Bianca Ingrosso lanserar parfym tillsammans med NordicFeel

NordicFeel berättar i ett pressmeddelande att de, tillsammans med Bianca Ingrosso, kommer lansera en parfym som hon satt sitt namn på.
Precis som när influencers ”designar” kläder så kommer den här produkten vara ”limited edition”, vilket ett vattentätt sätt att få fansen att omedelbart spendera hela månadspengen eftersom produkten riskerar att ta slut.
Ingenting säger ”våga inte vänta” lika tydligt som ”limited edition”.

Efter att ha läst igenom det här pressmeddelandet så känner jag att det är en sak vi måste diskutera.
Beskrivningarna till sådana här saker – vem är det egentligen som skriver dem?
Spontant skulle jag vilja säga Mogi men det är det så klart inte…

Lei ska ge den där extra kicken som behövs för att göra dagen och kvällen till den bästa. Att våga ta plats, våga uttrycka sig och gå rakryggad framåt med en massa power.

Bianca har tillsammans med en fransk parfymmakare noggrant valt ut noter som kombinerar en perfekt blandning av sötma och citrus med en touch av kryddighet för att ge ett självsäkert intryck. Lei riktar sig till den som alltid lyfter andra i sin omgivning. Som blickar framåt och alltid siktar på att utvecklas till sitt allra bästa jag.

Jag funderar på att ta fram en parfym för alla oss som inte riktigt känner igen oss i den här beskrivningen.

”Parfyms” komponenter är noga utvalda för dig som inte vill sticka ut och som vill förstärka intrycket av intetsägande till dina medmänniskor.
Med blicken i marken och nackens aningens nerböjd för att slippa ögonkontakt med alla du möter så kan en dusch av ”Parfym” ge dig den där extra knuffen framåt att våga vara precis så konflikträdd som du alltid strävat efter.
Parfymen släppt i en extended edition där 11.5 miljoner flaskor ska distribueras till Sveriges alla hörn så risken att den tar slut är minimal.

Med doften av gammal simhall och provrumsångest från H&M riktar sig den här parfymen till alla de som ser sig själva som kompisgängets stoppkloss, som den som sprider mest negativitet och som aldrig vill prova någonting nytt.
Med det sagt så borde du omedelbart ställa tillbaka den här parfymen i hyllan där du hittade den. Gnid dig istället mot något gammalt doftljus du hittar där hemma för det här är på tok för nytänkande även för dig och helt krasst – slöseri med pengar.

 

87 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Orkar inte med denna familj *drar något gammalt över mig*

      Snygg flaska.

        Du trycker helt enkelt på första bästa svara-knapp och struntar fullständigt i vad din kommentar hamnar som svar till. Intressant.

      Nej, det var jobbigt när jag var liten, på 80-talet, och de redan då var överallt – innan internet! Men så bara fortsätter det, generation efter generation – det tar aldrig slut!

      Jag heller med dig fullständigt!!!Tala om media kåt familj.Så less på dom.Ska vara med överallt Finns väl viktigare saker att läsa om än dom..Nej Usch lägg mer Wahlgrens.

      Susanne.

    Hahahha! Ser fram emot lanseringen av denna produkten!

      Denna produkt*, eller den här produkten*

        Zzz

        Språkpoliser är verkligen sorgliga små människor

    Varför kommenterar man vilket ursprung parfymmakaren har?

      För att de franska parfymmakarna anses vara världens bästa.

        Aha, jag kan ingenting om sånt

          Man kan ju inte veta allt här i världen. 🙂 Och få människor är väl experter på just parfym. Bättre då att man som du frågar. Det enda som händer är att man får lära sig nått nytt! 🙂

    Jag blev faktiskt nyfiken på den baserad på beskrivningen. Gillar blandningen av citrus och kryddigt. Låter intressant tycker jag. 🙂

      Jag också ??

      Jag har ett tips.
      Blanda nymalen muskotnöt och wc-anka och smeta ut på kroppen! Citrus OCH kryddigt till en bråkdel av priset! 🙂

        ???

        CamCam: Ett problem med det bara, jag tycker inte wc-ankan luktar citrus. Faktum är att jag är lite imponerad av hur man misslyckad med det. ?

          Och eftersom jag också är lite kränkt…?

          Jag betvivlar att ditt förslag är så mycket billigare.
          Kilopriset för hel muskot är 2 295,95 kr ?

          Ta och prova WC-anka med citrusdoft.

            Det är ju det jag har. Luktar inte citrus alls enligt mig utan bara unket. Jag förstår som sagt inte hur de misslyckades med den doften. ?

              Ååh inte bara jag som stört mig alltså, finns även något sköljmedel (som jag ej minns namnet på)som ska lukta vanilj men luktar barn-deg, huva.

                Barn-deg? Är det en lukt man borde relatera till?

                  Nä kanske inte men det va det enda det påminde om

        Hahaha! Helt rätt noter!

    Hahaha tack för dagens skratt mitt i en skitdag!???

    NordicFeel säljer en hel del fake grejer!! ?

      Som vadå? 😮 Har handlar där förut men insåg att cocopanda säljer exakt samma produkter fast billigare…

        De har också fejk, och verkar numera fejka sina recensioner för att få upp betyget på sidan (De var röda innan med lågt betyg) https://se.trustpilot.com/review/cocopanda.se
        Recensioner varannan timma typ och alla innehåller ordet snabb ??

        Cocopanda säljer också fake

      Gör dem?!??

        *de

      Ja! Har skrivit någon annanstans här om det men kan köra igen. Om produkten de säljer är äkta och de är återförsäljare så finns företagets logga på produktsidan. Tex https://www.nordicfeel.se/varumarken/maria-akerberg

      Är det fejk, eller hög risk för fejk då de inte är återförsäljare, så ser det ut såhär https://www.nordicfeel.se/varumarken/exuviance
      Ingen logga, bara företagets namn i text

      De hittade btw urin och annat härligt i bland annat hudvård när de testade produkter därifrån i samband med att de blev stämda

        Dessa kommentarer är väldigt tråkiga då vi aldrig har sålt fakeprodukter. Vi handlar alla våra varor från respekterade och auktoriserade återförsäljare såsom Saether, Scandinavian Cosmetics, Sörensen, L’Oréal Professionnel, Dermarome för att nämna några. I vissa fall tar vi in produkter såsom Hey Honey, men då som auktoriserad importör och distributör i Norden. Om man har frågor gällande våra varumärken kan man kontakta vår kundservice på info@nordicfeel.se som gärna tar emot frågor och hjälper till!

        Med Vänliga Hälsningar Jonna på NordicFeel

          Varför saknar vissa av era exuviance produkter den obligatoriska stämpeln som alltid finns på dem? Varför tappar vissa av era parfymer doften snabbt? Varför ser flaskorna annorlunda ut mot hur orginalet ser ut?

            Hej Anonym!

            Ibland byter varumärken design på förpackningarna och i många fall väljer företag/leverantörer att sälja ut den gamla designen innan det fylls på med den nya. Därför kan förpackningar ibland se lite olika ut. Till exempel har Löwengrip en helt ny design på sina varor men många butiker säljer fortfarande den designen som inte är uppdaterad.

            Angående parfym så köper vi dofter från samma leverantörer som exempelvis Kicks och Åhlens. Olika parfymer håller olika länge. En EdT försvinner snabbare eftersom den har lägre koncentrationsgrad än en EdP. Vill man ha en parfym som håller längre ska man alltså satsa på en EdP. Om man använder samma doft varje dag kan faktiskt näsan vänja sig och doften blir då inte lika tydlig för en själv längre. Men precis som med alla andra varor kan även parfymer vara defekta, då får man gärna kontakta oss på info@nordicfeel.se för att göra en reklamation.

            Bästa Hälsningar Jonna på NordicFeel

      Hej Sandra!
      Vi säljer inte och har heller aldrig sålt fakeprodukter. Vi handlar alla våra varor från respekterade och auktoriserade återförsäljare såsom Saether, Scandinavian Cosmetics, Sörensen, L’Oréal Professionnel, Dermarome för att nämna några. I vissa fall tar vi in produkter såsom Hey Honey, men då som auktoriserad importör och distributör i Norden. Kontakta gärna vår kundtjänst på info@nordicfeel.se om du har några frågor om våra varumärken.

      Ha det fint!

      Hälsningar Jonna på NordicFeel

    Varför gynna ett företag som säljer en hel del fake produkter!

    Omg jag kan berätta vilka som skriver sådant här! Det är frilansare som anlitas som content-writers, detta vet jag pga anlitades av ett contentföretag (minns ej namnet) som hoppades på ett ”långsiktigt samarbete” tack men nej tack. Fick 0.02 euro per ord och 20 olika produkter att skriva cirka 100 ord om. Företaget där produkterna ska säljas ger en beskrivning, mer eller mindre utförlig på hur de vill att säljtexten kring en produkt ska se ut, vad de vill att den ska förmedla och sen är det upp till den extremt underbetalda frilansaren att mer eller mindre ”hitta på” saker om en produkt som de själva aldrig har varit i närheten av. Typ som när jag skrev följande text.

    ”Lädret i handsken formar sig efter din hand medan doften sätter subtila spår på din hud. Doften Black Oak från Benjamin Barber är en maskulin fusion av tobak, ek och läder som bärs upp av mörkare noter av sandel- och cederträ.”

    Har aldrig provat handsken, vet inte hur den ser ut eller hur den doftar egentligen.

      Så galet intressant! Och jag är inte samma Hanna.

      Tänker på bostadsannonserna som Alex Schulman skrev. Sjukt roligt!

      Haha Elaine hos J Peterman ???

        Åh! Blir så glad när jag ser människor som också förstår Seinfelds storhet!

    Jag vill köpa ”Parfym”, när släpps den?

    ”Parfym” låter perfekt för mig. Äntligen en parfym som kanske passar mig..?

    Hahaha, underbart inlägg, tack Camilla! ? Gillar inte alls såna beskrivningar där man får självförtroende av en produkt. (Obs! Förstår att det kan kännas som man får det, jag gillar rött läppstift t ex, men självförtroendet kommer väl från att man känner sig snygg, inte produkten i sig.)

    Hahahaha alltså klockrent! Tack för skratt!

    Men alltså ärligt… snacka om mirakelparfym! Synd den inte passar mig som inte ”hela tiden eftersträvar att utvecklas till mitt allra bästa jag och lyfter upp alla i min omgivning” (vilket dessutom verkar gå emot Biancas text efter Tims bortgång där hon blir arg på den ständiga hetsen att nå framgång och göra det snabbt). Helt ärligt vad är detta? Finns samtidigt inga värre reklamer än bilreklamer och skönhetsreklamer när det kommer till att sälja in allt annat än det de faktiskt säljer. I denna reklamtext säljer de framgång, personlighet och självförtroende istället för en vätska som luktar. I Axe-reklamerna säljer de snygghet, manlighet, självförtroende och en magisk brudmagnet istället för en stinkande deo. I bilreklamer säljer de städer som vänds upp och ner i klossformat ala Rubiks kub och en väsenliknande närhet till naturen, ett roligt liv med surfing, fest och snygga vänner/partners istället för en metallbox på fyra hjul som tar dig från punkt A till B som du mest kommer använda till affären som ligger 2.5 km bort och som dessutom bidrar till farliga utsläpp och partiklar. YAY kreativiteten!!!
    Just denna text skulle jag säga snuddar på gränsen till ”too much”.
    Din parfym däremot: jag beställer genast 10 exemplar på faktura och kredit.

    Jag läste precis att det kommit ett Cards against humanity, rupauls dragrace- version. Var därför helt säker på att det var Bianca Delrio som släppt en parfym. Biancas secret. Skulle köpa den direkt! The smell of bitterness and success!

    Läste precis BB:s blogg där hon skriver att Hampus ska ha sagt att han kommit på sig själv med att älska hennes barn. Alltså va?

    1. Förlåt men de har inte dejtat såå länge, lite halvcreepy att säga att man älskar nån annans barn

    2. Självklart har detta heller inte hänt

      De har dejtat rätt länge och det är väl inte creepy? Tycker det var rätt fint. Hur som helst, sluta spekulera i honom. Han är ingen officiell person och känns drygt att börja gå på honom för allt också

        Jag tycker iaf det känns lite märkligt, men men, alla är vi olika:)

        Om BB/Hampus inte hade velat att andra ska spekulera i honom så känns det ju sådär smart att slå upp blogginlägg efter blogginläggg om just honom, särskilt när man har 1,5 milj läsare. Ehum…

          Vad är det som är märkligt? Han är kär, han umgås med barnen till den han är kär i och han inser att han älskar situationen och barnen? Heja, säger jag. Perfekt framtida styvpappa! Hade varit tusen gånger värre om det var tvärtom, att han inte gillade barnen

          Haha men what?! Klart jag älskar min bonusdotter..något annat hade varit jävligt märkligt

          Jag förutsätter verkligen att min man älskar min son! Att leva med barn som bonuspappa och inte älska dom är ju ännu mer creepy?

        Han var ju en någorlunda känd daytrader (ett gäng följare på twitter, varit med i någon podd osv) redan innan han träffade Bella

          Spekulera i det då om det är det han själv är öppen med

        Bella och Hampus har i alla fall känt varandra i över ett år.
        De träffades ffg 22/23 april 2017.

      Undrar vem Bella anlitat för att skriva Hampus manus? Fick vederbörande betalt i rosa deodorantflaskor månne?

        Säkert simon som har fått det hedersuppdraget

        Inklusive kalender:
        1) två veckor in i relation: skicka stort fång rosor
        2) tre veckor in i relation: säg ’jag älskar dig’ samt flytta till kontornära lägenhet för bättre tillgänglighet
        3) tre månader in i relation: kom på dig själv med att älska barnen

          De har väl träffats över ett halvår

      Tyckte det var en stor ”här Odd, ta och smält denna du!” över hela det inlägget.

        Har inte läst inlägget eftersom jag inte läser hennes blogg längre. Givetvis kan han älska barnen om de träffats ett år. Tycker bara det är gulligt! Men tycker också det är en märklig grej att skriva på sin blogg. Det är alldeles för privat liksom + lite respekt till Odd tack med vad hon skriver och inte skriver gällande barnen och pikar till äktenskapsrelationen.

    Det kommer säkert gå jättebra, Bianca har väldigt hängivna fans.

    Om hon fick lite (mycket) distans till sin familj skulle hon säkerligen bli mycket mer självständig och “blomma ut” som person. Nu filmar hon Wahlgrens värld nästan varje dag och har hon en ledig kväll så åker hon alltid till Pernilla eller går ut och äter med familjen. Osunt. Att flytta till en ny stad, plugga och träffa lite självständiga vänner skulle kunna lyfta hennes person så mycket.

      Eh, lägg ner. Det där är så svenskt. En nära relation med sin familj är det skönaste som finns ❤️

        Hahaha vad har Benjamins rumpa med Bianca att göra? Och nej, det är inte incest eller ens i närheten att Benjamin ber henne raka hans rumpa. Vet inte om jag tycker det är så gränslöst i deras familj heller, de har sjuk humor men ungefär samma humor som vi har i vår familj. Minus att vi sover tillsammans då, men vi bor inte tillsammans. Sluta hitta fel som inte finns och lägg ner din tid på din egen familj istället, ingen tvingar dig att leva på samma sätt som dem 🙂

          Det är ett gränslöst beteende som jag förknippar med (ursäkta uttrycket) “trashiga familjer”. Det finns socialt accepterade beteenden som den här familjen inte anpassar sig till utan istället beter sig som en ociviliserad bunt low-lifes.

          Bianca verkar jmf med sina bröder mest civiliserad och har fortfarande möjlighet att få socialt acceptabla värderingar. För det behöver hon friska förebilder och möjligheten att se hur en normal familj fungerar. Hennes pojkväns familj kan vara en viktig input.

        Men fyfan vad vidrigt!

        Det är uppenbart att den familjen umgås för mycket med varandra med för lite friska intryck utifrån.

        Deras konstanta bråk och tjafs på mellanstadienivå (tillsammans med vissa osunda incidenter) tyder på ett behov av socialt accepterat beteende.

      Det är inte fel att stå nära sin familj 🙂 tycker fler borde ta efter henne istället. Många ungdomar umgås knappt sin familj efter att de flyttat ut

        Det märks att barnen är enormt osjälvständiga och inte fått lära sig att stå på egna ben.

        Det gör att hela bunten klänger sig fast på varandra, hyllar varandra utåt som bästa vänner för att I nästa ögonblick bli osams och säga upp kontakten. De pikar varandra i media för olika beteenden samtidigt som de framhärdar hur underbara och talangfulla alla är.

        Om barnen blev självständiga skulle de kunna ha en vuxen relation till sina föräldrar där de ses ofta men ändå har sina egna liv.

      Berättade inte Pernilla att Bianca och Benjamin sov tillsammans med henne? Alltså, fortfarande i vuxen ålder

        Jo, de gör fortfarande det…

          ?

            Jag vet.

    OT.
    Victoria Skoglund som driver Zetas trädgård gör reklam i nästan varje instagraminälgg hon publicerar. Hur kan hon vara så oseriös och samtidigt vara på nymo titt som tätt? Tappar all respekt för alla ”influencers”.

    Min humor <3

    Är det sant att Pernilla rakar Bejnamins röv?

      Nej, hon rakar inte hans röv. Hon gjorde det en gg efter han bad henne, om det nu inte bara var en påhittad grej för att skapa lite drama i deras serie

      Ja.

        Det visades I Wahlgrens värld. (Dock inte själva genomförandet, lyckligtvis)

    Nån som vet vart man kan köpa pumas parfymer i fysisk butik (vill kunna lukta) vet att jag köpte en för några år sedan o att jag stod o valde mella några olika dofter. Är jääävligt kräsen kring parfym (äger för tillfället ingen alls) o vill inte ge en förmögenhet för de..

      Kicks och åhlens bland annat 🙂

        ingen av dom verkar ha puma tyvärr 🙁

    Undra om den doftar vanilj? Finns inget värre än vanilj alltså.

    Har dom inte photoshoppat hennes överläpp lite, här…? På bilden? Bianca har ju inte såna där förstorade läppar som ”alla” ska ha nuförtiden utan ganska smala. Vilket jag tycker är superbra, eftersom de är precis lika fina som dagens överdrivna ankläppar. Men här på bilden ser den väl lite större ut än vanligt, eller….?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.