Agnes Arrhult utslängd från Liseberg för nakenhet

Igår vad det så dags för Joakim Lundells spelning på Liseberg, den spelning som ställdes in efter att en ljusrigg laget tvärs över scenen och förhindrat konserten.
På de flesta av Jockes låtar är det systrarna Ava och Agnes Arrhult som sjunger och de var givetvis på plats på sven för att uppträda tillsammans med honom.

Agnes Arrhult var klädd i over sizejeans och en röd ”bh/topp”, någonting som inte är helt ovanligt att se, varken på scen eller i andra sammanhang.
Men… Liseberg ansåg att hennes klädsel var så pass naken och frånstötande att hon blev utslängd efter att hon klivit av scenen.
Jag har själv upprepade gånger sett män och killar glida omkring i bar överkropp inne på nöjesparken utan att bli tillsagda så varför blev en tjej utslängd för att hon visar lite hud? När det typ är 30 grader varmt ute?

Jag har sökt Lisebergs pressansvarige Ebba Källeskog för att få höra vad beslutet att kasta ut Agnes Arrhult grundade sig i, men utan att få svar.

Hade ni tänkt ”naket” om ni sett henne på Liseberg och är det i så fall någonting att kasta ut en artist för, en artist som precis uppträtt för besökarna?

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tycker att det är naket oavsett om man är en artist eller inte.

      words

        Annars är detta bästa bilden från Liseberg just nu:
        https://www.instagram.com/p/BjDEbnUjF2O/?tagged=liseberg

          Hahahaha guud

          Hahaha bästa ??????

        Man ska helst inte ha kläder på sig när man sitter i en sån. Förstår inte varför du länkar till bilden?

        Den bilden är från ett evenemang där delar parken är abonnerad av ett företag och inte öppen för allmänheten. Skulle tro att andra regler gäller då. Själv vill jag helst inte se halvnakna personer, varken kvinnor eller män, när jag besöker Liseberg, går i mataffären, på bussen osv.

      Jag också. Män skall inte gå med bar överkropp de heller! Sjukt äckligt och ohygienisk att gå runt halvnaken bland andra och droppa svett. Badkläder har man på stranden, går man på stan, i affären eller i nöjesparken sätter man på sig kläder.

    Ja jag tycker att det där är för naket och ja jag tycker att det är för naket när man går utan tröja.

    /gammalmodig gissar jag

      Offentligt alltså. Hemma får man ju vara hur naken man vill såklart :p.

        Haha nej, inte här. Eller kanske, är lite osäker på om jag bara fick information eller tillsägelse. Grannfrun kom till mig för ett tag sen och sa att hennes man kollade på mig när jag gick runt i underkläder. Men hon sa inte att jag skulle ta på mig mer kläder. För att han ska se mig i mitt kök, där jag ibland går i underkläder, så måste han kika mellan syrénbuskar, igenom en inglasad altan med sånna där bambupersienner och pricka rätt vinkel genom dörren till köket ?

          Hon kanske ville skryta om hur bra syn / lyxig kikare han har?

      Tycker också det är för naket. Tycker inte killar ska gå utan tröja heller.

    kastade dom ut ”DJ hunk” som De vet du alltid har med sig? Han som alltid har bar överkropp? Tror tyvärr inte det, vilket är sjukt när hon till och med hade mer kläder på sig än han. Tycker absolut inte hon var för naken, killar är så himla ofta med bar överkropp på scen(kan nämna ett flertal som brukar vara det och som har uppträtt på Liseberg) men det är alltid kvinnokroppen som måste täckas.

      Fast på scen uppfattade jag som att det var okej att hon hade kläderna… Utan det var efteråt i parken som hon inte fick vara… Eller?

        Det var när hon gick runt i parken som hon blev ombedd att ta på sig något mer täckande, någon hon nekade till och blev därför ombedd att lämna området. Tro det eller ej, de gör samma sak med män som går med bar överkropp samt alla andra som inte följer reglerna ( förutsatt vakter ser det så klart) helt oberoende av kön.

    Företag får ju faktiskt bestämma egna klädkoder, samt vem de vill ”betjäna”.
    Vi har fått be många tyska herrar i speedos avlägsna sig och många unga killar utan tröja att klä på sig. Jag jobbar på en historisk sevärdhet med bla museum och kyrka.

      Fast nu är ju Liseberg ett kommunalt bolag.

    Förstår ej varför man envisas med att inte ha kläder på sig på allmänna platser? KLÄ PÅ ER, FOLK!

    Köper däremot inte att Agnes blev utslängd. Kryllar av män i alla åldrar/former utan tröja inne på Liseberg och dom verkar ju vara välkomna… Behandla alla halvnakenfisar lika! Trött på att kvinnokroppen alltid måste vara hemligare än manskroppen.

        Ribbing ❤️?

    utdrag från GP om Lisebergs policy:

    Julia Vasilis, informationschef på Liseberg, bekräftar att nöjesparken har en ordningsregel att man måste ha minst linne på överkroppen. Om man vägrar ta på sig så ombeds man lämna parken.

    Varför har ni den regeln?

    – Den grundar sig i att det kan bli svettigt och ofräscht i attraktionerna om man sitter i dem med bar överkropp, säger hon.
    Killarna blir tillsagda. Jag vill till och med påstå att de oftare blir tillsagda, för är du naken på överkroppen så har du tagit av dig för mycket, säger Julia Vasilis.

      ja jag har killkompisar som har blivit tillsagda för att de dragit upp linnet o visat magen i typ balder

        Asså tihi, visat magen?

        Samma här, och även sätt många män som blivit tillsagda när jag varit där. Tycker inte det är någon konstig policy överhuvudtaget.

      Hmmm… jag var på Liseberg i helgen och killen som sprang runt med verktygslåda för att reparera karuseller gick helt obehindrat runt utan tröja… kanske annorlunda när man jobbar där?!?!

        Han kanske fick en tillsägelse senare.

        Regeln finns ju för att man svettar ner i attraktioner/dylikt så det är troligen okej.

        Nu har vissa av reglerna blivit mindre strikta, men när jag jobbade på Liseberg fick vi inte ens ha fel sorts skor på oss (skulle vara svarta/mörkblå och täckande). Så att en anställd går runt utan tröja obehindrat låter märkligt.

    Att inte killar blir tillsagda är rent skitsnack. Alla blir tillsagda om att ha kläder på sig bland folk. Hört flera gånger i högtalarsystemet på exempelvis vattenåkattraktionerna att personer oavsett kön ombeds ta på sig tröja. Har haft killar i mitt sällskap som blivit ombedda att ta på sig tröjan i flumride. Tycker det är fullt rimligt att begära att folk inte ska gå nakna i parken eller åka nakna på attraktionerna . Står ingenstans att det var på scenen det inträffade. På lisebergsscenen tillhör det vanligheterna att både män och kvinnor är lättklädda, och det har det aldrig anmärkts på.

    alltså förlåt för OT men jag kan verkligen inte vänta till öppet spår på fredag. idag gick de ut med resultaten från högskoleprovet och jag fick verkligen inte alls det resultatet jag hade förväntat mig, och har nu ingen möjlighet att komma in på det program jag sökt (är hela 0,35 poäng ifrån vad antagningsstatistiken visar). jag är så himla ledsen och vet inte vad jag ska göra ): Har gått fristående kurser i ett år för att jag inte vetat vad jag vill bli, men nu när jag äntligen kommit fram till det blir det inte så. värst av allt dock kommer ju bli de besvikna blickarna från mina föräldrar som verkar tro att jag är något slags underbarn – men så är verkligen inte fallet. jag trodde verkligen inte att det skulle gå såhär dåligt, så jag har endast sökt samma program vi olika skolor (vilket jag i efterhand insett var väldigt dumt), och kan inte ändra min ansökan längre till något jag skulle kunna komma in på. usch hörni jag har inte varit så ledsen på flera år och jag vet inte vad jag ska göra i höst nu. ni som varit i en liknande situation, vad gjorde ni? och hur ska jag berätta detta för mina föräldrar? det känns som att jag ligger så långt efter andra i min ålder som snart är färdiga med deras andra år ):

      när jag gick ur gymnasiet så tänkte jag också att jag skulle ”hamna efter” eller ”missa ett år i onödan”, men efter ett tag är det ingen som bryr sig. Finns ingen anledning att ha bråttom 🙂

      men tråkigt om du inte kommer in när du ville såklart! jag skulle söka något jobb under tiden om du inte redan har ett och sedan har jag antingen pluggat upp mina betyg, gjort om högskoleprovet nästa gång eller sökt en annan utbildning nästa gång chansen finns 🙂

      Äsch, jobba och spara pengar (tro mig, tackar du dig själv för senare) och skriv provet igen sen. Din mamma och pappa kommer över det där. Var glad över att du vet vad du vill göra och ge inte upp nu!

      1. Skit i åldern! När jag började mitt program hade vi elever som nyligen hade tagit studenten till 55+.
      2. Jag hade rekommenderat dig att plugga upp dina betyg, det behöver du inte göra på komvux utan du kan göra prövningar. Ta kontakt med SYV på din gamla gymnasieskola Det kostar en slant/prövning men det är det värt och om du avsätter en del av hösten till det kan du ta igen många kurser och söka till våren. Då söker du in i en speciell kvot (betyg med komplettering eller något sådant heter den). Jag har själv inte gjort detta men min bror har, han kom in på sitt drömprogram på så vis. 🙂
      3. Förstår att du är jätteledsen och att du är rädd att dina föräldrar ska bli besvikna (svårt att ge råd också när man inte vet vilken relation ni har) men det kan kännas lättare om du kanske lägger upp en plan hur du ska gå vidare för att nå ditt mål utifrån förutsättningarna som är nu och presenterar det i samband med att du berättar för dina föräldrar?

      LYCKA TILL och du kommer att greja det. <3

      Lider med dig! Det enda jag kan säga är att det ordnar sig. Ta någon dag och fundera och känn efter. En av mina vänner ägnade över tre år att försöka komma in på juridiklinjen. Hon kom in till slut! Själv bommade jag betygssnittet för att få plugga utomlands med 0,1 poängs marginal (på en skala 0-5), vilket ledde till att jag stannade i Sverige, och såhär i efterhand är jag jätteglad för det.

      Så som sagt tänk efter lite och försök tänka att det kommer att öppnas upp andra möjligheter för dig (även om det är svårt just nu).

      Förstår att det känns jobbigt men tänk på att antagningsgränserna varierar så det är inte helt omöjligt att du kommer in ändå!

      Vet att det är svinjobbigt när det inte går som planerat men jag lovar att det inte är jordens undergång i det långa loppet<3 ta ett halvår/år (beroende på hur ofta det är antagning) och plugga satan till HP och jobba parallellt. Bättre att jobba och tjäna pengar så att du 1. kan spara en del, 2. ha lite kul och inte svintight CSN-budget och 3. inte slösa på CSN. Det är mycket bättre att ta ett år extra för att komma in på den utbildning du verkligen vill komma in på än att hoppa på nån annan utbildning bara för att börja något. På lång sikt kommer det inte spela nån som helst roll om du jobbar med nåt i 39 eller 40 år, däremot om du jobbar med något du vill eller något "bara för att". På program med lite högre antagning är det dessutom supervanligt att man är lite äldre eftersom det helt enkelt är svårare att komma in och tar ett tag för många, så att du är ett år äldre kommer inte ens märkas!
      Dina föräldrar vill förhoppningsvis bara att du ska må bra och kommer förmodligen fortfarande att tro att du är ett underbarn för det gör de flesta föräldrar 😉

      Hoppas dina föräldrar älskar dej oavsett vad du gör i livet. Planera en ny framtid. Finns många alternativ att välja på. Stor kram och lycka till. ?

      Men måste fråga, blir de besvikna på riktigt eller tror du att de blir det? Mina föräldrar hade gett mig en klapp på ryggen och typ sagt bra jobbat, försök nästa år igen, det löser sig

        tro mig, de kommer bli besvikna, speciellt min far. utbildning är i princip det enda han pratar om. jag förstår hans sida av det hela – han gick endast högstadiet och har haft det svårt i livet på grund av hans brist på utbildning – och tycker därför att det är superviktigt att jag inte gör samma misstag. men ingen av dem har någonsin sagt att de är stolta över mig förutom när jag kommit hem med bra resultat från skolan, och varit extremt besvikna när jag gjort dåligt ifrån mig. det är verkligen det enda han pratar om med mig om, och om jag berättar att jag inte kommer kunna börja plugga i höst kommer han ifrågasätta vad jag annars ska göra och varför jag inte presterade bra nog osv. nu menar jag inte att han är en dålig person eller förälder men just detta ämne är han mycket känslig över ):

      Jag vet att det känns skit idag, ge dig några dagar att vara ledsen över detta men sen får du börja klura på plan B!
      -kan du plugga upp ämnen?
      -kan du läsa kurser som ingår i ditt program så du kan få tillgodoräkna dem sen?
      -kan du jobba och spara lite pengar tills du kommer in? (Mer värt än du kanske tror)
      -hur ska du få bättre poäng på nästa högskoleprov?

      Jag gjorde provet 4 gånger innan jag kom in på min utbildning, så tro mig när jag säger att det kommer lösa sig för dig 🙂

      Fina du! Ta några djupa andetag och förstora inte upp situationen. Det finns inga underbarn och 0.35 är inte alls dåligt! Du är ju helt fantastisk som ens kämpade dig igenom Högskoleprovet i år! Läste om så många som bara vände på klacken och gick på grund av den svåra matten. Jag förstår att du är ledsen med tanke på att du inte kommer in på utbildningen du vill läsa men den kanske kan gå att läsa någon annanstans? Vad är det för typ av utbildning?

      Sedan så tror jag absolut inte att dina föräldrar kommer se ner på dig – snarare tvärtom! Du har ju kämpat järnet och det är värt allt. Om de mot förmodan skulle se ner på dig så är det deras problem och inte dina. De lever inte som unga i det här samhället och vet inte vilken enorm press det är. Tiden går fort och gör något annat! Kanske jobba lite? Arbeta som volontär? Eller bara ta det lugnt och ta nya tag nästa år igen! Du klarar det här!

      Förstår att det känns tungt och försök tillåt dig att få vara ledsen över det, det är okej! Sen är mitt tips att försöka vända det till att det nog inte var meningen. Kanske behöver du ett år off för att vila upp plugghjärnan, göra annat, tjäna pengar och förbereda dig mer. Om ett år, när du gjort 2019 års högskoleprov och kommit in kanske du postar ett OT om att det verkligen var meningen att du inte skulle komma in i år för nu gjort massa andra saker senaste året.

      Ett år är ingen lång tid som du hinner komma efter på, men jag förstår din känsla fullt ut. Jag känner ofta att jag är långt efter var andra 30-åringar är. För ett par månader sen fick jag en så himla kommentar från en gammal vän som under senaste tio åren, sen vi umgicks, hunnit få tre barn, gifta sig med sin tonårskärlek, gått högskola och nu vidareutbildade sig högre inom sitt drömjobb och håller på att bygga hus: ”Men det betyder inte att mina erfarenheter är mer värda än dig” och jag tycker det var så himla fint. Att det inte bara är en sak som är värd något, i ditt fall huruvida du börjar plugga 2018 eller 2019.

      Kanske kan du jobba fram till nästa år, med något som liknar det du ska utbilda dit till och på så sätt få arbetslivserfarenhet. Eller göra något helt annat och försöka spara pengar till dess att du pluggar. Eller om du har råd resa. Försök att inte se det som en förlust utan att du om ett år kommer förstå varför det inte var meningen. En möjlighet att göra något annat.

      Och ang. Dina föräldrar: säg som det är. Säg att du är rädd att de ska bli besvikna men att du gjort ditt bästa och kommer plugga ännu mer inför nästa år. Och om du ärärlig mot dig själv, är det jobbigare att tro att dina föräldrar blir besvikna än att du kommit in? Det är ditt liv och du har säkert både gjort och kommer göra den besvikna igen. Det är lite vår lott som barn. Kanske kan du prata med dem hur det känns som om dem ser på dig som ett underbarn och efter en diskussion inse att de inte gör det, utan bara vill så himla gärna att det ska gå bra för dig? Nu har inte jag barn själv men det känns lite som att alla föräldrar ser sina barn som små underbarn hehe, om det nu kan hjälpa dig.

      Nu har du ju tid att lära dig av dina misstag, tackla en motgång och se det som en liten avstickare på vägen mot ditt mål. Finns det något annat du kan göra för att förbereda dig inför den utbildningen? Du verkar driven och ambitiös men inget blir bättre av att du klankar ner på dig själv för det, du kommer inte fortare in på utbildningen och nä.. inget blir bättre av självförakt.

      Försöka se vad som kan vara bra med att du inte kom in, även om det känns som ingenting så tror jag stenhårt på att du om ett år förstår varför det gick så här.

      Men först om främst, tillåt dig vara ledsen. Köp hem bågot gott att äta, stäng av telefon och sträckolla en serie resten av kvällen, eller vad som nu är total avkoppling för dig. Skit i allt idag, framförallt alla måsten och försök tänka ut vad du vill göra i höst. Om du kan söka vikarie på något café, äldreboende eller liknande. Det är ju bara tillfälligt iom att du kommer komma in nästa år!

      ❤️

        Plus att min chef omutbilade sig nu som 45-åring från journalist till chef på arbetstränings/arbetsprövnings-café. Nu funderar hon på att gå vidare ytterligare och starta egen restaurang,

        Min handledare på arbete- och integration är 42 och tröttnade på att va chef inom restaurang och nu är hon handledare för oss som ska få igång våra arbetsliv.

        Min lekmanövervakare är 54 och är mitt uppe i en beteendevetare-utbildning, efter ett helt arbetsliv som… något helt annat, minns inte vad hehe.

        (Bra referenser jag har hehe)
        Det jag vill komma till är att det aldrig är försent, livet är ju så jävla bra på så sätt, för du kan alltid ångra dig och göra något helt annat. Det är aldrig försent.

        Min mamma är 70 och pensionerad sen 13år och hon pluggar på folkhögskola två dagar i veckan bara för att det är roligt och intressant. Nu blir ju inte hon något konkret utan det är mycket filosofi, psykologi och samhällsdebattskurser, men ändå.

        Det är ALDRIG försent.

      Vet du. Man kan behöva pausa ibland ändå. Jag är 28, färdigpluggad sen 5 år och har världens karriär på g men har precis sagt upp mig ändå. Jag ska ut och resa och skiter för första gången högtidligt i vad folk tycker, föräldrar och liknande inkluderat. Det finns säkert nåt annat du drömt om att göra än att plugga? Gör det nu och så tar du omtag nästa år <3

        Men wow! Så jäkla häftigt! You go!!

    Ta på dig en tröja – det är inte svårare än så.

    Det finns en speciell kultur och oskrivna regler för oss ur-Göteborgare gällande Liseberg. Detta klädes-val överskred dessa regler.

    Nä. Tycker inte det är för naket. Respekterar att företag har klädpolicy, det är dock något man bör vara tydlig och konsekvent med.

    Fullt rimligt tycker jag att inte tillåta sådan klädsel, dock borde självklart inte killar i bar överkropp heller vara tillåtet

      Det är inte tillåtet för någon oavsett kön att vara naken på överkroppen när man vistas på Liseberg. Alla ska vara påklädda oavsett.

    Jag tycker det är lika naket som att gå runt i bara trosor och en tröja (vilket också är en vanlig scenutstyrsel). Funkar absolut på scen där man ofta ska ha extrema outfits, men tänk att se stjärten sticka fram under ett par hotpants. Precis som detta ser ut som att hon glömt ta på sig en tröja. Nej, enligt mig ser det inte särskilt smakligt ut om man går runt på stan/liseberg/what ever.

    Självklart ska både män och kvinnor ha linne/tröja på sig om man inte är på stranden såklart, har folk inget hyfs längre?!

    Det är en sak att gå klädd så på stranden eller hemma i trädgården. Men på offentliga platser vill jag slippa se folk halvnakna oavsett om det är kvinnor eller män.

    Vill inte se folks svettiga kroppar i sommarvärmen!

    Jag är bara glad att det inte var Jocke i bar överkropp, och solglasögon över vårtorna ?

      …Eh vårtorna?

    Jag är av den meningen om killar få gå utan tröjja så får tjejer det med. Men jag känner att det passar sig inte i vilka sammanhang som helst.

      Nu är det nämligen så att killar inte får gå med bar överkropp på Liseberg.

        Antar att inte heller vakterna hinner se alla som springer runt utan tröja med en gång? Men när de ser det kanske de säger till? Medan det är vakter vid scenen och efteråt (helst som Jocke skapat rätt mycket tumult inne på Liseberg innan (alltså hans närvaro, inte att han skulle starta den själv)). Alltså finns det vakter på plats runt henne och säger väl då till direkt?

        Jag känner dock att jag aldrig reflekterat över att jag sett några män utan tröja på Liseberg…. Och det inte för att det anses vara mer accepterat….

    Tycker det var ok klädsel. Och nu när det är så varmt. Hur kan det va ok att män går utan tröja men hon blir dissad. Inte ok.

      Är det för att det var så varmt så hade hon nog inte haft jeans på sig

      De säger till män på Liseberg som går runt utan tröja

      Män får inte gå utan tröja på Liseberg. Har många gånger sett män som de kickar ut.

    Jag tycker att det funkar att se ut så på scenen men att en tröja hade kunnat åka på efter, alldeles för avklätt för att gå omkring så på Liseberg

    Röstar för att de gjort rätt och har dessutom hört dem säga till killar där. Tror killar oftare än tjejer får tillsägelse om att ta på sig kläder då det är killar som brukar dra av sig tröjan. Inte så ofta man ser tjejer gå runt topless i centrum

    Jobbar på en stor park med nästan en miljon besökare per år. Jag hade aldrig avlägsnat en gäst pga klädsel. För onykter eller säkerhetsrisk är nog de enda två anledningarna till att be en gäst att lämna som jag kan komma på.

    I Expressen står det att hon vägrade ta på sig någonting mer och blev då ombedd att lämna Liseberg. Jag känner att, om man inte kan respektera det vakterna säger så ska man ut.
    Och samma sak hade hänt förra året. Hon visste ju att reglerna var så, ändå ska hon göra om det och gnälla på ig. Och varför då kan man undra? ?

      Förmodligen på grund av uppmärksamhet.

      Hon kanske tycker reglerna är fel och vill få fram den ståndpunkten… Och då få uppmärksamhet… Men då får hon ju inte bli förvånad över att bli utslängd.

        I så fall bör hon tänka om. Det finns en anledning till Lisebergs regler.

          Sant… Men hon är ju bara 16, och då vill ju många bara rebelliska….

    ”bara” för att svettiga äckliga män och killar går i bar överkropp så behöver väl inte vi.
    Det finns så mycket snyggt (sexigt om man vill det) att sätta på sig.
    Men jag gamla tant tycker faktiskt det VISAS för mycket av både det ens och det andra idag. Korta kletande jeansshorts som tjejerna drar upp ända upp under bysten och de skär in i röven så skinkorna dallrar när de går.
    Böjer de sig bakåt lite kan man se hela härligheten,
    Näe, varför ska man visa så mycket som möjligt, låt lite grann lämnas till fantasin, allt blir mycket roligare då.
    Kan man inte framföra en musik eller göra en video utan att visa nästan hela kroppen då kan man lika gärna låta bli.
    Är det sexiga ni tror att ni är så kolla noga i spegeln eller ännu hellre fråga mamma /mormor /farmor vad de tycker.
    Det tar vi en ☕️På

    Kan säga att det gäller ej bara tjejer. Jag om min familj besöker ofta Liseberg o min sambo har varma dagar tagit av sig på överkroppen och då genast blivit ombedd ta på sig. Han har då gjort det o hade han ej det så har han nog blivit utslängd.

    Kan meddela att man inte får ha bar överkropp på Gröna Lund heller och att vakterna säger till en då, kvinna som man. Fullt rimligt. Så jäkla typiskt den yngre generationen att lacka ur för att de inte får gå klädda hur som helst var som helst. Hela världen är din-uppfostran sätter sina spår.

      Alltså nej det har attid funnit vissa som gör allt för uppmärksamhet, så kom inte och dra alla över en kam

      Nej. Det stämmer inte.

    Men nej det är av rena sanitetsskäl inga pga hennes nakenhet.

    Om Liseberg slängde ut henne just med motivationen att det var för naket, då tycker jag det är fel. För nä, jag tycker inte hon visar för mycket hud i det. Var det å andra sidan pga. nån policy, då är det något annat

    ”den spelning som ställdes in efter att en ljusrigg laget tvärs över scenen och förhindrat konserten”

    Vadå ”laget”? Vad fn betyder det? *förvirrad*

      Lagt sig över skall det vara.

    Jo.. lite för naket kan jag tycka… Kanske inte tillräckligt för att bli utslängd på stört.. fick hon någon chans att ta på sig ngt mer?
    Dock hade ju samma klädsel med en bystigare tjej kännts väldigt mycket naknare, så det är väl bra att ha samma regler för alla….

      Tydligen bad vakterna henne att ta på sig något mer, men hon vägrade. Då åker man ut. Helt rätt enligt mig.

        Håller med…

    Det spelar väl inte så stor roll men…. det var inte 30 grader varmt efter deras konsert igår i Göteborg…

    Nja tycker väl det är lite väl naket många ggr idag, men många som uppträder i bh nuförtiden och är halvnakna förvisso så känns inte särskilt ovanligt på scener direkt. Men att hon sen blev utslängd hade kanske egentligen andra orsaker.

    Men samtidigt får folk med shorts så korta att halva rumpan syns gå runt där? ?

      Ja… Det är ju inte heller så kul att se 😮 undrar lite över att föräldrar släpper iväg sina ungar i så korta shorts… För nog är det mest kids som har så att skinkorna sticker fram?

      Funkar kanske inte att ha regler om hur korta shorts man får ha. Men regler om att alla ska ha tröja på överkroppen är lättare att införa.

    Eh, DJ-hunk har spelat på Liseberg flera gånger med de vet du, tror ni att han blivit utkastad? Not so much va…. dessutom visar hon inte bröstvårtorna vilket Hunk gör. Liseberg borde verkligen svara på det här.

      Ja på scenen ja. Han tillåts inte gå runt på Liseberg utan tröjan på.

    Usch…fult. Bra att hon blev tillsagd. Jag vill inte se kärringar i olika åldrar i bara BH på samma sätt som jag inte vill se gubbar i olika åldrar med bara magar. Så himla oestetiskt.

    Man bär kläder när man är bland folk. (Strand borträknad så klart). Lite stil och klass kan vi väl ändå fortfarande unna oss här.

    Klä på er människor!!! Respektera klädregler där ni är. Jag kan inte förstå varför man ska gå omkring i en liten bh? Och det är inte okej för män att gå utan tröja heller. Visst det är varmt ute, men det blir inte olidligt varmt med ett linne. Så klä på dig människa. Och jag tror inte hon blev utslängd pga. hennes klädval, hon blev troligtvis utslängd pga. att hon vägrade klä på sig något mer än just en bh. Det har troligen blivit en diskussion mellan henne och de som bett henne att klä på sig, och ja…respekterar du inte reglerna så får du helt enkelt lämna nöjesparken. Precis som det är på alla andra ställen där det är klädregler.
    Du får inte bada med andra kläder än de som är ämnade för bad heller, och respekterar du inte det så får du inte bada. Blir det tjafs om det så får du även då troligtvis lämna badhuset. Inget konstigt med det!!!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.