Egoina fick mig att börja fundera..

Tjo och tjim!
Egoina kallar min blogg för hennes Aftonbladet fast för sociala medier vilket jag så klart blir superglad över. Att min blogg är någons förstaval är kul, men det får mig att fundera på hur mina vanor på sociala medier ser ut.
Vilken är den första bloggen jag besöker på morgonen? Vilken är er?
Jag hade en tanke om att följa alla bloggar på Bloglovin’ för att inte riskera att missa några uppdateringar men jag insåg att jag inte ville gå in och läsa några inlägg baserat på överskrifter – jobba på dem gänget – så jag väljer fortfarande att gå in på varje enskild blogg för att läsa inlägg.

Det här är min ordning:
– Min egna blogg för att kolla kommentarerna
– Kissie
– Blondinbella
– Kenza
– Egoina
– Sandra Beijer
– Margaux
– Svenska Youtubers
– Magdalena Graaf
– Annica Englund
– Elaine
– Lady Dahmer
– Foki
– GabJoss
– Hugo och Paula
– Forni
– Petra Tungården
– Nellie Berntsson
– My Martens
– Bianca Ingrosso
– Underbara Clara
– Resten av gänget
– Youtube
– Instagram

 

221 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Kan relatera till det egoina skriver. Detta är den första bloggen jag besöker varje dag (många besök blir det på en dag) och ibland den enda. Skulle jag välja en enda blogg att följa så är det Bloggbevakning

      Kan tillägga att egoina kommer tvåa på lista. Väldigt rolig blogg 🙂

    Fem första? Antar att det är
    1. Bloggbevakning
    2. Dito
    3. Dito
    4. Blondinbella
    5. Bloggbevakning

      Same same

      Samma här ? men besöker Bella via https://unv.is/blondinbella.se pga jag vill inte vara med i hennes fake-statik (mitt besök räknas som 100)

        Oj, statistik ska det såklart stå men det förstår ni nog 🙂

        Men den länken funkar inte längre?!

      1) bloggbevakning
      2) Sandra Beijer
      3) Elsa
      4) tramsfrans
      5) knivlisa
      6) lady D
      7) bloggkommentatorerna

      Har aldrig ens varit inne på de flesta bloggar som avhandlas här, men uppskattar bevakningen – och kommentarerna – ändå…

      Och du: din EGEN blogg…

    Jag brukade följa en handfull bloggar, men nu läser jag bara Bloggbevakning och Challizz. Nyhetssidor läser jag inte, de gör mig bara deprimerad.

      Samma här, nästan, bara bb och nu senaste veckan ngn gång Blondinbella.
      Tidning löser jag inte längre tycker det bara är pajkastning från alla håll och kanter och man kan inte lite på ngt som skrivs.
      Så tacka vet jag bb!

        Linda – läser inte tidning för du tycker det bara är pajkastning och kan inte lita på något som skrivs?! Är du ironisk? HÄR på denna blogg förekommer ju pajkastning om något – och Här kan du inte lita på allt som skrivs!

      Hur kan du välja att inte vilja ”hänga” med på vad som händer i världen? Det är ju dessutom val snart.. ?

        För att det kanske händer saker i personens liv som känns mycket mer relevanta och viktiga att lägga energin på. Jag själv kom för någon timme sen hem från sjukhuset där min bror ligger inne för sitt tredje självmordsförsök. Han skakade av ångest och medicin och det såg ut som att han kunde hoppa ut genom fönstret när som helst. Vet du vad jag ska göra ikväll? Titta på ru Pauls dragrace och stänga av världen. Valet kunde jag inte bry mig mindre om just nu.

          ❤️

          Kram?

        Jag varken läser klassiska nyhetstidningar, lyssnar på radio eller tittar på tv. Nyheterna är uppräknade av allt elände som händer runt om i världen. Jag är deprimerad och har ångest, det finns väldigt mycket som jag måste välja bort för att fortsätta vara vid liv. För mig och många andra med psykisk ohälsa är varje dag ett val att fortsätta leva. Fortsätta kämpa. Vi vet redan att världen är skit.

        Personligen läser jag däremot New Scientist, läser partiprogram osv. Det går alldeles utmärkt att ”hänga med” utan att bli korvstoppad med våld, naturkatastrofer och massaker på bästa sändningstid.

          Jag kan förstå hur du resonerar då jag lidit/lider av psykisk ohälsa själv i större delen av mitt liv.
          Men något som får mig att känna mig ännu mer isolerad och lite ”efter på bollen” är att vara i ett socialt sammanhang med människor och inte veta hur läget ser ut mellan Nordkorea och USA just nu. Eller att Tim hade gått bort, trots att jag själv mår väldigt just nu.
          Har läst pappersupplagan samt DN sedan jag började förstå innebörden av bokstäver och meningar. Hävdar inte att andra måste läsa nyheter, men det har hjälpt mig i situationer när man kanske ska ”kallprata” eller bara vill föra en diskussion. ”Vad tyckte du om att” osv.
          Allmänbildning kan man få på så många sätt, genom att följa bl a kriget i Syrien eller i Israel (där jag varit) har jag lärt mig så mycket hur världen idag fungerar.

            Alltså, jag är ju inte dum i huvudet, så klart jag har något hum om hur det politiska läget ser ut. Jag lever och vistas i världen, inte under en sten.

            Kallprat är inte något jag ägnar mig åt.

            S, hur du tacklar din psykiska ohälsa är din sak. Låt andra välja sin väg och sluta tjata om allmänbildning. Den som inte orkar ta del av världsläget har inte sämre allmänbildning. Däremot lägre nutidsorientering, men vad gör det när det egna livet är övermäktigt?

          Det finns anledningar till att jag inte vill sätta barn till den jorden, naturkatastroferna är en (växthuseffekten) som en viss president hävdar inte existerar.
          Hur får vi upp ögonen vad som sker på andra sidan jordklotet om inte media rapporterar om problemet? Det är ju som att göra en ”struts”, stoppa huvudet i sanden. Skulle alla välja att blunda och bara titta på söta kattungar dagarna i ända, eller välja favoritbilder på Pinterest kommer ingen förändring ske.
          Håller med om att viss läsning samt bilder (fast svensk media har oftast censur) är jobbigt att ta in. Men face it- det är verkligheten.

            Nu handlar det inte om att stoppa huvudet i sanden för att man inte bryr sig, det handlar om överlevnad. På riktigt. Jag hjälper inte Syriens situation genom att vara död. Jag hoppas att det kommer en dag när jag kan återgå till att vara ”normal”, läsa tidningar och engagera mig. Men den dagen är inte nu och inte imorgon.

              Du gör helt rätt! Förstår mycket väl hur du tänker kring överlevnad. Jag har själv varit där och även om jag mår bättre nu så är allt en balansgång och kamp.

        Förstår att folk mår dåligt när de ugglar på Aftonbladet. Tyvärr får medier oss idag att sluta tänka och känna, utan vi bara sväljer deras budskap hela. Hänger med gör man alltid på något sätt, t.ex. om ett terrordåd sker i Sverige, då kommer ju t.ex. vänner, kollegor, familj att berätta om det, eller hur? Och känner man själv att ett visst ämne är viktigt, t.ex. vill veta mer om politiken p.g.a. det stundande valet, ja då finns ju bättre research än att kolla Expressens intervju om typ Ebba Thors modeintresse. Nyheter är så sjukt överskattade!

    Läser bara din och Egoinas blogg.

      Och knivlisa såklart!

    1 Bloggbevakning
    2 Bloggbevakning
    3 Bloggbevakning
    4 Bloggbevakning
    5 Bella via unvisit (förstås!), Kissie, Foki och kanske någon av övriga

      Dum fråga ksk, men hur läser man bloggen på unvisit? Vad heter hemsidan?

        Sidan heter unvis.it
        Skriv in adressen till bloggen du vill besöka i deras sökfält.

        Vad betyder ksk? ?

          Kanske 🙂

      Fick en massa konstig spam av unvisit?

    1. Bloggbevakning
    2. Elsa Billgren
    3. Magdalena Graaf
    4. Vimmelmamman

    Bloggbevakning typ plats 1-10, sen jag började läsa denna har jag slutat kolla in de stora bloggarna.
    Linn Ahlborg läser jag kanske en gång varje månad.
    Läser två bloggar till nästan dagligen, men det är minibloggare, den ena har jag spelat fotboll med och den andra gick jag på samma skola som. Vi hade aldrig kopplingar alls men av någon anledning läser jag den.

    Lägger annars mest tid på Youtube utöver bloggbevakning. På Youtube blir det Therese Lindgren, Linn Ahlborg, Emil & Wilma, Wilmasbeauty, JLC

    Bloggbevakning
    Kenza
    Kissie
    Bianca Ingrosso
    Blondinbella var tidigare den femte men den har jag slutat läsa, blev bara deppig och stressad av den. Lagom att läsa om henne här.

      Blir också bara stressad av blondinbella!! Får bara ångest och känner mig deppig efter ett besök där

      Läser bara bloggbevakning och Ellinor Löfgren. Så genuin, fin och äkta blogg!

        Samma här ang Bella. Ångest och kropphets får jag därifrån, numera läser jag bloggbevakning, lady dahmer, therese lindgren och egoina. 🙂

          Sjukt men sant. Jag mår bra och har inget att klaga på, men blir ändå nedstämd och känner obehag när jag läser Bella. Hur hon målar upp allt så skrytit och icke trovördigt, gissar jag…. fattar inte hur man finner henne inspirerande iaf

    Haha, har haft samma ordning skitlänge:
    1. Blondinbella
    2. Kenza
    3. Alexandra Nilsson
    3. Egoina
    4. Nevnarien (Elin Kero)
    5. Bloggbevakning

      Går in på alla tips ja inte känner till, Nevmarien var ju en riktig mysbomb. Tack för tips!

    Jag läser bara din och det är det som är så jävla skönt. Jag var inne på de största bloggarna så ofta förut att jag till slut laddade ner en app som gjorde att de bloggsidorna blockades från min telefon.

      Vilken app kan man använda då?

        Ja, snälla berätta vilken app ni använder till det? 😀

          Den heter K9 Browser, man väljer typ en säkerhetskod för att komma in på vissa hemsidor, jag bara slog in några siffror som jag inte memorerade och kan således inte koden när den efterfrågas. obs tror det är något barnskydd inbakat också så kommer inte in på några snuskigheter heller, det var väl inte helt med i beräkningarna men helt klart värt det!

            Tack för svaret! Men vad gör du när du eventuellt vill komma in på sidorna igen? hehe

              Haha jag vet faktiskt inte, har slängt appen men koderna är kvar och det gör inget, jag går in på datorn om jag är för nyfiken. Så är jag detoxad till nästa telefon tänker jag!

      Jag fick blocka Bloggbevakning under mina tentaperioder eftersom jag spenderade (spenderar) så mycket tid här. ?

        Är lite i samma sits. Karaktär, vet ej vad det är ? Använder föräldrabegränsningen på iPhone men den blockar ju lite diverse sidor och tar bort sökförslagen vid googling, do not like! Tar gärna emot tips på app eller annat

          Använder tillägget Cold Turkey under tentaperioder för att blocka sidor jag distraheras av, funkar superbra men man måste vara medveten om att ifall man ha satt block-timern på t ex 8h så kan man INTE gå in på hemsidorna under dessa timmar. Hårt men effektivt!

            Oh! Tack!

    Smart av Egoina 😉

    Läser Graaf, Mona, Wahlgren, Toftby, Bianca..m.fl…och såklart BB och BB – Bloggbevakning och Blondinbella 😉

    1. Blondinbella
    2. Magdalena Graaf
    3. Emma Danielsson
    4. 34 kvadrat
    5. Foodjunkie
    6. Bloggbevakning

    Bloggbevakning
    Systrarna Graaf
    Egoina
    Carin da Silva
    Ditte Svanfeldt
    Saga Lundin

    Läser numera bara din blogg. Ibland, kanske 1 gång i veckan, Blondinbellas (som igår) eller Kenzas.

    Då har jag ändå gått från att själv att ha bloggat, varit med i +10, kunnat alla de stora bloggarnas dagliga liv in och ut. Den här bloggen och kommentarerna fyller allt som någonsin fattades i mitt sociala liv! ?

    1. Bloggbevakning
    2. Expressen
    3. Aftonbladet
    4. Existenz
    5. Beroende på humör blir det Monasuniversum eller Myggan om jag har PMS typ.

    Man behöver inte slösa tid sen Bloggbevakning kom till min kännedom.
    ?

    Bloggbevakning
    Magdalena Graaf
    Hanna Graaf
    Monas universum
    Pernilla Wahlgren

    Bloggbevakning!!

    Blondinbella, kissies, Gabriella joss, och challizz när jag inte kommer på nåt annat att göra.

    har ni några tips på bloggare som är roliga, jordnära, som inte konsumenthetsar? eller någon som skriver om typ natur/odling/djur?

      HAHA ett råd, sluta läs bl a Isabellas blogg om du inte vill känna konsumtionshets. Allt det du ber om råd om- står ju hon för.

        Hahaha jag vet, men har så få bloggar och mycket tid. Läser hennes blogg för att se om mina teorier stämmer på henne, konsumtionen läser jag inte?

          Åh du gör permakultur också!!!

      http://m.naturhuset.blogg.no fast uppdaterar bloggen sällan, @im_hjerte på insta

        Åh tack!! Är det din blogg?

        Kollade bara snabbt första inläggen, min dröm!!! Åh lite inspiration till min själ?

      Underbara clara och jonna jinton är förslag.

      Ja, tipsar om Jonna Jinton, Nevnarien, AllThingsGreen, Underbara Clara..

      Sara Bäckmo! ♥️

    Den här bloggen är den jag kollar först och flera gånger varje dag, sedan blir det Magdalena Graaf. Brukar kolla Eliane Eksvard, Nellie B och några lite mindre bloggar några gånger i veckan. Annars följer jag inte så många bloggar alls, kikar in på Kissie och liknade när det skrivits om här
    Känner att jag är rätt så uptodate genom insta och här för att läsa flera slaviskt

    Bloggbevakning
    Gossips
    Bloggkommentatorerna
    Hinner inte läsa alla ”skräpinläggen” hos bloggarna själva så läser det som är anmärkningsvärt hos ovanstående.

    Camilla bloggbevakningen. . Varför läser du mys blogg? ??

      Därför att det är hennes arbete såklart.

        Har hela min arbetsplats full med folk som älskar att svara åt andra ….spyr på det

          Du kanske inte ska välja att kommunicera via ett öppet och välbesökt kommentarsfält om det är så viktigt att bara Camilla ska svara eller delta i samtalet. ??

          Be my guest, gå å spy. Tur man inte har såna banala problem på arbetsplatsen. ???

          Det blir mycket roligare att läsa kommentarerna här om folk svarar åt varandra. Förelår att du mejlar CamCam på hennes mejladress (och kanske byter jobb till ett där man slipper dras med kollegor?)

      Fia – hon läser ju de flesta bloggar, hon läser många bloggar ju.

      Därför att det är så många som tipsar om den hela tiden, om saker hon skrivit så jag slänger ett öga där för att ha koll. =)

    Bloggbevakning, blondinbella, Egoina, LD, Linda Hallberg, Ebba von Sydow

    35 år och börjar alltid i denna ordning :

    Din blogg
    Expressen
    Lokaltidningen UNT

    Läser inga andra bloggar, räcker med din uppdatering.

    1 Din
    2 Saga Lundin
    3 Bella
    4 kissie
    5 Maggan

    Sen tittar jag in hos dig säkert 15-20 gånger till under dagen. Din blogg är ju allt man behöver 🙂

      Saga❤️

    1. Sandra Beijer
    2. Elsa Billgren
    3. Bloggbevakning
    4. Flora Wiström
    5. Petra Tungården
    6. Forni

    Bloggbevakning
    Blondinbella
    Tess M
    Angelica Lagergren

    Haha har bara dom fyra. Sen ibland när jag har tråkigt eller det inte är några roliga uppdateringar i dom ovan så händer det att jag läser Janni D.

    Undrar varför så många läser systrarna Graaf?? Bara reklam och ytligheter..

      En del ytligheter men mycket fina bilder och en härlig blandning, gillar båda deras bloggar men mest Maggans.

      Maggan känns absolut inte ytlig, tvärtom! Bjuder verkligen på sig själv och förskönar inte allt, hon känns äkta tycker jag.
      Däremot Hanna tycker inte alls har samma ärliga blogg, där är allt mer ytligt och ”perfekt”. Följt systrarnas bloggar länge, Hannas blogg klickar jag mig mest inpå av gammal vana.

        Instämmer, gillar också Maggan hon bjuder på sig själv, hundarna, hemmet och familjen, högt o lågt i en salig blandning. Hannas är ganska trevlig också ibland, läste den ofta förr men inte så mycket längre, lite då och då. Maggans dagligen.

          Om inte Drago flyttat in så skulle Sten vara stulen och bo hos mig. Han är ju så makalöst söt och verkar vara en lite egensinnig typ 😉

        Se ”La dolde vita ” på femmans play, snacka om ytlighet. Du kommer aldrig mer att läsa deras bloggar efter det. Ser ingen skillnad på deras och Blondinbellas blogg, samma krängande av produkter,,

          La dolce vita haha är väl nästan 20 år gammalt program, om du menar det med Emma Andersson, vad gör hon nuförtiden förresten? Ser inte mer krängande av produker hos Maggan än hos de flesta andra bloggar, hon bjuder ju på mycket annat också. Låt oss gilla hennes blogg om vi vill så kan du spy om du vill det.

            Emma Andersson gifte sig med NHL-spelaren Henrik Zetterberg och flyttade till USA och då slutade hon jobba med tv.

          Varför moddar du? Varför fick man inte svara på den kommentaren?

    1. Bloggbevakning
    2. Egoinas
    3. Transtrans
    4. Bloggkommentatorerna, fast väldigt sällan numera. Den har blivit tråkig.

    1. Bloggbevakning
    2. Svenska bloggare

    Läser inga andra bloggar längre men brukade läsa kissies, bb, dessie, kenza, etc. i flera år men slutade för 5 år sen.

    Förut:

    Blondinbella
    Kissie
    Kenza
    Dessie
    Bloggbevakning

    Nu:

    Bloggbevakning

      Exakt så

    Bloggbevakningen är den enda blogg jag följer/läser. Sen kan jag sporadiskt kika in på bloggar som Matplatsen och liknande för jag gillar matlagning och bakning.

    1. Bloggbevakning.
    2. Egoina.
    3. Sandra Beijer. Går in, kollar först om dagens inlägg handlar om smink eller shopping för då klickar jag bort direkt, byee.
    4. Elsa Billgren, fast inte varje dag.

    Bloggbevakning, hittade hit genom Elaine någon gång när det skrevs om henne och hennes kontakter på tv4, då var hon inte var särskilt glad över det och nämde det i sin blogg.
    Men ibland läser jag Elaines blogg, inte lika ofta dock. Underbara Clara läser jag mest för hennes härliga hem och gård, harmoniskt.
    Försöker hålla mig borta från bloggar där innehavarna skriver uselt, använder slang och skriver som man ”pratar”. Retar ihjäl mig! Det måste också vara lätt att läsa och inte massa osammanhängande dravel i ett enda kompakt textstycke.
    Sen en annan sak som är en omedelbar dealbreak för mig när någon skriver ”hihi” eller ”tihi” USCH!

    – Nellie Berntsson
    – Bloggbevakning
    – Systrarna Elfstrand

    Mer sällan: Minimalisterna

    Ingen av de uppräknade bloggarna har innehåll som jag är intresserad av. Följer bloggar som Cooking Comically, The World At Night och några bokbloggar. Men Bloggbevakning gillar jag pga humorn och kommentarerna.

    Det första jag läser på morgonen är nyheterna (Aftonbladet & Expressen).
    Men läser enbart din blogg numera. Har bojkottat Isabellas. Läste förr Margaux, hannalicious, forni, petra. Dasha kan jag ibland gå in på.

    Läser du några bloggar för nöjets skull? Alltså bloggar du genuint tycker om och läser för din egna skull, inte för jobbet? 🙂

      Jag läste en massa bloggar för nöjes skull innan jag började skriva den här bloggen. Det var en av anledningarna till att jag ville skriva om just sociala medier – eftersom det redan var lite av en favorit.

    Bloggbevakning
    Bianca
    Blondinbella
    Margaux
    Forni

    bloggbevakningen är den enda bloggen jag läser varje dag, andra bloggar jag brukar kika in på då och då är Andrea H, Linn Ahlborg, Gabriella Joss och Kissie:)

    Bloggbevakning i topp, alltid.
    Sedan Angelica, Jessica (men försöker fasa ut det också, det är något med dem som jag stör mig på), Gabjoss, Elaine. Om jag känner att de tidigare bloggarna haft tråkiga eller inga nya inlägg, kan jag klicka in mig hos Kenza och Paula, men det är långt ifrån varje dag.

    Vill gärna ha tips på fler bloggare att läsa som inte är en i mängden miljoner likadana. Har säkert glömt nån också. Varit virrig hela dagen.

    1. Egoina
    2. Kissie
    3. Kenza
    4. Isabelle Strömberg
    5. Svenska Bloggare
    6. Svenska Youtubers
    7. Hugo Rosas
    8. Bloggbevakning (här uppdateras det mest så bäst att ta den sist så man inte missar nått hehe)

    Magdalena Graaf, Hannah Graaf och Bloggbevakning. Sen några andra bloggar då och då, men de 3 varje dag.

    Brukade läsa mängder med bloggar. Blondinbella. Kenza. Foki. Egoina. Spiderchick. Plus tiotals fler mindre bloggar. Alla småbloggar har försvunnit. Kenzas blev tråkig. Foki slutade jag läsa efter Ricky-gate. Blondinbella slutade jag läsa i och med plattformsbytet. Spiderchick och Egoina kollar jag numer in en gång i veckan eftersom jag lyssnar på deras podd och de berättar samma saker där. Bloggbevakning besöker jag kanske 10 ggr om dagen, däremellan läser jag BBC News.

    1.Bloggbevakning
    2.Lina Dolk
    3.Elsa Billgren
    4.Sandra Beijer
    5. Delad 5:e plats Emelie Brolin (lång vana sedan typ 2007) och ponnymamman.

      Läser alltså inte ens alla dessa bloggar varje dag, Sandra och Elsa kanske varannan och 5:e platsen typ 1gg/ varannan vecka vardera.

      Sedan kvalar eventuellt underbara Clara in på en 5:e plats också. Gillar hennes inredning och trädgård.

    1.Bloggbevakning
    2.Spiderchick
    3.Egoinas.
    Sen läser jag inga fler bloggar överhuvudtaget.

    Läser bara din ?

    1.Bloggbevakningen
    2. My Martens
    3. Elin Werd
    Sen blir det Bloggbevakningen resten av dagen då jag får en stund över.

    Läser bara Bloggbevakning ?

      Skrattar fortf åt Ingrid the makeup artist ?

    1. Bloggbevakning
    2. Hugo Rosas
    3. Paulas
    4. Svenskabloggare
    5. GabbJoss

    1. Bloggbevakning
    2. Sandra Beijer
    3. Egoina
    4. HanaPee
    ??

    På femteplats är det mer sporadiskt, inget cementerat, men kikar in hos Kenza, Blondinbella och Elaines blogg då och då trots att det inte ger särskilt mycket, lite som ett smaklöst tuggummi som en tuggat på förlänge ?

    1. Bloggbevakning 😀
    2. Egoina
    3. Spiderchick
    4. Saga Lundin
    5. Sandra Beijer

    Jag vet för övrigt var bellas statistik kommer ifrån. Hon har räknat med alla som surfar in hos henne via unvis.it ??

      Kanske funkar inte unvisit utan de besöken registreras kanske.

        Nää! Jag tror att hennes Head of Bloggbevakning läser alla kommentarer, tar alla som namnet unvis, och multiplicerar med ett par hundra 🙂

    Bara denna blogg och sen massa mordpoddar! ?

    Bloggbevakningen
    Bloggbevakningen
    Paula
    Hugo
    Youtube

    Bloggbevakning
    Magdalena Graaf
    Elaine Eksvärd
    Pernilla Wahlgren
    Malin wollin

    (Knivlisa, Annika leone, sanna bråding, lady Dagmar)

      Haha dahmer blev visst Dagmar

        Älskar lady Dagmar ?

          Åh, jag skulle älska att läsa Lady Dagmar! (Fast riktiga Dagmar finns ju redan, kanske helt enkelt ska kalla henne för Lady)

    1. Bloggbevakning
    2. Egoina
    3. Prisonbeauty
    4. Spiderchick
    5. Bloggbevakning

    Bloggbevakning och angelicas closet. Det är allt.

    Jag gör exakt som egoina, börjar här för att liksom uppdatera sig om bloggvärldens draman haha!

    Bloggbevakning
    Sannealexandra
    Linnherbertsson
    Egoinas
    Kenzas (sällan numera pga aldrig nya inlägg)
    Sen lite småbloggar/folk jag känner

    Läser bara denna och Hugos blogg. Denna för att den är roande. Hugos för att den också är roande ?

    Hugo rosas
    Bloggbevakning
    Svenska bloggares
    Paula

    ●Dagligen: Bloggbevakning
    ●Då och då: Monas universum
    ●Emellanåt: Heja Abbe, underbara Clara.
    ●Har slutat läsa: Blondinbella, Hugo Rosas och Paulas.

      Uppdaterar Heja Abbe fortf?

        Nej, eller nja. Då och då. Men oftare på instagram.

    När vi ändå är inne på Egoina, hur sjukt var inte poddavsnittet där hon biktar sig och berättar att hon ljuger för sin pojkvän?

    För de som inte lyssnat så säger hon att hon har varit tillbaka för att köpa de dyra pralinerna flera gånger och nu senast tog en presentask för att det skulle se bättre ut. Hon tänkte sedan att hon skulle ge presentasken till F för då skulle hon också få äta då han kommer bjuda henne. Men när hon ger asken till honom så säger han nåt i stil med ’tack men varför får jag denna?’ och hon berättar att hon låtsas bli sur och säger ’men vet du inte det?’ … han säger nej (uppenbarligen visste han inte om att hon egentligen köpt chokladen till sig själv) och hon kan se hur han febrilt tänker och hon säger ’men kommer du verkligen inte ihåg?’ när han plötsligt kommer på att just den dagen är deras 2,5 årsdag och hur gullig hon är som gett 2,5 årspresent till honom. Och hon bara spelar med.

    Sedan berättar hon att de vid något annat tillfälle pratat om jobb de haft och Egoina säger ’vet du att jag jobbat på tv-shop?’ Och han säger ja att det har du berättat. Och då säger Egoina i podden att hon inte fick berätta om sitt kundtjänstjobb på någon tv-shop och Egoina blir då stött för hon ville ju prata om detta. Då drar hon till med ’vet du att jag också var med på tv då?’, vilket han inte visste eftersom det alltså inte är sant. Och då drar hon upp youtube och söker fram en video där man bara ser lite av kroppen på en kvinna och säger att det är hon. Han tror på henne och nu kan hon inte säga att allt var hittepå för då framställs hon som sjukt märklig som ljuger om sånna saker.

    Alltså va? Är allt detta sant så är det ju ett himla konstigt beteende. Hon verkar ju inte ha några som helst problem att ljuga (och hon tackar att F inte lyssnar på deras podd). Bara så konstigt alltihop.

      Agree! Asså hon verkar bara väldigt knepig inte gulligt ärlig etc som vissa må tycka utan verkar mest bara märklig

        Ja och hur schysst är det att ställa sin partner mot väggen med att låtsas bli sur och säga sådär om chokladen. Det enda hon försökte göra var ju att få honom att må dåligt för att han ”glömt bort något viktigt”.

      Har lyssnat på 2-3 avsnitt av deras podd. Blir besviken varje gång. Älskar egoinas blogg men tycker podden är så tråkig. Moa är ok att lyssna på men egoina gör sig inte i poddformat… eller är det bara jag?

        Kan också tycka det, TYVÄRR. Gillar hennes blogg som tusan men hon känns så oengagerad i podden 🙁 inte som oengagerad i samtalsämnen osv utan när hon pratar, som
        att hon eg inte vill/tycker det är kul..

    1. Din blogg
    2 Jonna Jinton
    3 Hugo Rosas
    4 Flashback
    5 Facebook

    1 Jennys matblogg
    2 bloggbevakning
    3 Hugo

    1. Sandra Beijer
    2. Elsa Billgren
    3. Underbara Clara
    4. Lady Dahmer
    5. Bloggbevakning

    Läser många olika bloggar och det varierar väldigt. Läser ju även denna blogg bloggbevakning men blir ofta stressad och får ångest här, någon gång ett skratt men blir ofta deppig, arg och ledsen här pga skvaller, vinklingar, elakheter och hån. Gillar lättsamma bloggar och fina bilder, gärna barn och familj, mat och inredning… Några jag gillar och brukar läsa är MGraaf, M Ilmrud, Monasuniversum, Mirka, Carola W, Therese Wickman, Pernilla W m.fl. Även Bella ibland men det vågar man nästan inte säga högt här.

      Skärp dig.

    DN
    Att vara någons fru
    Bloggbevakning
    Monas Universum – ibland, gillar inte egentligen men ändå intressant att se vart det tar vägen

    De flesta dagar kollar jag Trendenser, Looking för sara och Tramsfrans. Elaine, Bloggkommentatorerna, Lady Dahmer och några andra då och då. Följde mycket inredningsbloggar förr men orkar inte längre, Underbaraclara gick bort efter hennes dryga svar till läsare. Följde många bloggar förr som skrev privata och samhälleliga betraktelser, men de flesta har lagt ner. Saknar bloggar med djup och innehåll, men antar att de flesta numera vill hålla sånt privat.

    1.Bloggbevakning
    2. Big Ass Fashion
    3. Ebba Von Sydow
    4. Bloggkommentatrerna
    5. Malin Wollin
    6. Matplatsen – mest för att ha något att ”reta mig på”

    House of Philia
    Angelica Lagergren
    Den enarmade banditen
    Fernhem
    Bloggbevakning

      Åh Fernhem…som mitt hjärta brister för henne. ? Hon är en gammal bekant till mig och det går inte en dag utan att jag tänker på det hon och hennes nära går igenom. ?

    Bloggbevakning
    Ladydahmer
    Tramsfrans
    Egoina
    Underbaraclara
    Sandrabeijer
    Bloggkommentatorerna
    Ebbavonsydow
    Emmasvintage
    ElsaBillgren

    Läser endast tre bloggar: Linn Ztrelin, Elfstrands och Bloggbevakning. Avslutar alltid med bloggbevakning för sitter alltid och läser den här bloggen längst. Men ja, läser typ bara hästbloggar annars men hittar få jag faktiskt gillar

    1. Bloggbevakning, givetvis
    2. Gabriella Joss, pga mysig att läsa
    3. Jonna Jinton, pga älskar naturen och blir genuint glad av hennes blogg

    Wow vad mycket härliga tips man fick här! Tack alla!

    My Martens , Magdalena Graaf, Bloggbevakning, Carola Wetterholm, Wahlgrens….

    OT – Bara jag som regagerade på att Blondinbella firade/belönade sina barns tandläkarbesök med att köpa tårta till dom??

      Hon tycker nog det är dags att provocera igen för att få lite kommentarer.

    Underbara Clara
    Ellen Lindberg
    Stinastil
    Malin Wollin
    Fridas bakblogg när jag vill ha bakningsinspiration
    Kakan Hermansson
    Och Bloggbevakning såklart!

    (Jag är femton år. Är jag riktigt normal?)

      Vem bryr sig om normal, du är underbar!

        Ååh du med! <3

    1. Bloggbevakning
    2. Dn & svd
    3. Finsk bloggare som jag hittade via kommentar på denna blogg, jennifers place
    4. Kenzas, Kissies typ en gång i veckan när jag är extra uttråkad

    Jag kollar Bloggbevakning före Facebook och nyheter, varje gång jag tar upp telefonen blir det i den ordningen.
    Sen blir det Egoina för hon har en så skön nivå, inte massa ytligt trams och skryt om väskor, botox och resor.
    Det är lite tryggt att gå in här och hos Egoina.

    Nu mer går jag även in på Mogis insta och kollar följare.
    Jag får börja anmäla fejkkonton mer för hon köper följare allt mer. Är pinsamt att hon nästa bara har fejkkonton.

      Var inne häromdagen och anmälde x antal (som jag misstänkte) är köpta följare och har bara fått EN enda ”rapport” tillbaka.
      De (Insta) har alltså raderat den här med något namn som innehöll ordet ”bajs” (moget ?). Men som jag skrivit tidigare, ju fler vi är som anmäler desto större är sannolikheten att Insta reagerar.
      Så tack för påminnelsen, nu ska jag poppa popcorn och anmäla med glädje!
      #slutaköpföljare

    Bloggbevakning, Magdalena Graaf,Hanna Graaf. Monas universum har jag läst i massor av år tills jag bara inte kunde med henne längre. Men kan inte låta bli att läsa hennes blogg då o då fast jag finner mig själv skaka på huvudet.

    Fem första? Jag läser EN blogg och det är denna.

    Har bara 3 topp webbsidor i min safari, haha. Det är 1. bloggbevakning 2. Blondinbella 3. V-klass (dottern på dagis) haha!
    Men på instagram följer jag desto fler..

    https://nouw.com/sassabassa/fuck-kroppshetsen-33717472
    så här ser min kropp ut på riktigt!!! Fuck skönhetsidealet!!!!

      …skrev hon som passar in EXAKT i benämningen ”normkropp”. Grattis.

    Bloggbevakning
    Henriette Fromholtz
    Jessica Lagergren
    Kristin Zetterlund
    Forni

    1: Bloggbevakning
    2: Hugo Rosas
    3: Paula Uribe
    4: Magdalena Graaf
    5: Gabriella Joss

    Är det ingen som läser Annika Englunds blogg ? Sveriges största skönhetsblogg enligt henne själv i allafall !

    1. Kenzas
    2. Egoinas
    3. Blondinbella
    4. Bloggbevakning
    5. Diverse ej varje dag: Paula, Hugo, Elaine, gabjoss, kissie typ ?
    Haft samma ordning i evigheter!!

    1. Bloggbevakning
    2. Pernilla Wahlgren
    3. My Martens
    4. Charlotte Perrelli
    5. Laila Bagge

    Började läsa den här bloggen när du startade den och det blev ett himla uppstående inne hos skvallerbloggen. slutade sakta men säkert läsa alla andra bloggar men klickar mig in hos foki ibland för att se hennes söta bebis

    1. Bloggbevakning
    2. Blondinbella
    3. Elaine Ekswärd
    4. Spiderchick – mer sällan

    Gillar egentligen varken Blondinbella eller Elaine

    Förr läste jag de flesta stora, idag läser jag två, ibland tre:

    1. Bloggbevakning
    2. Celebitchy
    3. Elaines

    Den här, Egoina och spiderchick

    Fem?!

    Den enda jag läser dagligen är denna. Tramsfrans regelbundet men inte varje dag. Kollar in någon gång i veckan kanske hos Elaine för att jag gillar att störa mig på henne.
    Bloggkommentatorerna då och då, men allt mer sällan. De enda gångerna de skriver något intressant nu för tiden så har jag redan läst samma sak här.
    Läste Jonna Jinton ganska mycket tidigare men tröttnade av någon anledning.

    Generellt tycker jag att diskussionerna och kommentarerna om inläggen är mycket intressantare än själva blogginläggen. Utan er alla fellow kommenterare skulle jag förmodligen inte läsa Bloggbevakning heller, utan bara hänga på diskussionsforum.

      Samma här. Tycker alltid att kommentarer är roligare/intressantare än själva blogginlägget/programmet. Jag tycker om att kolla på tvprogram och serier men mest för att kunna leta upp forum och läsa vad andra tycker efteråt

        Haha, är exakt likadan!

    1. Jonna Jinton
    2. Underbara Clara
    3. Egoina
    Ibland denna blogg, men har nästan slutat läsa bloggar. Förut var det alltid Magdalena Graaf, Sandra Beijer, Pernilla Wahlgren, Elsa Billgren, Hannah Graaf, Blondinbella och Kenza varje dag och säkert någon jag missat. Nu kikar jag in då och då och det får räcka.

    OT – från Bellas senaste inlägg ”Det finns en del återbäringstjänster som jag inte orkat använda för att det är krångligt samt att allt jag vill handla går inte att få återbäring på. Det som jag föll för på MyBonus är att över 650 butiker är anslutna till tjänsten så i stort sett allt jag köper kan jag få flera procent tillbaka på, utbetalt till mitt bankkonto.”

    Refunder har 830+ butiker, Cashback har 400 butiker.

    Vad skulle vara bättre med MyBonus än de andra sidorna? Visst, MyBonus kanske är kopplade till sidor som Bella handlar från som inte finns med på exempelvis Refunder och är det så så har jag inget att säga. Meeen, tror att de är rätt snarlika sett till vilka butiker de samarbetar med. Då återstår alternativet att det är krångligt, men samma sak gäller här skulle jag säga, de är lika krångliga (eller okeångliga) så då återstår min fråga, vad är så mycket bättre med MyBonus än de andra sidorna?

    Att de vill sammarbeta med henne?

    1. Bloggbevakning
    2. Magdalena Graaf
    3. Eleaine (fast inte nu längre när det bara handlar om bygget)
    4. Nellie Berntsson
    5. HejHej Vardag
    6. Den där om Jenny
    7. Isabella (fast mest för att jag kollar om rykten har någon grund, inte så intressant egentligen)

    En blogg som jag saknar är Cissi Wallin, hennes insta-inlägg blir så jävla långa så jag orkar inte läsa de i det formatet, bättre att blogga, instagram känns mer vettigt för kortare grejer. Gäller flera profiler iofs, Mia Skäringer och Camilla Läckberg hade man ju gärna läst bloggar av.

    Bloggbevakning
    Flora Wiström

    Bloggbevakning
    Englasshowroom
    Blondinbella

    Jag läser mest här för skvaller om storbloggarna och sen läser jag ett gäng små:

    http://thestorieswe.blogspot.com/

    http://blogg.amelia.se/hejhejvardag/

    http://hannarosell.se

    http://linneaiusa.com

    https://dendaromjenny.wordpress.com

    Jordnära bloggar som inte bara handlar om konsumtion.

    1. Bloggbevakning
    2. Joanna Swica
    3. Vanja Wikström
    4. Elaine Eksvärd
    5. Brita Zackari

      Åh läser också Joanna Swica!!

    1 Bloggbevakning
    2 Kenza
    3 Bloggbevakning
    4 Bloggbevakning
    5 Bloggbevakning

    1. Sandra Beijer
    2. Emilia De Poret
    3. Janni Deler
    4. Lisa Olsson
    5. Elsa Billgren
    6. Johanna Bradford
    7. Isabella Löwengrip
    8. Linda Hallberg
    9. Lady Dahmer
    10. Ebba von Sydow
    11. Bloggbevakning
    12. Angelica Blick,Victoria törnegren, Kenza

      Samt Brita Zackari, Krickelin, Linn Eklund, Kakan Hermansson, Colorelles, Knivlisa mm lite mer sällan

      Skaplig bloggnörd man är…..

    Följer bloggar via bloglovin och kommer inte ihåg vilka jag följer förrän jag hamnar på den bloggen men mina favoriter är
    1. Bloggbevakning
    2. Egoinas
    3. Elin Kero
    4. Andrea Hedenstedt
    5. Sandra Beijer
    6. Isabel Boltenstern
    7. Mörderier

    När jag tänker efter är det bara dessa bloggar jag gillar eller känner ett sug efter att läsa, borde egentligen avfölja alla andra typ 30 bloggar. Tack för uppvaket!

      Och 8. Flora Wiström

    Min egen blogg, inte min egna ?

      Jääjäääää..så sääjer vi i smauland!!!

    1. Bloggbevakning
    2. Hugo Rosas
    3. Alexandra Bring
    4. Victoria Törnegren

    Den här bloggen är den enda blogg jag läser sen sen typ 2 år eller mer.. Tack för en kul blogg ?

    1. Bloggbevakning
    2. Gossips

    Läste väldigt mycket bloggar förut, men nu är det bara dessa två. Läste kissies förut men inte sen typ november, vet inte men det föll mig inte i smaken längre och jag får all info här och hos Madde ?

    1. Bloggbevakning
    2. Elsa Billgren
    3. Sandra Beijer
    4. Radaronline hehehe

    1 elsa billgren
    2 sandra beijer
    3 hanapee
    4 lady dahmer
    5 bloggkommentatorerna

    Denna och
    Svenskayoutubers
    Och
    Ingen mer

    Min egen först ✌? sedan har jag ett gäng jag följer på Nouw plus ett par andra hästbloggar. Läser inga av de större… Har några matbloggar jag kollar väldigt sporadiskt. Din blogg läser jag på kvällen ? då kollar jag även YT. ❤

    Läser typ tre. Denna, Alexandra Kamperhaugs pga gick i skolan med henne samt Engla för att jag måste ha något att störa mig på ibland.

    Jag hade inte klarat mig utan bloglovin, följer så himla många. Det går att gå in och läsa varje enskild blogg via bloglovin också 😉

    1. Joanna Swica på Metromode
    2. Dig!
    3. Brita på Elle
    4. Bella
    5. Sandra B på Elle

    1. Imakeyousmile.se
    2. Spindelsven.com
    3. Bloggbevakning
    4. Therése Lindgren

    Det här är numera den enda blogg jag läser dagligen, och när jag tänker efter faktiskt den enda jag läser varje vecka också. Andra blir mer sällan, och då alltid för att du skrivit om något här som gjort mig nyfiken. Jag brukade läsa alla möjliga bloggar varje vecka men tröttnade. Nu får jag allt jag behöver här inne.

    Bloggbevakning
    Vlt.se
    Maggan Graaf
    Osv 😀

    1. Bloggbbevakning
    2. Kissie
    3. Blondinbella
    4. Trettonbarnsmamman
    Kollar igenom Paula, Hugos, egoinas blogg någon gång i månaden också för att catcha up.

    1. Bloggbevakning
    2. Maggan Graaf
    3. Spiderchick

    Sitter på spårvagnen varje morgon och det första jag läser är bloggbevakning ??

    Läser det som kommer upp i den ordning det kommer upp på bloglovin’. Följer där denna blogg, Lainey Gossip, Andrea Dekker, Kenza och Att vara någons fru. Hade en miljon bloggar på listan förr, men har avföljt en efter en pga ORKAR INTE. Retar de mig det allra minsta så ryker de illa kvickt!

    Din ! ( det är numera den enda bloggen jag läser)

    1. Bloggbevakning
    2. Cecilia Blankens

    Din blogg måste jag läsa varje dag! Annars tror jag att jag inte läser 5 bloggar varje dag direkt. Lite olika från dag till dag blir det. Brukar kolla in blondinbellas blogg ibland, Petra tungårdes, Fornis… det är inte så många! MEN jag är ett stort fan av film/tv-serie bloggar. Så det blir lite då och då att jag läser på sådana bloggar också!

    Hallå, läs alla bloggar i feedly! Man får hela inlägg i ett flöde = behöver inte klicka sig vidare och allt är bara supersmidigt och bäst.

      Exakt! Mycket bättre än bloglovin’.

    Bloggbevakning
    Maggan Graaf
    My martens
    Trettonbarnsmamman
    Bisse

    Jag följer bara en blogg… 🙂

    1. Min egen!
    2. Bloggbevakning.se
    3. devote.se/kaffeblask
    4. Vegakarlsson.se
    5. blogg.veckorevyn.com/oliviahageus/

    Jag läser bloggar via Reeder eller Feedly. Då får man hela inläggen. Skulle aldrig orka utan

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.