En väl bevarad hemlighet!

WOW!! Moggan måste vara lite av en legend i hotellbranschen om hon kan få alla sina uppdrag endast genom att hotellen rekommenderar henne sinsemellan.
Ingen hemsida, inga exempel på arbeten hon utfört, inga referenser och inget intresse av att få in nya klienter så vida de inte kommer som en rekommendation från något hemligt hotell som hon tidigare arbetat med.
Och trots att Moggan är så ofantligt stolt över sina kunder som hon menar är några av världens starkaste varumärken så gör hon allt i sin makt för att hålla dem hemliga så att ingen varken ska få se vilka kunder hon haft eller på vilket sätt hon ”hjälp dem förbättra sitt varumärke”. Säkert för att ingen ska kunna stjäla hennes mycket hemliga strategi och konkurrera ut henne, tror ni inte?
Enligt Moggan så är det kunderna som bett henne hålla dem hemliga…
Mhm…så är det säkert…
Sånt här kan man ju inte ens hitta på om man så försökte, eller hur?! 🙂

Och med tanke på att hennes företag knappt omsätter 200 000 kr per år så måste det ju betyda att alla Moggans konsultuppdrag sker via ett hemligt bolag som hon på intet vis är kopplat till eftersom man knappast kan resa land och rike runt och bo på lyxhotell för den blygsamma summa som hennes ickehemliga företag drar in, eftersom hon menar på att hon betalat för varenda hotellnatt och flygbiljett som hon skriver om i bloggen eftersom hon förnekar att det rör sig om några samarbeten. (Oj, lång mening!)
För inte kan väl Moggan tro att det bara rör sig om samarbeten så vida man får faktiska pengar för i utbyte mot exponering?
Nog måste hon väl känna till att man måste förmånsdeklarera även för produkter och upplevelser om det är vad ersättningen består av?

Visst borde Skatteverket ha stenkoll på Moggans hemliga bolag dit alla pengar både strömmar in och tas ut för att bekosta hennes och Mon Amours globetrottande?
Så fort jag får lite tid över så funderar jag på att göra en sammanställning av alla Moggan och Mon Amours resor under 2017 för att få en indikation på hur mycket pengar hon kan tänkas dra in till sitt hemliga företag.
Kanske är det Moggan som borde nominerats till ”Sveriges mäktigaste företagskvinna” istället för Bella?

Så många frågor och så få svar.
Vad är en bal på slottet…?

136 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad heter hennes företag? När jag tittar på mitt och andra bolag i samma bransch som jag är i på allabolag.se står det vilka som varit våra största kunder under föregående år och vad de uppdragen har omsatt i kronor.

      Richardson PR & Communications AB
      Du kan se allt om bolaget på allabolag.se

        En fundering kring hennes årsbokslut från 2016… hon har 12 000kr i eget kapital. Måste inte eget kapital vara 50 000kr? Eller har det att göra med att hon går med förlust?

          En till fundering kring hennes årsbokslut från 2015 och tidigare. Hur kan hon ha haft negativt eget kapital år efter år utan att företaget tvånglikvideras?

          Det kan vara 12 tkr absolut, det är lämnat aktieägartillskott på 241 tkr vilket räddar egna kapitalet.. 2015 var ek förbrukat så då puttade man in lite skattade pengar som man kan få tillbaka sedan när bolaget går stabilt.

            Men det var negativt 2014,2013 och 2012 också har jag för mig ?

            Om kapitalet har förbrukats måste det återställas fullt ut, så det kan inte vara 12 tkr, utan måste vara minst 50 tkr totalt (om aktiekapitalet är 50 tkr).

        Nu har hon också svarat på bloggen att det är just det företaget som hon använder vid konsultjobben.

        Oh, denna soppa. Hur kan den vara så beroendeframkallande? Som någon skrev för någon dag sedan: spammarkera Mogis följare är det roligaste mobilspelet just nu.

        (Jag filtrerar dessutom följarna på 2-3 bokstäver, så kan jag rensa rent hela listan innan jag byter filtrering. Så tillfredsställande på något vis, passar alla som lätt fastnar i Skjuta-bubblor-spel…)

          Börjar bli rädd att instagram ska blockera mig snart för att jag anmäler så många..

            Haha, jag med! Känner mig superskyldig

    Någon som pallar borde ju anmäla henne till skatteverket och se till att dom utreder henne hahaha pinsamt….

    Går ju snabbt att kontakta skatteverket för att få veta vad Mogis taxerar!

    Alltså jag går under! Så pinsamt! Om man nu har kunder som har ”världens starkaste varumärken”, hur kommer det sig att ingen har hört talas om företaget då? Hur stark är sekretessen i hotellvärlden? Lord have mercy! ?

      Finns inte en chans i världen att hotell skulle anlita en förhållandevis ung person utan relevant utbildning till sådana uppdrag. Vad för professionella råd skulle hon ge? Det framkommer ju av hennes texter att hissen inge går ända upp ?

      Det finns Magister utbildningar innanför området men tvivlar starkt på att Mogi skulle komma in eller orka studera. Möjligtvis att hon är en”mystery visitor” på samma sätt som folk kan anlitas som ”mystery shopper” i affärer. Jag får rysningar av obehag när jag tänker på henne.

      Snälla Camcam, gör en översikt över hennes resor!

    På kunds efterfrågan? Men så säger man ju inte.

      Begäran menar hon antagligen…..

    Engla gör reklam för nån skräpklocka, men vad fan har Hermes och Gucci med den att göra?
    Herregud Engla, vi vet att du har råd med fina märken men måste du ALLTID visa upp det? Hur märkesfixerad kan man bli? Fotona blir faktiskt inte sämre om man fokuserar på det man gör reklam för. Gillar verkligen olika företag att bli förknippade med ett annat märke? Blanda in ett annat märke i ett samarbete kan inte vara uppskattat.

      Naaaah, så oskyldigt. Engla förstår absolut ingenting när hon blir ifrågasatt ang detta i kommentarsfältet. Allt är som vanligt alltså. Engla spelar dum, eller så är hon helt enkelt så ointelligent.

        Tror tyvärr hon är så ointelligent faktiskt.

      Jag tycker inte det var så farligt. Asken matchar ju blommorna. ? att klockan visas upp i samma kontext som lyxigare Gucci och Hermes gynnar dom nog mer än att visas upp med Galne Gunnar-krafs eller en svettig charkbricka.

      Engla har ju inte råd med dyra märken. Hon köper tex sina märkesväskor från nåt vintagesajt och inte i butik. Hon har ingen jättesamling utan säljer av för att kunna köpa nytt. Vilket är det vettiga sättet att konsumera och inte hoarda som jag gör. ?

        Haha, att säga att Engla inte har råd med dyra märken är ju som att svära i kyrkan?.
        Hon kommer aldrig förlåta dig.

          Hon köper ju dom så då har hon råd? Klokt och miljösmart att köpa vintage

      Håller med, men helt ärligt, Mockberg är inte skräpklockor.

        Om man jämför med Hermes och Gucci priser så är klockorna väldigt billiga/skräp.

          Dom kanske är billiga(re) men det är ju inte samma som skräp

          Om man skulle jämföra på det priset så är ju Filippa K skräp för att det är billigare än Acne. Så konstigt tankesätt du har. Du är säkert Mogi.

    Tack för att du gräver! Dags att förstöra luftslottet.

      Dom verkar ha haft planer på att lansera en podd 2017. Verkar gå sådär… Ambitiös hemsida däremot. https://www.readyfortakeoff.nu/

    Jossan här! ??
    Lite förundrad är man ju över vad det är för hotell som anlitar en blygsam bloggerska utan nån som helst utbildning inom det hon säger sig konsults inom. Fast hon menar väl att hon är ”fit for the job” eftersom hon bott på de flesta lyxhotell och vet EXAKT vas kunden vill ha. Tillåt mig småle. Nä, det ligger en hund begraven.
    Sen undrar jag vad som händer med podden, londonflytten och hundvalpen?! ?

      I nivå med när mickan ska starta ett spa och jämför en pilots flygtimmar med spatimmar ??

    Jag jobbar med samma sak, kul att det är fler än jag!

    Mitt jobb går till som så att jag äter på t.ex. Vapiano. Någon ut staben frågar om allt smakade bra. Jag svarar oftast ja. Ibland har det varit lite för mkt vitlök och då säger jag det och ser det som att jag eliminerar det som inte är 100. Annars kan jag säga till om ngn av basilikaplantorna behöver vattnas el liknande. Jag är helt anonym för att kunden önskar det men jag har varit på fler än en restaurang. Det är en ynnnest att få äta pasta.

    Åh detta konsultliv ???

      Låter som en glorifierad mystery shopper…. xD

        Hahaha tänkte precis det! Mogi jobbar alltså som MS ?

    Och du CamCam – villan i Italien kostade ”bara” 44 000 för en vecka. (Så slipper du höfta när du gör din sammanställning)

    Men alltså VA, hur är det möjligt att komma undan med att ljuga så mycket? Jag undrar också hur hon faktiskt har råd att resa konstant, bo på lyxhotell samt ha dyra märkeskläder. Det kanske har framgått i tidigare inlägg men jag har missat det isåfall.. Det kan ju inte bero på bloggen eller pojkvännen. Har hon rika föräldrar som ger henne månadspeng?

      Någon pytsar in pengar i bolaget, kanske pappan?

        Nä någon kollade hans deklaration, inga stora pengar där

          Fast jooo, Mogis familj har mycket pengar. Jag har läst hennes blogg sedan hon startade den. Hon är uppväxt i ett hus i Äppelviken, Bromma (dyyyyra hus) med pool och massor av rum. Dyr inredning! Jag minns att dom hade Svenskt tenn-soffOR (märk väl pluralis) som kostar goda 70 000 SEK styck. Mogis syster umgås i utkanterna av kungafamiljen osv.
          Jag tycker mig minnas från en tidigare disskusion i Bloggkommentatorerna kommentarsfält eför ett antal år sedan; att Mogis mamma står som ägare på hus och saker osv pga skatteskäl. Pappan skall även ha pengar i banker utomlands.

            Bra gossip! Liten rättelse ba: Mogis syster VILLE in i ytterkanten av princess Maddes krets men det gick sig inte 🙂

              Jaa, hon har alltså umgåtts i utkanten av Kungafamiljen?

                vad heter hennes syster?

                  Jenny.

                  Visst är det bloggaren Kelly på bilden, till höger? Vad gör hon nu, bloggar hon fortfarande?

            men haha!! Nej, du har fel. Här är någon som är bekant med Mogi sen hon bodde hemma, familjen är inte speciellt rik. De har pengar, men inte så mycket som du och Mogi får det att framstå. Hus i Äppelviken kostar, men beror på huset och beror på läget man köpte det i. Mogis familjehus är inte något speciellt och har ägts av dem i många år, därav innan priserna blev så höga. Och nej, mogis syster umgås INTE i utkanterna av kungafamiljen. Ditt inlägg får mig nästan att tro att det är Mogi själv som skrivit det (vilket jag förstår att det inte är), haha.

              Nu vet jag inte vad du kommer ifrån för förutsättningar så allt är ju relativt, men att bo i en 12 miljonersvilla och ha soffor för 140.000 kr är inte normen. Även om det finns vissa som såklart har mer pengar än så. Dom har mycket pengar.

          Jag har släktingar som försörjer sina vuxna barn, och de är inte rika. Alltså, verkligen inte rika alls. Många föräldrar lever själva på luft för att fortsätta stötta sina vuxna barn.

    Vad hände med hennes stora samarbete med tidningen Marie-Claire 2013?

    Älskar att hon inte fattar ironin i sista kommentaren i hennes inlägg ?

    Hur kan vara så hemlig män ändå så känd, brykar man inte vilja göra reklam för sitt företag?
    Är hon en mystery shopper månne fast i hotellvärlden?

    Hon snurrar in sig värre och värre?

      *men
      Jag stavar som en kratta idag!

    Wow, cam-cam, du gör mig alldeles matt. Återigen, dina insatser samt det du belyser har jag i mitt stilla sinne efterfrågat alltsedan Pernilla Wahlgrens fifflande för 6-7 år sedan. Alltjämt pågående brister i reklammarkerande hos henne.
    Hur som helst, det är ju detta vi vill ha! Känner mig taggad som av Robin Hood. Du är som den politiker och statsminister vi alla önskar få. Fortsätt gräv, fortsätt belysa. Fortsätt med dina underbara, fantastiska inlägg. Dessutom vill jag säga att jag är otroligt imponerad av nivån på kommentarerna här. Jargongen är underbar och jag hyser förhoppning och tilltro om/till framtiden till skillnad från när jag ser kommentarer hos andra. Tack till alla!

      Statsminister…??? Njeee… Camcam är på den plats hon borde vara på, kunna göra skillnad och upplysa andra utan begränsningar

        Självfallet! Det var mest ett sätt att hylla. Hon har funnit sin plats och vi är tacksamma?

    *brukar

    Mytoman? Jag undrar vad folk som är nära Mogi tycker om henne. Det verkar ju som att hon har lite problem…
    Är det hon gör något som är olagligt?

      Ja om hon får sponsrade resor/hotell och inte märker ut som reklam är det olagligt. Kissie-100.000 kr olagligt

        Kan man inte anmäla henne till konsumentverket då?

          Hon förnekar spons, säger att hon betalar allt själv

            Spelar ju ingen roll, hon behöver bevisa att det inte är spons

              Det var det jag tänkte också. Om någon anmäler henne till konsumentverket så måste hon ju bevisa att hon är en konsult (?) eller visa att det är sponsrat (= hon fälls för att inte ha märkt detta). Det skulle vara intressant om detta hände ?.

    Hon har gjort en egen resumé för resor 2017:
    http://afashionistasguide.com/resume-of-2017/

    1 resa/månaden, i runda slängar 15-20 tsk, resa, boende, mat, shopping är ca 180-240 tsk om året i resor. Det rimmar ju illa med vad hennes bolag drog in 2017

      Men hur kan de ha ledigt hela tiden!?

        Hon har ju ” eget företag” så hon bestämmer själv när hon har semester

      roligt att alla kommentarer på inlägget är från Amanda479 (eller vad det var)

      Teskedar?

        Haha japp hon betalar i teskedar, därav billigt. Nä vad fick jag det ifrån?!

    OT: Följer Camilla Läckberg på Instagram – fråga mig inte varför, för jag har inte läst någon av hennes böcker. Men iaf, när jag såg på hennes instastory, när hon, återigen, filmar dottern, Polly, tänkte jag att den ungen är ju verkligen uppväxt med en mobil upptryckt i ansiktet. Finns det någon annan som filmar sitt barn lika mycket som hon?

      Men eller hur! Den stackars ungen ska ju filmas HELA tiden. Ingen kan väl tycka det är särskilt kul att kolla på förutom Läckbergs familj? Jag förstår verkligen inte varför man vill hänga ut sitt barn sådär. PS, gör dig själv en tjänst och läs aldrig någon av hennes böcker 😉

        Nanna – Haha, nä, jag läser hellre några andra böcker ?

    Gött att följarna på IG minskar ??

      Jag får ”Din supportbegäran från….” flera gånger varje dag från instagram, alltid med samma meddelande ”Tack för att du anmälde det här kontot! Vi har tagit bort det från Instagram eftersom det bröt mot våra communityregler. Din feedback är viktig för att hjälpa oss att hålla Instagram-communityn säker.”

      Jag körde bara på att anmäla random följare hos henne. Hur många har hon köpt egentligen?

        Camcam borde uppmana alla att gå in på hennes ig och anmäla alla fake accounts så går det snabbare ?

        Helt galet många som verkar vara köpta! Om bara alla här kunde anmäla några stycken så skulle det märkas för henne!

          Det märks redan! Mogi hade 40,9 följare när Camcam började skriva om henne, nu har hon 40,3! Keep going!

            Nej. 40.8

              Mm… vi har fått bort 500 följare. På vaddå, två veckor? Kostar 16$ att fylla upp. Kollade nån gammal statistik (var det ett inlägg här kanske??) där hon hade runt 16000 följare för ett år sedan, så inte omöjligt att 25000 är köpta, haha… Hur stor svarsfrekvens skulle ni säga att ni har på era anmälningar? Jag tror inte ens det är 5%… snacka om att the joke is on us, Mogi behöver inte oroa sig ett smack.

                Tar tid att få bort tydligen, jag har anmält mååååånga mer än jag fått svar om men får svar om 5-10 om dagen. Men det kommer helt klart försvinna många. Instagram verkar ta det i turordning, måste ju komma in hur många anmälningar som helst varje dag så är väl bara att vänta

                  Vad bra ni är, heja heja!!!! ????
                  Oavsett om det är billigt att köpa nya så måste det svida lite att bli motarbetad.

    vem vet, hon kanske har tagit enorma lån för att ”ha råd” med detta resade och har massa skulder nu? man kan ju maila kronofogden och fråga om man vill, det är offentliga uppgifter 🙂 tror man behöver ha sista siffrorna i hennes personnummer dock men de kan man få i ett samtal till skatteverket.

    annars kanske hennes ”mon amour” står för en hel del? vad är hans jobb? (följer inte henne så har ingen aning)

      Gud vad sjukt det vore om hon tagit lån för dessa resor. Och ännu sjukare om hon skulle vara med i lyxfällan om några år! Hah. Jag lovar att hon skulle få till och med det att låta som en enorm bedrift och skriva om det på sin wikipediasida (japp hon har en egen) 🙂

        what, egen wikipedia? hahahahaha!! tack för kvällens skratt 😀

          Har CamCam också. Egenskriven.

            Är det förbjudet?

            Jag har försökt få bort den ett tag men det verkar lättare sagt än gjort.
            Har du några tips på hur man gör? 🙂

    Men så mkt som du skriver om henne lär hon snart vara en storbloggare med massa riktiga läsare och behöver inte längre fakea allting. ?

    Alltså detta är så intressant! Jag pallar inte! ? och ja jag är hemma och tentapluggar i veckan så nej, jag har inget liv ?

      Fast Mogi gate ÄR stort, kanske tom större och viktigare än någon tenta! ??

        Du har en viktig poäng där ??? Och var är Ingrid när man behöver henne

    En kommentar om Blondinbellas inlägg, varför posera framför Grand Hotell Saltsjöbaden och skriva att man är i Saltsjöbaden så att det verkar som att man är på hotellet för en konferens när bilderna på Instastories visar att hon är på Vår Gård som ligger en bit från Grand Hotell? Är Vår Gård inte lika fiiiiiint? Var där på konferens i höstas och det väldigt fint (och därför jag känner igen rummet).

    Dessutom, dagens inlägg om relationer, solklar uppladdning inför ”kränga nya prylar”…

      Hon är solklart på vår gård och inte på grand hotell, me grand hotell ser ju flashigare ut. Sicken tönt

        Allt är bara en fasad

      och ännu roligare med tanke på att grand där ute är SÅÅ nedgånget…!

    Så här tror jag det är: hennes pojkvän har ett hyfsat jobb Sales Director at HATT et SÖNER Champagne, en bondpåg ( som någon beskrev honom) från Skåne, Mogi har gett honom tillträde till lite finare kretsar ( Mogis syster umgås med utkanten av kungabarnen) i storstaden, eftersom Mogi har en schysst blogg och Instagram, har varit med ett tag, gjort intervjuer etc tigger hon ihop restaurangbesök/2-3 hotellnätter på olika hotell genom att kontinuerligt massbomba restauranger och hotell utomlands som inte har koll på att bäst före datum passerat…kombinationen gratis hotell/restaurangbesök och att hennes pojkvän betalar flygresorna gör att Mogi kan köpa dyra kläder/skor och upprätthålla en viss klass på bloggen och så om igen…

      Detta ☝️ mitt i prick

      …utkanten av kungabarnen? Inte en chans. Vilka är det du syftar på som hon umgås med?

    Ja en positiv sak kan man ju i allafall konstatera och det är att Mogi för en gångs skull inte skriver sina egna kommentarer…
    ??

    Hahaha jag dööör. Ställde en fråga på mogis blogg om allt detta som kommit fram i och med Camillas bevakning. Min kommentar godkändes inte. Men gissa vems kommentar som blev godkänd däremot? Ingrids! Tack fina du! Kram! ?

    Om man kollar igenom hennes följare så verkar väldigt många vara typ arabiska (?) varför ? ?

      Med 0 inlägg, 17 följare och följer 7568.
      Typ ?

      Köpta följare som många av oss anmält som skräppost, från 40.8 till 40.3 följare på 1 vecka.

        Jag har roat mig med att anmäla ett gäng nu, helt galet vad många hon har!

        Hur lång tid tar det från att man anmält till att kontot blir borttaget?

          Ca ett dygn på de jag märkt.

    Mogi-gate växer ju mer man kollar upp henne. Cirkulerade information för ett par år sedan att hon via bloggen bedrog folk genom att sälja saker via bloggen som köparen sen aldrig fick. Hon lurade också sina läsare att hon ” drack te” med Ralph Lauren himself i NYC men eg hade hon monterat ihop bilden så att det såg ut som de satt vid samma bord… Vem är denna människa????
    En manipulatör?!

      Hon har blåst flera vänner till mig på prylar!

        Sålde hon saker via bloggen som dem sen inte fick eller hur gick det till?

        Tell us ?

      Jag gillar inte Mogi och det hon sysslar med men denna bilden ser rätt äkta ut:

      https://www.google.se/imgres?imgurl=https%3A%2F%2Ffiles.baaam.se%2Fuploads%2Ffly-images%2F1452%2FMalinRichardson1-1-1280×667-c.jpg&imgrefurl=https%3A%2F%2Fwww.baaam.se%2Fintervju-svenska-stjarnbloggaren-mogi-fikade-med-ralph-lauren&docid=WY9IoD8IjXiiXM&tbnid=sv2lK2lJcuoNdM%3A&vet=10ahUKEwi17v6R-63aAhXDiSwKHWt6DoMQMwg3KAAwAA..i&w=1200&h=667&bih=637&biw=1366&q=malin%20richardson%20ralph%20lauren&ved=0ahUKEwi17v6R-63aAhXDiSwKHWt6DoMQMwg3KAAwAA&iact=mrc&uact=8

        ”Han kändes som en farfar jag aldrig haft” skrev hon om honom… Jeeeeez

        Det där minns jag från när det begav sig, nån hade lekt lite detektiv och konstaterat att hennes bilder på hennes egen kaffekopp eller vad det var inte stämde överens med det som står på bordet som Ralph Lauren sitter vid. Så hon har väl säkert suttit på samma fik som honom, och sen bett att få ta en bild med honom, men alltså inte fikat MED Ralph Lauren, som hon framställer det som…

          Emelie: SMURF! du hann före med några sekunder!

        Mogi satt och åt på samma ställe som Ralph Lauren och gick fram till honom för att få ta en bild.

        Många kändisar ställer ju upp på bild, och Mogi ser ju helt salig ut där, så hade hon i verkligeheten druckit te/kaffe med honom så borde hon ju ha varit mer avslappnad. Nä, det är ren lögn att de satt vid samma bord och samtalade, han ställde helt enkelt bara upp på en snabb bild, och sen skrev hon skrönan efter vad hon hade på bild.

      Nja, du syftar på detta kommentarsfält för hennes inlägg, hos våra kära ursprungs-bloggkommentatorer: http://bloggkommentatorerna.se/2014/september/mote-med-ralph.html

      Bilden är (tyvärr) helt klart äkta, men det hon ljuger om är hur deras möte gått till, läs denna kommentaren:

      #5 – Caroline 2014-09-25
      Nja, som vanligt är allt hon säger och skriver just sanning med modifikation. Just detta caféet ligger precis som hon skriver i Ralphs flagship store i NYC. Han är en stor kaffefantast och det behövs inte mycket googling för att inse att han är på sitt café en hel del. Flera instagramare (ex. @halgergawi samt @miss_angelique_ har lagt upp bilder på modeikonen när han besöker sitt café.

      Tittar man på bilden av de koppar Malin tagit bild på, är det inte samma koppar som står framför Ralph när bilden togs med de båda tillsammans. Han ser även ut att sitta på precis samma plats som han alltid sitter vid, i det rundade hörnet (som även det finns att hitta många bilder av på Instagram med #ralphscoffee)

      Slutsats: Malin har onekligen träffat honom, men säkerligen inte fikat tillsammans med honom som hon uttrycker sig. Han satt uppenbarligen där med någon annan, hon och hennes kille var där för shopping och hon bad om att få ta en bild.

      Det sorgliga är att hon tror att vi som besöker hennes blogg inte förstår något alls. Kritiska kommentarer tas bort och hon ger aldrig svar på tal. Så himla, himla trist.

        GUUUUUULD!

          på tal om ralph… här http://afashionistasguide.com/about/ har hon skrivit ”during a meeting” och lagt upp en bild med honom! xD hahahaha. A MEETING! som klingar helt annat i folks engelskspråkiga hjärnor.

            Alltså, jag orkar inte… som någon skrev härom dagen, en skämskudde räcker inte till längre…
            Och varför skriver man en presentationtext på sin egen hemsida, om sig själv, i tredje person? Det är väl samma sak på Bellas sida har jag för mig, är det bara jag som tycker det är märkligt…?

    Hon/de kan ju förvisso använda sin privata förmögenhet för att resa runt på detta vis, konsultuppdragen måste ju kunderna antingen betala lön för (osannolikt och opraktiskt) eller så fakturerar ett företag för jobben. Företaget kan ju vara ett som hon är involverad i eller så får hon lön som anställd (eller både och). Så om pengarna inte kommer in via hennes eget bolag så får hon väl lön via ett annat bolag. Hur mycket hon hade i taxerad inkomst går ju att få reda på för den som ids betala för sådana uppgifter. Om det nu inte är ett väldigt avancerat upplägg med utländska bolag som hon äger/är anställd av, förstås. Eller om mon amour betalar, eller föräldrarna. Intressant oavsett, och hon gör ju absolut inget för att bringa någon klarhet i frågan vilket väl gör de flesta ännu mer nyfikna.

      Det är flera som kollat hennes och hennes föräldrars taxerade inkomst. Den taxade inkomsten stämde överhuvudtaget inte med den överkonsumtion som Mogi har-inte på långa långa vägar. Hon skriver att inget är spons , hon har bara ett företag och taxerar inte för så mycket som hon borde med de resekostnaderna. Var kommer pengarna ifrån?

    En annan sak, fotot där Mon Amour & Mogi kysser varandra framför Fontana DI Trevi är helt klart också en ihopmonterad bild.

      Snart kommer Mon amours självbiografi ”mitt liv som photoshoppad – en späd sprätts bekännelser”.

      Ja, det var verkligen tydligt… så knepigt…

      Hur ser ni det?

    Varför kommer inte kommentarer upp? Jag har försökt skriva nåt två ggr nu och det dyer inte upp

    CamCam, kan du inte ta kontakt med några av de hotell som hon bott på det senaste och be om mer information kring hur det hela gått till? Skriv att du är en journalist som utreder smygreklam etc i Sverige 🙂

    Hur lång tid tar det från att man anmält ett spökkonto tills att det blir borttaget?
    Har anmält några men det tar aldrig slut? Frågan är om hon köper nya hela tiden…

      Dom jag anmält har tagit allt från dag till en vecka innan de tagits bort. Hittills typ 45 bort, men säkert anmält 3-400 ?

    från mogi’s wikipedia: ”Det var när hon under ett par år vid 11 års ålder”…. hahahah var hon 11 i några år eller? xD

      Det är tack vare det hon har blivit 45 år på bara 27 år 🙂

    Det måste vara hon själv som skrivit hennes Wikipedia-sida, förutom stycket om att hon är en av de bloggar som blivit anmälda flest gånger till Konsumentverket! ?

    https://sv.wikipedia.org/wiki/Malin_Richardson

      Hon har ju glömt att ta med att hon har ”FIKAT MED RALPH LAUREN” på sin wiki…. 😉

    Camcam svara gärna på varför jag inte får klistra in ett stycke från en Flashback tråd? Försökt tre ggr ikväll. Har du nån spärr mot ord som Flashback?

      Jag försökte samma! Fungerade inte heller!

    Okej jag känner mig utanför.. Vem är ”Ingrid” som det skojas om lite här och där? Kan någon berätta?

      Mogi svarade sig själv i kommentarerna på sin blogg under namnet Ingrid (när beatricemakeupartist blev avslöjad). Riktigt roligt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.