Ben Mitkus och Nicci Hernestig clickbaitar loss

Oj oj oj!
Vad ÄR det som hänt?
Har de gjort slut? Ska de gå under jorden? Ska de flytta till ett swingerskollektiv fullt av flamingos? VAD HÄNDER!?!??!
Instagram har fullkomligt fyllts av inlägg med ”Hoppas ni stöttar vårt beslut” så det låter som att de ställt till med någonting i klass med Tysklands invasion av Polen, men nej…nej, nej, nej…
Ni kan vara lugna…

De ska inte längre ha en gemensam Youtubekanal.

Ps. Jag gillar inte sättet Ben pratar om Nicci vad gäller hur högt han sätter sin ribba – som att hon är en jävla sopa.
Onödigt att få det att låta som att det är HAN som inte vill ha en kanal med henne eftersom hon inte är tillräckligt bra. Hon är en nybörjare och var så även när de beslutade sig för att förvandla hans kanal till deras.
Det kan väl knappast ha kommit som en överraskning för honom?

26 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Jag tycker inte alls att han pratar om Nicci som att hon är ”en jävla sopa” pga att han sätter sin ribba högt. Har man följt honom så vet man att han är noga med det han publicerar, och han märkte nog att hennes ribba inte ligger på samma nivå. Svårare än så är det ju inte. Tycker inte alls att han är nedlåtande mot henne. 🙂

      Ja bra sagt

    Men va? Jag tycker inte alls han pratar illa om henne eller att hon på något vis skulle vara sämre. Kan tänka mig att hon säkert fått erbjudanden att göra vissa videos ifrån företag men att Ben kanske inte känner att det passar honom eller att han bara inte vill göra dom så då är det väl helt enkelt bättre att hon har en egen kanal.

    Har vi kollat på samma video? Fick verkligen inte känslan av att han skulle se henne som en sopa. Men detta är ju faktiskt hans karriär och något han verkligen satsar på både med material samt redigering osv. Nikki hittar nog sin grej hon med 🙂

    OT.

    Matchen. Jag är så nervös!!!!!!!!!!!!!!!! Detta är så mäktigt. Så galet!

      Jag med! Aldrig varit så här nervös över en fotbollsmatch ?

        Inte jag heller! Mina nerver bryts itu snart och det har inte ens börjat. Första kvarten gäller! SVERIGE!

          Nej, första kvarten gäller inte. 90 minuter + tillägg gäller! Kom igen nu Sverige!!!

            Absolut, men att hålla nollan första kvarten är viktigt för känslan. Mål i 30+ minuten sved dock det med. Nu gäller det att komma tillbaka!!!!!!

    OT varför läser vi bloggar? Jag tycker alla bloggar är såå tillrättalagda, egocentriska och köphetsiga och verklighetsfrånvända.” Hej jag bor söder, här röstar alla på vänstern och bor i dyra bostadsrätter och tar sommarlov två månader per År osv”Hej elsa Billgren, Sandra Beijer, underbara clara osv.

      Fråga på din fråga i så fall: varför läser du en blogg om bloggar? (Förlåt, kunde inte låta bli)

        Jag läser iaf om bloggar pga att bloggfenomenet är intressant och konstigt och därför vill jag läsa och prata om det.

      Det beror nog på att du läser den typen av bloggar, ”typiska influencer-bloggar” finns ju många som inte är så också.

      Jag läser sådana av samma anledning som jag läser självbiografier och kollar reality-serier, gillar att förlora mig i helt andra världar än min egen för en stund. Och håller med Fanny om bloggfenomenet

      Va? UnderbaraClara bor i hus på landet i Västerbotten och skriver om second hand och egenodling av mat för det mesta.

    Tycker inte det faller in under clickbait direkt, det är ju en stor grej för kanalen?

    Däremot håller jag med dig om att han låter onödigt hård mot Nicci när han pratar om sin höga standard som hon inte kan leva upp till. Hon lägger till att de vill lägga upp olika typer av innehåll också vilket han håller med om men främst handlar det om hans höga standard ?

    Tycker inte alls att Ben pratar ner Nicci. Han säger ju själv att detta varit hans yrke i många år medan Nicci är ny i branschen, och att han sätter ribban på en nivå som är jobbig för henne. De har helt enkelt olika syn på vad som är viktigt på en kanal just nu. Nicci verkar ju helt med på det.

    Det är en stor grej för mig att byta namn på kanalen, det är klart att jag hoppas att folk stöttar beslutet för jag vet att många också tycker om Nicci.
    Tyckte inte jag lät nedlåtande på något sätt om det uppfattades så så var det inte meningen iallafall.
    Tråkigt att du behöver göra ett sånt inlägg som är så nedlåtande emot mig däremot ?

      ????

      ja du skulle ju kunnat skriva om namnbytet i rubriken. Att stötta nåt beslut ihop med bild på bekymrade ansiktet är clickbait och det vet du.

    Jisses vilket clickbait… Men jag tror inte Ben menar det som att prata ner Nicci, inte som att han är för bra för henne eller bättre utan henne – nej jag tror att Nicci känner att hon vill ha en egen kanal och inte längre behöver hjälp av Ben, att hon inte behöver rida på hans framgång längre utan nu själv blivit ”känd” och liksom blivit lite etablerad så att hon klarar att få en egen välbesökt kanal. Sedan så tjänar de väl bättre på att ha två ist för en kanal.

    Men lägg av! Han säger att det var Nicci själv som inte tyckte hon ville/kunde nå upp till Bens ribba. Dessutom pratar de om att de hade olika intresse vad gäller content. Han är absolut inte nedlåtande mot henne. ???

    Vem fan är Ben?!

      Vem fan har inte hört talas om att googla det man inte vet?!

    Förlåt, men förstår inte varför folk tittar på sånt här skit.
    Har aldrig sett ”ben och ..” och ”jocke och johanna”. men när jag ser såna här klipp, så funderar jag allvarligt på vart samhället är på väg. Är det det här dagens 12-20 åringar ska sitta och lyssna på och klassa som underhållning, och tro att det är så här man ska bete sig i samhället m.m.
    Minns när man var yngre och man tyckte att MTVs program teen moms m.m. var skit men den här ”ribban” på underhållning idag… har inte ens ord för den.

      Tur att du är gammal och vis. Kanske ska du starta en kanal och visa vart skåpet ska stå? Höja ribban för alla influencers. Nyfiken på hur du menar att Teen Moms är skit. Menar du att det är skit som i dåliga förebilder på samma sätt du tycker att influencers är dåliga förebilder? Unga mammor i sig är fantastiska förebilder tycker jag. Att individer fattar dåliga beslut är en annan sak. /en teen mom

      När jag växte upp var Teletubbies underhållning. End of story.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.