Paow har varit i slagsmål

Paow har tydligen varit i slagsmål på Grabbarna Grus nere på Mallis och fått en glasflaska i huvudet.
I vanlig ordning hängs slagskämpen ut på hennes Instagram och hon ger svar på tal.

Jag fattar inte varför man överhuvudtaget håller på och jiddrar på Instagram om man tuppat av efter att ha fått en spritflaska. Borde man inte vara på sjukhus då istället för att fråga följarna om de tror att hon har hjärnskakning?
Det om något borde vara en indikation på det kanske kan vara läge att besöka akuten.
Instagram är icke att förväxla med Kry-appen.

Tack för tips!

47 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Alltså har trashigheten inga gränser när det kommer till vissa människor. Slagsmål…. dags att växa upp, arbeta och betala sina räkningar som vuxna skötsamma personer

    Med tanke på hur den där tjejen och Paow försörjer sig så antar jag att båda är ungefär lika skyldiga till att bråk uppstod. Ingen av dem framstår som den lugna, sansade typen direkt….

      Så för man är en bartender har man ingen moral hahahah vilken idiotiskt, fördomsfull kommentar!!!

        Jag kan ha fel men jag gissar att OP menade att de försörjer sig på drama etc?

    Tänkte skriva nåt långt här men ångrade mig, tycker bara synd om dom trasiga flickorna.

    Akuten behöver man inte uppsöka för hjärnskakning! Tror man att det kan vara något annat, skallfraktur eller blödning ska man åka dit, men ”endast” hjärnskakning är lugnt. Att kräkas eller bli trött efter är normalt, ha någon med dig som kan väcka dig då och då och se att du reagerar. Jobbar på barnakut och vi får in massvis med barn med misstänkt hjärnskakning, där föräldrarna ofta blir irriterade för att vi ”bara” observerar och inte ”gör någonting”, men det är det som finns att göra.

      Våld mot huvudet ska man alltid söka för! Hon har ju diagnostiserat sig själv med hjärnskakning men yrsel och illamående kan ju vara tecken på annat vid våld mot huvudet, tillexempel blödningar.
      Dessutom skulle Paulina kanske behöva gå till en läkare och få hjärnskakningen diagnostiserade så hon får råd för återhämtning. Vid en hjärnskakning är det viktigt att man låter hjärnan läka och återhämta sig enligt hjärntrappan för att slippa bestående men.

      Jobbar du på barnakut så vet du såklart redan allt det här. Jag svarar på din kommentar men vänder mig kanske mer till andra. Försöker inte skriva vårdpersonal på näsan här. 😛

        Haha jag förstår! Och håller helt med, i detta läget hade jag också uppsökt läkare 🙂

      Humm konstigt. Min farbror var med sina vänner, han ramlade i en trappa och slog till huvudet.. Hans vänner hade samma inställning som dig och lade honom i sängen. Han var inte vid liv dagen efter och dem trodde att han sov.

      Med de erfarenheterna, kolla ALLTID upp slag mot huvudet… Livet är skört..

      Alltså Nej!!!! Man kan för h-vete dö om man solar med lösning. Självklart ska man besöka akuten!!!!!!

      Fast hur tänker du nu? Har man skadat sig illa i huvudet så åker man ju till sjukhuset för att få en diagnos. Att det är en hjärnskakning och inte något allvarligare vet man ju inte innan.

    Jävla lowlife beteende..

    Och My har till slut erkänt att hon inte längre pluggar till mäklare.

      Hahahaha är det sant?!?!! Berätta mer! Vill inte ge henne klick.

        Jag förstår inte riktigt skadeglädjen i det hela 😮

        Även om jag kan tycka det är märkligt att man börjar en utbildning/anställning när man är sjukskriven för utbrändhet…

          Det är inte en skadeglädje i sig, utan det lustiga med att hon har huggit och klöst med klorna bland kommentarerna under en väldigt lång tid och sagt att hon minsann visst fortfarande pluggar – vilket vi alla för länge sedan redan har genomskådat att hon inte gör. Därav mitt ”hahaha”.

            Förtydligande; det blir liksom så skrattretande när hon gång på gång själv skriver att hon har en ärlig blogg, men vägrar att berätta att hon avslutat studierna och istället ljuger om att hon fortfarande pluggar men i sin egna takt. Säg bara som det är, då skulle ingen tycka att det var konstigt.

              Hon har gjort ett uppehåll uppfattade jag det som.. Det kan man ju säga är att plugga i sin egen takt 😉

              Men hon jag förstår vad du menar. Och du känns ju som att du vore smartaste för henne att säga hur du är direkt, för att slippa alla rykten och dylikt… Men det är väl inte alltid så lätt att skriva om ngt man misslyckats med…. Helt när man vet hur många som gottar sig i ens misslyckanden……

              Klart sällan hennes blogg längre eftersom det bara är samma gamla långa ältande inlägg om hennes ”livsresa”.

    Är inte Carolina Gynning, påhejad av bl a Herr Bindefeldt, lite patetisk i att lyfta fram sin trimmade kropp, har man inte kommit vidare i det här med att kroppsbilder?

      Och samtidigt har House of Philia sådan åldersångest så hon slänger upp bikinibilder (mycket dåligt photoshopade dock) på sin födelsedag.
      Helt meningslösa bilder som har som enda syfte att fiska komplimanger. Lyxhustrun i småstaden har inte kommit längre iallafall…

      Jag kommer aldrig förstå varför det är patetiskt att ”lyfta fram” eller visa sin kropp. Jag tycker det är patetiskt att säga att folk som gör det är patetiska. Är det bara CG som är patetisk eller alla andra influencers som visar sig i mindre än fullt påklätt? Kenza eller Kissie i bikini på semestern, är det patetiskt också? Kan inte kvinnor få göra vad de vill utan att klankas ner av andra kvinnor varenda gång. Kan man inte bara inte en tanke i huvudet att sådär skulle inte jag gjort och gör vidare med sitt liv. En kvinna kan göra precis vad hon vill. Som en man. Nej vi har inte kommit ”vidare” från kroppsbilder. Vi har inte kommit ”vidare” från att en människa kan fritt lägga upp en bild i bikini och visa upp vad som i detta fall var resultat av hård träning. Vi har inte kommit ”vidare” från att Kissie eller Kenza eller vem som helst kan visa sig i bikini. Att det tas bilder på något som är helt socialt accepterat är inte patetiskt. Att döma ut det är patetiskt.

      Ska försöka tänka på hur patetisk jag är nästa gång jag lägger upp en bild på mig själv i bikini i sommar. Kan inte lova att jag och hela världen har gått vidare från det senaste timmarna. Eller kommer att göra på en stund. Vi kommer inte komma ”vidare” (utvecklas baklänges) där vi ska skyla oss för att bli bemötta med respekt. Men när ska vi komma vidare att döma ut de som lägger upp en bild i bikini? Är inte det en bättre fråga?

        ????????

        Jaja, du har alltså ett bekräftelsebehov som du tillfredställer genom att visa upp din kropp.
        Du visar upp din yta istället för din hjärna. Alla har bekräftelsebehov men många har gått vidare och förstår att det är totalt meningslöst att använda en bikinikropp till det.

    Jag bara undrar hur folk orkar.

    Bra inlägg! Presenterar sakligt vad som har hänt utan en massa liknelser och skämt. Tror många håller med mig när jag säger att det är inlägg som detta vi efterfrågar.

      Håller med dig. Såna här inlägg gillar jag. Som du säger, utan liknelser och skämt. Och jättelånga texter.

      Ibland blir det sådana inlägg och ibland blir det inte det.. 🙂

        Gillar både och. Gillar nästan allt du skriver. Om jag inte gillar det har det inte med sättet att skriva att göra för det är bra. Däremot kan det vara ett ämne som jag gillar mindre bra, men som då istället många andra uppskattar. Det är bra att det är brett, så menar jag.

    Verkar vara det nya att man ska dokumentera sina skador på sociala medier, plus hänga ut den man slagits med. Pinsamt.

    Jisses ?

      Peppa Pig

    Nu har jag inte fått en glasflaska kastad i skallen, men jag vill tro att det hade blivit ett större sår än det där?

      Jag ser inget konstigt med det? Beroende på hur den träffar, det handlar ju så vitt jag vet om en hel flaska och inte direkt att hon ska ha slagit av flaskan så den blev ett vasst valpen, så behöver det ju inte nödvändigtvis ge ett jack och blod överhuvudtaget utan bara bula/svullnad pga att man blivit träffad av ett hårt material. Men säkert kan det träffen bli med en kant tex av botten, som gett ett litet jack. Hur stort jack är rimligt av att bli träffad av en flaska då?

      Vad är det du ifrågasätter? Att hon ljuger av materialet hon blivit träffad med? ? Vad är din teori, som är mer troligt ska ha träffat henne så att hon fått ett jack och varför hon ljuger om vad objektet som träffade henne har varit? Genuin fundering.

        Jag ifrågasätter att hon överhuvudtaget blivit slagen med en flaska. Hoppas att folk vet bättre än att använda glasflaskor som tillhyggen vid slag mot huvudet då det är livsfarligt.
        För att besvara din fråga om min teori, så tror jag snarare Paow har blivit klöst i huvudet av superlånga och spetsiga naglar (glittrig fadead hombre i någon neonnyans) när tjejen försökte dra henne i håret. Vilket är ungefär den nivån på slagsmål jag tänker mig att dessa tjejer har.

    OT men Ann Söderlund på sin instastory där hon skriver nåt om att hon nästan krockar för att hon försöker se ut som en stenad Kate Moss?

    Men snälla nån.
    Är det bara jag som tycker det låter sjukt konstigt att nån helt sonika bett Paulina ta ut tjejen från baren (vilket hon inte ens uppger en orsak till så man fattar varför hon behövde ”ge sig på” henne?) och därför måste Paulina ta tag i hennes axlar och dra ut henne? Låter inte det som ett något ociviliserat sätt att be någon lämna en bar? Som hon förklarar det låter ju som det var precis vad som hände. Hon gick rakt fram och tog TAG i henne för att dra ut henne, inte bad henne, inte sa till henne att hon inte får vara kvar enligt klubbens ägare och om tjafs uppstod, ta dit klubbens ägare/ansvarig. Men nej, plan 1: mini-Paow ska gå raka vägen och grabba tag u henne fysiskt släpa ut henne. Om det var så illa att tjejen verkligen fysiskt behövde plockas bort kanske en fysiskt överlägsen snubbe skulle göra det.

    Paow ger som vanligt sin del av historien, full av hål och avsaknad av hela informationen.

    Ingen av tjejerna förklarar överhuvudtaget vad som hänt och vad som ledde till detta nonsens.

      Att slå någon i huvudet med en flaska är väl inte nonsens? Tänk om Paow hade dött?

    Alltså kan inte Paow snälla bara stänga ner alla sina sociala medier, gå och lägga sig och dra en gammal filt över huvudet?

    Man får inte slå folk med tillhyggen i huvudet.. vet av erfarenhet ? fick skyddstillsyn när jag testade.

    Vilken chock…….

    Fast även om någon är taskig mot en och tar en runt axlarna så får man inte slå den personen med en flaska i huvudet. Det kallas oproportionerligt övervåld.. och erkände inte tjejen just misshandel på sin instagram? Bra bevis för Paow om hon anmäler för misshandel. Domstolen resoner nog inte som den andra tjejen, att om man lägger sitt lilla finger på henne får man skylla sig själv.. Tror knappast det kan ses som självförsvar att dänga en flaska i huvudet på den som la det lilla fingret på en, iaf inte om det är en 40 kilos Paow..

      Fast Paow ska ju tydligen ha varit på och attackerat henne flera gånger under kvällen. Så det kanske snarare var självförsvar?

    Spanien kanske har andra lager, men om du i Sverige slår någon i huvudet med en flaska bara för att hon drog i dina axlar så räknas det som övervåld och ej i proportion till det du själv utsattes för. Du blir anmäld för misshandel och i det här fallet även dömd eftersom tjejen är så korkad att hon publicerat ett offentligt skriftligt erkännande. Man får försvara sig men försvaret måste vara på samma nivå.
    I övrigt: Vilka oerhört tragiska människor.

      Är det någon här som är korkad så är det Paow, alla dagar i veckan.

      Om det nu hade gått till så som Paow påstår hade väl en polisanmälan varit snabbt avklarad, men tvivlar på att detta lär ske =)

    Paow…vilken omogen kvinna. Eller är hon kvinna? Knappt.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.