Slump eller spons?

Blondinbella och Angelica Blick spenderar påsken på samma hotell i Italienska Positano och vad är oddsen för att de båda som genom en händelse bokade samma hotell för samma dagar?
Oddsen är inte jättehöga för det men vad tror ni?
Har de bara identiska önskemål på vad påskens resmål behöver innehålla eller har de möjligtvis blivit ditbjudna för att locka sina läsare att också besöka resmålet?

Slump eller spons?

Tack för tips, Ellinor!

53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    OT: Egoina har ett samarbete med någon matkasse som kallas ”köttfrossa” där man får hem kött för en hel vecka. Förra året var hon ju lite manisk med att inte äta kött pga någon hemsk dokumentär om köttindustrin och hon blev rent av äcklad av det. Passar tydligen bra med kött när det är gratis ? köttet verkar dessutom komma från olika delar av Irland…?

      Borde vara aprilskämt?

      Det är 1 april idag. Egoina är inte så dum…

      Dagens datum, kompis

      ?

      Fast skulle ändå inte varit så otippat om det var sant, hon har ju ett samarbete med skånemejerier. Så roligt ändå att hennes aprilskämt handlar om den låga moral hon faktiskt har. ?

        Inte direkt samma sak… Egoina är ju inte den bloggare som har minst moral.

          Är absolut samma sak, vad tror du händer med kalvarna som föds och mjölkkossorna när de inte orkar kalva mer efter ungefär fem års? Adjöss till slakt. Man stödjer alltså samma industri.
          Eftersom hon uttryckt oro och att hon vill dra ner på kött och mejerier så är det absolut ett bevis på låg moral att hon gärna vänder om och gör reklam för mjölk när det hon helt plötsligt tjänar en slant på det. ?

          Ignorera konstiga meningar, autokorrekt och söndagsmorgon.. ?

          Baa. Slut sprid skitsnack som om det vore en allmängiltig sanning

        Jag håller verkligen med. Planerar man inte att bli vegan är det ingen idé att göra några som helst förbättringar. Varför sluta äta kött om du ändå tänker dricka mjölk? Varför sluta slänga batterier i skogen om du ändå tänker skita i sopsorteringen? All in eller ingenting, det är mitt motto! Alla andra är hycklare utan moral!

          Alltså svar till det senaste från Baa

          Menar du allvar, eller är du ironisk?

          Bella är ironisk.

          Ja, jag var ironisk. På riktgt, asbra jobbat både till de som lever heeeelt perfekt och ALDRIG gör fel i något avseende, men jag vill även skicka ett lika bra jobbat till de som steg för steg gör sitt för att göra världen till en lite bättre plats 🙂

          Har inte köpt kött på flera år men kan lika gärna börja igen, nu när jag ändå är en hycklare utan moral. Varför anstränga mig överhuvudtaget, det är ju bara så…ansträngande. Gamla bilbatterierna kan jag gå dumpa i grannens skog nu när vårstädning ändå är på gång.

          Henrietta:
          ”Ironi (grekiska εἰρωνεία eironeía, bokstavligen ”omkasta”, ”förställa”) är en stilfigur som innebär att det finns en skillnad mellan vad som sägs och vad som egentligen menas. Publiken, åtminstone en del av den, förutsätts även vara införstådd med detta. Ironi kan vara humoristisk, men behöver inte vara det.”

        Gah, det är tackvare såna dömande ”poliser” som dig som veganer osv får så dåligt rykte

        Gah, det är tackvare såna dömande ”poliser” som dig som veganer osv får så dåligt rykte.

        Jag har också sett dokumentärer och försökt skära ner på köttet precis som
        Egoina, men bara för vi inte utesluter det helt så är vi inga dåliga människor.

          Riktar du dig till baa eller missade du min ironi?

      Ingen dålig idé med köttfrossa-kasse.

      Även för de odödliga vackra folket gäller ”gratis är gott” ?

    Om något är osannolikt är det HÖGA odds! Att de bokat samma resa för samma dagar (utan spons) är en högoddsare – dvs du skulle få mycket pengar om du ”bettat” på det och det faktiskt visar sig vara så!

      Ja, i det här fallet, med en negerad mening borde det alltså stå: ’oddsen är inte jättelåga’ om man menar att det inte är så sannolikt.

        Precis.

      Folk blandar ihop det med hög och låg sannolikhet. Det är ju lite förvirrande att hög sannolikhet och låga odds betyder samma sak. ?

        Ja, och ju mer man funderar på om man gjort rätt eller inte, desto mer förvirrad blir man ?

    Säkert spons.

    Ville Bella på riktigt åka nånstans för att få sol (som hon skriver) skulle hon ju valt ett solsäkrare ställe, inte Italien som nu har typ 12 grader och regn.

      Helt rätt.
      Kolla Le Sirineuse webcam:
      https://sirenuse.it/en/top/webcam
      Ingen trängsel på stranden direkt. Men så är det också inget badväder i Italien under påsk.
      Har nog aldrig varit tillräckligt varmt så tidigt på säsongen – inte i Positano i alla fall.

        Greta och Anton är samma person ?

    Fat Angelica är i Dublin nu. Hon laddar bara upp bilder från en tidigare resa ?

      Kolla hennes stories + blogg så ser ni ? Kan ju fortfarande vara sponsrat hotell, men det är ju inte som de senare Dubai-resorna direkt..

      Detta är ett okynne som många influencers håller på med.
      De varvar olika resor i blogg och på Instagram så man inte begriper var de befinner sig för dagen.
      Instastories verkar vara det bästa sättet att hålla koll på dem.
      Men varför använder de ”gamla” bilder hela tiden – är det för att de inte har några nya där de ser tillräckligt snygga ut?

      Förstår mig verkligen inte på när det skriver en sak på bloggen och en sak på instastory. Tycker det här rätt ofta hos vissa bloggare.

      Vem är fat angelica? Är det som fat Amy fast svensk? Hittar henne inte

        April april eller är du dum på riktigt? (Hatar förresten den här dagen, vågar inte lita på nåt eller nån?)

          Det var förmodligen ironi…

        Jag missade ett S när jag skrev – hade lite bråttom för att jag höll på att steka pannkakor. ?

    Men hotellet har väl inte visats upp jättemycket på BB blogg? Jag föreställer mig att man viljat ha lite tydligare fokus på just det hotellet om man sponsrat.

    Kan ju vara spons. Men också ”slump” såtillvida att blogg/SM-världen i Sverige är en liten ankdamm med klonade individer. Alla har likadan inredning, går till samma frisör, vill åka till samma hotell, klär sig likadant osv.

    Tror definitivt inte spons! Är ett av Italiens mest kända hotell (Splendido Positano) och exakt alla världens influencers har varit där 🙂 är liksom ett måste om ”man ska va nån” inom den svängen

      Tänker du kanske på Belmond Hotel Splendido i Portofino?
      Bella och Hajen är på Le Sirineuse i Positano.

        Blandat alltid ihop namnen på de två! Menar sirenuse ?!

    Efter att ha sett lite snuttar på Bellas Instastories så verkar det inte vara särskilt många andra på hotellet vilket är konstigt eftersom påsken i Positano brukar vara väldigt välbesökt av välbeställda italienare från Rom och Milano. Kanske skrämmer det regniga och småruggiga vädret känsliga italienare från att vistas utomhus?
    Le Sirineuse är ett väldigt exklusivt och alltså väldigt dyrt hotell (standardrum ca 800 euro/natt, större rum med sjöutsikt 1000-1500 euro/natt).
    Personligen tycker jag det verkar konstigt att ett sådant hotell skulle behöva sponsra svenska bloggare för att få reklam – i synnerhet under påskhelgen då man normalt borde ha bra med fullbetalande gäster.
    Men vad vet jag? Kanske får Bella och Angelica en större flaska skumpa och några extra handdukar på rummet?

      Det här förstår inte jag – en snabb titt visar att ett standardrum går på 370 Euro, jag var i Positano i högsäsong för några år sen och då startade det på 500 euro – jag hade inte budget för det på den tiden. Har svårt med folk som pratar om hotel genom hörsägen, ta en snabb titt på hemsidan. Och eftersom du har skrivit med någon tysk stavning vid två tillfällen – hotellet heter le Sirenuse.

        Vid tre tillfällen, en gång under signaturen Anton också. Kan inte finnas många i världen som felstavar ett hotell de har så bra koll på med exakt samma (tyska :-D) stavning, till och med när de lägger till en rättstavning länk från hotellet!

    Om det är spons. Så är det big failure, 12 grader, regn! Inte direkt mysigt där nu.

      Och tittar man på Bellas instastory så vräker det ner…men självklart så skriver hon att hon älskar regn. I call bullshit, det var ju sol och värme hon ville ha.

    Varför har de inte bjudit dit resekonsulten Mogi för spons? ?

    Vid Angelicas bild står det ju Villa Fiorentino, så det är inte samma hotell.

    Det syns väl rätt tydligt på bilderna att de inte är på samma hotell? Angelica är ”längre bort” än Bella. Finns nog många balkongräcken i den byn som ser ut sådär 🙂

    Självklart är det spons. Varför skulle hon annars skriva så tydligt vad hotellet heter och visa bilder det första hon gör? I somras när hon var på Rivieran och på Capri gjord hon ju inte det för då ville hon vara anonym och framförallt hålla sin kille hemlig. Nu har hon kanske förstått att inga paparazzis bryr sig om att ta bilder på henne och Hajen, så därför behöver hon heller inte vara så hemlig med var de bor.

    ”Det är lättare att nätverka i ett par Chanel.” ”Jag behöver en egen yet. ”
    Idag slutar jag följa Isabella Löwengrip – noll respekt kvar. Töntig, elitistisk, oinformerad.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.