Nej, man är inte fritt villebråd

På samma sätt som Alexandra Brings sambo valt att inte synas på hennes sociala medier så märkte man Alex den II motvilja till Katrins plattformar redan när de var tillsammans, och att han nu – efter att det tagit slut – än mindre vill synas där är någonting man måste respektera. 
Annars är vi ingenting annat än de paparazzofotografer i USA och ligger i buskarna och tar foton på folk i de mest privata och/utsatta situationer och dit vill jag aldrig att vi kommer.
Fan, låt Alex den II va!

Men…
Den här kommentaren om Zlatan måste väl ändå ta priset för en av de dummare i år?

Klart som fan man får hata fotboll om man är tillsammans med Zlatan – eller någon annan fotbollsspelare.
Förhoppningvis är Helena Seger tillsammans med Zlatan – personen – och inte Zlatan – fotbollsproffset.
Herregud, så dumt att jag baxnar!
Givetvis underlättar det en hel del om hon gillar fotboll men det är inget krav för en hållbar relation. En person som mer fokuserar på fotbollsdelen av en relation med ett fotbollsproffs är nog en partner att ifrågasätta skulle jag säga…

Katrin ryter ifrån på Instagram under Bingos bild och det är väl det enda jag reagerar på här.
De befinner sig i samma hus i skärgården – är det inte enklare att ta detta när de sammanstrålar i köket än på nätet inför fullsatta läktare? *badumdum tschhhhhhh” <—trummor

https://youtu.be/mEZRApOIEXk?t=1m6s

31 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

      Okej?

      Måste man blanda in henne i alla inlägg?

    Vem är Alex?

      Katrins ex

    Camcam, du har under helgen skrivit väldigt hårda inlägg med rätt bitsk ton, jag förstår att du blir upprörd och så men om du läser igenom så ser du nog hur din ton är aggressiv, gör inte direkt så att klimatet på bloggen blir trevligare.

      Ja, ibland drabbar all dumhet sociala media på en och samma gång.

        True, men behöver du skriva med svordomar etc för det?

          Det har varit två svordomar vad jag kan se. En i detta inlägg och en i inlägget om durmaz. Det kan vi väl leva med?

            Överlag har tonen varit väldigt hård och bitsk.

        Inkluderar du dig själv då i begreppet dumhet eller är du immun mot självrannsakan? Känns som att du är djupt stressad och ilsk, jag vet inte vad som pågår där bakom skärmen men du verkar knappt lyssna på dem som talar till dig längre. Känner inte igen dig, tyvärr.

          Hon kanske helt enkelt inte bryr sig, vad okända människor tycker. Camcams blogg och Camcams åsikter.

            Med den inställningen så behöver ju inte heller vi reagera på ex alla de som skriver på Durmaz insta? Varför ska vi bry oss om andra okändas åsikter?

            Ja, herregud! Skulle jag bry mig om det så skulle det här jobbet vara en omöjlighet. Det är liksom en nödvändighet för att ha ett omoddat kommentarsfält där folk får tycka och tänka vad de vill inom vissa toleranta ramar så klart. 🙂

              Jo men nu gör du som folk säger! Ändra din blogg så att den passar alla, men ändra för fan ingenting för då är det inte samma blogg längre.. hur man än vänder sig har man röven bak. ❤

                Nä, det skulle jag inte hålla med om, men jag måste ju alltid vara lyhörd – särskilt när bloggen hela tiden blir större.
                Jag tror jag närmar min 1.5 miljoner snart. 🙂

                  Den viktigaste frågan är ju dock hur många av dessa som bor i Umeå??

                    Jag skulle säga runt 850 000 st. Jag har dryga 50 000 kvar att charma.

            Å andra sidan är det väl skillnad på att inte bry sig om onödig skit och elakheter som folk skriver och att inte bry sig om konstruktiv feedback? Det är ju läsarna som gör bloggen möjlig, så känns lite tråkig om deras åsikter bara skits i. Håller med om att det är CamCams blogg och hon som bestämmer men så kommer det ju förbli även om hon tar till sig lite av kritiken som ges.

            Vad jag tror att du egentligen menar är att du gillar den hårda tonen och att det är bra att kritiken ignoreras.

    Bingos profil är inte längre offentlig så man undrar ju om något hänt? Brukar kolla hans instastories som ofta är roliga men följer honom inte ?

    Vart ifrån kommer uttrycket ”hata på”? Ser de hela tiden överallt .. ja jag är gammal men när jag växte upp hatade man inte ”på” nånting/någon .. man bara hatade helt enkelt ? Låter så fel i mina öron! Är jag den enda?

      Nejdå, du är inte ensam. Det är antagligen något som kommer från förorten, slang av nåt Slag. Det finns inget som heter ”hata på”.

      TACK! Som jag stört mig på detta och bara mötts av garv när jag sagt att det inte heter så.

      Ta t.ex. fallet med Durmaz. Där hatar folk på honom, skriver hatkommentarer och är allmänt vidriga. Sen hur många det är som verkligen hatar honom är en annan femma. Så för mig är att hata på eller hata någon/något helt olika saker.
      Mvh ej från förorten ?

      Det är skillnad på ”att hata någon” och att ”hata på någon”.
      ”Hata på någon” betyder att skriva elaka saker om någon företrädesvis på sociala medier. Troligen kom uttrycket till svenskan från det engelska ”hate on someone”.
      ”Hata på” behöver inte alltid vara så allvarligt menat heller. Mer som att ”snacka skit” eller gnälla på någon. T ex ”Varför hatar alla på Justin Bieber?”.
      ”Hata någon” är det ursprungliga uttrycket som egentligen kräver att man personligen känner den person som man hatar dvs tycker väldigt illa om.
      Så när någon skriver ”sluta hata på Blondinbella” så är det inte alls samma sak som ”sluta hata Blondinbella”.

        Jag tror att du har rätt i att det är en direktöversättning av engelskans hate on someone. Jag tycker dock som flera andra att det ser helt fel ut. Jag skulle valt att säga ”sluta sprida hat mot xx” istället för ”sluta hata på xx”.

    Omg är jag satt på mod? ?

      Nått ord som fastnade bara. 😉

        Okey. Jo jag va väl lite sur där ett tag ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.