utfall. Han kanske har läst åtalspunkterna och ”dömd” men inte allt däremellan. Utifrån det skriver han.

        Tycker kanske att du haussar upp det en del?

        Moa

          Korrekt – däremot vet jag att det är en ganska allvarlig anklagelse att kalla någon för ”dömd våldtäktsman” när det inte stämmer och Amir klarar sig undan den eftersom han inte skrev ut några namn.
          Det behöver jag inte vara varken domstol eller domare för att fatta..

          @CamCam

          Det kanske jag kan hålla med om, eller inte!?

          Att kalla någon våltäktsman tycks inte vara något brott öht om du lägger det i perspektivet att 8 – 9 våltäktsmål av 10 läggs ner i brist på bevis. Antar att ordet våldtäksman används i varenda anmälan.

          Nu skriver ju Amir ”dömd våltäktsman” vilket inte stämmer. Han är inte dömd.

          Dock ser jag i perspektiv att Amirs utspel är, typ ingenting. Han ville ha cb och uppmärksamhet. Han har inte begått något brott.

          Du är upprörd över ett eget tänkt scenario.

          Vad jag tycker om Amirs utspel har jag redan skrivit om.

          Du är lite drama nu! Inget mer med det!

          Moa

        Han blev inte FRIAD för våldtäkt. Åklagaren åtalade inte för våldtäkt utan misshandel. Oavsett vad anledningen till det är, ord stod mot ord, inte tillräckliga bevis osv är det INTE samma sak som att fria någon vid en domstol. (Sen kan jag dock personligen tycka, efter att ha läst domen, att åklagaren borde väckt åtal avseende våldtäkt). Verkar tyvärr vara ett riktigt svin. ”Från domen: skrev till en kompis ”Smiskade SÖNDER hennes röv! Hand o fingeravtryck ÖVERALLT. Helt rött”” Han kvinnosyn verkar vara på topp!

          Var har du läst domen?

        Herregud vilket arg svar…

          Haha ursäkta? Argt svar? Vad var argt med svaret? Att jag ville förtydliga att personen ifråga inte blivit frikänd från en våldtäkt? Vad var argt? Utveckla gärna.

        Är du polis och rättsväsende i ett? Amir är inte heller dömd för förtal, så om du anklagar honom för att begå brott är väl inte du bättre själv.

      Ungefär som att låta spekulationerna om Bella pågå i två dagar…

      Tyckte att det också var ganska allvarliga anklagelser

    Håller verkligen med dig. Tbh, tycker också det verkar som att han vill ”gotta sig” och liksom få lite extra credd för att han vet.

    Jag blev onödigt nyfiken. Kan man få reda på detta någonstans utan att det skrivs ut här Cam? Det här inlägget skapar nog mer spekulation än någonting annat.

      Det går säkert att få fram, men den här influencern är ingen jag skriver om normalt. Jag har nämnt hennes namn ett fåtal gånger sedan jag startade upp bloggen…

        Jag är ganska säker på att jag sett det här, men i kommentarsfältet när bloggen låg på NG. Googlade dock och det verkar inte finnas kvar (vilket du ska ha eloge för Camilla!). Hon är inte jättestor på insta och brukar inte förekomma här, så chansen att man vet vem hon är är ju ganska liten. Jag visste inte vem hon var tidigare, men har lagt märke till henne 2-3 gånger efter att jag fick reda på det.

          Har också läst det här i kommentarsfältet för länge sedan.

      Och DÄR kom initialer och hänvisning till vart fullständiga namn finns. Jag skulle verkligen ta bort detta inlägg om jag var du.

      Stoppa pressarna har ett inlägg om detta (nyligen) och i kommentarerna finnes nam

    Eh ja, jag insåg efter en stunds tänkande att till och med jag vet vem det handlar om, och jag hade knappt hört talas om aktuell influencer innan.

    Det känns bara som att Amir vill ha uppmärksamhet, jag har ytterst svårt att tänka mig att hon inte vet om det. Vad förväntar han sig ska hända när han kontaktar henne egentligen? Det är väl upp till hennes närmaste att fråga henne om det, men i övrigt bör alla backa av. Trots att det finns en fällande dom finns det alltid två sidor av händelsen, och hon har ju uppenbarligen valt att tro på hans. Det måste bara vara jobbigt för henne att ständigt behöva försvara sitt val av partner.

    Jag har svårt att se vad syftet är med detta inlägg överhuvudtaget. Han nämner inga namn och tar sedan bort sin story efter två timmar. Du väljer däremot att lyfta detta till ytan IGEN, vilket skapar utrymme för ännu mer spekulation. Om det var ytterst viktigt för dig att poängtera att hans story hade kunnat vara förtal om han hade nämnt namn, att han är sist på bollen och att du vetat detta i månader, varför inte skriva det till honom personligen?

      Ah, du menar så där som Robert Aschberg kontaktade Elisabeth Massi Fritz privat istället för att släppa storyn på Aftonbladet om hur många av hennes tidigare anställda varit rädda för henne? Han måste verkligen ogilla henne som person!
      Ja, det är verkligen så som ALL media fungerar… Att jag inte tänkte på det!

        Vad surrar du om nu? Du har redan fått en kommentar med initialer på influencern och hennes pojkvän, samt en hänvisning till vart man kan hitta deras fullständiga namn. Du kan givetvis skylla på den som skrev kommentaren, men det är sådana kommentarer som inlägg som detta ger upphov till. På vilket sätt är det bättre än det Amir gjorde? Ni skapar båda två spekulation och ryktesspridning på era väldigt stora plattformar. Med vilket syfte, undrar jag återigen?

          Ja, men du verkar ju tycka att alla som jobbar med media ska kontakta alla de tänker skriva någonting som inte är enbart positivt om istället för att publicera artiklar.
          Kan du ge mig ett exempel på en skribent som gjort det istället för att publicera en artikel?

          Kan inte svara på din kommentar, tyvärr. Måste jag tycka att alla som jobbar med media ska kontakta alla de skriver någonting som inte är enbart positivt istället för att publicera artiklar? Nej. Däremot bör man gör etiska överväganden. Vad är viktigast, att skriva ett inlägg på din jättestora plattform om att Amir hade kunnat begå förtal OM han hade nämnt namn eller att undvika ryktesspridning om en oskyldig tjej och förtal med initialer/namn i ditt kommentarsfält?

          Jag förstår som sagt inte vad syftet med detta inlägg är och tror att du gör mer skada än nytta i detta fall. Det är min åsikt och har väldigt lite att göra med att jag skulle tycka att du enbart får publicera positiva inlägg. 🙂

            Då får vi väl vara överens om att vi inte är överens helt enkelt.

          Samtidigt kan en ju ifrågasätta om det är journalistik den här bloggen bedriver. Jag skulle säga nej av flera anledningar, på majoriteten av inläggen. Så jag föreslår att författaren börjar med det utgångsläget och mindre höga hästar.

        @CamCam

        Det klär dig inte att dra upp ”han/hon/den/det har gjort si eller så” i eget försvar. Dagisnivå!

        Stå upp för dig själv och dina beslut ist. Alla har vi tagit mer eller mindre kloka beslut i livet. Vi är människor!

        Punk, på det! ?

        Moa

          Jag står till hundra procent för det här inlägget och för min kritik mot Amir.
          Om du sen tycker att den är oklok – ja, då får det stå för dig.

          @CamCam

          Det tror jag att du gör 24/7.

          Därför reagerar jag på att du så ofta refererar till hur andra gör/har gjort.

          Det har ingenting med sakfrågan att göra. Om andra gör idiotsaken så verkar det ju dumt om de hänvisar till att ” CamCam gjorde si eller så, så därför gjorde jag också så.”

          Två fel blir inte ett rätt, helt enkelt.

          Det är det som är min kärna!
          Moa

    Den adressen finns inte ens?

    I alla straffrättsliga mål jobbar domstolen utifrån den grundläggande principen om att hellre fria tio skyldiga än att döma en oskyldig.

      Vilket är fel! Det är det förfarandet som gör att mördare och våldtäktsmän går fria och dödar och våldtar igen!! En oskyldigt dömd är väl ingenting om tio skyldiga döms och därmed räddas tio nya kvinnor från att bli mördade?! Hatar rättssamhället som ger mördare skattefinansierade advokater som lyckas få idioterna friade så de kan fortsätta våldta och mörda gång på gång. Hellre fälla än fria känner jag!

        Det är så rättssäkerhet fungerar. Det åligger åklagaren att bevisa att gärningen ägt rum. Om polis & åklagare misslyckas med det så friar man.

          Vi vet alla att det är så det funkar. Jättebra om man är kriminell. Inte så bra den dag man (gud förbjude) blir våldtagen.

    Folk har börjat kommentera tjejens instagram nu också. Citerar ”du som alltid stått upp för tjejer, hur kan du vara tillsammans med en våldtäktsman?”

      Inte riktigt ”nu” med tanke på att andra sidors inlägg om det här legat ute sedan igår..

      19h sedan…

    Varför ens skriva om det.

      Ja, varför skriver någon någonsin något egentligen?

    Pga det här inlägget tog det mig 10 sek att ta reda på vem det handlar om. Inlägget från din sida gör saken värre för många vet säkert inte om detta och vem det handlar om men kan genom några klick ta reda på det.
    Tycker synd om flickvännen.
    Kanske bättre att radera?

      Samma här! Hade ingen koll på någon av dessa, men med några klick så…

      Hur tog du reda på det?

    Jag tyckte detta inlägg mest ville framhäva att du visste om detta lååååååångt innan Amir…

      Alla som på något sätt arbetar med sociala medier har vetat om det här länge så det är knappast någonting jag kan tillskriva mig själv.

        @ CamCam

        Med risk för att verka dum:

        Om ”alla” vet utom dina läsare. Varför ens dra upp det?

        Inser du att tjejen är väldigt utsatt redan innan om ryktena varit så massiva i branschen under så lång tid?

        Amir tjoar om det på sitt insta två år senare och startar laviner av nyfikenhet och frågor till kvinna. Varför då? Vad har hon gjort som Amir tvingar henne i?

        Sen kommer du och ” gömme dig bakom att Amir gjort något brottsligt… Nästan. Kvinnan ska blottas och scammas.

        Vad var ditt syfte egentligen?

        Kunde du verkligen inte räkna ut konsekvensen av ditt inlägg?

        Moa

        Haha ”Alla som på något sätt arbetar med sociala medier har vetat om det här länge” ja men eller hur, och hur vet Du vad andra vet gud så löjligt. Jag tror du ville kränka Amir lite och få skryta lite om att Du minsann visste.. om du ens gjorde det. Som om alla vet öh.. pinsamt.

          Åh nej…. busted… 😉

    Även om äckligt inte är dömd för våldtäkt så våldtog han!!! Och varför är det självklart att influencern känner till vad han har gjort sedan tidigare?

      Undrar också, varför är det så självklart att tjejen vet? Om detta nu hände långt innan de blev tillsammans? Finns vissa som är lättlurade och som inte alls vill lyssna på något negativt som sägs om deras förälskelse. Jag vet inte vem det är och vad som hänt men misshandlat någon under sexakten, bitis och slagit röd… inte så trevligt om flickvännen sen också får utstå samma sak, kanske bra att berätta ändå.

    Jag undrar om hans arbetsgivare vet? Inte helt bra, varumärket sargas hur man än ser på det. Visste ej men kommer inte lägga mina pengar där, kan jag lugnt säga.

    Jag reager på att Amir skriver ut yrket på personen. Varför skriver han inte att det är en vän eller en bekant. Att det är en influenser gör ju att många fler blir intresserade, så det känns som om han lägger upp detta för att få uppmärksamhet. Fult!

    Jag har aldrig hört talas om henne?..

      Men hur tog ni reda på vem det är?

        Kolla stoppa pressarna blogg från 27 feb – se kommentarer under inlägg

    Klart som fan det här inte är en genuin tanke. Sorry men har man följt snubben ser man igenom skiten utan några som helst problem. Så uppenbart när han skriver att hon brukar vara anti mansgrisar, som att det skulle ha något med saken att göra. Bakom allt smink är han inget annat än en egoistisk misogyn man. Jag tror att du är helt rätt ute camcam.

    Känner ju spontant att det är ganska vidrigt att vi alla går runt och känner någon som har begått sexuella övergrepp/våld, oavsett detta är något vi är medvetna om eller ej. Män som har utsatt andra för sexuella övergrepp finns ju självklart i alla kategorier som partners, vänner, kollegor och släktingar. Det beräknas att 250 sexualbrott begås varje dag (baserat på anmälda brott och mörkertalet) begås varje dag vilket betyder att antalet gärningsmän ligger runt denna siffra. Säga vad man vill om #metoo men det är så jävla skönt att fokus börja skifta från offer till gärningsman. I tidningsrubriker ligger betoning ofta på offret, ”Överfallsvåldtäkt i staden x” medan gärningsman inte omnämns alls. Om alla känner någon som har blivit våldtägen så måste det ju logiskt leda till att vi alla också känner en våldtäktsman, det är ju inte så att samma snubbe har gått runt och våldfört sig på hela befolkningen. Så less att en ”våldtäktsman” ses som något sorts mystiskt väsen som skiljer sig från andra män medan han i själva verket är din bror, granne, socialarbetare, förtroendevalda politiker, pojkvän eller vän.

    Helt befängt att han ska hör av sig. Det är bara för att det är någon slags sensation som han gör detta. Ogenuint och pinsamt. Hon vet givetvis om detta, speciellt som hon är influenser. En annan grej om det är en tjej som blivit ihop med en okänd kille från en liten stad – hon hade kanske inte vetat. Oavsett så blev ju mannen inte dömd för våldtäkt. Jag vet att du förtydligar detta längst ner men tycker du bör göra det från och med det stycke där du skriver ”han dömdes för det som tur är” – risken finns att någon slutar läsa där. Ändra gärna från det stycket alltså 🙂
    Jag hade för övrigt blivit riktigt lack om jag var hon. Det är ju uppenbart att Amir inte gör det av omtanke utan p.g.a. exponering/skapa drama.

    Skulle vara intressant att veta vem denna person är och även läsa dom.
    Vet nån så maila gärna larssonemma96@hotmail.com

    Håller med dig camcam, tyckte det var mycket märkligt. Och, om han nu på riktigt inte tror att hon vet, varför rådfråga hela jädra instagram? De flesta med liknande ”dilemman” tar det väl med en kompis? Märkligt som sagt…

    Tycker för övrigt att det var ett bra skrivet inlägg. Måste vara jättesvårt att försöka skriva övertydligt så det framgår hur man menar utan att det blir trassligt. Jag förstod dig.

    Det känns konstigt att förutsetta att hon vet. Jag skulle aldrig komma mig för att googla rättegångar om någon jag dejtar och förlovar mig med och ser inte att det skulle vara någon självklar grej att göra.

      Hehe ja nu finns det ju sätt att få reda på det utan att googla honom och läsa domen. Exempelvis att han berättar om det för henne. Jag hade ett ex som hade ett mörkt bagage och utan att googla honom en enda gång visste jag ändå om allt.

    Klart Amir endast är ute efter skvallret.
    Men ändå, fan tjejer! Kan vi inte bara tokdissa denna typ av killar?! Så ledsamt att killar som uppenbarligen beter sig som svin mot tjejer och går över alla gränser ( tom lagens ) ändå aldrig verkar tvingas konfronteras med följderna. Som den här killen som får kommentar efter kommentar på sin öppna insta om att ” han är såååå snygg” de är ” dröööömparet” etc.
    Tjejen verkar jättegullig, önskar att hon skulle såga honom så att han kunde sitta och ruttna och ta en funderare på sitt sätt att behandla kvinnor.

      Hon verkar lite trasig, svår uppväxt och såå opererad. Kanske är min fördom, men varför skulle någon som redan ser ut som en modell operera sig så att hon ser 20 år äldre ut om det inte var något fel?

    någon som kan lägga ut domen på flashback? vågar inte köpa den från kriminellt.com, ser ut att vara en skum sida hehe.

      Länk till snacket på fb?

        Yes plz.

          finns det tråd på flashback ens? förskte söka men hittade ej

      Sök på lexbase om du vill ha domen.

      Kan inte någon starta en tråd på Flashback? Tror inte det finns.

    Alltså jag ooooooooorkar inte ens att jag skriver denna kommentar men jag måste fan få det ur systemet. CamCam är så jäkla dryg i sina svar på kommentarer, får knappt nåt medhåll heller. Det syns tydligt på gillamarkeringarna. Jag kan känna lite grann att hon på nåt sätt skulle känna sig ”besegrad” och nedröstad totalt. Sen att hon inte tar åt sig är ju en annan sak men hon borde ändå på nåt sätt förstå att hon är lite ute och cyklar när det kommer till vissa resonemang. Okej, slut på rant.

      @Jessica

      Jag håller med dig.

      Inte mycket till konsekvenstänk och eftertanke där inte.

      Ibland kan man ju bara svara: Det tänkte inte jag på. Jag förstod inte ditt perspektiv. När du säger det, förstår jag att jag kanske var lite ivrig.

      Annars kan man bara säga förlåt! Väldigt enkelt och effektivt! 😉

      Moa

        Lite LD vibbar på svaren på tal faktiskt. Det var inte så förut

    Varför ska andra lägga sig i vem man kysser godnatt?
    Att personen är dömd betyder inte att denne även kommer vara olycklig hela sitt liv och inte lärt sig sin ”läxa”.
    Ge personen en chans att starta på nytt också (även om man inte tycker att en sådan person ska få det för denne förstört en annans liv). Och detta skriver jag för jag har en i min släkt som är gift med en tidigare dömd våldtäktsman, som ångrar sig och bättrat sig, ha lever med det varje dag och har mardrömmar. Och hon om han är gift med hade ingen aning för det var hans familj som berättade. Hon blev nästan arg att folk la sig i. Men alla gör som dem själva vill.

      Förlåt… men ”vem man kysser godnatt”?!??

      Absolut, men jag skulle ändå vilja veta om en man jag träffar/bor tillsammans med är dömd för något liknande. Att behandla någon på detta sättet under sex är helt ofattbart.. Att inget åtal väckts för våldtäkt är helt sjukt. Han har dessutom blivit DÖMD för misshandel under samlag vilket säger ganska mycket. Han har smsat en kompis och skrutit om sin behandling gentemot tjejen…. usch. Så ja, jag hade velat veta. Och det är tveksamt om jag hade gett en sådan person en chans (för egen del).

        Håller med. Han verkar riktigt äcklig.

    Hur kan man få reda på vem dessa personer är? Vad ska jag googla?

      stoppa pressarna + amir

        Kommer inte fram till någon verkens på ena eller andra. Och inte om jag googlar det tillsammans heller.

        Okej nevermind har hittat personerna det rör sig om nu. Aldrig hört talas om någon av dom ???

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.