Anna Book blockar Felicia Bergström på Instagram

Jag har förtydligat inlägget en smula då alla kanske inte har koll på Felicia Bergström eller Anna Book.

” Felicia försvann, kan någon säga hur?”

Helt plötsligt fick frasen ”Bye Felicia” en helt ny mening med tanke på att Anna Book har blockerat Youtubern Felicia Bergström på Instagram och vägrar tala om varför.
Spontant vill jag sätta mina pengar på att det här är ett resultat av att Felicia fördömde Anna Books agerande när hon försvarade sin son och de brott han begått samtidigt som hon riktade grova anklagelser offret och alla de som ställt sig på hennes sida.

För den som behöver en liten uppfräschning av minnet så kommer den här under. 
Spontant kan jag känna att om det kostar en blockering av Bokens Instagramkonto att ställa sig på offrets sida så får hon mer än gärna blockera även mig.
Eller, ja visst ja…
Det har hon ju redan gjort.
Oh well…

Så jag tror att Boken gått loss med blockfingret efter Felicias svidande kritik där hon fördömer mamma Annas sätt att anklaga offren för sonens brott.
Men varför hon inte vill erkänna verkar märkligt. I normala fall är hon ju snarast stolt över att få blocka loss.

Tack för tips!

151 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Nu undrar jag helt seriöst: Är det här på riktigt? Någon måste anmäla henne då ju. Hur kan hon sitta och skriva såhär till folk? Hur kan den här kvinnan vara mamma? Det är otroligt grovt att sitta och skriva så nedlåtande till andra, oavsett vad den andra personen har skrivit. Jag är i chock.

      Det är inte offret Anna pratar med här! Det har blandats ihop. Men jag håller med om att Anna är en gränslös människa.

      Det är ju nåt riktigt trasigt med Anna,otroligt verklighetsfrämmande dessutom??

    Hon har inte bara blockat dig utan även alla dina följare, Cami.

      Inte mig ??️

      Nu förstår jag varför jag helt plötsligt blev blockad ???

        Jag blev också blockad för att jag kommenterade ”Ross” när hon hade fixat sina kritvita tänder :/

          Hahahahahaha

          Brukar du kommentera människor som har satt i fasader med Ross? Sen kan jag iofs hålla med om att det ser förjävligt ut i munnen på henne…..

      Jag är oblockad trots att jag följer bloggbevakning på insta ✌?✌?

        Jag läste ”blockchoklad” . hungrig. 🙂

      Jag är också blockad av Anna… Hade inte ens gjort något, bara gillat några av hennes bilder typ. Följde henne på insta innan jag följde Bloggbevakning till och med, men blockad blev jag ändå.. ?

    Kan någon men insyn i Anna Books liv, händelser etc., förklara vad det här inlägget handlar om för en som inte hänger med? ? Vem är Felicia Bergström? Vad är hennes koppling till Anna book? Den här ”uppfräschningen” , vad handlar den om? Är det Anna Books son eller Felicias son som har begått grova brott? Och vad är det för brott?
    Jag är helt lost, försökt läsa inlägget många gånger men blir bara mer förvirrad.

      Felicia Bergström är en youtuber som gör vloggar och beauty (obs kollar inte på henne så vet inte vad hon producerar för något!)
      Anna Books son är dömd för våldtäkt på barn i både hovrätt och tingsrätt. Domen finns att läsa på exempelvis Flashback 🙂

        Så instagramkommentarer ovan är skrivna av Anna Book till hennes sons offer? Har jag förstått det rätt?

          Nej, instagramkommentaretna är skrivna till en tjej som ifrågasatte varför Anna book inte kommenterat något kring sin sons dom. Sen när Anna gick igång så började de bråka verbalt och de ovan printade kommentarerna är de värsta hon skrev!

            Okej då tror jag att jag är med. Tack för svar!

    Varför hamnar jag i modd? ?

    Oj har hon blockat henne?! På tal om Felicia.. Annas dotter Felicia är hon fortfarande marknadsansvarig eller vd på Brottby-kliniken eller har hon annan tjänst? Det verkar vara mycket reklam för något nagelbling nu istället för Brottby.

      Felicia hade live här om dagen. I ca 20 minuter höll hon på med sitt hår. Under hela liven slickade hon sig om läpparna och flers gånger frågade folk om hon var berusad då hon pratade väldigt osammanhängande. Som sin kärs mor sa Felicia högt: Fååååååår man inte vaaaaraaaaa glaaaaad..
      Enl henne så arbetar hon nu som makeupartist och även sysslar med tv-produktion….
      På frågan om hon snart inte ska flytta hemifrån så sa hon att det är på gång.
      Men vilka pengar kan man ju fråga sig..

        Det tycker jag ALLA dessa unga kvinnliga youTubers gör – håller på med håret. Det är så irriterande att jag inte kan titta längre. En hand genom håret – framåt, bakåt, släng lite, hit, dit, bak med luggen, fram med luggen, stryk håret bakåt, dra håret framåt….. NON STOP! Fast det gör många tjejer även utanför kamerorna – min dotter tränade dans rätt intensivt en tid och instruktörerna blev så leda på allt hårpillande att varje gång nån körde handen genom håret, stannade musiken och det blev skämspaus. På showerna, när alla var nervösa, kom hårpillandet dock omedelbart tillbaka.

        Bor Felicia Book hemma ännu? Tjejen är ju 25-26 år, borde bott på egen kvist i flera år nu kan man ju tycka.

          Hon är 91a så lär va 27 i år.

          Till hennes försvar är det inte så lätt om man inte kommit långt nog i bostadskön eller arbetat ihop pengar nog för att köpa. I synnerhet om man inte har en partner att slå ihop sina tillgångar med (kanske hon har?) Vad ska man göra?

          Anna va håller du på med ?
          Kliv ner från dina höga hästar .
          Om Felicia bor hemma eller ej vad har detta med Anna att göra ?
          Kram Felicia ??

          Alltså så som bostadsmarknaden ser ut i Stockholm är det inte konstigt om folk som närmar sig 30 bor kvar hemma. Alternativet är ofta att hoppa runt på dyra andrahandskontrakt ifall man inte har föräldrar som kan hjälpa till med insatsen till en bostadsrätt eller har rätt kontakter, alternativt köpa ett svartkontrakt. Visserligen kan du ha sparat ihop till en insats om du bott hemma tills du är 25 och lyckats jobba mer än 75% hela tiden. Men hur ofta har man ett fast jobb på mer än halvtid innan man är typ 21?

          Nu kan man väl inte klandra folk att dom bor hemma. Jag har en 21 åring som bor hemma. Studerar på högskola utan att ta lån. Är jag eller mitt barn dåliga för det? Sen kanske det inte finns lgh att få tag i heller. Alla vill inte bo med vägglöss och skit. (hyresvärdarnas fel) Skyller inte på nått folk.

      Det var inte länge hon var maknadschef el VD där då? Är Anna och Felicia fortfarande vänner med tandisen?

        Nix pix! Det har skitit sig rejält med tandläkaren. Felicia fick gå efter en månad. Anna book är gränslös och egentligen är det fel att sonen som har många domar och kontakter med sos inte får fosterhem. Det är en sjuk familj.

        Nä .. kan ha varit för att Anna livade om att tandläkaren var rysk , så då ville hon säkert ha betalt i tonfisk . För det gillar ryssar .
        Och skulle hon betala med bajs .

        ( Annas tänder hann aldrig bli färdiga innan det goda samarbetet bröts

    What the fuck???

    Anna ska ju tydligen satsa på en ny sång/artistkarriär för hon har så mycket mer att ge har jag för mig jag läste i någon tidning häromdagen. Och läste också att Anna nu tyckte att hon var för smal vid finalen av Biggest Loser och nu när hon gått upp lite så trivs hon bättre. Of course hehe..

    Hon är ju inte klok! Hur stört kan en ”vuxen” person bete sig?

    Fattar inget. Vem är den här @ell.myr som Anna Book verkar helt galen på? Vad har detta med Felicia Bergström att göra? Nyfiken…

      Tänkte precis kommentera och fråga samma! Är @ell.myr Felicia Bergström?? En liten bildtext är på sin plats, CamCam! ??

        Nej det är inte Felicia

          Men vad har det då med den här Felicia Bergström att göra? Jag fattar verkligen ingenting.

    Jag kan faktiskt tycka lite synd om Anna. S Å arg. På så mycket.

      Jag tycker inte det minsta synd om henne. Hon har ju uppenbart inte alla hästar hemma

        Det är just därför jag tycker lite synd om henne.

          Fast nej, jag köper det inte. Hon är inte sjuk och kan bli ursäktad. Hon är en diva som tror att hon kan bete sig som hon vill och har tappat greppet helt

    Hon är ju inte frisk

      Bara för att man är ”sjuk”/Ej frisk så betyder det ej att man beter sig dåligt. Sluta slänga med detta begreppet, som försöker hinta om psykisk ohälsa.

      Jag är inte frisk, men inte fasiken skriver jag dylikt.

        Hen skrev inte att alla med en sjukdom beter sig irrationellt.

          Nej men antyder att friskhet och att be sig dumt inte kan gå hand i hand..

            *bete sig dumt

            Jo, i det här fallet går det hand i hand tycker jag. En person som fortfarande har vettet i behåll skriver inte sådär, och har man inte det så måste det ju bero på nått. Säger inte att det behöver vara nån diagnos, men man lär fan ha fel i huvet.

        Men sluta övertolka. Det är ett uttryck, som ”fan vad sjukt!”, man menar ju inte direkt att det man pratar om är ordagrant sjukt.

    Vem är Felicia Bergström…? Mamma till flickan som Book:ens son förgripit sig på? Eller? Jag har inte hängt med, tror jag…

      Nej, youtuber

    OT nu skriver Therese Lindgren på sin blogg att hon raderade gårdagens inlägg ang avföljningen av zäta, för hon såg att det var så många kommentarer så hon ville inte se någon kritik! Alltså hur kan hon tro att hon bara ska få gulligull jämt! Hon kan ju tydligen inte ens svara på sakliga frågor från sina följare. Så skriver hon att hon får ”hat” så att hon ska få mer gulligulllkommentarer från sina 10-åriga fans.

      Och hur kan ni tro att det är en rättighet att få framföra kritik? Det är inte ett företag, det är en ung tjej. Vad som händer mellan henne och en vän är helt och hållet hennes ensak. Kom ner på jorden och förstå att ni inte har köpt några rättigheter till varje detalj i influencers liv

        Therese Lindgren är både en person men också ett varumärke. Hon tjänar pengar på sitt varumärke. Så jo lite som ett företag är hon väl.

          Nej, inte när det kommer till vad hon behöver svara på för kritik. Kritik om saker hon säljer, fine! Kritik om personliga beslut i hennes liv? Absolut inte!

            Fast samtidigt väljer hon ju att dela med sig av saker? Vill man inte att folk ska ha åsikter om vad man gör behöver man inte dela med sig av det.

              Och nu valde hon att ta bort det och inte svara på frågor. Ni har inte rätten att få veta allt

                Ljuger hon om Natural Cykles bland annat så har vi visst rätt till det.

                  Är du inte läskunnig??? Kritik gällande sånna saker – ja. Kritik gällande privatliv – nej.

                  Är du tappad? De flesta i kommentarsfältet som hon tog bort hade konstruktiv kritik gällande saker. Du har ingen anledning till att överreagera i detta kommentarsfält, Therese.

                  Det var inte ens nästan rätt namn. Ni förstår ju inte. Ni kan klaga hur mycket ni vill, men hon har all rätt i världen att strunta i att svara i och bara radera

                  Klart hon kan göra så, men jag trodde hon var 31 år gammal och inte 13.

              ”Vill man inte att folk ska ha åsikter om vad man gör behöver man inte dela med sig av det.”
              –>
              Blir sedan upprörd över att Therese inte vill berätta mer eller svara på vad grejen med Zäta är. ?

                Ja men eller hur! Folk är sjuka

                Om det var menat för att citera mig och påstå att jag blir upprörd så är du fel ute, följer inte Therese Lindgren. 🙂
                Menade bara att offentliga personer får vara beredda på kritik eftersom att de tjänar pengar på sig själva som varumärke, och vill de inte att folk ska lägga sig i vissa saker som de sysslar med behöver de inte dela med sig utav det. Om man berättar allt för sina följare etc. så bjuder det in till att folk kommer tycka och tänka. Så funkar internet.

                  Folk vill veta allt, men tycker influencers och andra delar med sig av för mycket. Folk vill få kritisera fritt, men blir förolämpade när influencern inte vill svara. Och som i detta fallet: influencer vill inte kommentera sina privata relationer, folk tycker sig ha rätt att få veta ändå och kallar det skyldighet. Folk kan inte göra skillnad på offentliga personer och offentliga personer som vill vara privata.

            Fast hon tjänar ju pengar på oss följare. Det som stör mig är att hon är så tillrättalagd och inte vågar såga sin åsikt om någonting längre. Därför hennes videor nuförtiden handlar om tändstickor och fruktstunder. Hur kan man som 31 år inte våga svara på de simplaste frågor stör mig bara. Och jo jag får störa mig på det om jag vill det.

              Du får störa dig på det, innebär inte att hon har någon skyldighet att möta dina krav på henne

            Hon har fått kritik om sitt varumärke, om att hon marknadsför saker som hon inte står för. Men ingen tycker lilla Tetzi-Petzi ska få kritik, medan Bella får kritik för minsta lilla. Nä, båda ska få rimlig kritik och kan man inte hantera eller bemöta den kanske man inte ska ha ett varumärke som ljuger.

              Finns inget som säger att de behöver bemöta kritiken. Lika lite som h&m måste göra det. Vill man ge kritik på riktigt så använd någon av alla recension tjänster som finns som de inte själva styr över

              När ska man ha ett varumärke som ljuger?

        Jag vet inte hur jag ska förklara för dig att det är bra för företag och varumärken att ta åt sig av konstruktiv kritik och bemöta lögner från deras sida.

        Att de inte måste ur ett juridiskt perspektiv, är inget jag tänker diskutera. Jag diskuterar gärna moralen bakom att ljuga för sina följare och hylla en app som har gjort väldigt mycket skada för unga följare, utan att själv tycka att appen är något bra.

          ”nu skriver Therese Lindgren på sin blogg att hon raderade gårdagens inlägg ang avföljningen av zäta”

      Vill jag bara ha gulligull på mina sociala medier så blockar jag de som ger mig annat och raderar de kommentarer jag inte vill ha där. Mina sociala medier är mina plattformar där jag bestämmer innehållet. Passar det inte så får de som vill kritisera och spy hat göra det på forum som tillåter det. Detsamma gäller på Thereses plattformar där hon sätter regler. Du bestämmer vad du vill ha på din instagram på liknandr sätt som du bestämmer även vem som får säga vad i ditt hem. Någons sociala medier är inga öppna forum utan regler och gränser, även om nu många verkar tro att offentliga personer är skyldiga att agera forum för all skit.

        Om du ljuger om företag som du får betalt för att göra ett samarbete med, är det visst vår ensak.

          Men hon behöver inte ha kvar eller svara på era kommentarer, hon kan blocka er och ta bort allt ni skriver hur mycket hon vill

            Absolut, och vi kan kritisera henne för just det exakt hur mycket vi vill. Gråt mig en flod.

              Så varför klagar du då?

                Av samma anledning alla andra i denna blogg klagar om PRECIS alla andra influencers. Varför bli så upprörd över det?

                  Ingen som är upprörd mer än du Mrs caps lock

                  Okej, jag ger upp. Jag överdrev dramatiskt mycket. Ska ta en paus från internet. Förlåt för att jag upprört er.

              Ja, ni har ju hittat ett forum där er kritik får höras, så vad är problemet? Thereses blogg/insta var uppenbarligen inte rätt forum för det, men ni hörs ju ändå

              Ni börjar fan bli patetiska i ert gripande efter halmstrån för att försöka maskera den illa dolt missunsamhet och, dare i say avundsjuka?, som likväl sipprar igenom.

              Therese Lindgren är en människa. Ingen jävla vara eller produkt som ni har rätt att förbruka. Jag är helt för all typ av granskning av influencers som är relaterad till ex. konsumtionsmakt, men att Therese raderar ett inlägg för att slippa läsa kommentarerna är inte alls svårt att förstå om hon har erfarenher av stolpskott som er.

          Vad har hennes och zätas vänskap med det att göra?

            Det var inte ens det som majoriteten av kommentarerna hon ”vägrade läsa” handlade om.

              Hon har fortfarande rätt att välja vad hon vill ha där. Den rätten har vi alla.

                Och jag har rätt till att tycka att hon är feg och barnslig och korrupt.

                  Absolut. Du får tycka vad du vill och här inne verkar du också få skriva det. Skönt va? Therese slapp ha det hos sig och du fick skriva att hon var barnslig. Win win.

                Ja! Folk verkar tro att det är en skyldighet för influencers att mätta deras nyfikenhet

      Jag vet inte hur jag ska förklara för dig att det är bra för företag och varumärken att ta åt sig av konstruktiv kritik och bemöta lögner från deras sida. Att de inte måste ur ett juridiskt perspektiv, är inget jag tänker diskutera. Jag diskuterar gärna moralen bakom att ljuga för sina följare och hylla en app som har gjort väldigt mycket skada för unga följare, utan att själv tycka att appen är något bra.

      Therese Lindgren borde inte hålla på och blogga. på Youtube fungerar det för där moddar hon kommentarerna var av alla är gulli gull gull och jag äääääääääälskar dig kommentarer.. på bloggen där lite äldre är och kommenterar så får hon även frågor som i ifrågasätter vad som skriver…vilket hon tar som att man avskyr henne och blir arg..

      så Therese borde hålla sig till enbart Youtube och låta bloggen dö. jag förstår dock inte hur hon kan missa att alla som bloggar även får skit kommenterar.. vissa bemöter dem, andra moddar bort dem… och tredje ignorerar dem..

    Felicia Bergström är en youtuber ☺️

      Detta skulle givetvis stå som svar till LK ?

    Camilla Läckberg skriver ett långt försvarstal/hyllning till Anna Wahlgren och Simon svarar ”Boom??”’. Boom?! HAHA alltså är snubben 14 år? Tycker iofs det mesta kring honon och deras relation är lätt underhållande. Han framstår jämt som en tonåring. Sättet Läckberg skrev om hans senaste förlust med ? ”Det fälldes några tårar i bilen hem”’, som att han vore ett litet barn. Menar inte att själva gråtandet är barnsligt, absolut inte, utan sättet hon och han själv alltid framställer honom som en unge.

      Tycker han låter som en Stockholmare bara? Lik en chef jag hade på Telia

      Undrar om läckberg har uppfostrat honom med hjälp av anna wahlgrens metoder också ?! ?

        ?

        ”The Gentleman” är Sveriges största plättsmet till man.

          + att ’gentleman’ kanske inte är så hett efter Martin Timell-rättegången inleddes…

        ❤️❤️??

        Anna Wahlgren om ’gråt i bilen’:
        ’Så barn ska parkeras och spännas fast och passar inte det, får man – i allra värsta fall (och här ska man verkligen inte underskatta mutans betydelse) – stanna ekipaget, avbryta bilfärden, beklaga och avstyra hela projektet. Även för sig själv.

        Det ger dem visserligen en skuldbörda att bära där och då, men också en lektion för framtida övningar, som då inte kommer att ifrågasättas eftersom de fått lära sig konsekvenserna av eventuellt krångel.’

        Hoppas Läckis kör denna strategi på Simon om han lipar i bilen…

        Undrar om Läckberg försvarar ”Tryckpressen” också (metoden). Om ni minns. Gör man så m barn behöver man en psykolog omgående.

          Allt med AW-metoder går ut på att få barnet att ge upp. Fruktansvärt.

      Men det allra bästa var ju när hon skrev att ”Simon är med de andra barnen” ….hahahahaha,skrattade så jag fick ont i magen. Snacka om felformulering även om jag rent logiskt kan förstå vad som menades.

      Överhuvudtaget är dem Sveriges tramsigaste kändispar.

        Tror att hon skämtade till det helt medvetet dock.

          hahaha nej, det inlägget togs nämligen bort sen. Läckberg hade skrivit det inlägg under någon fest hon var på, det också då hon gjort nån pik till Martin Melin. Komiskt, iaf.

        Jag tyckte det var roligt när hon skrev nåt om 3 generationer – Simon, Martin o en äldre herre i bild. Hahaha

      Såg att Läckberg ska vara med i ”stjärnorna på slottet” – udda att ha med en författare brukar vara skådespelare och artister och det brukar visas klipp från deras film – och tv -karriärer så vad ska de visa för klipp på Läckberg – från Lets dance och hennes instastory, kanske tv-intervjuer.. hmm jaja kul men udda.

    Oj. Jag saknar ord.

    Vart kommer frasen Bye Felicia från?!

      Om man ska tro wikipedia; filmen Friday från 1995.

    Alltså Anna book! Ett under att hon inte blivit vräkt. De spelar hög musik, barnen bråkar högljutt och polisen brukar komma och knacka på. Förvisso är det svårare att vräka någon från bostadsrätt men någon måtta borde det va!
    När polisen kom och knackade på deras dörr sist så vägrade någon att öppna. Tror tillslut att polisen hotade att bryta upp dörren…anna fick skamset följa med ?

      Det är ju svårare ja, men det är inte omöjligt.

      Seriöst!

      Va??? På riktigt? Vad ville polisen Anna? Polisen åker väl inte ut till någon som spelar för hög musik?

      Berätta mer?

        Klart de gör om de som ringer skyller på högljudd och stökig fest

        Jo polisen kan komma o knacka på om grannar ringt o klagat på för hög musik, själv råkat ut för det i min ungdom. Men att Anna fick åka med och polis hotar med att bryta upp dörr låter skumt och allvarligt, kan väl inte berott på hög musik då.

      Meen va, är det sant?!

        Vad tror du?

      Det här handlar inte bara om hög musik utan en utdragen konflikt mellan Anna med familj och deras grannar.
      Finns några anmälningar inblandade och det är så låg nivå på det hela att ni skulle skrika högt om ni visste hälften.

      Att låta bli att öppna dörren är ett sätt att stoppa huvudet i sanden. Att hota med att bryta upp dörren är inget konstigt. Öppnar ingen och man hör ljud inifrån en bostad så måste polisen försäkra sig om att ingen är skadad, sjuk eller rent av död där inne.
      I detta fallet tror jag dessutom att de lessnade på cirkusen och tog i lite.

        Jag vill veta mer om den låga nivån på grannfejden ?

      Det är lätt att kicka ut nån från en BR.
      Du har bara köpt en del av vad föreningen äger och följer du inte deras regler kan de dra tillbaka kontraktet/köpet.
      Sen så hyrde hon väl lghtn i andra hand vilket gör det ännu enklare.
      Lägenheten kanske såldes pga hur de är.

        Fel, det är inte speciellt lätt alls att kicka ut någon ur föreningen när de väl godkänt ens medlemskap.

        /Hälsningar nybliven bostadsrättsägare med mäklare till mor

        De sålde den aldrig ..

    Kan någon förklara kopplingen mellan Felicia och de svar till en annan person som syns i inlägget? ?

      Ja, det var dessa svar som Felicia kritiserade bland annat.

        Aha tack! Värmen gör mig trög ?

    Men oj! Jag trodde Anna var lite naiv och vimsig och egocentrerad. Inte att hon är helt från vettet! Jag tycker att hennes kommentarer är rejält obehagliga, får en obehaglig känslan att läsa dem. Tänk då att få dem riktade mot sig! Vilken obehaglig person.

    Menar Anna att ell.myr har sexuella drömmar och fantasier om henne? Eller vad fan menar hon?

      Ja troligtvis menar hon det, så sjukt, är säkert Annas påhitt eller så kanske tjejen tidigare gett Anna en komplimang och Anna vinklar det. Stört.

    I många år levde jag i föreställningen att Book var trevlig, varm och sympatisk så sådana här utfall får mig att häpna. Fjortisbeteende, att hon blockerar folk som i hennes uppfattning är otrevliga köper jag, däremot inte sådana här otrevliga svador och massa svordomar. Vad är vitsen? Har för mig att hon vid annan live-sändning sa ”passa dig, paaassa dig” till någon?! Helvete vad förbannad jag blivit om någon sagt så till mig? Väx upp för tusan, man håller inte på så som vuxen person.

    Jag skrattar år alla tokiga kommentarer på Annas Instagram: ”Men du vackra kvinna? Åldras du inte som vi andra? ??” (kommentar till en bild med galet mycket filter, som fick Anna att se ut som en fjortonåring).

      Hahaha dessutom botox, fast det har börjat gå ur nu, och operationer och annat fix.. men Anna är vacker faktiskt det är hon. Hennes dotters fillers – och filteranvändning däremot oj oj där snackar vi filter.. men Felicia är också vacker irl även utan filter men det är en väsentlig skillnad.

    Visst kan man bli psykotiskt av att banta för hårt…
    Men i Annas fall låg hon risigt till redan innan hon hetsbantande och slet på sin hjärna.

    Amen snälla någon, hon borde fan bannlysas från internet. ?

    Kan hon inte bara acceptera att hon inte lyckats göra sin son till en vettig man…
    Eller bara acceptera öht

    Orkar inte läsa allt.
    Men har du sett hur mycket reklam hon gör just nu. Fiskade spons till hennes dotters balklänning, nån säng, utemöbler till balkongen?
    Sänder live varje vaken stund nu. (Gärna med vi av filtren med glittrig ögonskugga!)

    Jag tror Anna förstår att det är kört att leva på ABC och Samba Sombrero och försöker nu bli Sveriges äldsta influencer.

    Och hur hon beter sig gällande sin son är fan vedervärdigt. Han är dömd.

      Haha igår körde hon live bara för att säga till alla att hon råkat säga fel namn för någon dag sedan när någon frågade vem hon hejade på i robinson. ”Viktigt att klargöra eftersom allt jag säger vägs på en liten liten våg!”

        Hahaha FAN jag hatar att vara blockad från all denna galenskap!

          Jag tycker det är skönt.

    Kollade en stund på liven, hon fick frågan om vad hon tycker om Alex Schulman. Hon hade ingen aning om vem han är, ”vem är det, jag förstår inte, vem är han?” Jahopp, vi säger väl så. Att inte ens ha någon aning om vem Alex är, det är väl totalt omöjligt? Hon går fram som en bulldozer, och blir förvånad när man undrar om hon är arg. Väldigt hård framtoning och så himla ”svart eller vitt”. Hon är gåta, den kvinnan?

      Haha klart hon vet vem Alex Schulman är. Att hon säger så tyder på att hon är sur på honom, att hon vill förminska honom typ.. förmodligen har han sagt något om Anna då som inte uppskattats av henne.

      Hon visste vem det var i en intervju förut :))

    Hon har ju svarat en kommentar på instagram om detta: ”Segt att inte veta för dig. Men jag vet, & om hon inte vet…. så har jag ingen skyldighet att förklara. Det angår ingen annan hur som helst. Jag respekterar andras val, precis som mina bör respektera.”

    Otroligt dumma svar hon ger på instagram, låter inte som en vuxen människa på snart 50 år. Kan det vara dottern som svarar. Iof är svaren lika dumma. Bättre att låta bli att svara.

    Ja äntligen mer om AB tookan! Saknar att läsa om hennes knasiga bravader. Mer av detta ?

    OT, och vet inte om jag är ute och cyklar. Men har för mig att jag hört nån gång av nån att om en bil tutar på en (vanligtvis killar) så betyder det nånting. Typ en gång betyder nånting, och två gånger nåt annat. Eller har jag bara inbillat mig? Haha sorry för sjukt random.

    Det är förstås illa nog att kalla någon ”Lilla smuts”, men det jag undrar mest över är vad hon sa om brottsoffret (13-åringen). Jag har för mig att det var något riktigt vidrigt.
    Finns det bevarat tro?

      Ett offer är inte alltid ett offer och en förövare inte alltid… någonting sånt var det men minns ej exakt.

    Kanske ADHD som både har ärvt i Sådan mor & sådan son. Ofta har brottslingar/kriminella ADHD. ?

      Okunnig kommentar om adhd, adhd är inte direkt det Första man tänker på med Annas beteende i åtanke.

      Och du; det stämmer när det kommer till viss kriminalitet. Men du; correlation does not imply causation.
      Ganska grundläggande.

      Specificera ”kriminella” tack.
      Bokföringsbrott?

      Jösses

      Hon är snarare narcissist

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.