Dagens Moggan-kommentar

Det här är ett fantastiskt inlägg från Mogi, dagen efter att jag förklarat att ett enkelt sätt att se köpt trafik till exempelvis blogg är att den uteslutande kommer från Asien.
Vad passar bättre då än att ”få en fråga” om hur det kommer sig att hon har är ”sjukt stor” i Asien enligt hennes följarstatistik som den här ”Ann-Sophie” tydligen har tillgång till?

Det hade inte kunnat komma mer lägligt, eller hur? 🙂

109 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ? pinigt

      Kan folk sluta skriva pin…. är det så svårt att lägga till ”samt”.. låter som nån 12 åring

    Mogi är ju favoriten just nu ?

      Men JA! Klickar in här hela tiden för att se nya saker.

    Hon har massor av spam-konton som följer henne. Jag gick in och anmälde ett par igår, samma hos BB. Kim Kardash har sinnessjukt mycket fejkföljare också!

      Anmäler också mogis fejkföljare när jag är uttråkad ?

      Haha jag var också tvungen att kolla igår och det var flera svenska influensers som hade fejkföljare, Kenza bland annat och då orkade jag inte scrolla igenom mer än de 100 första. Vart var det man kunde se följarstatistiken? Någon som kommer ihåg det? 🙂 om jag var ett företag som ville nå ut på sociala medier skulle jag hålla koll där, alla som köper följare borde ju utföra någon form av bedrägeri egentligen om de får betalda samarbeten baserat på antal följare.

    Hon skriver ju dock att hon -inte- är stor i Asien? ?

      Ja, ett bättre svar hade ju varit om hon skrivit att hon HAR många följare från Asien …

        Nä, på det här sättet dementerar hon Bloggbevaknings teori på ett tydligare sätt

          ”Damned if you do, damned if you don’t” – vad hon än skriver så är hon jättedum. Buhuhu! 😀

          Ja fast vem lurar vem, facit är ju tydligt när man kollar hennes följare. Då är Asien och framför allt arabiska länder med Turkiet huvudmarknader för henne. Good for her! ??

      Jag tror faktiskt inte att frågan är från Mogi. Jag tror den är från en av oss som totalt åsyftade henne oproportionerligt stora följarantal i Mellanöstern på Instagram? Alltså man vet ju inte med nån sida längre ? Mogi har dragit på sig det här helt själv, att alla ska ifrågasätta varenda kommentar hon får. Om vi inte gjorde det vore vi ju dumma i huvudet.

        Ja precis så uppfattade jag det också.

        Skrev ett DM till badrumsspecialisten på insta om Det senaste om deras vän mogi. Tipsar andra om att göra det också.

    Haha 🙂 fast jag är typ inte säker på om jag tror mogi skrivit kommentaren själv, kan vara någon som vill driva med henne ?? fast samtidigt hade det inte förvånat mig om det är hon själv, hon verkar tro att alla är så dumma och att lite genomskinliga efterkonstruktioner ska ta bort hennes dåliga rykte ?

      Tror jag med. Tror nån var sarkastisk…

      Tror jag också, det var ju ett sätt att fråga om alla fejk/köpta konton utan att få kommentaren borttagen.

      Tror också att någon driver med henne

      Ja Mogi hade inte skrivit ”sjukt stor”, hon hade dock def kunnat döpa en fejk-kommenterare till Ann-Sophie. Men det vet ju den som kommenterat tänker jag, hen heter givetvis inte Ann-Sophie. Men det är inte Mogi själv.

    Med tanke på att det här är tredje svaret tror jag bara det är någon som driver

    ”Ok, tack för svar! Skulle kanske ha specificerat att det framför allt var Instagram jag tänkte på. Där är det tydligt att tyngdpunkten ligger på Turkiet och asiatiska länder. Har du någon plan på hur du ska nå ut lika starkt i de nordiska länderna även på instagram?”

      Officiellt älskar nu Ann-Sophie

      Jag är övertygad om att du har helt rätt. ?

    Väldigt intressant… Men vad som kunde vara passande idag är att du berättar när och hur du tänker skriva en rättelse om gårdagens felaktiga postning om att signaturen Ingrid – min – på hennes blogg var påhittad och en del i en låtsasdialog.

      Eller var det min kommentar? ?

        Det kan nog Bloggbevakning sortera ut ganska enkelt. Den – i det här fallet – riktiga Ingrid som gjort fullt äkta inlägg på båda bloggarna har en fast IP-adress från Bredband2. 😉

          Aah ok, då förstår jag! Skönt att det kan redas ut?

          Det är ju ganska lätt för en person att göra inlägg från flera olika internetåtkomstpunkter.

          Hur ska camcam kunna se ip nummer på mogis blogg?

      Va? Hänger inte med…

        Om du inte hänger med kan jag förklara. Igår hade Bloggbevakning en ”artikel” med utångspunkt att mina inlägg med signaturen Ingrid på Mogis blogg inte var äkta utan bara en del i en låtsasdialog. Det var dock totalt felaktigt – och nu vill jag givetvis se en rättelse.

          Mm, okej Mogi;)

          Ser framför mig hur Mogi sitter med två strumpdockor på sina händer och talar med olika röster, en Mogi röst en Ingrid röst ?

          Hej Mogi! ???

          Jag ser framför mig hur den paranoida signaturen ”J” sitter hemma med en foliehatt på huvudet och tror att alla som kommenterar på internet i själva verket är Mogi. 😀

          På riktigt??

          Alltså att du ”Ingrid” förväntar dig en rättelse, däri ligger min frågeställning.
          J, som ska ha foliehatt är en annan ”J” än jag. Ska jag be hen att ta avstånd från mitt nick eller bara förlika mig med tanken att allt fler tydligen lägger galet lite tid vid sitt internetnamn..?

      Sluta vänligen med dessa efterkonstruktioner. Alla förstår att det är Mogi. Varför skulle någon annars bry sig så mycket att kräva en ”ursäkt” från en ”skvallerblogg” (som du/ni kallar det) i flera inlägg och konstant hävda eran oskuld?

      För ett tag sedan blev jag hängt ut på samma sätt ungefär, för att vara Paow eller Dessie när jag lämnade en bra kommentar om dem. Jag bara skrattade och tyckte att det var sjukt kul.

        Eller hur ?

        Det är ingen efterhandskonstruktion. Jag har skrivit inläggen på hennes blogg med signaturen Ingrid – vilket också är anledningen till att jag önskar en rättelse. Jag kan svära på min 5-åriga dotters liv att det är sanningen.

          Jaja, vi tror dig Mogi!

          Berätta mer om din dotter och din man med bonuspoängen, inget säger ”trovärdig” lika mycket som när en anonym kommentator kryddar sina inlägg med personlig detaljerad information om andra familjemedlemmar!

          Hej Sara, det finns ingen svara-knapp under ditt inlägg så jag svarar här ovan i mitt angränsande inlägg. Jag noterar att du läst mitt inlägg på Mogis blogg, så låt mig för all del på din begäran utveckla den kommentaren.

          Min man äger aktier i ett företag som heter Rezidor, vilket ger något som kallas Shareholder Benefits – i det här fallet en uppgradering till Gold Elite-medlemskap i den hotellkedja som Radisson Blu tillhör. Fördelen är att vi utan extra kostnad får uppgradering av rum, tidig incheckning, sen utcheckning (många gånger fram till 16:00), bättre priser och en del annat. Nackdelen är att min man därför nästan alltid vill bo på Radisson Blu istället för något nytt eller annorlunda.

          Vad skall jag berätta om min 5-åriga dotter? Hon är det finaste jag har i livet och jag älskar henne otroligt mycket.

          Ahhh, precis som jag har med min SAS-bonus då..? Lounger, fast-track osv..
          Vad elegant att han har aktier i ett… hotellbolag, hur funkar bonusen där? Förutom sen utcheckning..
          Förmånsbeskattning?
          Är alla datum tillgängliga för de med aktieportfölj?
          Aktien har ju i år hittills sjunkit med 8,59% och kostar lite över 24:-, så en monetär utdelning kanske inte är att hoppas på, då är ju generösa frukostar en fullt godtagbar kompensation..

    Precis vad jag tänkte också. Att det är mer troligt att det är någon som vill driva med henne om alla fejkkonton på Instagram.

    Om det är hon som skriver sina egna kommentarer, varför skriva som sig själv? Lite andra formuleringar och struktur på språket och det blir lite mer trovärdigt.

      Men hon FATTAR inte. Mogi har skrivit sina kommentarer själv på bloggen i många många många åååår! Jag läste den för kanske 6 år sen, och redan då var det mycket snack om att hon skrev kommentarerna själv.

        Och – icke att förglömma – hon brukade skriva kommentarer om sig själv hos BK när de fortfarande låg på Stureplan. Alltid under fejknamn som typ Amanda. Varje kommentar löd ungefär ”har ni sett att Mogi…”, varpå de kommentarerna ALLTID genererade svar som ”HEJ MOGI!”
        Det har varit ett känt faktum i flera år nu. Hon är tragisk, den människan. Men hon ger ju verkligen aldrig upp ?

    Har anmält massor av Mogis fejkkonton. Hoppas det ger resultat. Sen är det ju bara massa från Turkiet resten, såg knappt några svenskar alls

    Eller så är det en läsare härifrån som vill låtsas fjäska för å se vad hon svarar 😉

    Igår i samma tråd-tema som denna så började vi anmäla hennes fejkkonton som spam på instagram. Någon som är på idag? Jag har redan anmält 25-30st, så från igår totalt ca 300. Av de 300 jag anmält så har jag kollat på kanske 310st konton totalt. Där alltså 10st var legit och 300 non-legit. Är inte det ganska skrämmande? Hon kan ju inte ha mer än 2000-3000 riktiga följare??

      Har du fått några svar från insta än om dessa konton. Hade fått ett meddelande igår om att ett konto var bortplockat, anmälde väl ca 100 totalt. Men det kan nog ta lite tid så här i påsktider

      Har också fortsatt anmäla idag. Perfekt sysselsättning en trött lördagsmorgon ?

        50 om dagen är bra för magen ?

        Scrolla ner en bit bara innan så inte alla sitter och anmäler samma konton. Eller ändrar de plats i listan beroende på vem som går in? Vet inte riktigt hur det där fungerar

      Anmält typ 100 konton nu ?? Bara arabiska, turkiska och indiska namn/profiler, med 0-10 inlägg och sen följde de 1000-10000 konton var…

        Skönt för dig att du hittat något meningsfullt i ditt liv. Att köpa 500 nya följare kostar väl typ 45kr. 😀

          Tycker du att det är okej att göra så?

          Jag har jobb, sambo, hund, världens finaste familj och syskonbarn och massa hobbies, så javisst har jag ett meningsfullt liv ? Tyvärr följer dem inte med när jag bajsar, så då får jag ägna mig åt annat, som att anmäla spamkonton på Instagram.

          Du verkar också ha hittat något sjukt meningsfullt att höra här inne Ingrid, good for you! Look at you go! Överallt! 😀

          Haha, försa du inte dig lite nu? HEJ MOGI.

          Men vänta, var det inte du som INTE var Mogi? Varför bryr du dig såhär mycket om hennes – en främlings – liv då? Du går så långt att du tycker hon ska ha kvar massor fejkade följare? Du som känner Mogi så bra, hon skrev i samma kommentarsfält där du kommenterade, att hon har kontaktat IG för att få bort alla fejk-konton. Så det är väl bra att folk spenderar lite tid på att hjälpa henne?

          … Det är snarare du som inte verkar ha så mycket annat att sysselsätta dig med, Ingrid (Mogi).

      Anmält ett hundratal, fortsätter när tillfälle ges, hittills bara fått meddelande om 3 som tagits bort, men skam den som ger sig ?

        Ja, ge inte upp nu när det går så bra. 😉

          Hej igen Mogi. Keep up the great work! 😉

          Man ska inte ge upp när det går bra, men när är det dags att inse att man bör ge upp eftersom det går s-k-i-t och alla förstår/ser vem en är?

      Tycker det är lite tragiskt Mogi beter sig som hon gör men inlägg som dessa känns ju som en häxjakt!
      Det är sådan hets på kommentarerna angående henne, att hon ska sättas dit etc.

      Tydligen funkar inte Mogis teknik ändå eftersom hon inte får någon respons från företag, varför inte ta upp det med henne. Även om hon raderar kommentarer, skriv till henne istället för att gå bakvägen.

        Och du tror på riktigt hon skulle bry sig om vad någon skrev i ett mail till henne?

          Nej, det tror jag inte men attityden här inne börjar bli alltför hatisk mot henne. Varför känner ni sådant behov att ni MÅSTE trycka ner henne och minsann bevisa hur dålig hon är, mår ni bättre av det?

          Ja, hon gör fel men ni beter inte bättre. Till skillnad från Bella finns det något sorgligt över det Mogi gör och jag tycker ni sparkar på en som redan ligger.

    Men med tanke på svaret så känns det väl inte som hon själv skrivit kommentaren?

    ”Ok, tack för svar! Skulle kanske ha specificerat att det framför allt var Instagram jag tänkte på. Där är det tydligt att tyngdpunkten ligger på Turkiet och asiatiska länder. Har du någon plan på hur du ska nå ut lika starkt i de nordiska länderna även på instagram?”

    Gick in och tittade, det är f-n skandal! Jag anmälde 10 konton-sen orkade jag inte mer-noll egna inlägg och bara arabiska namn med profilbild på unga arabiska män. Har hon köpt alla dessa följare ska hon stängas ner illa kvickt!

      Ja, tänk vilket brott mot mänskligheten; en bloggare som eventuellt har köpta följare – och araber dessutom! Verkligen fruktansvärt och mycket upprörande. 😀

        Fast Mogi, kan du inte se något fel alls med det? Att köpa följare för att lura företag att bjuda dig på en middag. Du drar skam över branschen

          Nu är jag visserligen inte Mogi – och min personliga uppfattning är att det är fullständigt meningslöst att köpa följare.

          ”Ingrid”, det märks att du blir mer och mer desperat. Från en helt vanlig Mogi-följare till slaviskt att hänga härinne och kommentera varenda inlägg som postas.

        Men är du dum på riktigt ”Ingrid”. Med många följare lurar hon företag till att sponsra hennes blogg/Insta= får gratis saker/resor etc för de tittar på hennes felaktiga statistik= bedrägeri. Men det resonemanget är väl för svårt för dig att följa kan jag tro…! Att det var arabiska unga män var bara ett konstaterade i: vad har arabiska unga män på andra sidan världen för intresse av en helt okänd svensk rese/mat (tiggar) blogg? Men det resonemanget var tydligen också för svårt för dig att följa…!

    Igår fick jag 3st svar från instagram, sen har det regnat in 2st till imorse. Men ja, jag tror också det tar tid i påsken. De brukar ju vanligtvis vara snabba med att radera fejkkonton. De som togs bort är kanske såna som många av oss har anmält också = det går snabbare för dem att plocka bort om många anmäler samma spamkonto.

      Vet du hur det funkar med dom konton man anmält men som ännu inte tagits bort? När jag anmält så står det ju att kontot blockerats (står avblockera efter anv.namnet) men när jag går in idag för att anmäla flera står det inte avblockera på några namn trots att jag anmälde minst 100 igår, och bara fått meddelande att 3 tagits bort.Började uppifrån och gick neråt, ändrar namnen plats på listan? Trist om jag anmäler samma flera gånger…

        Blockerar du dem eller anmäler du dem som spam Emelie?

          Anmäler som spam, och då får jag ett meddelande att kontot blockerats eftersom jag anmält det (blockerats för mig förstår jag ju, inte för alla).

        Jag har inte fått upp några som jag redan har anmält, däremot har såna som jag inte anmält (typ ”riktiga” konton eller såna jag varit osäker på) de har kommit upp i listan på typ samma ställen som igår. Så jag vet inte hur det fungerar men jag tror inte att du anmäler samma flera gånger, bara att vi som grupp anmäler samma 🙂

      Nu har jag anmält 300st till idag ?

        Haha jag med! Och hon har nu gått från 40,8 till 40,7 trots att typ inga av mina anmälningar har behandlats än. Kan vi få ner henne till under 40 innan påsken är slut?

      Bättre att anmäla hela Mogis instakonto istället.

    Alltså Sanne Alexandra, måste varje inlägg på instastory taggas med vart grejerna är ifrån. tom AMNINGSINLÄGGEN? ???

      Hon har lagt upp typ 6 bilder på sin story. Alla där bebisen sover på henne.
      DET RÄCKER! Snälla liksom…

    Har också det som ny tidsfördriv, ATG anmäla hennes fejkföljare.

    Kul grej. Vet ni att det var Calle Schulman som gjorde Mogi ”känd” från början?

      Hur gjorde Calle Schulman henne känd? Nyfiken!

        Han länkade hennes blogg och skrev att det var den värsta skiten han sett eller nått. Hon hade någon trancelåt som gick igång svinhögt varje gång man gick in på hennes blogg.

    Mogi-freakshow! Goodbye Boken & hello Mogi!

    Vad är det här för tomte egentligen?

    För någon som skriver som Mogi skulle det vara ytterst svårt att ändra sitt sätt att uttrycka sig så att det blev som Ingrids, så jag är helt övertygad om att Ingrid inte är Mogi. Mogis svenska är erbarmlig: meningsbyggnadsfel, syftningsfel, felaktig användning av ordet ”samt”, knasiga anglicismer och för många satsradningar. Ingrids svenska är på en helt annan nivå. Mogi borde låta någon korrekturläsa texterna så att de matchade kvaliteten på bilderna.
    Jag tror alltså att Ingrids kommentarer är autentiska. Däremot är jag säker på att Ann-Sophies kommentarer, som detta inlägg handlar om, är ironiska. Frågan är bara om Mogi fattade det när hon svarade …

      Helt korrekt – mina inlägg på båda bloggarna är 100% äkta.

      Det är definitivt två olika personer.

        …och ingen av dem verkar ha alla hästarna hemma.

    Vid det här laget börjar jag tro att den här människan driver med oss. Antingen det eller så är hon en sociopat. Jag tror dock att frågan KAN ha kommit från vem som – av ”oss”. En av oss som ser hennes ”följare” på Instagram som ville förklä en fråga i silke? Mogi var förresten inte ens särskilt trevlig mot henne.. Tror du hon tog det som den kritik det i så fall är? Hope so.

    Jag satt vid två tillfällen igår och rensade bort en jävla massa spam från hennes Instagram. Ni som begriper er på hur man ser spam, snälla rensa så många ni orkar eller har tid med. I’m on a mission. Ge aldrig upp! ?

    Har för mig att hon hade 44 tusen när mogi-gate började! Nu är det nere på 40 000!! Vill minnas att hon börjat följa uppemot 7000 människor för att ”samla” på sig följare för nåt år sen (hon började följa mig tex). Då innan hon började med såna grejer hade hon ca 13000 följare, så tror det är hennes riktiga 13 000 alltså 🙂

      Nej. Hon hade inte 44000, kolla på Socialblade-historiken så ser du. Hon har legat på 40-42 de senaste veckorna.

    Alltså orkar inte hennes senaste kommentar på bloggen… för att kompensera flygresor så källsorterar hon och äter eko…. inte ens om man äter eko hela livet så kan det likställas med ens EN flygresa!!!

      Att inte ha barn är bra för miljön! Där kan hon med gott samvete åka på 4-5 resor….

    Hallå tänker på alla här som kommenterar friskt om mogi, samt på hennes blogg, varför skriver ingen på instagram?

      Vi härifrån vill inte bli blockerade och det är svårt för henne att skapa så många fejkkonton på instagram att sitta och skriva om. Men tanken slog mig just att det kanske är just det hon gör?

    Ann-Sophie är inte Mogi. ?

      Ganska tydligt att någon härifrån driver med henne.

      Hahahah var det du? ”Keep up the good work med dina sociala medier, så är du snart hack i häl på de allra största!”

    Jag är helt galen som engagerar mig i Mogi-Gate men jag unnar mig det. Och godis. Och vin.

    Iallafall. Pratade med en polare som har många följare på sin insta och jag minns att hon hade ett sätt att skaffa 10 000 följare på några dagar, utan att köpa. Hon började följa random människor, helt hysteriskt många och de i sin tur började följa henne. Dagarna efter avföljde hon alla nya, något de ju inte märker om de inte går in och tittar om just hon slutat följa dom, och började med samma cirkus igen.
    Så nu har hon massor av följare, helt utan intresse för hennes konto, men också utan att ha köpt dom.
    Allt för att instagramanvändare är hysteriska när det kommer till följarsiffror.

    Kan vara så det går till hos en del ”influencers” och alltså behöver de inte ljuga 😉

      Knappast med helt tomma profiler utan varken bild eller innehåll men som ändå följer tusentals andra ?

    Är så tröttsamt när folk envisas med att skriva ”hej valfri bloggare” när det uppenbart inte är vederbörande. Ja, gnäll från min sida osv men det känns så jääävla barnsligt och tycker det är orimligt tråkigt att läsa. Följer alltid med jag är inte xxx osv. Ingrid är givetvis inte Mogi, bara någon form av internettroll-light.
    Slut på rant.

    Var tvungen att spana in hennes blogg. Sjukt kul när hon och mon amour sitter stela och poserar på varje bild. Ser ut som vaxdockor. De verkar ju ha hittat varandras match i alla fall.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.