Bianca Ingrosso verkar aningens överväldigad

 

Jag undrar om man kan beställa ett sådant här blomsterarrangemang fast i formen av en katt? Någon som vet?

Häromdagen hade Bianca Ingrosso ett lanseringsevent för sin nya parfym – Lei – som jag skrev om här.
Nordic Feel uppskattade inte att jag skojade om sättet parfymen beskrevs i det pressmeddelande som gick ut, och när jag inte var särskilt intresserad av att få en parfym hemskickad så att jag kunde sniffa på den och kanske ändra uppfattning så brändes nog den här och alla framtida mingelinbjudningar också för den delen.
Om man inte får skoja om det extremt skitnödiga sättet parfymer och dess doft brukar presenteras utan att folk blir stötta så är det nog bäst att jag håller mig hemma.
Jag ska börja fila på nya sätt att beskriva Tjocka Hetsätarkatten och Lilla Snöboll – NordicFeel-style.

Biancas event bestod av den gamla vanliga influencer-traditionen där man bjuder in sina vänner, snarare än företag och alltsammans knyts samman av locktänger, alkohol, blommor och superlativ.
Titta bara!

Så här mycket kärlek delar ju inte ut på en hel månad, men så ordnar jag heller inte events, och tur är väl det för visst kan man bli allergisk mot kindpussar? 🙂
Jag undrar om Bianca gick runt med en ”Legally Blondsk ”Snap Cup” hela kvällen och drog lappar.
Det känns onekligen så, eller så är hon bara en översvallande kärleksfull kvinna och jag lite av en surmus.
Så kan det vara….

Ibland känns det så märkligt att tillhöra den här branschen men samtidigt vara SÅ långt ifrån den som et bara går.

82 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Inflänserna lyfter bara varandra utseendemässigt. Har ni sett när de kommenterar varandras bilder? Endast kommentarer om deras utseende. Snygg, åhh dör för ditt utseende, Så fin, åh vad snygg, sexi mama, hur snygg får man vara????

    Patetiskt!!

      Känns som det är för att visa upp sina egna konton? Värst är väl Angelica Blick när hon leker ghetto-queen och kommenterar massa ”yeah, slaaay!! $$$ damn sister”

        Blick är ju absolut värst. Hon är Gabjossen i de amerikanska kändisarnas kommentarsfält. Verkar ha hängt upp sig på kardashians!

          Hahaha. Blick är en historia för sig själv. Det är så kul. Ibland kan hon typ skriva ”Miss you boo!” eller liknande till The Kardashians, Tammy, Selena osv. Man bara: Do they even know about your excistence? ?

            Neeeh usch vad pinsamt ?

      Men det är väl bra att de lyfter varandra? Eller menar du att de borde lyfta varandra av andra anledningar också?

        Om man alltid lyfter en annan människa genom att säga ”dör för ditt utseende” så måste man verkligen fundera en stund över vad man tycker är viktigt och bra hos andra. ?

          Har verkligen funderat över det här, det verkar så himla utbrett. Följer några yngre tjejer på insta, 14-25 år ca (pga släkt etc så inga influencers) och under varenda bild kommenterar de och kompisarna :
          ’Fiiiiiiiiin!!!!’
          ’Nej, det är du som är fiiiin!!!’
          ’Hello beautiful!’
          ’You’re the beautiful one!’
          ’Så snygg, döör!’
          Blir liksom mest illa till mods…

            Ja o de har de tagit efter av dem kända influencerna. 😉 har en fjortis själv så jag vet vad du menar. Jag läser fast h*n eg inte tycker jag ska göra de men som mamma håller man koll ändå.

        Jo, men att man alltid kommenterar om ens utseende kan leda till att det blir sånt fokus på utseende ohc att man ska vara ”goals” och ”to die for” utseendemässigt och det späder på denna utseendefixering…

        ”Du är en fin person och jag är glad att jag får ha dig i mitt liv” – eller nåt liknande, skulle jag i alla fall uppskatta tusen gånger mer än ”damn sister slay”. Det sista bidrar endast till utseendehets i det långa loppet.

          CONGRATULATIONS ON YOUR FACE!

      Att dom bara kommenterar varandras utseende beror kanske på att dom egentligen inte känner varann? Ankdammen är inte djupare än en vattenpöl och relationerna inte djupare heller…?

    Inte ett ord om att parfymen (5000 exemplar) sålde slut på 2 dagar?

      Inte helt oväntat att 5000 säljs när hon hon har över 700000 följare.. ganska genomtänkt! Men absolut kan jag slänga iväg ett Grattis!

      Fast att 5000 kidz har köpt slut på parfymen på 2 dagar säger inget om huruvida den luktar otroligt gott eller inte..

        Kan informera om att jag har köpt parfymen och är 27 år, samt flera i min närhet alla är över 20+. Anser du att vi är kidz? Kan man parfym och har läst på om parfymens doftnoter så vet man ifall man kommer tycka om den eller inte. Så otroligt tragiskt att ni känner ett behov av att förminska.

          Du ljuger. Sheldon Cooper är inte 27,det vet ju alla.

            Så alla som heter tex Maria Andersson har samma ålder -.-

              Nu är det inte riktigt så att Sheldon Cooper är ett namn som hänger på varenda hagastör. 😉

      Med tanke på att Amir, som är en vuxen man, köper alla Brittneys parfymer bara för att han är ett stort fan av henne, så kan nog små flickfans köpa Biancas parfym av samma anledning.

      Jag är glad för Biancas skull, oavsett räkmacka hon må ha glidit på. Jag vill också kunna köpa en fin lägenhet och massor av fina nya möbler och köpa dyra prylar. Hon försörjer sig själv vilket är mer än vad väääldigt många andra i det här landet gör trots vuxen ålder.

    Om ens vänskapskrets består av influencers är det väl inget konstigt att det är de som bjuds in…?

      Ja varför skulle man bjuda in några som inte är influencers? De som bjuds in till dylika events är där bara av en anledning nämligen för att göra reklam. Nästa gång är det tvärtom den inbjudande blir den inbjudna.
      Se bara det lilla kotteriet kring Forni & Petra. De turas om att bjuda in varandra och puffa för varandras samarbeten. Scratch, scratch 🙂

    Alltså jag känner att Bianca PRESSAR ut saker nu. Det är smyckeskollektioner (som hon knappt nämner, när det kommer till kollektion 2 hos guldfynd), parfymer, rabattkoder, tv-program. Jag gillar henne, men tror folk riskerar att bli mätta om hon trycker ut mer grejer så tätt inpå.

      I den branschen måste man ju smida medans järnet är varmt, vilket är orsaken till så många ”one hit wonder” typer – sådana som är superkända 1 år sen ser man dom inte mer!

      I synnerhet en doft är bära eller brista. Misslyckas den första doften blir det ingen andra chans. Se bara på Bellas parfym som floppade från första stund.

      Självklart, men hennes järn har varit varmt ett tag och kommer nog hålla sig så. Hade tyckt bättre om hon la mer vikt vid varje produkt.

      Det är ju snarare många företag som använder henne till att göra reklam just nu. Hon har inte bett guldfynd om att få göra smycken – de vill ha in en viss målgrupp i butiken så ber henne sätta sitt namn på en kollektion. Hon skriver om den i sina sociala medier och den marknadsansvarige på guldfynd skrattar vidare. Samma med parfymen. Detta är andras marknadsföringsstrategi i spel, inte Biancas behov av att släppa prylar.

        Gud, känner att jag skulle bli så stressad av att jobba som influencer. Hela tiden tänka på när ens glansdagar är över och var man då ska få pengar till sitt jetsetliv ifrån.

    ”Livets kvinnor” ? de citaten gjorde mig övertygad om att jag har gjort rätt väl när jag inte läser bloggar.

      Samma här ????

      Det och folk som skriver ”livets liv” ??‍♀️

        Eller ”leva life”

      Det behöver man ju inte om man hänger här ?

    Bara jag som tycker det är uppenbart att hon inte skrivit hela inlägget själv? Bitvis är svenskan bra med avancerade ord av karaktär som Bianca definitivt inte brukar använda.

    Haha! Vadå skickade nordic feel mejl till dig eller? Vi vill seeee!

      Haha, ja undrar också?!

    Och vad fasen håller Engla på med i sin instastory? Vad betalade Kry för den?

      Hon är sponsrarnas drottning. Älskar allt som är Gratis! ???

    Kan polyester krympa?

    OT jag vet men har köpt en blus som är något för stor ;-(

      Om det är ren polyester i materialet är det som en plastpåse dvs materialet krymper inte i värme. Men är det ett blandmaterial t ex polyester/bomull så kan det förstås krympa.

      Tyvärr lite svårt material att krympa 🙁

      Levande material som bomull, lin och ull krymper. Döda syntetmaterial krymper inte.

        För de är döda.

        Polyester kan visst krympa. Lägg lite på en spisplatta på högsta värme. Smälter och krymper ihop till ingenting! //Textilkonstnär

    Blir du aldrig trött på att alltid vara så negativt inställt till precis allt Camilla?

      Hon är ju lite av en surmus, enligt inlägget ?

      Så skönt med nån som är lika buttert inställd och misstänksam mot allt som jag är! Det blir en cynisk frisk fläkt i en värld där allt utges för att vara guld och gröna skogar.

      Att vara kritiskt och misstänksam mot grejer är ett tecken på intelligens. För min del harvat svårt att stå ut med peppriga människor som låtsas som att allt är bra när de inte är det. Som att hälla parfym på bajs.

        Precis allt i den kommentaren blev felstavat. Om jag var en positiv person skulle jag antagligen inte låtsats om det. Trots att alla brister stirrar oss i ansiktet.

    Det här med att ”hannalicious” käkar veganskt med går dit i päls!!?!! ? Är det ett skämt? Snälla säg att det är en fuskpäls (ser dock inte ut som det) ..

    Jag orkar inte!!

      är inte fuskpäls, blåräv från företaget Born in Stockholm

        ?

          Fy fan i helvete! Hur kan man vara så ignorant att man fortfarande använder päls. Hur kan utseende och image gå före oskyldiga liv, jag kan inte begripa det. Utseendehetsen i den här världen är helt jävla vansinnig

      Jag kan också äta vegetariskt även fast jag inte är vegan. Det är veganerna som inte kan äta massa saker…dom och matallergikerna.
      Vad har kläder och käk nånting med varandra att göra?

        Läs på vad vegan innebär. Vegetariskt innebär att en endast äter saker från växtriket, inga mejerier, kött, ägg, fisk osv. Lakto-vegetarisk = äter mejerier. Ovo-vegetarisk = äter ägg. Lakto-ovo-vegetariskt = ägg och mejerier.
        Vegan= äter endast vegetariskt och använder inte läder, päls, djurtestade produkter osv. Alltså inget från djurriket. Så att säga att man är ”hobbyvegan” och använda päls är helt fel. Att vara vegan på riktigt är en uppoffring och en ständig kamp vilket gör det mycket irriterande när folk använder det som ett slentrianuttryck för att de råkar äta lite sallad till lunch.

          Men har hon sagt att hon är vegan eller att hon försöker? Helt okej att inte gå från veg/kött till vegan över ett dygn

          Jag vet vad en vegan är. Jag undrar bara hur ens klädesval skulle hindra en att äta viss sort mat eller gå till en viss restaurang. Det var en direkt reaktion till Hannahs kommentar.
          Och snälla nån, du är vegan, inte sjuk. Din kamp och uppoffringar är självvalda, så prata inte om dig själv som någon slags offer, som folk måste ta hänsyn till när dom pratar om sina kostval över en lunch.

            Ok, tyckte du frågade vad kläder och konstval hade för samband med veganism så jag svarade på det 🙂 var inte meningen att kränka dina kunskaper. Jag har inte sagt att jag är vegan, menade bara på varför det är irriterande när folk säger att de är veganer, när de uppenbarligen inte alls lever spm det.

    Jag tyckte visserligen att det på beskrivningen lät som att parfymen luktade väldigt gott och hade absolut kunnat tänka mig att köpa. Om jag hade kunnat gå till Kicks och provlukta först för att kolla att den verkligen luktade lika gott som den lät. Att folk bara köper en parfym rakt av på nätet utan att veta hur den luktar. Eller om man tycker om den och ens passar i doften.

      Dofta gott eller lukta illa ?

        Alltså, folk som du…

        Fel. Lukta är neutralt, dofta positivt och stinka negativt.

          I parfym- och kosmetikbranschen (som jag har många års erfarenhet från) så gäller att orden lukt och lukta inte används i samband med produkter. Där är lukt och lukta inte alls neutralt. Snarare tabu.
          Det heter alltså dofta på något, dofta gott, dofta starkt, en ny doft (= en ny parfym, edt, edp) osv.
          I synnerhet använder man självklart inte uttryck som lukta-gott-grejer och liknande 🙂
          Och skulle en doft inte falla någon i smaken (kanske en konkurrerande produkt) så kan man mycket väl säga att den inte doftar särskilt gott. Men att säga en en parfym luktar illa är no no. Sådana produkter kommer inte ut på marknaden.

            Men då är det ju illa som är fokus, inte lukta. Lukta ÄR neutralt, det är VD du lägger till och/eller hur du säger det som avgör vad du menar.

        En äldre man kom fram till mig och min mamma en gång och rättade oss på det sättet haha… Vi stod och kollade på olika parfymer och så vilka vi tyckte luktade gott. Då kom han fram och så typ ”De luktar nog inte gott, utan DOFTAR gott” haha.. xD

      Jag tänkte likadant som dig. Diggar Bianca och skulle gärna köpt hennes parfym om jag först kunde lukta på den i en fysisk butik, för att säkerställa att man gillar doften.

      Är det någon här som köpt den och doftade den så gott son det sägs?

    Det sorgligaste är väl när mammabloggar på landsbygden med max 2-500 läsare håller på likadant? Jag kan bli lite ledsen av att tänka på att de lägger så mycket tid, kraft och ångest på sina sociala medier (tid som kunde använts till något mer äkta och värdeskapande) där de ”lajvar” och försöker efterlikna sina förebilder…

      Det kanske är ett lite nöje de unnar sig, inget du behöver känna sorg över.

        Jo, när de uttrycker stress!

          Skulle man tänka på alla som stressar, så skulle man gå under själv

      Tänker du Engla? Lät som hon på beskrivningen.

    någon som vet vart hennes klänning/jacka/kavaj kommer ifrån?

      och innan alla språkpoliser går till attack, det skulle stå var* inte vart

      Hon skrev i bloggen att den kommer från Zara

    Har såååå svårt för människor som håller på såhär. Känns(/är) fett oäkta. Bland annat därför jag fasat ut sociala medier; fick absolut panik över att se all översvallande rövslickeri på Facebook där ens kompisar och bekanta tycker att alla, oavsett relation/hur mycket skit de snackar om dem bakom deras ryggar, är ”väääärldens finaste <3!" "så snygg döööör"! etc. Blärk. Och hur kul är det att vara "världens bästa" tillsammans med cirka 15 andra? Inte riktigt världens bästa då trots allt, eller hur?

      Så skönt att läsa kommentarerna under detta inlägget ? Har märkt på sistone hur mycket denna ytlighet irriterar mig. Det är så synd för många jag följt i flera år har bara blivit värre och värre. Jag brukade gilla Xenia Overdose jättemycket pga hennes stil men nu är det massa ”omg I just met this person and she’s like the best person eveerrr omg!” Jag har inget emot positiva människor alls, men det känns fake att vara ”bästisar” med personer man träffat en gång på något event…

        Känner lite samma. Gillar Bianca mycket men blir otroligt irriterad över hennes ( och Alices) instastories när de är ute och festar med sitt ” crew”. De tycker och tror att de är ballast i stan och filmar varandra hela tiden. Alla dansar och åmar sig som om de är med i en popvideo…Alla har naturligtvis på sig små bikinitoppar eller urringade blusar. Såklart är det häärligt att de har roligt tillsammans men efter förra podden där de pratar om huuur coola kompisar dom har och hur tråkiga alla andra på krogen är så tråkiga så blev jag less..?
        Ja,ja jag vet. Jag måste ju inte följa dem på instagram. Ville bara få ur mig det här.?

    Spot on! Jag blir liksom lite illamående… Absolut härligt att lyfta varandra, men det behövs ju inte göras inför alla hela tiden. Om det nu är seriöst menat gör man det, eller iaf jag, personligen…

    Blir så förvånad över att det är så många stora bloggerskor som är så dåliga på att skriva? Kass grammatik och meningsuppbyggnader, särskrivningar, smileys och/eller hjärtan efter varenda mening. Det känns som att det är en ganska basal grej att kunna skriva bra om man ska blogga, men verkar ju inte spela någon roll längre. Sjukt ändå att man kan livnära sig på att skriva när man inte ens kan skriva.

    (PS. Tips på dricklek: drick en klunk för alla gånger jag skrivit ”skriva” i den här kommentaren. DS.)

      Stör mig också enormt på detta. Jag klarar inte av att läsa texter med återkommande stavfel och grammatiska fel. Korrläsning är det nog få bloggare som vet vad det är. Dock tyder väl det på att bloggande inte handlar om att skriva, snarare om snygga bilder.

      de är reklamen de livnär sig på, inte på skrivandet.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.