Click bait eller sparken?

Jag som numera är arbetslös, kanske kan få ett eget trädgårdsprogram efter detta inlägg?

”GRAAFS GRÖNA GINGRAR”

Gammal utsliten tant till salu? 5 jobbiga ungar, hett humör och lider av diverse syndrom och tvångstankar. Älskar barnslig humor och skojar om det mesta. Skiter kina-te i handfatet och är allmänt obehaglig.//Magdalena

Magdalena Graaf skriver på sin blogg att hon blivit arbetslös och många läsare frågar i kommentarerna om hon fått sparken från Postkodlotteriet där hon arbetat sedan 2007.
Magdalena har i skrivande stund inte svarat på frågorna och jag kan inte låta bli att tro att det nog handlar om någonting annat.
I sann click bait anda alltså.

Om inte så är det ju ruskigt dålig timing med tanke på att familjen nyss köpt ett enormt hus och investerat i vakthunden Drago som gick lös på några hundratusen kronor.
Jobbigt att behöva reklamera returnera allt menar jag..

Den som lever får se, men Magdalena verkar inte allt för upprörd på sin blogg där hon roar sig med allt från krukplantering till att pimpa ut sin som Lance som under tvång är med och planterar.

Annars får hon damma av den där gamla sångkarriären igen och hoppas på att det fortfarande går att betala med singlar i affären.
Kunde Alban så kan Maggan!

Tack för tips!

115 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men spelas det in fortfarande? Eller kan det vara så att hon skriver arbetslös = inget arbete just nu pga att inspelningsperioden är slut. Typ sommaruppehåll

      Håller med dig?

      Nu har hon kommenterat en kommentar om uppsägningen. Verkar inte ha vari frivilligt att sluta.

    Både Sofi Fahman och Jennie Hammar missar ofta att märka ut reklam. Gäller det inte Jennie eftersom hon bor i USA fast hon vänder sig mot svenska marknaden. Sofi som är en stor influenser borde ju ha bättre koll…?

      Anmäl då.

        Tänkte exakt samma sak. Behöver du Camcams tillåtelse för att anmäla, Jessica?

          Vilka otrevlig kommentarer. Hon ville väl lyfta frågan här.

            Det kan inte vara lätt att vara ute i samhället för er som tycker att folk är otrevliga så fort man inte håller med eller frågar något

    Maggan behöver inte oroa sig för pengar. Hon drar in så hon klarar sig via bloggen samt att Filip tjänar väldigt bra.

    Magdalena skrev i ett tidigare inlägg att hon kände sig ledsen och låg pga det var rörigt på jobbet. Så kanske sant att hon fått sluta på tv 4.
    Men hon tjänar nog tillräckligt bra på sin blogg hoppas jag ?

      Vilka följer denna fjortis?

        Jag och många tusentals till ?

        Jadu, eftersom toppen just nu på bloggportalen är Bloggbevakning, Maggan och Kenza, i den ordningen, så antar jag att det är en hel del som följer henne ?

          Sorgligt ???

            Varför det? Tror hon har en rätt mogen publik, varför kan inte de få ha sin influencer?

              Mogen i ålder möjligen.

                Hellre mogen än humorbefriad… Det om något måste vara jobbigt!

    Jag vet inte om det är click bait, hon hintade förra veckan om problem med en arbetsgivare: ”Har det lite rörigt på jobbet, känner mig riktigt ledsen och låg. Trist! Ja, ja whats ment to be, is ment to be.”

    OBS följer inte hennes blogg slaviskt, så klart det kan vara något annat. Men jag har uppfattat det som att när hon pratar om arbete/arbetsgivare är det TV4/Postkod hon syftar på.

    http://www.magdalenagraaf.se/2018/05/17/frisor-hanggungor-och-syster/

      Och jag tror inte Maggan kommer ha problem med att hitta ett nytt jobb. Möjligtvis inte lika ”fast” som Postkod, men kan absolut se att hon får något annat programledarjobb. Eller kanske startar podd som typ alla i hennes kommentarsfält föreslår? Tror hon har för mycket ”kändis”kapital för att bli helt arbetslös ?

        Programledarjobb reder hon inte ut på ett seriöst sätt, det märktes när hon jobbade med ”Ensam mamma söker” hon var oseriös och flamsig, inte undra på att hon blev utbytt. Anser att man ska ha en gedigen utbildning i botten om man ska jobba inom media/tv/radio, det räcker inte med att vara en ”B-kändis”.

    Hon får väl göra som My. Skaffa VD-jobb, men på en seriösare arbetsplats 🙂

    Nej, nu orkar jag inte längre vänta tills Öppet Spår (väntat sedan måndag). Ber så hemskt mycket om ursäkt för OT och förväntar mig knappast svar, vill bara ha UT det här ur mig nu, nu. Nu. FÖRLÅT.

    Min svärfamilj gör mitt liv till ett helvetet. Min svärmor kränker mig konstant. Jag klär mig tydligen som en hora och kan inte respektera hennes tro när jag kommer klädd som en hora (dem är muslimer, jag är inte). Det roliga är att jag alltid bär täckande kläder med dem, men det räcker tydligen inte. Därutöver är jag aldrig bjuden till någonting med dem, varken familjemiddagar, födelsdagar eller resor. Hon sitter dessutom och snackar om hur underbara alla unga tjejer hon känner och följer på sociala medier är. Sedan ska hon visa min man dessa tjejer och kommentera att ”åh vad fina”. Hon retar mig även konstant för min vikt ”du behöver inte klä dig så avslöjande, du är ändå helt platt, spinkig och har inget som någon vill se”. Hennes systerbarn och dotter har även hånat mig grovt, till det sa min svärmor: ”jag förstår att de säger så”. Min svägerska (hans syster) är lika hemsk.

    När jag förklarar för min man hur låg, dum, patetisk och äcklig de får mig att känna säger han bara att ”såna är de, skit i dem, bry dig inte”. Det får mig att reagera kraftigt tillbaka mot honom och sedan blir det kaka av allt. Det här gör mig galen! VAD fan gör man? Lännar relationen? Skiter i dem? Lever vidare?

    Ps. Både min man och jag har pratat med dem, men de lever i sin egen bubbla och allt trappar bara mer upp när vi säger till dem.

      Jag har egentligen ingen tips till dig men fyfan vilken hemsk familj. Jag kan bara tänka mig hur jobbigt detta måste vara för dig. De är verkligen inga trevliga människor med gott hjärta för deras beteende går emot islam’s värdegrunder. Problemet ligger hos dem; de har bestämt sig att du inte är tillräckligt för deras son/bror och kommer därför göra allt för att trycka ner dig. Blir så himla arg då detta inte är ovanligt. Jag, personligen skulle aldrig ha något med dem att göra och skulle be min man att antigen att välja mig eller dem. Han ursäktar deras beteende med att säga ”Det är så de är bara” usch. Snälla du är värd så mycket bättre. Om hans familj har en skev människosyn, hur ser hans ut? Usch.

        Tack snälla för en så fin kommentar ❤️ Sist vi bråkade sa han att ”det måste funka älskling, för det är min familj!”. Jag får ont i magen av att tänka på att leva ett helt liv med… Dem.

          Snälla, jag ber dig från mitt hjärta att lämna honom. Han sysslar med gaslighting som är en form av psykisk misshandel när han säger att du inte ska ta det personligt. Utan att vara för privat, min mamma gick igenom något liknande. Min far’s familj kallade henne ful och förstörde hennes självförtroende. Efter några år av äktenskapet, blev hon så grovt misshandlad av honom att hon nästan avled. Jag säger inte att liknande kommer hända dig men du måste lämna. För din skull. För din framtida jag. Han har redan valt sin familj över dig. ❤️

            Nä gaslighting är det knappast. Det är något helt annat.

            Snarare handlar det om en vek man som inte kan stå upp mot sin familj.

            Han vet att de beter sig vedervärdigt men kan inte ta konflikten.

            Du behöver inte träffa hans familj om du inte vill så där har du lösningen på ditt problem. De gillar inte dig så de har ingen anledning att sluta behandla dig som skit. Du har dock ett val att sluta träffa dem.

        Skit i att gå dit då, inte svårare än så

      Tyvärr har jag inget annat råd att ge dig än att ställa ett ultimatum till din man.
      Att ni slutar hälsa på hans familj eller att ni två går skilda vägar.
      Om han valt att leva med dig så är du hans närmsta familj och respekten och omtanken mot dig ska vara högsta prio.
      Visst förstår jag att hans familj alltid kommer vara hans familj men om han väljer dom framför ditt välmående så är han ett lika stort rötägg.

      Vad tycker du själv är bästa lösningen? Ni har pratat med dom vilket inte hjälpte, du har pratat med din man vilket inte leder någonstans.

      Finns det så mycket kvar att göra?

      Det är uppenbart att hans familj inte tycker om dig, tufft men förmodligen är det så.
      Jag har också vart där, hatad av sambons familj.

      Jag valde att lämna både honom och familj och med lite distans kunde jag se att han var lika elak men ännu mer subtil.

      Lycka till och tänk på dig själv och att du förtjänar det bästa ❤️

        Tack för din fina kommentar. Verkligen ❤️Det knäcker mitt hjärta att läsa det här, för han kommer aldrig att lämna sin familj. De är otroligt tighta (honom älskar de extremt mycket). Han påstår dock att de beter sig precis likadant mot honom som mot mig och att de inte respekterar honom genom att vara elaka mot mig; men sedan händer inget mer. Han börjar istället ursäkta allt med att jag tar saker för personligen och att jag istället ska fokusera på viktigare saker än dem.

      Tyvärr är det nog så att det är en liten kulturkrock… Stå på dig, du lever i Sverige. Kram från en som varit i samma situation.

        När min svärmor (kristen fri religiös) träffade mig så bad hon min sambo att verkligen tänka över om han skulle gifta sig med mig, när vi väntade barn och berättar det så var vi TVUNGNA att gifta oss, min sambo valde att ha minimalt med kontakt med sin familj men är fortfarande svårt? de har aldrig passat sina barnbarn och de har väldigt lite kontakt medans de har andra barnbarn som har aktivt troende föräldrar och där är det nästa daglig kontakt, gör så ont i hjärtat ?

      Det måste vara fruktansvärt! Det enda jag kan säga är: lämna relationen. Hans familj kommer aldrig respektera dig för de har helt andra sjuka värderingar och eftersom din man inte tar det på allvar heller så respekterar inte han dig.

      Okej, inser att detta kanske inte funkar beroende på vilken typ av relation ens partner har med sin familj men… Måste du följa med till hans familj / vara hemma när de kommer till er? Om jag hade sagt till min partner att jag mådde dåligt av att umgås med hans familj och inte ville göra det längre tror jag att hans reaktion skulle vara typ ”åh vad tråkigt, men om du mår dåligt av det så kan jag åka själv”. Själv brukar jag alltid försöka ge alternativ när vi är bjudna till min familj eller så – ”jag vill vara med, kul om du hakar på, om du inte kan/känner för det så åker jag själv”. Inte för att de är taskiga mot honom utan för att jag tänker att han kanske ändå inte tycker det är livets fest att umgås med dem.

      Är ni gifta? Hur lång tid isf? Hur gamla är ni, har ni barn? Bor alla i Sverige? Är han uppvuxen här? Tycker sådana saker är viktiga att veta, svårt att säga på rak arm vad du ska göra. Men om han älskar dig har jag svårt att se att han skulle acceptera att de pratar så till dig.

        Vi är gifta sedan ett år tillbaka och har haft en relation i fem år. Vi är 25 och 27 år gamla. Alla bor i Sverige. Han är född uppvuxen här, likaså hans pappa, mamman kom hit när hon var bebis. ❤️ Han är väldigt snäll och förstående, men eftersom han är en så godhjärtad (?) människa vill han absolut inte bryta med sin egen familj. Det suger. Önskar innerst inne bara att de flyttade långt, långt bort och lämnade oss båda ifred.

        Glömde tillägga i ursprungliga kommentaren: Mamman blir även förbannad om vi åker någonstans utan att fråga henne om hon ska med eller meddela henne om vad vi ska göra. Hon tycker att hon har rätt att veta.

          Tack för svar. Svår situation. Förstår att familjen är väldigt viktigt för honom (är också uppfostrad så). Men samtidigt lämnar man ju delvis sin familj när man gifter sig och bildar en ”ny” eller en till familj med sin partner (dig). Vet inte om han greppar det? Han är din man och ska få dig att känna sig älskad och viktig, och det går båda hållen. Har du svenskt ursprung eller har ni alla samma ursprung? Vet inte hur du är som person och vem som är dominant i ert förhållande men det känns som att du tycker att han sviker dig om du är ärlig mot dig själv? Om du skulle se din syster el vän vara med om samma sak, vad skulle du tycka? Ibland är det lättare om man ser situationen utifrån. Jag skulle aldrig acceptera att bli behandlad så (är ganska rak och orädd) men det är ju lätt i en sådan situation att hålla tillbaka för sin mans skull och så framstår du svag och så utnyttjar släkten det. Prata med din man och om du inte få gehör (han kanske är en mes) så nästa gång du träffar svärmor och hon säger något så hugg direkt! Det blir säkert bråk och det är då du ska stå UPP FÖR DIG SJÄLV! Om din man sedan tar sin familjs parti så får du ju iaf reda på hur det ligger till (han kanske väljer mamma framför dig och det är inte normalt). Har inte hon en egen man och äktenskap att sköta?! Det är bättre att få reda på det nu, du är fortf ung. Isf var han ingen förlust. Men som sagt, stå upp för dig själv och det är då du kommer att se vad din man går för. Kram

          Hej.. just det dör har nog inget med religionen att göra, utan att hon är en kontrollerande förälder bara.. Överkontrollerande. Hade nog även varit det om hon inte varit religiös. Tyvärr. Be din man att prata med henne, hon måste förstå att ni är vuxna nu och bestämmer själva!

        Vi har (som tur!!) inga barn. ? Skulle vi få barn idag skulle de tyvärr inte få lov att träffa hans familj.

          Om du tänker några steg längre, säg att ni får barn i framtiden. Vad händer då? Tror du hans familj går med på att inte få träffa sina barnbarn? Är du okej med att de pratar på det sättet om dig inför barnen? Och om ni skiljer er o h han har halva vårdnaden, vad tror du händer då? Jag hade lämnat.

          Om ni skulle få barn så skulle din man inte tillåta att du bestämmer över hans familj när det kommer till ert barn utan han skulle självklart låta sin familj träffa hans son/dotter.

      Är det bara jag som hade skitit fullständigt i vad min mans familj tyckte om mig? Så länge han är fantastisk så skiter jag väl i hans familj så länge jag slipper umgås med dem.

      Känns tråkigt om ni skulle göra slut enbart på grund av att hans familj är idioter, särskilt om även han håller med om att de är idioter mot dig.

        Men man vill ju ha bra relationer, en släkt att träffa, tex om man får barn vill man ha en farmor och farfar.

          Ja men ibland får man acceptera att det inte funkar. Jag förstår att man VILL ha en familj och en farmor och farfar till sina barn men ibland är verkligheten annorlunda tänker jag. Jag VILL ha en pappa i mitt liv och en morfar till mina barn. Tyvärr vill inte min pappa samma sak. Vad kan man göra åt det? Och skulle en partner välja bort mig för att våra barn då inte får en morfar? Inte helt jämförbart men ni förstår nog min poäng.

          Så länge killen är på hennes sida så skulle inte heller jag göra slut med honom utan snarare göra slut med hans familj.

            ah jag håller med

            Fast han är inte riktigt på hennes sida när han inte tycker att det faktum att hon blir förnedrad för sitt utseende framför dem är någon stor grej.

              men vad ska han göra?

              Det står inte att han inte tycker att det är en stor grej. Det står att han säger att hon inte ska bry sig om dem för att det är sånna de är. Det betyder ju inte att han inte bryr sig eller att han inte har försökt att göra något åt saken. Jag tycker också att hon ska skita i dem. Uppenbarligen är hon ju medveten om att det är dem som har problem och inte hon, då ser jag faktiskt inte heller varför man ska bry sig om deras åsikt.

              jag tycker inte att man kan begära att han ska säga upp kontakten helt och hållet med sin familj om allt annat i deras relation är bra förutom att de är dumma mot flickvänen.

                De är elakta och respektlösa mot honom genom att inte respektera hans val av partner (behöver inte tycka om henne, men ska låta bli att mobba henne). Därför är inte allt annat i deras relation bra.

                Han ska inte sluta umgås med dem utan han ska låta dem välja: sluta umgås med honom, eller lägga ner med sin mobbing?

                Så himla svårt är det knappast för dem att sluta mobba hans tjej, så kan de hej välja de alternativet bör han skita i dem.

        Fat det är väl mer än att hans familj är idioter? Det är att han inte gör något åt det, eller åtminstone stöttar och ber om ursäkt till sin tjej?

          Fast han håller ju med om att de beter sig illa. Det står inte att har inte försöker göra något åt saken. Och han kan väl inte gå omkring och be om ursäkt för vad andra gör.

          Jag har en bror som beter sig illa mot mina kompisar ibland. Jag tycker att han är dum i huvudet då och jag har försökt säga till honom, men det blir ingen skillnad. Förutom det har vi en väldigt bra relation och att säga upp kontakten med honom skulle även innebära att jag inte får träffa hans barn, jag kan inte fira jul och umgås som vanligt med resten av min familj utan att det blir konstig stämning om vi alla ska vara där tillsammans. jag kan rabbla upp många fler anledningar, men det skulle bli för privat.

          men sammanfattningsvis så, det är inte bara att säga upp kontakten med sin familj. så länge han är en bra person själv så tycker jag inte att han ska bli straffad för hur hans mamma beter sig.

        Tror inte man kan leva i en relation hela sitt liv och vara hatad av sin partners familj. Levde i en relation för ett par år sen som också krockade för att vi tyckte så olika om saker och ting. Men det är jag och vad jag tror.

          Det går finnemqng, jag avskydde min sambos familj och träffade dom max 5 gånger på 9 år. Jag borde slut men inte pga av dom.

            Beror ju på vad ens partner har för relation till sin egen familj!

        Förstår precis vad du menar. Min hjärna spelar massor spel med mig. Å ena sidan är han en snäll person som de senaste många åren visat mig oändlig kärlek och respekt, men å andra sidan har han tappat förståelsen när det kommer till hur hans familj får mig att må. Han inser inte att det påverkar mitt psyke otroligt mycket. För honom är det något vi bara ska glömma och komma vidare från. Han säger han har kämpat, men att de inte förstår, och att han nu står i mitten och det tär honom.

        Men jag tycker han tar alldeles för lätt på hela sitsen. Han behöver inte alls stå i mitten.

        Förlåt men han är inte så fantastiskt om han låter det här fortsätta. Alltså jag kan inte ens tänka mig tanken att någon säger något sånt som din svärmor gör och att han accepterar det. Om han tillåter folk att förnedra dig så är det ungefär där hans respekt för dig är – 0. Hur kommer detta speglas på andra plan i livet? Det de utsätter dig för är kollektiv psykisk misshandel. Hade han varit en riktigt fantastiskt person hade han aldrig tillåtit det. Vänd på det, hade din mamma sagt såna fula saker till honom eller till o med en vän till dig, vad för tankesätt skulle ens behövas hos dig för att acceptera det? Ett riktigt stört ett, och han är antagligen mer lik dem än man vill inse, annars hade han gått emot det hur mycket han än älskar dem. Önskar dig verkligen all styrka och jag tror du innerst inne vad som är rätt att göra. Jag vill även säga att Sverige kryllar av härliga män, och tro mig, det ska inte vara så i ett förhållande! Speciellt inte som gifta.

      Jag har haft liknande problem men min mans familj som är jehovas vittnen (inte han och inte jag)
      Hans pappa föreslog en annan tjej som han tyckte att min fästman skulle förlova sig med istället. Hans systrar och mamma har pratat illa om min kropp (är väldigt smal) och sagt att jag är äcklig och ful pga så smal och pratat mellan varandra att jag måste ha ätstörningar osv osv.
      Det tog många år av gråt och prat med min man och att jag bara satt tyst/inte följde med på saker. Nu är det bättre, det blev bättre efter att vi gifte oss.
      Mitt enda tips är att du ska prata med din man och komma på olika sätt/strategier hur han kan stötta dig och stå upp för dig mot sin familj.
      Det är extremt psykiskt nedbrytande så om det inte blir bättre hur ni än gör/säger ifrån så tycker jag att du ska lämna relationen.
      Jag önskar att jag hade haft orken att lämna men älskade ju min man och ville ha honom men inte hans taskiga familj.
      Hoppas ni kan få det att funka på något sätt!

      Vidrigt betende gentemot dig!! Verkligen bortom alla gränser… Undrar om din man hade tyckt att det bara var att ”inte bry sig” om han blev behandlad på liknande sätt av din familj? Han borde sätta ner foten mot sin familj och gör han inte det borde du lämna honom. Dock fattar jag att det inte är lätt och kanske inte ens möjligt öht. Glöm dock inte att detta verkligen inte är ditt fel!! Och att du förtjänar bättre!

      Prata med din man igen och kräv att du inte behöver umgås med dom mer. Om han inte går med på det så skulle jag lämnat. Hade han varit ”en fantastisk person” så hade han inte låtit andra trycka ner dig utan att göra något! <3

      Jag har varit i din situation, Överlevt och fortfarande gift med samma man i 25 år..Är över 50 🙂
      Så här är det : Du måste svara upp,sätt dig i sandlådan och bli ARG! Om någon i din ålder kallar dig hora vad hade du svarat då?
      Det hjälper inte att vara tyst mot din mans familj, det ger dem mera makt och ord att trycka till dig.
      Så mitt tips är att svara med samma mynt, bli oförskämd och arg. Reagerar din man negativt på dig så säg tack för denna tiden och hejdå.

      Min svärfar är en ärkeröv och vi har helt enkelt löst det genom att inte umgås med honom. Jobbigt u början, men man behöver inte såna människor u sitt liv.

      Gå ifrån han. Det är värderingar som inte har i vårt samhälle att göra. Fly fältet nu!

      Det finns ingen framtid i er relation om inte din kille väljer att kräva av sin familj att de skärper sig.

      Kan han inte kräva det tycker jag du ska avsluta relationen.

      Som ingift/ partner kan man inte göra något åt den andras familjs beteende, du har ju inget mandat i hans familj och inget att hota med (till skillnad från honom, som alltid kans gälla ultimatumet att slita umgås med dem).

      OBS att du inte ber honom om att välja mellan dig och hans familj, utan dig vs hans familjs behov av att vräka ur sig elakheter. Är det valet inte enkelt ska man inte ha en relation. Säg det till honom.

    Men 🙁 nu hamnade min OT-kommentar i modd för att jag skrev ett ord jag blivit kallat. Blä!

      Du kunde inte vänta till kl 20 ikväll med den?

        Nej.

          Öh? Du får nog bättre svar då, istället för att reta upp hälften av dem som läser nu

            Hur kan man bli så uppretad av att någon skriver ett ot-inlägg som en del av er blir? Då har man riktigt allvarliga problem.

          Haha, det var inte jag som svarade med ett ”nej”. Vet inte vem som gjorde det åt mig.
          Men ok. I see where this is going, hur kan man ens vara så otrevlig en fredag (och förhoppningsvis med en snäll(are) svärfamilj)? ?

            Det är inte otrevligt att be dig vänta 7 timmar

        Vad är det för fel på dig? Du härjar ständigt i kommentarsfälten med dina tykna kommentarer.

          En tråd med bara signaturen anonym och du tror att du vet vem det är ??

          Antar att ditt svar var till mig (jag som frågade om att vänta till öppet spår). Upp till bevis nu, vilka fler tykna kommentarer har jag härjat runt med här på bloggen? Eller får jag kanske stå till svars för vad alla anonyma någonsin postat förut nu? ☺

            Ja. ??. Den här kommentaren är också ditt fel. Sluta posta bajs

            Det är enkelt att se att varje tyken kommentar är från dig.

              Kommer från dig… ?

                Måste du träffa hans familj då? Min familj är riktigt ruttna, vissa av dem, gentemot min sambo, och då förstår jag varför han bara vill träffa vissa utvalda. Om det inte går att lösa på så sätt, ja då kanske du får lämna. Men försök med allt först. Lycka till! ❤

              Haha ok, men ändå kunde du inte ge mig ett enda exempel på en annan kommentar jag skrivit. Men vill du anklaga mig för alla anonyma poster på den här bloggen så varsågod. Du skämmer ut dig själv mer än vad du ”sätter dit” mig om du tror att jag är ansvarig för all skit anonyma skriver. Nu ska jag vidare, jag har mycket att göra som ska kommentera hundratals anonyma inlägg dagligen här inne?

          Tykna ? välkommen till 2018!

        Men kan inte ni sluta vara så otrevliga mot folk som postar ot?? Drar ner hela bloggens stämning. Hade ni bara ignorerat hennes ot hade det bara varit en kommentar utan svar och thats it. Denna bloggen är vad den är tack vara alla kommentarer och ots därtill, man få läsa massa sjuka o roliga historier. Fine att det är öppet spår ikv, men måste man verkligen vara så otrevlig?

          Instämmer ??

    Eller bli mäklare i Spanien som systern Hanna.

    Jag tror det stämmer. Kanske inte just att hon fått sparken, men att hon sagt upp sig eller något

    Reklamera eller returnera?

    Hon har väl vabbat för mycket!

    Postkodmiljonären är ett helt eget produktionsbolag kommer inte ihåg vad det heter holländskt är det iaf. Så varken hon eller tex Richard är anställda av Tv 4 utan av produktionsbolaget. Man jobbar oftast på projekt 1 år eller 2 åt gången. Så att säga att någon fått sparken är inte riktigt korrekt….Hon hittar säkert något annat skoj att göra då hon är en härlig tjej med många följare.Gillar henne skarpt!

    Hon lever nog gott på sina vitaminer. Postkodmiljonären vill väl ha in nya ansikten.

      Vem köper skiten? Typ ingen behöver vitaminer, endast D-vitamin på vinsten och B-vitamin om man är vegan.. Ät en balanserad kost!

        B12 och det gäller alla som inte äter kött plus en del som äter kött också. På mig hjälper vitaminer trots bra kost. Dagligt intag av zink har resulterat i att jag sällan blir sjuk och pantoten, b5, har gjort att jag är mindre trött

        Du har fel. Jag behöver vitamintillskott, min tarm tar inte upp vissa vitaminer och en viss mineral vilket leder till väldigt kännbara biverkningar och i det långa loppet till sjukdomstillstånd.
        Finns flera med mig.

        Magnesium behöver jag käka mot migrän och restles legs

          Vänta va? Hjälper magnesium mot migrän? Eller förebygger? Mvh ligger däckad efter gårddagens migränanfall.

        Trodde du syftade på postkodlotter och var beredd att hålla med!

        (Vitaminer känns också rött onödigt, finns väl billigare på apoteket)

        ”Vem köper skiten” Alla som är lättlurade och tror på en mirakel förändring . MG fick en bra kommentar av en person ”Maria” när hon marknadsför sina piller och ger 100 kr rabatt, samt skriver att ”PS BETTER YOU Patrick ringde, burkarna är nästan slut på lagret, det kommer bli påfyllnad”. För många år sedan när jag läste marknadsföring så fick jag lära mig just denna fras, när du vill att din produkt ska sälja så skriver du ”varan är nästan slut” för att lura konsumenten att köpa. Provade att göra en beställning på 1000 burkar inga problem ”vitaminburkarna” finns i lager. Kloka ord av dig anonym ”Ät en balanserad kost” balanserad kost, motion och ingen stress är A och O för hälsan och välbefinnandet. Något som fungerar som superboots att bli snabbare brun är morötter, billigt och nyttigt.

    Kan inte begripa att folk är intresserad av denna förvuxna fjortis?! ?

    Sorans förundersökning är nedlagd pga ord mot ord

      Katastrof. Stackars utsatta tjejer.
      Önskar att Soran inte var en idiot. Gillade verkligen honom innan, och jag saknar TSKNAS

    Måste hon alltid leka tant?? Är några år yngre än henne men ingen tant ffs

      Hon kanske trivs med att känna sig som tant 🙂

        Är det något fel på tanter?

        Hon vill att läsarna ska skrika: nej du är ingen tant, du är supersnygg:)
        För övrigt en av de mest omogna 40 plussarna…

          Håller med, jag tror att HON tror att alla andra ser på henne som en tant för att hon är 42.

            …och därför måste göra det till en grej genom att driva, skämta och ironisera om det.

              Sant. Hon använder det som ett skydd för hon vet att hon beter sig som 20 och måste kompensera med tant. Hon fick inte längre vara med i postkoden. Dom tyckte hon strulade för mycket med tider, dagar, VAB mm. Dessa produktioner kräver 100% närvaro på alla plan. Möten etc. Och det var inte populärt att ta med snoriga småbarn o hundar då o då.

          Ja, hon har verkligen en mycket udda humor, verkligen omogen för sin ålder…

    Jag älskade henne och Hannah när jag var tonåring, tyckte deras låtar var svängiga och att de var det snyggaste som gått i ett par skor haha. Skulle seriöst vilja att de gjorde en låt igen

      Nej, vad hemskt , låt dem vila ifred:)

    Tror inte det är clickbait och självklart är det Postkodlotteriet hon menar, vad skulle det annars vara. Trist då hon verkar ha älskat det jobbet och trist för tv-tittarna eftersom Magdalena var den bästa utdelaren och den som det var kul att se på. Hon lär nog inte stå utan nya jobberbjudanden men hon borde satsa på att bli skådis, och kanske får hon en del skådiserbjudanden framöver. En podd borde hon göra också som många önskat, det har jag tänkt på länge, Tantpodden hehe antingen ensam med olika vänner/gäster eller ihop med någon fast. Surt att mista den inkomsten ja då de just köpt stort hus men de tjänar nog bra ändå och som sagt annat lär komma. Skönt ändå för henne att vara ledig en tid också och vara hemma och slippa fara runt.

    Fast det jobbet kan väl inte ge pengar. Det är väl all omarkerad och markerad reklam samt särbon som drar in.

      Särbon??
      Har du lust att utveckla det där..?

        Han verkar ju ha kvar sitt boende i Skåne och resa resten av tiden. Är det inte därför hon alltid har barnflickor. Jag läser dock sällan så kanske har det ändrats.

          Raderad av CamCam.

            Fy din elaka människa. Hur kan man skriva något så fruktansvärt elakt om någon annan? Skulle vilja skriva gräsligt fula ord och påståenden till dig här nu men håller mig ifrån det. Sitta och kommentera anonymt om en mamma som har förlorat sin son. Vågar du säga samma saker i hennes ansikte? usch fy och blä för såna dom dig.

            Så sant! Varför skaffa fler barn?

            Hoppas Camcam gör något åt denna kommentar.
            Jag har mailat dig Camilla!

          Ah okej tack. Jag trodde att de köpt och flyttat in i huset tillsammans. Följer henne inte och besökte hennes blogg först när hon fått hem den omtalade vakthunden så jag har inte heller någon koll på hennes vardagsliv. Men det förklarar ju varför hon kände behov av att skaffa vakthund.

    De enda pengar hon tjänar nu är det bloggen ger. Och det kommer stt bli mindre o mindre. Hon får inget underhåll av M****s H****n. Det är Filip som har pengarna. Han ägde lägenheten i Vasastan. Han äger huset i Djursholm. Han äger alla dyrare bilar. Han betalade för vakt hunden. (Ca 170.000kr). Hon själv har inte mycket av värde. Dom är inte gifta. Men OM det sker blir det skrivet ett äktenskapsförord där Filips saker är hans o hennes är hennes ( överhörde ett samtal han hade med en kollega/vän då jag satt bakom på en flygning. Tydligen hade han o även kollegan en aning ångest då båda satt på varsin tjej på hotellet kvällen efter ett event….Detta var knappt 2 veckor sedan…detta var knappast första/sista gången. MEN även om Maggan får veta allt detta så kommer hon aldrig vara den som lämnar honom. Det liv hon lever nu på hans pengar är hennes dröm !

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.