Vad är det med alla ”hemliga” operationer?

Aj som fan, minst sagt. Jag vill bara kika in för att säga att jag lever. Allt har gått bra även det blev ett lite större ingrepp än planerat. Vad jag opererat väljer jag att hålla för mig själv. Men jag ville att ni skulle veta varför det tystnade under dagen. //Angelica

Att man vill hålla en eventuell operation och anledningen till den för sig själv tycker jag inte är något konstigt alls, men varför då inte bara hålla helt tyst?
Angelica skriver att hon ville berätta om det så ingen skulle undra varför det blev tyst på bloggen under dagen.
Eh, har hon aldrig hört talas om att tidsinställa inlägg?
Med tanke på att hon kanske publicerar ett, kanske två inlägg om dagen så hade hon kunnat opererats och sovit bort de nästkommande 24 timmarna utan att någon skulle märkt ett dugg. Allting går med lite planering om hon hade velat….
Vilket jag alltså inte tror att hon vill..

Samma sak med Josephine Qvist som även hon delar med sig av en hemlig operation på sociala medier.
Varför?
Är det bara för att få uppmärksamhet?
Är de rädda för att bli bortglömda på de timmar de är sövda?

55 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Josephine berättade på snapchat att hon skulle operera om sina bröst en gång till då hon inte var nöjd med resultatet från förra gången.

      Samma med A.

    Allt för mer kommentarer och besök på bloggen.

    För att de vill ha uppmärksamhet.

    Angelicas blogg har verkligen tappat det tycker jag. Det märks även på antalet kommentarer hon får. Ett inlägg kan ha 2-3 kommentarer. (Alltid av samma människor)
    Hon vill dra läsare med inlägget.

    Tidsinställda inlägg pratade hon och Stefan mycket om när de bloggade tillsammans. Och det stod ofta ”jag hann inte skriva ”klockan tio inlägget”. De hade alltså tider de skulle pytsa ut inlägg, inte så naturligt tycker jag. Skriver man inte när man har nåt att skriva?

      Bloggare som har bloggen som jobb lägger intr bara ut inlägg när de har något att skriva. Givetvis är det bättre strukturerat än så. Detsamma gäller för de som instagramar professionellt. Det finns t o m studier som visar vilka tider det är som mest gynnsamt att lägga upp bilder.

        Ja må så vara men måste man berätta det i bloggen då? Det känns så fake då

          Det är för att det är fake.

      Stefan höll henne grounded, skulle jag säga…

      Jag håller med, tål henne inte längre. Tvillingpodden var rolig i början men nu är det mest flams och inget kul de delar med sig av. Känns som att de borde köra sina projekt var för sig, för att vinna på ”influencerbollen” som de kickat i gång i långa loppet.

      Nästan alla inlägg på den här bloggen är nog också tidsinställda.

    Operation Bekräftelsebehov

    Bekräftelsebehovet är ENORMT hos denna människa. Får hon inte bekräftelse eller uppmärksamhet går hon upp i atomer, samma med syster yster, som dessutom har en aggressiv framtoning. A känns tyvärr mest fejkad av alla bloggare där ute, näst efter Blondinbella (som verkar vara hennes förebild).

    Herregud, hur överlever dessa människor ett långt elavbrott?

    Det är det jag inte förstår. Är det något jag inte vill berätta om så går jag inte omkring till omgivningen och typ ”något har hänt men jag tänker absoluuut inte berätta vad det är” Då håller man käften helt enkelt. Vill man ventilera väljer man någon/några man kan lita på.

    Men det verkar inte gälla denna A. Hon verkar inte förstå att vissa saker kan förbli privata om hon bara inte håller på ältar och hintar om det i varenda blogginlägg. Det värsta är att hon blir upprörd när läsare undrar vad som har hänt. Men vad gör man inte för lite click baits…

      A i ett nötskal!

      Ungefär som alla de som checkar in på t.ex akuten på Facebook, men sedan inte svarar på bekantas oroliga kommentarer.

        HAha men asså det fenomenet….att checka in på akuten. Har sett det på Facebook några gånger och häpnas varje gång. Vaaaarför gör man det?

          Eller när folk frågar vad som hänt så svarar de ”skickar PM/DM/sms/ringer dig” ? Om det nu är så privat, skriv inte att du är på akuten från första början ??‍♀️

          ”Finns i chatten ❤️”

          Elena: Jag förstår ingenting av din kommentar. Vilken chatt och varför har du fått 15 tummar? ?

          Har en bekant som ALLTID checkar in på akuten när hon är där med sina barn och taggar även deras namn. Vad ger det barnet? Att det enda som räknas är likes och kommentarer. Inte konstigt att barn idag är stressade som fan.

    Allt för att skapa trafik till bloggen. Förstår inte heller varför hon berättar att hon ska opereras men inte för vad. Speciellt när hon berättat att hon gjort en bröstförstoring och skriver nu att hon ska göra en korrigering ( inte så svårt att lista ut att det är brösten ? )
    Och som du camcam skriver, hon hade lätt kunnat hållet det för sig själv, 1-2 blogginlägg / dag har hon, och som sagt hon hade kunnat tidsinställt eller helt enkelt tagit en bloggfri dag utan att någon undrat.

    Du lär ju vara en av de bloggare som publicerar flest inlägg om dagen ?? Och dessutom med kontinuitet, gillar att vakna på morgonen och veta att det finns ett 06.00 inlägg att läsa

      Ja! Älskar de stadiga morgoninläggen! ♡

    Var kan man se hur många besökare en blogg har?

      Har sett på loppi’s startsida om man scrollar ner finns statistiken på loppi och vimedbarn bloggarna ( gab joss, paula, systrarna lagergren mm ) blev faktiskt förvånad hur många läsare gab joss har i jämförelse med de övriga där.
      Men det är bara mamma-bloggar typ var man ser andra bloggare vet inte jag.

        Ja jag trodde paula hade mycket fler läsare faktiskt, fast iofs har hon ju inte många följare på instagram heller i jämförelse med andra bloggerskor.

        OMG har dessa tjejer BARN?!?!
        Jag har bara läst om dem härinne på bb, alltså inte deras egna bloggar, men ändå..!

      Det första problemet är att definiera ordet ”besökare” och sedan försöka hitta en metod för att mäta det man definierat.
      Arbete pågår fortfarande med detta 🙂

    OT kan du skriva ngt om egoinas töntiga samarbete med Skåne Mejeri?

      Oooohh, hennes kommentarer var inte glada

        Jag tror inte hon godkänner vissa kommentarer till det inlägget…

          Det gör hon med all säkerhet inte. Är nog väldigt rensat i hennes blogg överlag när det gäller kritiska kommentarer. Har fått för mig att hon är ganska dålig på att ta kritiska kommentarer, då försvarar hon sig alltid på ett bittert sätt eller med ”KRAM!”

      Nä det känns lite random att göra sådana samarbeten. Här känns det verkligen som att man hoppat på lite vad som helst.

        särskilt eftersom hon inte är laktosintolerant lol. vore annorlunda om typ forni gjorde sånt eftersom hon har skrivit väldigt mycket om laktos och ibs osv

          Men korkade Fornindom gjorde reklam för sminkborttagning igår. Så pinsamt och otrovärt. Incidenter smetade hon på fyra olika sminkorodukter och torkade direkt av dem med en bomullspad. ”Titta vad enkelt det går bort”. Snark.

      vad är töntigt med det? Tycker snarare kommentarerna var töntiga.

        har du missat alla kommentarer här om det?

    Nu följer jag inte dessa bloggare, men det är väl möjligt att det är för att locka läsare. Dock tror jag det här med bekräftelsebehov är minst lika stort. Suck! Tycker mig se den tendensen även på Facebook hos bekanta som skriver kryptisk status och det dräller in kommentarer som ”Vad har hänt, gumman?” och massa hjärtan. Men då vill vederbörande ”inte prata om det”. Jag har saker i mitt liv jag inte vill prata om. Därför väljer jag att..*trumvirvel*…inte prata om det! 😉

    Houseofphilia gjorde samma sak.

    Är det bara ett rykte att Bella skulle ha fixat brösten när hon var i Mexiko i somras?
    Det var precis i den vevan som Bella och Hampus hade börjat umgås intensivt 🙂
    Det var ganska tyst om den resan och få bilder mm.
    Dessutom blev det tydligen någon fnurra på tråden mellan Bella och Fanny för de träffas inte sedan den resan.
    Någon måste väl veta något?

      NDA.

      Min teori är fortfarande att en hel del av Bellas senaste förvandling beror på Hampus/Hajen och jag tycker det är rätt läskigt.

      Av hans soc kanaler kan man lätt tolka kvinnosyn och allmänt raljerande, dessutom denna Brigitte Bardot-känsla ”hon vill” få till, plus ”vi ska inte bli sambos, bara välja att träffas för wine, dine and f*ck” Yta är allt. Och pengar. PENGAR!

      Klart jag kan ha fel. Men tidsperspektivet är lite för sammanträffande….

    När folk gör liknande inlägg på Facebook ryker dom direkt. Så oerhört tröttsamt.

    Börjat störa mig extremt mycket på Josephine Qvist. Hon känns såååååå otroligt desperat efter uppmärksamhet.

      Varför tycker du det? Jag håller inte alls med dig där.

        Håller med Maja, hon verkar dra sig undan mer än de flesta andra influencers och mer genuin.

    Så har ju Annica Englund gjort. Totalt uppenbart att hon opererat brösten och hon är öppen med alla andra operationer och ingrepp men inte med just brösten, undrar varför?

    Tom House of Philia Petra har gjort så där. En 46 årig kvinna skriver kryptiskt om ingrepp och mycket potenta smärtstillande läkemedel. Läsarna frågar men hon tiger. En patetisk jakt på uppmärksamhet men hon ser inte det pinsamma. Petra hade enkelt kunnat lägga upp några inredningsbilder istället om hon inte ville berätta.
    Sitter hon hemma och känner sig ensam eller vad fan beror det på?

      Men sedan går det bra att fråga sina läsare om de har eller känner någon med hus på Rivieran, de kan hyra!

        Ja men det gör Petra bara för att skryta. Läsarna måste ju få veta att de har dyyyra semesterplaner.

    Josephine berättade ju på Snapchat varför, så att det skulle var ”hemligt” eller att dra trafik till bloggen stämmer inte.

    Taktik – för att hålla ett intresse uppe – en slags cliffhanger, vilket många kör med vissa mer och oftare än andra. I vissa fall blir det extremt löjligt med alla cliffhangers och med allt de inte kan berätta om ännu och hur de drar ut på allt hehe.

    Men Angelica har ju blivit sjuuukt tråkig.. Bara ”åååh Niiiiclaaaas äälskling min nya pooojkväään” eller samma gamla tjat om smärtan över att ”förloooora” barnen på halvtid. Och så lite clickbait däremellan med säga a men inte b… ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.