Att vara sitt eget största fan!

Det här är en fortsättning på det här inlägget från i morse.

 

I början av 2017 när Mogi och ”Mon Amour” var på Bali så fick de flesta inlägg 0 kommentarer, något som kanske inte framstod som så där jättebra om man vill få företag att sponsra med flyg och hotell.

Under året började fler och fler hyllande kommentarer ramla in på blogginläggen och det är fascinerande hur det är en och samma person som skriver alla kommentarer då de kopplats till en och samma Gravatar.
När Mogi och ”Mon Amour” var på Maldiverna, i Köpenhamn och i London i slutet av 2017 var det en ”Amanda479” som stod för alla kommentarerna men hon måste ha  blivit utbränd eller nått av allt skrivande för hon lyser sannerligen med sin frånvaro.
Någon enstaka kommentar är allt man hittar från henne..
Hon har alltså fasats ut för att ge plats åt den nya skribenten och jag är nästan sekundärkränkt å hennes vägnar.
Det är alltså ”Beatricemakeupartist” som nu skriver alla kommentarer och som upprepade gånger gratulerade paret på deras femårsdag, något som Mogi sedan översvallande tackar för med ett nästan tvångmässigt användande av ”Tack finaste du!!!”

Se själva!
Några av de svulstigaste kommentarerna som Mogi skrivit själv men också svarar på har jag tagit med i sin helhet eftersom de normalt täcks av Gravatar-rutan när jag skärmdumpar.
Jag tror att jag behöver åker en runda till Ikea och tömma deras hela kuddlager för det här kräver så många skämskuddar att Hemtexaffären här på Värmdö inte riktigt räcker till.

      

 

    

 

114 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Tycker detta är sorgligt. Visst är det rätt patetiskt att skriva sina egna kommentarer men undrar hur hon mår nu?

      Som hon förtjänar??

        Visst får hon skylla sig själv, hon har satt sig i klistret men jag tänker fortfarande att hon inte kan må bra just nu. Man kan tycka synd om någon samtidigt som man tycker att de satte sig själva i sitsen. Jag skulle skämmas ihjäl över nåt sånt här och byta namn.

          Det här är ju hennes jobb. Hade det varit en privatperson hade det varit en annan sak. Hon har ju haft möjlighet att skärpa till sig.

          Ps. Jag peppar också mig själv, men jag gör det tyst i huvudet.

          Frågan är om inte detta skulle kunna vara bedrägeri om man kan visa att det görs med ekonomisk vinning som syfte. Samma med alla köpta följare som influencers verkar ha till höger och vänster.

          Anonym 1: I tredje person? Kallar du dig själv ’finaste du’? Hysteriskt roligt.

      Mogi använder Beatricemakeupartist även idag. Hon lotsas väl att hon inte vet något om Camcams inlägg.

    Tänk om! Alex och Mogi! Skrev en bok! Tillsammans! Kanske kunde bli! Succé!

    ???

    Hur funkar det med statistik över unika besökare? Även om hon kan fejka kommentarerna borde väl statistiken över unika besökare visa den verkliga bilden?

      Unika besökare baserar man på unika ip adresser per vecka. Eftersom det är samma person som förmodligen kommenterar från samma plats så räknas det som en unik besökare så statistiken påverkas inte.

    Wow det är ju värre än man trodde.

    Så trött på bortskämda unga människor vars mål i livet är att köpa så dyra saker som möjligt och resa till flashiga ställen men givetvis ska någon annan betala. Det minsta man kan begära är väl att de inte ljuger sina följare/läsare samt sponsorer rätt upp i ansiktet?

      TACK!

      ”Addicts of the immediate keep us obedient and unaware”

    Jag tycker inte att detta är schysst! Uppenbarligen har hon det inte lätt och jag kan inte förställa mig hur dåligt hon mår över ert elaka hånande. Vi kan alla hamna i jobbiga situationer som är svåra att ta sig ur och därmed ställa till det för oss själva men vi måste behandla varandra som kännande människor!

      Då kke fler lär sig att sluta ljuga tänker jag? När de inser att folk faktiskt granskar deras dagliga lögner

      Ursäkta – men hon har helt och hållet satt sig själv i den situationen. Uppenbarligen inte bara en gång heller utan flera.
      Om hon mår dåligt nu så kanske hon lär sig någonting av detta vilket leder till en personlig utveckling hos henne som hon uppen-
      barligen behöver.
      Det är inte elakt hånande att visa att någon ljuger och bedrar andra människor.

        Klart hon har satt sig i situationen själv men var och en kan ju välja hur man kommenterar situationen för det.

          Bedrägeri ska inte behandlas med silkesvantar.

          Bedrägeri??

      Eh på vilket sätt har hon det inte lätt? Hon reser runt och bor på hotel typ jämt och verkar ha det rätt gött. Att hon skriver sina egna kommentarer betyder inte att hon har det svårt på något sätt eller att hon har problem. Hon har själv valt att agera så och då får hon också räkna med att det blir lite pinsamt när det upptäckts. Sen är det inte hela världen tycker jag, om det inte vore för att hon använder det för att sälja in sig själv till företag!

        Hon verkar inte riktigt frisk. Känner mig jävligt kluven inför att håna någon som verkar sjuk.

      En vuxen människa som själv valt att försätta sig i denna sits. Klart hon mår dåligt över att bli avslöjad, ska vi tycka synd om henne för det? Jag kan ha förståelse för att folk gör dumma saker när de sitter i en mycket svår sits, t ex ekonomiskt trångmål, eller om det är barn som inte förstår bättre. Denna människa ljuger och hittar på för att andra ska finansiera hennes lyxliv. Klipp dig och skaffa dig ett (riktigt) jobb, eller sköt ditt influencande på ett schysst sätt.

      Fast VAD är det som säger att Mogi mår svårt psykiskt dåligt?? Det är ju en spekulation om något! Hon kanske sitter och fnissar och tänker ”Fint, då har jag X kommentarer på de flesta inlägg, det får jag säkert ett par hotellnätter och en resa för!” utan att må det minsta kasst?

      Ska det inte längre finnas konsekvenser för att man ljuger, bara för att man eventuellt mår dåligt på något vis? ”Det är oförskämt att anta” för att citera Anna Book… 😉

      Jag förstår helt hur du tänker, det är fint att bry sig om andras känslor ❤️

      Bedrägeri kallas det, det som hon sysslar med. Även om hon mår dåligt fattar du väl hur fel det är att syssla med sånt?

      *Hoovrar med musen* Hej beatricemakeupartist! XD

    Även bloggbevakerskan har måhända skrivit hyllande kommentar till sig själv i annat namn/nick, eftersom att hon besvarade en extremt hyllande kommentar inom en minut – och när någon påpekade hur fort det tackades för det fina berömmet så togs det bort hehe, lite skumt..

      Ok, eftersom att det oftast är jag som tros vara CamCam, så undrar jag när detta skett? Har visserligen för mig att det var någon annan för ett tag sedan som fick den äran, så det är kanske det det gäller? ?

      PS Är det du som tror att bloggen är full med smygreklam?

        Omg jag har helt missat att du skulle vara CamCam! Känner mig förd bakom ljuset ??? Vilka ljuvliga (för att quota Bella) spekulationer jag måste ha missat!

          Ja, det var galet underhållande faktiskt… =)

      Kommentarer hoppar fram och tillbaka. Ibland syns de för att sedan försvinna och sedan dyka upp igen. Det är ingen stor konspiration bakom.

    Vem är denna människa? Har aldrig hört talas om henne?

      Don! Sluta kommentera härinne och kom och hämta din dotter istället! ???

        ??

        Jag kan verkligen inte sluta skratta åt alla sköna Sims korreleringar här ??

    Ändå ambitiöst att skriva vissa kommentarer på svenska o vissa på engelska. Det är viktigt att tänka på trovärdigheten. ?

    Beatricemakeupartist är redan i full sving under badtunneinlägget!

    Här får man ju riktiga Bella-vibbar! Hur många luftslott finns det i influncervärlden??

      Allt är inte vad det verkar vara heller på denna blogg, mycket taktik och manipulationer.

        Men man slipper all reklam för diverse sk-t….

        Ja! Du skulle bara veta hur lång tid det tar att skriva varenda kommentar på alla inlägg!
        Jag borde kanske ta in en gratis praktikant som kan få bli ”Head of writing finaste comments”?
        Är du sugen anonym? 🙂

          Vaaaaa! Är det inte jag som erbjuds jobbet? ??

            Då måste du jobba på bra och bygga en extra stor foliehatt innan dagen är slut för att bjuda stollen här ovan på lite motstånd! =)

          #kränkt

          Hmmmm, ok då får jag erkänna mig besegrad. ??

          Bra jobbat under Öppet spår ?

          Emmi

          Ansökningsformulär till jobbet hos CC och medföljande foliehatt är på väg till dig i posten. ?

          ”Salafi teachings, instruct followers to stick to their own kind, focus on their own religious rituals and avoid mixing with non-believers – unless they’re trying to convert them.”

    ”keep up the good work” är också we stämmer ständigt återkommande kommentar.

    Jag fattar inte? ? hur är det bevis på att hon skrivit allt detdär själv?

      Läs inlägget från i morse! Där förklarar jag hur det hänger ihop.

    Utropstecken efter varje mening både i kommentarer och i svaren. Inte smidigt slls

      Jag är nästan lite fascinerad över hur många utropstecken som används! Vad är det för fel på en hederlig punkt? ?

        Jag har märkt att jag fastnat i utropstecken-träsket när jag smsar osv ? sjukt störigt så jag jobbar med det.

          I en bok jag läste hävdade författaren att en människa bör endast få använda sig av ett utropstecken under hela sin livstid. Tänker på det varje gång jag trycker på utropstecksknappen.

    Klubben för inbördes beundran har fått ett nytt ansikte ??

    ISSA
    25 March, 2018 at 14:10
    Hahaha man ser att du skriver de flesta positiva kommentarer själv, skrivna på samma sätt som du skriver och med flera utropstecken osv. Du försöker låtsas att du inte bryr dig, men jag vet att kritiken du får svider för att det är sanningen ? Du sitter inte och skrattar. Du är rädd att bli avslöjad som den wannabe du är.

    Reply
    AFASHIONISTASGUIDE
    26 March, 2018 at 11:13
    Hej “Issa”. Vad härligt att du kan hitta lite njutning i att sitta och hitta på lögner bakom en anonym skärm på internet. Men så anonym är du iof inte i och med att det är hur lätt som helst att spåra ditt IP-nummer.

    Ojoj, nu kommer den otrevliga sidan fram.

      hehe hon svarade i alla fall inte med några utropstecken. hellre punkter o otrevlig än glad och utropstecken.

      Märkligt att så många fortfarande försöker hota med att det är lätt att spåra IP nummer. Du får som privatperson på sin höjd fram vart i landet IP nummer finns om personen inte sitter via VPN. Att ta fram exakt adress kan bara polisen göra i samarbete med ISP (internet servicen provider) om det finns misstanke om brott.

        Och brottet ska dessutom vara så allvarlig att en fällande dom skulle leda till fängelse! Att påpeka att bloggare ljuger och fuskar är definitivt inte skäl nog att polisen kan begära ut information om IP nr.

      Men varför ”hotar” hon med ’jag vet nog vem du är’…

      Spårade min egen ip från en kommentar (ej här), tydligen sitter jag ca 45 mil norrut från var jag egentligen befinner mig ?

      Jo, det var ju så Blogkommentatorerna spårade henne (med IP-nummer) så det vet hon ju att det är.

    Det märks tydligt att M skriver sina egna kommentarer. Om man inte genomskådar det ? Hon är ett mysterium….

    Bloggvärldens motsvarighet till dopning.

      Hahahah!!

    Äntligen! Detta har jag önskat sedan dag ett här hos Bloggbevakning.

    Märkligt att så många fortfarande försöker hota med att det är lätt att spåra IP nummer. Du får som privatperson på sin höjd fram vart i landet IP nummer finns om personen inte sitter via VPN. Att ta fram exakt adress kan bara polisen göra i samarbete med ISP (internet servicen provider) om det finns misstanke om brott.

      Men även det är osäkert, precis som du säger. Ditt IP från mobilen kan ena dagen säga en ort och nästa en annan utan att man själv rört sig något geografiskt. Beror på leverantörn och på vilken mast de väljer att koppla dig. Det är också sällan du får samma IP när du går ut via 4G och det är fler än du som kan få samma dessutom så där behövs mer än IP för att särskilja en åt.

      Eller som när jag tar wi-fi på ett ställe eller hotell så uppges orten som de har sitt huvudkontor på och inte orten på det stället som jag besöker etablissemanget. Ofta Stockholm.

      (Inte ens ditt ip hem är alltid samma. Ibland kan en leverantör rotera numren.)

    Nu slipper hon nog fejka statistik och kommentarer iaf efter dina inlägg 😛

    OT:
    Bellas senaste epos:
    ”Jag känner verkligen i varenda cell i kroppen att vi är på väg att bygga ett nytt Estée Lauder. Ett nytt globalt klassiskt skönhetsmärke som är här för att stanna. När jag blir gammal och dör så hoppas jag att mina barn eller barnbarn vill fortsätta att driva det vidare. Ta över skönhetsimperiet.”
    Man klarade inte omsättningsmålet för 2017 så det verkar rimligt att börja ta tag i mer närliggande problem än vad som ska hända med ”imperiet” när Gillis och Sally fått egna barn. Jeez.
    PS. Om Bella tyckte att hon skrev ett smart klickuppmuntrande inlägg så hade hon förstås rätt. Kommentarerna lär komma. Heja!

      Önskar innerligt att folk lade band på sig själva och inte gick in på hennes blogg för att kommentera sånt, då skulle saker hända.

        Ja det säger jag med, varje besök, kommentar eller köp så vinner hon.

        Bellafri sedan nyår ??‍♀️??‍♀️??

        Var där för kommentarerna, speciellt om företagen för det är de som intresserar mig. Nu får jag min dos här och lever som en fri människa ?

    Vad sorgligt att sitta och skriva sina egna kommentarer. 🙁 Men samtidigt inte alls okej, om detta får företag att tro att bloggen är mer välbesökt än vad den faktiskt är, och om Mogi får ekonomisk vinning av detta.

    Verkligen intressant att den där amanda frågar om rasen på hunden sisådär 3-4 gånger i olika kommentarer ?

    Och det återkommande användandet av ”keep up the good work”… Ja, du gör sannerligen ett beundransvärt flitigt jobb där i kommentarsfältet Mogi!

      Good är ju korrekt i den meningen, men de återkommande kommentarerna säger ”great”. Mer bevis på samma människa alltså.

    Kanske är hon lyckligt ovetandes om att hennes b-friend sitter på halvtid och formulerar dessa kommentarer så inläggen inte blir helt kommentarslösa 😉 Det hade ju varit äkta kärlek om inte annat.. Även om hon postar egna kommentarer förstår jag inte hur man med 50.000 läsare (eller vad det är) lyckas med att få NOLL äkta kommentarer? Är det så ovanligt nu för tiden att kommentera?

      Pördy – hahaha!

      Precis vad jag tänkte nu när jag gick in på Mogis blogg och kollade kommentarerna.. Tänk om ”mon amour” lägger ner timmar på att skriva fejkkommentarer för att Mogi inte ska bli ledsen över kommentarsfält som ekar helt tomt. True love!!!

      Här kan du se hennes statistik enligt Similar web.
      https://imgur.com/a/uDugd

        Så hon har ca 1000 unika om dagen?

          Oklart, det där är ju månad för månad men många är det inte.
          Ska se om jag kan få fram en ännu bättre graf.

          Okej, ja jag drog till med en siffra jag hade för mig att jag läst – har dessutom väldigt dålig koll på statistikbegreppen som används..

      Gjorde inte fotballfrues man det?

        Jo haha. Har följt henne i flera år och blev chockad när det uppdagades att hon och hennes man skrev kommentarerna själva. Så pinsamt…

      Ganska uppenbart att hon skriver dem, alla är skrivna på exakt samma sätt med massa utropstecken

    Nu var jag ju (som många andra här, I guess) tvungen att kolla in hennes blogg och måste faktiskt ge henne beröm för att hon inte misshandlar det svenska språket som så många andra influencers. Jag tycker det är så sorgligt med med mängden illa skriva bloggar och instagraminlägg (bl a en viss Bella, som inte bara är usel på svenska utan som konstant även måste visa upp sina bristfälliga kunskaper i engelska). Har man som yrke att uttrycka sig i tal och skrift så borde man anstränga sig för att bli bra på det, eller ha någon som korrläser. Nu rackar jag inte ner på folk med dyslexi, där finns det ju en orsak till att man har svårt att skriva bra.
    I övrigt verkar det vara världens tråkigaste blogg, inte konstigt att det är svårt att få snurr på det ekonomiskt (baserat på resultaten i bolaget) eller i kommentarsfältet.

      Det enda originella med Mogi måste ändå vara hennes otroligt högtravande språk? Det ser man verkligen inte på många bloggar idag. Jag har också en förkärlek för ett välvårdat språk, men på något sätt blir jag lite ställd av snobbigheten i just Mogis ton…

        Möjligtvis högtravande, men ändå bättre än när folk som tjänar pengar på att skriva inte kan stava, få till en begriplig meningsuppbyggnad eller använder ord de själv inte förstår… Men det är bara min åsikt, mår själv lite dåligt varje gång autocorrect ändrar ett ord och jag missar det, eller om jag skriver/stavar fel i en kommentar.

          Hon särskriver ju som en mofo! Och använder ord i helt fel sammanhang och jag vet inte allt.

      Hennes engelska är bedrövlig på alla sätt. Svenskan fruktansvärt krystad och onaturlig. Om hon talar på samma sätt hon skriver orkar nog inte någon lyssna på henne nån längre stund.

    Bella lanserar nya produkter i sin blogg idag det stämmer att hon körde taktik förra veckan med psykolog samtal. 😀

      Haha och jag gjorde en kommentar om den taktiken på hennes blogg som inte godkändes. Inte heller godkändes min fråga när nästa A quest for sucess kommer…Var kanske inte en sån sucess ändå 😉

      Haha ja hela förra veckan var ju fylld med ”personliga” och (för att vara henne) ödmjuka inlägg..

      Vad är det för produkt? Vägrar gå in på hennes blogg och sponsra med klick. 🙂

        Här;
        unvis.it/http://isabellalowengrip.se

        Kollar man via unvisit så får hon ej klick!

          Tack Linda ???

          🙂 sprid ordet! 😀

    Förvånansvärt hur många som känner sympati för influncers som medvetet ljuger och luras och får hela sina liv betalda. Ja det är verkligen snyft snyft sen när de blir påkomna. Herregud.

      JA! Så jävla tröttsamt med den här självpåtagna änglaglorian som bloggare satt på sig.
      NEJ! Ni bloggare är inte finare, ödmjukare och bättre än andra, ni har bara ett sjukt behov av att intala er själva och andra det. Jag lovar att ni näthatar, dömer och tycker illa om folk precis som resten av mänskligheten kan göra.
      Men ni sitter gärna på era skyhöga hästar och talar om för läsarna hur man ska bete sig, usch.

    När man nu har läst om detta (riktigt bra grävt och sann bloggbevakning!) börjar man ju undra om liknande fusk förekommer hos andra influencers och bloggare. Kanske är det här grävet starten på något större.

    Var det inte Kissie som blev påkommen med att skriva kommentarer till sig själv också? Eller om hon ändrade kommentarerna själv.

      Och det kommer ett inlägg nummer 3 kl 17. Jag är inte klar än =)

        Keep up the great work?

        Grymt!! 🙂

    Jag finns visst ?

      Tack finaste du

        !!

        Ändå bra tajmat av Amanda och Mogi att skriva och kommentera med en minuts mellanrum!

      Keep up the good work!

    Hon fick 1054 nya följare på insta igår enligt social Blade, är alla härifrån eller är det ett inköp? ?

    Spännande att Amanda ibland är en internationell läsare som skriver på engelska och ibland en svensk …

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.