Paow är redo för barn. Typ.

Vi fixade våra naglar och jag fick vara barnvakt helt själv en timma. Det är ändå ganska jobbigt med barn, men ändå så gulligt. Jag skulle lätt kunna tänka mig att ha barn snart.//Paow

Efter att Paow på egen hand suttit barnvakt till en liten tjej – som under denna timme som Paow var själv med henne utrustats med en iPad – så kan hon konstatera två saker:

  1. Det är ändå ganska jobbigt med barn. En klockren slutsats efter denna barnvaktande timme med iPad som hjälp.
  2. Men trots att det är så jobbigt så är det också ganska gulligt ändå så Paow skulle LÄTT kunna tänka sig att ha barn snart. (Är det förresten skillnad på att barn och att ha barn?)

Skönt ändå att Paow går till botten med hela den här barnprylen innan hon bestämmer sig för att komplettera katten Madicken där hemma med ett barn.
Man måste ju veta vad man ger sig in på menar jag. 🙂

91 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Men det är ju längesedan Paow gick ut med att hon kan tänka sig barn snart, det sa hon ju i den där vloggen med Lance – att om hon skulle bli gravid så skulle hon inte göra abort (kanske det som sedan skrämde lite och att det tog slut, för tog ju slut nästan direkt efter det och direkt efter tatueringen). Paow verkar gilla barn, hon verkar gullig med barn. Ja att ha och få är ju skillnad, självklart haha.

    Alltså det ÄR jävligt jobbigt att ha barn, men det är samtidigt det absolut bästa som någonsin hänt mig. Dock tror jag inte att någon kan vara riktigt beredd innan man får barn själv, man kan helt enkelt inte veta vad det innebär. Det är inte samma sak att vara barnvakt, ha syskonbarn, styvbarn osv, som att ha en egen. Liksom att ha jour 24 timmar om dygnet och ALLTID behöva sätta nån annan först.

    Men absolut värt det som sagt.

      Håller med dig. Att få äran att bli gravid och sedan mamma åt två barn är helt fantastiskt och det har gett mitt liv en helt ny mening. Jag skulle aldrig någonsin välja bort det. Samtidigt som jag skriver detta ligger jag också och trängs med min dotter i hennes växa-säng (med mobilen, ja Bella, otroligt dålig mamma här ?). Har även i frustration över myrorna i dotterns ben hävt ur mig att ”om du inte blundar så går jag härifrån” och nu sover hon sött här bredvid, min fantastiska tjej som gör mig gråhårig i förtid.

        Eeh, jag har hävt ut mig betydligt värre hot än det där fjösiga?!?
        Visst, kul att ha barn, men helvete vad jobbiga dom är stundtals.
        Mvh Utomlands med bebis och rabiat 2,5-åring med trolig bokstavskombination och jävligt less.

          Jag sa till min tvååring bara igår att jag skulle adoptera bort henne om hon inte slutade skrika. Haha fick så dåligt samvete så hon fick glass sedan… och hon förstår ju inte ens men ändå.

          Nä alltså hade inte bytt bort dem för allt i världen men ibland önskar man ju att man sökt plats på förskolan till den äldre innan bebisen kom, om vi säger så. Och gärna att man kunde lämna den mindre där ibland också.

            Skrika som i helt utan anledning bara gå runt och låta som ett slaktat djur i falsett, alltså. Inte skrika som i gråta.

    Nej, nej! Kanske inte det smartaste just nu.

    Men oj, värden behöver inte fler av de generna.

      Det var taskigt.

      Hyresvärden?

      Världen behöver snarare inte fler av dina gener så snälla föröka dig inte!

    Föråt för OT men vem är tjejen som akaannica hela tiden umgås med nuförtiden, som man ser mycket på Annicas story? Xenia, tycker jag känner igen henne? Paow umgicks ju mycket med D. Paris för några år sedan, han umgås ju mycket med Annica nu – blev Paow och Paris ovänner eller är de fortfarande vänner?

      komiskt förresten när Annica fastnade med rumpan i gungan och de andra två försökte få loss henne haha.

      Har hört rykten att daniel inte tyckte Paow var så bra för honom att dom umgicks.

        Paow är typ tjejen man ville ha som festkompis när man var 19. Nu känns det som om alla andra växte upp men hon stannade i tiden

        Rykten? Paow har själv skrivit på sin blogg att Ellen och Daniel inte ville förstöra sitt rykte, så de slutade umgås med henne. ?

          Haha oj det känns som ett mindre trevligt rykte att få efter sig än att man umgås med Paow. Tyder ju på att man är oerhört oskön kan jag tycka…

          Slutade? Pga ville inte förstöra rykte? Var det efter PH då eller? Daniel Paris såg man väl först genom Paow eller har jag fel? De flesta 24-åringar som är singlar är väl ute och festar mycket, även 19-åringar och 34-åringar som är singlar, finns många som är äldre än Paow.. och för övrigt så är det ingen skillnad i mognad på en 19-åring och 24-åring.. Men om hon börjar fundera på barn så tyder det väl på en viss mognad.

            Eh… Eller omognad. En hel del förstår inte alls vad det innebär (säger inte att det gäller Paow men)

        Någonstans påstods det att Daniel P och Ellen tyckte att det var för mycket drama inblandat när de umgicks med Paow, och att de därför slutade umgås. Kommer inte ihåg var jag läste det så får väl klassas som spekulationer.

      Daniel umgås väl bara med folk som är ”inne” känns det som :/

        Så sant. SPYR på honom.

        Exakt. Han anvande ju Paow for att bli kand, och for att fa foljare till sin blogg etc, men sen dumpade han val henne nar malet var uppnatt.

          Han har känt paow nästan hela livet

    Hur kommer man in på någons instastory heter det så. Tacksam för hjälp. ?

      Gå in på personens profil på instagram och tryck på den färgglada ringen runt profilbilden

        Måste man vara inloggad själv för att se instastorys?

          Aa

        Tack ska prova puss.

    Barn är väl en accessoar för många unga bloggare.

      Ja är det så ska man verkligen inte skaffa barn. Accessoar!?

      Tror faktiskt ingen skaffar barn som en accessoar.

        Hatar när man köper en ny snygg väska, och så visar det sig vara ett barn.. så tokigt!

          Händer det ofta?!

            Mest när man köper väskor på åhlens, det är alltid en chansning där tycker jag. Men jag brukar höra bebis skriket innan jag kommer hem och man brukar få byta utan problem så länge du har kvittot kvar

          Hate when that happens

      Nej, klart det inte är

      Måste vara sjukt mycket jobb och pengar bara för en accessoar…

      Alltså har du fött ett barn? Jag födde ett barn i förrgår och det är fan ingenting man går igenom pga kul med likes.

        Det finns folk till allt, så varför tror du INTE att folk skulle göra något sådant?

          Hahah med det logiken kan man ju påstå exakt vad som helst som man kan lyckas fantisera ihop om ”folk nu för tiden” och sen bara ”jo men det finns faktiskt folk till allt, vi är 7 miljarder människor, så det är klart att NÅGON gör så”.

    Det är ju möjligt att hon grundar sin åsit på mer saker än denna timme.

    Vilket härligt event Nelly verkar ha just nu för inbjudna influääncers b la Kissie och Daniel paris är där.

      Avis ?

      Härliga event och resor de bjuds på.. fria frisörbesök, fillers och nagelfix… Hårt hårt jobb!!

        Hatkommentarer, drev, man gör aldrig någonting rätt, kommentarer om ens utseende dagligen, ensamhet, tävla med andra influencers varje dag,möta främmande människors krav.. Lyxigt, lyxigt jobb

          Men om det är så jobbigt så kan man väl byta jobb. Söka andra ”vanliga” jobb som är mindre ”krävande”.

            Fördelarna kanske väger upp nackdelarna?

          Så är det i många yrken men man får ändå inte resa runt jorden och gå på roliga event. Jag arbetar som frisör med mitt eget företag, det är hård konkurrens och vissa frisörer tom förstör för en, man måste alltid vara på topp för att inte förlora kunder eller göra misstag, man lägger ner sin själ på någons hår och de tycker att det var för dyrt och tog lång tid, människor kommer försent så att jag inte hinner äta lunch på hela dagen, bokar in fel behandlingar så att jag har en timme mindre på mig att göra ett bra jobb, kräver helt omöjliga resultat på kort tid och lite kostnad, jag går ständigt på kurser och visningar, arbetar med min bokföring och marknadsföring, håller efter i min salong med beställningar och städning, kunder stjäl från mig och vänner tycker att jag ska fixa deras hår gratis. För allt detta får jag ut runt 22-23000kr. Jag kan knappt ta semester utan att kunder hör av sig till mitt privata nr/mail/insta/Facebook och bara mååååste få håret fixat. Så ja, influencers har det lyxigt, de kan testa vilket annat 8 h arbetspass så blir de nog tacksamma.

            Var du tvungen att skriva en a4? Alla jobb har för och nackdelar, vilket var min poäng

              Får man skriva mer än tre rader?

              Ja, för det är det som krävs om jag ska få med alla mina arbetsuppgifter 🙂 jobbigt att läsa mer än en influencisk insta-rad?

          Jag har ett helt vanligt jobb med långa arbetsdagar, 3 timmars pendling varje dag och ett liv som ska balanseras in någonstans. Det är tufft på många sätt, men jag känner ändå att det skulle vara jobbigare att vara influenser. I alla fall för mig. Den där pressen på att alltid vara tillfixad, trevlig mot fans, ha ett intressant liv osv. kombinerat med den eviga kritiken för att jag alltid gör fel.. Den pressen skulle ärligt talat dränera mig mer än ett vanligt jobb. Jag är ändå bara människa med dåliga dagar, ovanor och för morgontrött för att alltid fixa till mig. Även om jag gör färre resor och inte äger en enda märkesväska.

            Det är dock frivilligt och självvalt att vara ”influencer”. Tror de flesta som är det inte gärna vill vara bundna till jobb 8-17 typ utan mer fria att kunna träna, resa, mingla, fixa håret osv på dagarna OCH inte minst tjäna lots of Money utan alltför mycket ansträngning men javisst som någon skriver det har såklart vissa nackdelar också men fördelarna väger nog ganska tungt över.

              Jo men alla jobb är ju frivilliga så varför ska vi andra få klaga men inte influencers?

    Fast om det fortsätter så här med att små barn mestparten av tiden sitter med näsan i paddan så kommer de om inte alltför lång tid att klara av att sysselsätta sig helt själv vilket gör att föräldrarna får lite egentid och vila upp sig. Var någonstans står det skrivet att det inte till tider kan vara ”jobbigt” att ha barn. Nu går ju tiden rätt snabbt och hux flux har de flugit ut ur boet. Om någon inbillar sig att det är jobbigare att ha barn 2018 än tidigare i historien så tror jag att man ska tänka om. Barnen, vår framtid ska vara välkomna och vet man av sig att man absolut inte klarar av det ansvaret så ska man avstå.

    Har Dennis M stängt av kommentarerna på insta ? Vet du camcam ?

      Testa att kommentera så märker du ju det

        Nix tyvärr ))

          Då får du dö nyfiken

    Tycker det är synd om Paow. Varenda lilla sak hon säger ska tas upp och göras till en stor sak. Låt henne välja hennes liv…
    Dessutom sa hon inte att barnet hade ipad när hon tog hand om den. Så du behöver ju inte dramitisera det hela.

      Nej, det är ju en gullig hundvalp barnet håller i

    På tal om barn. Hur många glassar har ni ätit idag?

      Alldeles för få

      Inte en enda men det vore gott.

      En. Och när jag åt den så var det en unge med sin mamma som gick förbi, och ungens ögon höll på att trilla ut. Han kollade efter mig och min glass flera meter ??

        Åååh jag hade också kollat efter dig! Choice glassen var slut när jag skulle ha 🙁 🙁 🙁 Köpte en tröst vaniljmuffins och jordgubbar istället

          Vad är det för glass?

      Två barebells caramel cashew och ett paket rocky road

    Hur går det för Tyra nuförtiden? Hur mår hon, vad gör hon? Bloggar hon?

      Varför kollar du inte in på hennes blogg om du undrar det? ? Hamnade på hennes insragram för ett tag sen, hon uppdaterar men inte dagligen. Hon typ mini bloggar där, är längre texter under bilderna

        Men bloggar hon da? Skrivs inget om henne här längre så en reflektion bara typ. Ja jag ska kolla in hennes blogg, vet inte varför jag frågade här hehe men ska testa o kolla in på tyras blogg o se. tack.

        Kollade, inte uppdaterad sedan aug 17, känns inte som det är såå längesen jag läst den! Eller kom jag in på den gamla kanske hmmm ska kolla in hennes ig också.

    Brukar alltid vara på camcam sida här men jag måste säga att jag tycker de här inlägget var elakt hon har ju sagt/skrivit förr att hon vill ha barn.

      Bra sagt…

    Min spontana reaktion;-näääääääää????

    My sitter halvnaken på nån vagn på sitt insta

      Erkänn att du gick in här så fort du såg det?

      Och, spela roll.. My gillar ju att visa upp sig och leka fotomodell, varför måste det uppmärksammas här. Många är halvnakna på instagram these days och inte första gången my är det heller.

    Men CamCam, du HAR väl barn, men har inte FÅTT barn, så skulle jag resonera.
    Det är ju inte fel att resonera med sig själv om man är redo för att ha barn alls – även om det inte är aktuellt att bli gravid – om en funderar på att bli sambo med en förälder (fastän kärleken brukar få avgöra).
    Hoppas att nån förstår hur jag tänker, för jag ämnar inte uppröra/förolämpa någon.

    Tycker detta var ett skit taskigt inlägg.

      Vad synd att du tog illa vid dig, jag förtydligade att jag inte vill förolämpa någon.

        Va? Camilla? Helen? ?

          Helen tror nog att Pias kommentar var skriven som ett svar till hennes kommentar snarare än till mig.

    Sterilisering??

    Såg en mamma på tåget idag som hade centimeterlånga klor till lösnaglar, som hon envisades med att peta i sin bebis ansikte och runt ögonen, medan tåget ryckte och krängde. Hennes barn blev irriterat. Tänker att om man inte kan offra sina lösnaglar ens är man då mogen att ta hand om en bebis? Suck världen.

      Asså det är såna som du som gör att man är konstant ängslig när man är ute med sitt barn bland folk.

        Nej, det är din dåliga självkänsla som gör det. Fan, shape up, du är mamma nu, sluta bry dig så jävla mycket om vad andra tycker och tror (för det kommer de göra) och börja värdera din egen åsikt högst. Hur fan ska du annars kunna uppfostra någon över huvud taget?! Skärp dig och step up.

      Men orka

    Eller så är det exakt vad Paow behöver. Ett stabilt familjeliv.

      Ja, stabilt är det bra om det är också…

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.