Vad man kan köpa istället för Ben Mitkus jeansjacka

 

När Ben Mitkus var och rasslade runt på Summerburst så hade han på sin en jeansjacka från Gucci med en nallebjörn på ryggen som kan bli din för den nätta summan av 38 041 kr.
Jag vet vad ni tänker – En sån måste man ju ha för att sommarens ljumma kvällar ska bli helt kompletta – men ”waita häfänauer, ajm doing thö käk nau!”

Ska vi inte kika på vad mer kan man få för dryga 38 000 kr innan ni sätter er och klickar hem denna jackjuvel (utan adlink)?

Du kan få följande:

49 stycken vanliga jeansjackor från JC!

En miniponny och även få pengar över!!

Med några ytterligare tusenlappar i handen kan du ropa in en etta i Hagfors istället för en jacka!

Och slutligen – en BMW i silvrigaste silver kan bli din!

En bil eller lägenhet tar aningens mer plats än en jeansjacka men en miniponny borde du kunna ha i garderoben utan problem.
Den kan ju inte vara större än en Schäfer tänker jag…

Vad är du mest sugen på?
Fortfarande en nallebjörnsjacka eller kanske en lägenhet i Hagfors?

108 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Fast nej, enligt Guccis webbsida kostar den bara 2500 USD. Billigt värre! Jag köper fem stycken och vaskar tre av dem…

      Priset är rätt på bilden med tanke på att det står att priset är inkl importavgifter. Så 2500 USD med importavgifter blir samma summa 🙂

        Fast va? Då ligger ju importavgifter på runt 16 lök? Då kan man väl åka till NY och handla den där så får man en resa till Amerikat på köpet 🙂

          Du måste fortfarande betala tull för den

            Eller så gör man såhär:
            1. Ta av lapparna på jackan.
            2. Ta på dig jackan eller lägg den i resväskan.
            3. Säg till tullvakterna att du haft jackan i ett par månader (och inte köpt den i USA).

            =

            0 i tull.

              Klart man gör så, men många tänker inte på det och släpar runt sin flashiga gusssssiiii påse över hela flygplatsen

        Nej. Tullavgift är väl på max 20%? Och det diffar 16.000 SEK på väskans värde och vad som uppgetts här ovanför…

          Moms 25% och sedan Tull vilket jag inte minns. Tror det är 15%? Och sedan Postnords avgifter (eller vem det nu är som levererar). Vet dock ej varför det fortfarande är sådan stor skillnad. Kan det vara för att vissa hemsidor räknar in moms också per automatik, så att det blir dubbelt när man beställer hit?

    Ser ut som en barnjacks fast fint stt en kille vågar vara mjuk i stilen. Han gör väl vad han vill för sina pengar tänker jag.

      Ja, eller sedan (vad det för mig verkar som) Nicky fått honom att tro att märkeskläder definerar vem man är. Många kritiserar honom för att ha börjat bli ”märkesfreak” sedan Nicky kom in i hans liv. Hon å andra sidan är nog van vid ett liv i lyx pga hennes familjs rika bakgrund och deras livsstil. 🙂

        Håller med dig. Minns när Linn Ahlborg sa nått om att hans klädstil var fattig eller liknande och han ba …och? Har på mig vad jag vill. Men sen Nicci kom in i hans liv känns de som han lägger otroligt stor vikt vid vad han har på sig för märken..

          Han har fortfarande på sig vad han vill

          Man kan ändras 🙂 har han blivit intresserad av märken så låt honom får vara det. Man måste inte fortsätta tycka exakt likadant. Man får bli intresserad av nya saker!

            Absolut! Men frågan är om det är för att han själv vill det eller för att han vill passa in i Niccis mall.

              Frågan är, vad spelar det för roll?

              Den frågan är helt orelevant 🙂 det är hans liv och upp till honom vad han vill ha på sig. Tror knappast nicci tvingar på honom kläderna, det är fortfarande han själv som valt att öppna plånboken och ändra sin syn.

                Irrelevant!

      Finns jättefina olika märken man kan sätta själv på jackor etc. Larvigt att betala så mycket för en jacka. Vad unga människor vill ha mycket lux.

        Men K-M det finns en massa äldre som också är besatta av ”lux” 🙂

          Fast att mogna som människa är väll också att se att vi alla på vår jord ska ha tillgång till vatten och mat. I stället för att betala för lyxprylar. You May say am a dreamer …..

            Måste det ena utesluta det andra? Döm inte andras intressen.

        Sen när är Ben, eller andra inluencers för den delen, någon bra representant för unga människor? I så fall är BB en representant för människor i min ålder, och ni som tickar mot medelålders får strå för allt Monas universum hittar på.

          Eller Anna Book om de hellre vill det!

    Jag blev mest distraherad av att hans flickvän verkar ha missförstått konceptet t-shirt…

      Undrar om den hade varit ok på Liseberg? ?

      Haha, ja kunde han inte valt en lite billigare jacka, så hon också kunnat få en t-shirt från Gucci åtminstone?

        Både hon och Ben har redan varsin matchande t-shirt från gucci 😀

        Hon har nog valt sina kläder själv. Känns lite ofeministiskt att anta att det är upp till honom vad hon har på sig 😉

    Vilka kontraster, den ena i jeansjacka och den andra i bh. Undrar om det var varmt eller kallt?

    OT
    Stefan Lagergren ska bli pappa! Någon som har mer info?

      Info om vad? Hur barn blir till? Graviditeter? Vad en pappa är? Utveckla lite.

        Vet inget om honom just nu så tänkte mer vem tjejen är, när de är beräknade osv. De frågor du ställde har jag rätt bra koll på tack ?

          Du vet inget om honom eftersom han valt att vara privat, så låt honom vara det. Kul att han ska få bebis iallafall 🙂

          Vet bara att hon är född 93

      Han har fört in sin snoppedong i en slida som tillhörde hans sambo, och ägget blev befruktat. Jag vill också veta mer, men vet att S är väldigt mån om att inte synas på sådana här bloggar, och att hans sambo är av samma åsikt. De verkar vara väldigt lika varandra i sätt och personlighet och jag är glad att de får ett gemensamt barn trots att jag inte känner dem mer än sociala medie-vägen.

        Bara söka på hitta.se så får man fram vem hon är. De delar adress

          Och det vill man göra för att…?

      Raderad av CamCam.
      Stefan har valt att lämna det sociala medier helt och det tänker jag respektera.

        Om man redan har barn med en och dessutom skilts nyss är det inte sjukt då att skaffa nya i princip direkt bara för att man träffat ny partner man är kär i?

          Nej, verkligen inte. Vad är det som är sjukt med det? Ni är sjuka som anser er ha rätt att ha åsikter om NÄR en annan person får skaffa barn

            Håller med! Jag har inget bra intryck av Stefan men oavsett det så hoppas jag att han är lycklig och tycker det är kul för han och hans tjej.

          Ibland blir inte livet som man tänkt sig 🙂 vi vet ju ingenting om barnet var planerat eller inte planerat heller (vilket inte spelar någon roll. De skaffar barn när de känner att de är redo, inte när DU känner att det känns okej)

            Men jag står för att jag tycker att det är sjukt. Särskilt när han var så jäkla anti till fler barn. Då var det ju fler barn med henne han inte ville ha. Han verkar så jäkla mjäkig. Typiskt män att skiljas och skaffa ny familj det första de gör. ETT ÅR liksom. Nä det är sjukt och ännu sjukare är att hon lyckas hålla sig så samlad.

              Du är sjuk

              Du frågar dig vad som hände.
              LIVET HÄNDE.
              LIVET HÄNDE, fattar du??? Man kan inte veta eller bestämma vad som ska hända i livet. Ibland bara händer det. Ibland bjuder livet på oanade möjligheter. Vad har du att bli upprörd över? Vi känner varken S, A eller någon av deras partners. Spela roll. Lev livet medan du kan.

              Knappast ”typiskt män” vad är din källa på det?

        Men då får man alltså inte ens ge sin åsikt? Bye bye bloggbevakning du är fett konstig

          Klart man måste få det, tycker jag. Iaf i kommentarerna….

            Säger hon som inte godkänner kommentarer ?

      Intressant!!! Vill också veta mer!

    Ponnyn alla gånger ??????

    Kul med ett lite lättsammare inlägg som inte är så bittskt. ??

    Jag älskar Ben, men det känns verkligen som att han har ändrat sin hållning till märkeskläder o.l., sedan han blev tillsammans med Nicky. Hon brukar också titt som tätt visa upp dyra LV och Gucci-väskor samt i videon nästintill tvinga Ben att bära märkeskläder för att ”det är så fint på honom”.

    Varför sparar de (han, som jag antar är den som tjänar pengarna) inte istället till ett boende, resor, bil eller körkort med alla dessa pengar som går till spillo för dyra märkeskläder? 🙂 Ja, alla tänker väl inte som man själv gör, antar jag.

      Man får ändra åsikt 🙂 klart man blir påverkad när man lär känna nya människor och kanske öppnar ögonen/blir intresserad av saker man inte brydde sig om tidigare.

      Nicci har körkort och bil. ☺️ Eller ja det är väl familjens bil tror jag. Tror inte Ben känner att han behöver körkort, de bor ju i Solna med närhet till allt.

      Sen har ju vi ingen aning hur mycket de sparar/tjänar varje månad.

      De åker väl iväg på resor hela tiden, och boende har de (inte alla vars mål är att köpa en lägenhet) och Nicci har ju körkort och ben har nog råd att ta det han med när han är redo 🙂 Så de verkar göra det som förgyller deras liv redan. Och vi har ingen aning om he mycket de sparar. Allting är inte svart eller vitt.

      Själv har jag inte råd att spara pengar förtillfället men är ändå lycklig 😀 allting handlar inte om sparkontot, även om det såklart är bra att ha. (Helt tomt är det ju inte)

        Ladda ner appen Dreams. Har hört många som aldrig lyckats eller kunnat spara har lyckats spara jättebra genom den! ?

      Håller med. Så ska man inte strö pengar omkring sej. Bättre och satsa på den gemensamma framtiden och ha en bra buffert.

    Hahaha så bra inlägg! ? Inget mot Ben, han väljer ju vad han vill köpa (eller vad han vill få) men jag skulle helt klart välja bilen istället! Med lite lån från banken räcker nog pengarna till både bilen och lägenheten, lyx!

    Hennes smink eller vad det nu är ser ut som om Edward Cullen kommit på hennes panna.

      Bästa kommentaren haha!
      Jag undrar varifrån man köper detta s.k ”smink”?

      Dessutom trodde jag det var Alexandra Nilsson först ?

    Jag lägger undan pengarna till en lägenhet.

      Så bra 🙂

        Möjligen i drömmen men eftersom det aldrig lär ske så får jag fantisera haha.

          Ändra inställning

            Utan jobb blir det svårt.

              ”Skaffa jobb då.” Man får så bra råd ibland, om alla bara ändrade inställning så skulle alla kunna köpa lägenheter. Vilka puckon som väljer att bo i hyresrätter i förorten.

    Det där kan vara det absolut fulaste jag sett.

    Ser jag rätt? Står det ”Guccy” på jackan? Pinsamnt var bara förnamnet.

      *pinsamt

        Pynsamt

      Varför det?

        Ja, säg det. För att designern glömde korrläsa?

          Tror du med fattar att det ska vara så. 🙂

      Varför är det pinsamt att det står guccy? 🙂 löjlig grej att skämmas över

    Och hennes T-shirt eller snarare t-shirt! Komiskt!

      Tit-shirt

    Sett Underbara Claras annonsamarbete med Nestlé? Är en som trycker på gillaknappen och skriver ”heja Clara osv”, googlar man henne så jobbar hon som brand manager på just Nestlé. Tycker det är jäkligt märkligt alltså, inte samarbetet men att anställda ska gå in och skriva att ”Nestlé är ett lysande exempel på att ta ansvar” ?

      Kollade in hennes insta och i princip alla kommentarer var ju kritiska förutom denna!

      Så fort jag ser ordet Nestlè tänker jag bara på skandalen.

        Samma här! Bojkottar deras märke + tillhörande ”underföretag” i största möjliga mån!

          Samma här!

        Knäppt att det företaget ens finns kvar efter att varit så skandal-associerat så otroligt länge. Känns som de är symbolen för ondskefullt företag, ändå byter de inte ens namn.

    Väljer bilen! Oh eller jackorna och syr på egna björnar, eller kanske kor för att vara lite originell och säljer de.

    Han verkar ju gilla den, vad andra tycker är ointressant.

    Åååhhh funderar starkt på att köpa fölet..

    Ponnyn hade varit ett schysst komplement till våra två katter, den kan bo i klädkammaren.

    Lägenheten! Soft med en ”sommar”lägenhet istället för sommarstuga, det är jag inte tillräckligt händig för. Men 40 kvm i Hagfors borde till och med jag kunna hantera. What could possibly go wrong…? 🙂

    tänker ingen anmärka personen som bett typ alla tjejer som kommenterat lägga till han på snap? ahahaha

    Kan han inte ge pengarna till sin familj istället och hjälpa dem bort från ghettot de bor i?

      Lägg ner.

        Vad? En undran bara.

    Alltså jag kanske inte riktigt hänger med men nästan 40 000 för en jeansjacka?
    FÖR en jeansjacka?
    För EN jeansjacka?
    För en JEANSJACKA?
    Va? Varför? Hur?

      Han lär ju säkert kunna sälja den för en bra slant i framtiden dock

        Möjligen, men knappast mer än för en bråkdel av priset. Knappast något att motivera med menar jag.

        /L

    Undrar om någon addade Anton på snap

      Precis vad jag också ville veta!

        Haha eller hur! ??
        Fast helst av allt vill väl Anton att Ben addar honom…
        man kan ju undra vad en del fans sen vill med kontakten? Bli bästa vän med Ben och följa med honom på olika events och grejer och själv bli semikänd? Eller vad är drivkraften?

    Tur en är gammal och inte ens behöver låtsas förstå sig på fashion. Alltså haute couture eller välsydda kläder av bra material kan jag förstå varför de kostar mycket, detta? Not so much. Vi syr fast en nallebjörn på en jacka och felstavar vårt namn. Tadaa, 40 papp.

      folk köper det ju uppenbarligen? Så varför inte ta 40k för den om man kan

    Är tydligen sjukt efter, men vem är tjejen? Vart kommer hon ifrån? Var det hon som dejtade Marcello (stavning?) och skrev om det i en blogg?

    Är ju mycket bättre för miljön att han köper en jacka för 38000 istället för 49 billiga jackor 🙂

    min mörkblå jeansjacka med en Twin Peaks pin på är så jävla mycket snyggare än det här. Blir illa till mods när personer
    som inte förstår hur man ska bära en jeansjacka – den ska vara clean utan något krimskrams.

      Finns inget direkt ”ska” när det gäller kläder. Min jeansjacka är min stil och din är din stil. Känns onödigt att bli illa till mods av andras klädval.

      Gud vad tryggt att du kommer hit och beskriver hur en jeansjacka SKA vara. Tack! Ska genast känna mig dum över min jeansjacka som är beströdd med pärlor och nitar.

        ja du är jätte jätte dum

    Allting är ju individuellt, vad man själv känner att man vill lägga pengar på, så tycker inte att man ska sitta och peka finger åt folk som vill/kan lägga 40 lakan på en jacka.
    Jag har polare som bränner flera tusen på beroendeframkallande mobilspel, som jag kan tycka är onödigt, och de tycker jag är skum som lägger 20 000kr på en LV väska. Vissa människor sparar ihop till en resa, andra för att kunna ha en tv i varje rum, viktigaste är ju att man inte konsumerar mer än vad man har råd till.

    Har hon fillers i hela ansiktet eller bara i läpparna?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.