My Martens gör en ”partipiska” på sin blogg

Vet ni inte vad partipiskan är så kika här först – det är en del ur Parlamentet där lagen ska hålla sig till sitt partis program, och gör de inte det så viner piskan.
Lite det intrycket får jag av Mys inlägg där hon för hundrade gången drar samma harang om sin ”viktresa” som vi redan läst om och om och om igen.
Det är som att trycka ”play” på en gammal boom box och låta det nyss tillbakaspolade bandet ljuda en gång till. (Jag kan tänka mig att det lätt blir så många gången när man återberättat samma sak om och om igen. Jag har själv sådana historier, men kanske borde man börja jobba på en kortare sammanfattning för att inte helt trötta ut folk?)

Men vad menar jag då med att My ”gör en partipiska” på sin blogg?
Jo, hon försöker helgardera varenda sak hon säger genom att förekomma den kritik hon vet kommer komma gällande hennes olika uttalanden, och jag tror helt enkelt hon slits mellan det hon ”vill” och det hon ”borde stå för”.
Här är några av hennes uttalanden som är aningens motsägelsefulla. Motsägelsefulla men dock helgarderande:

– Hon vill så hemskt, hemskt gärna komma i sina gamla kläder men ”tränar lagom mycket” .

– Hon menar att ”varje kvinna ÄR vacker och unik på sitt sätt. OAVSETT form, hudfärg längd eller bredd!”, samtidigt som hon slänger in att ”Vill man träna sig stark eller slank,  – GÖR DET! Vill man tänka på kosten för att gå ner några kilo, – GÖR DET! Vill man springa för att öka konditionen, – GÖR DET!

– Hon själv har alltid haft former, höfter, rumpa, byst, men istället för att störa sig på det, och jobba MOT sina former ( som hon alltid gjorde tidigare, gömde sig under pylsiga kläder osv. ) Ss har hon lärt sig att jobba MED sina former ?,
Detta skriver hon samtidigt som hon berättar att hon nu jobbar arslet av sig själv för att komma i sin garderob igen…..? Man får ingenting gratis, långa promenader kombinerat med styrketräning är hennes grej just nu. 

–  Senare i samma inlägg skriver hon att ”Jag är inte riktigt där, men jag är närmare nu. än på väldigt länge. Jag stressar inte med det. Utan tränar ”lagom” mycket och äter egentligen bara hyfsat ”clean” mat☺”
Några kilon till, sen är jag tillbaka vid min ”vanliga” vikt. Samtidigt som jag vill poängtera att man inte ska stirra sig blind på just vikten. Det menar jag verkligen.

– Under en av bilderna känner hon sig nödgad att påpeka följande:
”Jag själv var den som inte hunnit bli sminkad ännu, på denna bilden ? Men jag gillar denna bilden väldigt  mycket ändå!

Jag får intrycket av att piskan fått vina efter varje påstående för intrycket jag får är att My inte vågar stå för någonting av det hon skriver. Allting kommer med en brasklapp.

95 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    ”Brasklapp”. Biskopen, Barsk, hamlade så småningom om i Polen där han sedermera dog utfattig, många år senare än då han lade in sin brasklapp. Men han slapp att bli halshuggen ju. Jag tror det är bra att ha en bakdörr, en väg i.f.o.a. Det kan vara fegt att inte stå för åsikter men om man vill undersöka hur en tes tas mot av en skara människor är det väl ett utmärkt sätt?! Jag är i alla fall inte tvärsäker på allt jag säger. Är du?

      Själv använder jag alltid lacksigill på allt jag säger. En dag kommer någon att kunna kika vad som kan tänkas finnas under sigillet.
      Och på alla mina lappar står faktiskt att jag gärna ändrar mig och hävdar motsatsen vid behov. I synnerhet om det gäller livet!
      Likt Groucho Marx så har jag principer och om ni inte gillar dem så har jag andra 🙂
      (Betr biskop Brask och hans lapp är dock risken stor att det är en skröna, eller anekdot om man vill vara snäll. Men det är som bekant onödigt att ifrågasätta en bra historia – i synnerhet som denna som vi aldrig kan få veta sanningen om).

    Varför tog jag reda på vem denna kvinna är, whyyyyyyy?! I just want to go back in time.
    Hon gör reklam för underkläder utan att reklammärka och skriver om hur hon älskat sina kurvor från ögonblicket hon fick på sig dessa plagg och bara dravlar i det oändliga. Samtidigt som hon slänger in reklam för att bli slim dessutom. Och folk köper detta.. Herregud! Blir så matt.

      Dvs ingen reklammarkering på insta vad jag kan se

        Kollar andra inlägg där hon gör reklam men nope, ingen reklammarkering… gäsp för elfte gången den här timman…

      Haha helt sjukt massa folk bara åh du är fantastisk, fanstastisk, fanstastisk fina fiiiina My, vilken förebild du ääär! What?! Förebild för att hon visar sig i underkläder, gjort skönhetsoperationer och försöker sälja underkläder genom överdriven lism och manipulation…? Vad är det som är sååå fantastsiskt?? Hahaha.. Ja anmäl inlägget för omärkt reklam till KO

      My hoppas nog få rubriker i pressen nu genom sitt insta-inlägg där hon skriver ”Jag är mamma, 30 år med kurvor. Självförtroendet fick sig en törn när samarbetspartner avbröt samarbete pga att jag blivit för tjock”. Och försäljningstaktiken haha ”Jag började gömma mina former och tackade nej till allt med underkläder och badkläder tills jag tog en helkväll med Jossan och provade hennes kläder från Tigelle, har aldrig känt mig så vacker MED mina kurvor” alltså haha.. Och sen ”Jossan vill plocka fram det vackra i ALLA kvinnor oavsett längd, vikt, hår, hudfärg, ursprung.. hon brinner för att alla ska känna sig vackra..” alltså vilken försäljningstrategi haha. Och en massa folk hyllar My för det och skriver att hon är heeelt fantastisk och en bra förebild. Haha fantastisk och förebild för att hon visar sig i underkläder som hon försöker sälja?! Say no more.

        Hon försöker nog fiska modelljobb och fler samarbeten också genom att skriva ” Jag gör enormt många reklam/kampanj-plåtningar där man inte fokuserar på vikt och mått utan mer på profil, målgrupp och image” Alltså jag blir på riktigt mörkrädd av hennes list och taktik, och av alla naiva människor. Jisses.

      Hon dravlar om allt.
      Ältar allt om o om igen!

        ÄLTAR och ÄLTAR samma gamla tjatiga visa hela tiden

        Ja hon ältar och tjatar men jag tror inte att hon egentligen ältar, inte för sig själv alltså utan mer för bloggens skull för då vet hon att hon får kommentarer och uppmärksamhet. Att hon tjatar är en form av strategi så att folk ska få in saker i sina medvetanden och tro på saker hon skriver, det är för vinning. Om hon upprepar saker så tror vissa folk på det, det blir till slut en sanning för vissa naiva lättlurade. Hoppas inte allt för många går på hennes pr/försäljningsknep när det gäller piller, tro inte på allt hon skriver det är för att sälja och tjäna pengar, och de skriver troligtvis själva kommentarer i andra namn om att pillerna är så bra för att sälja. Gå inte på allt.

    Om hon inte vågar stå för något så är det jättesynd, och då borde man kanske jobba mer på självförtroendet ist för viktresa. (Självklart kan man få bättre självförtroende genom att nå sin målvikt I guess..)

    Men Om det nu är så att hon faktiskt känner så som hon skriver? Sen kan man alltid ändra åsikt och ändras.

      Självförtroende har inte alls med utseende att göra , självförtroende eller inte handlar om prestation .. som att man vet och är trygg i att man kan sitt jobb till exempel , men det är många som blandar i hop självkänsla med självförtroende .

        Ok 🙂 men man kan väl ha båda då oxå?

          Det är väl ganska vanligt att ha bra självförtroende men inte bra självkänsla. Självkänsla handlar om att gilla sig själv även om allt går åt helvete och vara trygg i att man har ett värde som den person man är. Självförtroende är att tro på sin egen förmåga att utföra saker. Men det finns ju givetvis andra kombinationer, bra självkänsla men dåligt självfötroende tex. Lyckan är ju att både uppskatta och vara snäll mot sig själv och tro på sin egen förmåga.

    Vad fin hy hon har! Så ser inte jag ut osminkad, mer som en rödflammig tomat.

      Fotot har filter på sig ?

      Jag också! Min hy har inte längre finnar eller orenheter som när man var tonåring men färgen skriftar mellan rödaktig grisrosa till grön och grå. Hahaha vad tusan beror det på att vissa har ojämn hudfärg/mycket rött i huden, nån som vet?

        Grön och grå? Rökare? Låter ju inte sunt 🙁

        Lätt rosacea kanske? Jag är oxå röd på kinderna men nu har jag bra produkter som hjälpt mig o dessutom har jag slutat helt att sola ansiktet, även om jag har solskyddsfaktor 30+

          Jag har alltid hatt och solskyddsfaktor 50, men fräknarna tittar fram ändå, vilket gör att min hy inte ser så där perfekt slät ut. Å andra sidan ser jag ut som Pippi, så det är ju på plussidan.

      Hon har gjort ansiktsbehandlingar och dom har gett resultat.

      My har gjort ansiktsbehandlingar, en kur, på kontorstid/arbetstid.

        Hon har gjort fillers och botox också.

    Det kallas dålig självkänsla.

      Jaa :/

        Stick Catrin.

          Men sluta va på henne hela tiden, det börjar bli tjatigt.

          Det är redan svårt att interagera, bli accepterad och respekterad i samhället med hennes bakgrund. Borde hon inte få en chans att visa att hon har förändrats?

          Hon har ju skrivit vid ett tillfälle att hon gett vissa BO små summor som är bättre än inget, hon kan säkert bevisa detta på ngt sätt i sin blogg och så kan vi väl bara vara lite större människor och tro på människors förmåga att ändra sig (är väl blondinbella ett ypperligt bevis på ?)?

            nä.

          Du kan sticka!!

          Oj… tycker uppriktigt synd om dig.

    När My skriver att hon blivit klok som en bok så måste hon väl mena lika klok som Book? I såna fall kan jag hålla med.

      ?

    Något helt annat. Kan du inte uppmärksamma Jocke Lundell’s video där han pratar om sitt handikapp, det första han pratar om. Video ”Planerar bröllopsdag”
    Jag tycker det var väldigt bra förklarat om hur han mår emellanåt och vad som händer för honom när saker och ting inte fungerar som det ska.

    Helgardering gör henne inte mer sympatisk. Tåget har gått, My står kvar.

    Kossor!! Nödvändigt? Really?? ?

    Ja dom är säkert fyra HELT olika kvinnor. IQ, EQ, lycksökarmentalitet, förmåga att dra till sig kaoz, förmåga att behålla vänner/partners mer än max ett par år, gud vet allt!:-) Säkert mycket gemensamt också när väl My fått på sig sminket.

    Allvarligt. Brukade tycka lite synd om den här damen förut men nu har hon ju ballat ur fullständigt. Säger som ”L” ovan – why oh why måste jag veta att denna person existerar.

      ….ja ABC kan hon ju inte. Huruvida hon kan räkna till 100 vet jag inte då det är en av de väldigt få detaljer om sitt privatliv som hon inte ännu har gått ut med.

        Nä ABC kan hon inte, hon är klok som Book

          Booken kanske kan lära henne ABC i alla fall

      Vad hände med ”alla människors lika värde”???

    CamCam ? bra gjort ?

    Lite svårt att följa detta inlägg pga den ofullständiga användningen av citationstecken. Tycker dina texter har blivit svårare att följa på sista tiden. De saknar ofta en röd tråd, innehåller ofta konstiga långsökta resonemang och har dålig grammatik. Detta är tänkt som konstruktiv kritik, tycker du gör ett bra jobb med bloggen men ibland blir texterna lite flamsiga och svårt att följa.

      Håller med. Hellre ert kort sakligt inlägg än dravliga, långsökta argument som är svåra att följa.

      I det här inlägget exemepelvis, hela biten om partipiskor? Trodde det skulle handla om politik men istället hennes självbild och vikt? Hur är det bloggbevakning, alltså vad är syftet med inlägget? att hon har dubbelmoral runt sin kropp och utseende?

      Tycker också att tonen i både inlägg och kommentarer bara blir sämre och sämre ju otydligare ett inlägg är.

    My är minst sagt motsägelsefull. Det ständigt återkommande uttrycket är ”jag är inte där än men jag är närmre idag än igår”.

    Samma återkommande tjat om sin vikt och hur mycket hon älskar sina kurvor samtidigt som hon tränar järnet, går på dieter o matshema, och äter slimpiller… Ena dagen älskar hon sina kurvor och nästa dag skriver hon att hon inte trivs med sin kropp och vill gå ner. Eh. Hon älskar sin kropp/sina kurvor men är ändå inte nöjd.

    My har dessutom gjort operationer både bröst och fe..sugit midjan (nej inte enbart sytt ihop muskler). Anade efter mag/midjefixet i höstas att det skulle komma lättklädda underklädes o bikinibilder hehe.

    Och Jossan vill att alla kvinnor ska känna sig vackra MEN hennes underkläder finns inte i större storlekar hmm.. Och My försöker kränga Bobbys piller genom att påpeka hur omtänksam han är och har gott hjärta. Alltså…

      Tycker det är så uppenbart att det inte är genuint, bara snack… Om fem sekunder kan hon likagärna ligga i fosterställning och grina över sin vikt typ.
      Hon skriver det som hon tycker låter bra, men utan att egentligen hittat dit öht.

    OT: Någon här inne som håller på med bikinifitness?

    Har aldrig fattat sporten. Träna mycket så du får muskler, gå ner i vikt som tusan, spraytanna dig till en barbiedocka, sminka och dra på skyhöga klackar och glitter. Bröstimplantat känns som mer regel än undantag.

    På vilket sätt är detta representabelt för allt det slit och träning dessa kvinnor gjort? Hur går något hand i hand med träning och en hälsosam livsstil? Känner en som tycker skönhetstävlingar är dåligt men detta kan hon hålla på med. För mig är det nästan värre för i skönhetstävlingar svälter de sig i alla fall inte.

    Någon insatt som kan förklara lite mer?

      Detta ska väl Läckberg göra till sin 45-årsdag

      Inte insatt i sporten men lite i fitness o brukade tycka som du men insett hur svårt det är att skulptera kroppen som de gör på bikinifitness o bodybuilding. Tycker själv det är skevt att inte träna för att prestera med funktion utan istället för en viss look men är sjukt impad av dessa människors kunskap o engagemang. Mycket hårt jobb bakom. Tycker det är tufft.

    Sluta skriv om dessa pantande brudar…

      Pantade kan du va själv ?

        På vilket vis är du bättre än den Anonym du kritiserade? Anonym kritiserar My med några ord, du kritiserar Anonym på exakt samma sätt med exakt samma ord. Så hur är du bättre eller mer solidarisk tänker du?

          Jag är varken bättre el sämre än någon annan, tyckte bara hon kunde få tillbaka med samma mynt. Så nu vet du, ha en fin dag.

            Men liksom, vad är det för vits att ge tillbaka om man gör det på exakt samma vis? Istället för att komma med nåt konstruktivt så sänkte du dig själv till precis samma nivå och tedde dig inte ett dugg bättre. Ska du kritisera, gör det sakligt och neutralt, så slipper vi dubbel sörja ?

        Hahahah

    Med kurviga former skriver hon på sin IG, hon har väl gjort två bukplastiker? För mig är det inte att kurviga former, kirurgiska former kanske… 😉

      Det ena behöver ju inte utesluta det andra. Man kan operera sig mer eller mindre kurvig. Sen är det ju inte naturligt men likväl kurvigt.

        Hon har väl knappast opererat sig kurvig, snarare platt mage och smala höfter då hon även verkar har fettsugit höfterna…

        Och vill man inte ha opererade bröst så kan man ha fetvadd i behån. Rövtrosa köps från Wish eller fixas fram med hög sockerkonsumtion.

        Men bukplastik och fettsugning på höfterna kan väl knappast anses som kurviga former…

    Hur olika folk följa dess bimbos? Maken till osäker kvinna!

      Det är hennes extrema hjärna som fascinerar.

        Ja den är verkligen ”utvecklingsbar” om man säger så. Ett riktigt ”råmaterial” kan man ju också kalla den för. Synd att man än så länge inte kan operera in IQ/EQ etc. Det kommer nog när vi alla här har lommat vidare till nästa nivå.

    KRÄKS på Mys lögner, menar inte hennes kroppsfixering nu utan hur hon ljuger, snyftar, drar upp andra personers tragedier som hon inte ens träffar- som om det gör My bättre el mer synd om. Alltså.. Hon påstår att en kommentar är hotfull som inte var det minsta hotfull på något sätt. Så manipulativ och oförmögen att ta kritik.

    Lägger ingen vikt vid att hon skriver snopp el beskriver sonens besvär, hon är inte ensam om att lägga ut barn på sociala medier det är vanligt MEN att försvara det med att hon känner sitt barn bäst – ja klart hon gör men bara för det så vet man inte vad barnet är bekväm med. Låt gärna barnet bada naken om Han vill men varför lägga upp det på bloggen, varför lägga ut nakna bilder på barnet på sociala medier – JO för att My ska få uppmärksamhet, för det vet hon att hon får då!
    Sen att hon ljuger om att sonen älskar att showa framför kamera och älskar att bli filmad – kanske han gjort någon gång men man har ju sett ibland att han inte vill och att det ofta är My som ber han göra så o så för att hon ska filma, man har sett och hört han säga nej filma inte, sluta filma nu. Att My sagt nej till att sonen vill ha yt tror jag inte ett skvatt på nej det är nog isf sonen själv el pappan som sagt ifrån. Jag kräks på hennes lögner, snyftande, lismande och strategier, usch. Hennes oförmåga att ta kritik, att bli så arg av minsta kritik, ifrågasättande el tillrättavisande, hennes överdriv, ljug och annat beteende säger en del om henne…

      En My-toman?

        Ja mytoman och mer därtill… Hon ljög om att alla barnen badade nakna men nej LÖGN. Hon ljög också för en om bröst och mage, eller skrev iaf inte som innan – inte gjort bröstlyft skrev hon men alldeles nyligen skrev hon till en annan att hon gjort bröstlyft – tidigare har hon skrivit att hon har bröstimplantat. Hon har också nyligen skrivit att hon ska operera brösten igen i höst men nu svarade hon någon att jag funderar på att göra det i höst så lustigt att du frågar hihi. Hon skrev också en annan version nu om magen än vad hon gjorde i höstas, och låtsas att hon betalade sin operation själv men alla fattar att det var spons – eller My ville såklart bara vara snäll och hjälpa alla andra genom att visa en massa bilder från operation och ja säkert var det för att hon är sååå fiiin och godhjärtat och tänker på alla andra och ville hjälpa andra, det var ingen ekonomisk vinning för hennes egen del, såklart inte. Eeeh.. hon hade inte visat eller skrivit om det annars.

          Läste också. På fem dagar glömde hon bort att hon skrivit om tidigare bröstoperation.

            Funderar på om hon gör sig dum med flit nu, av taktik eftersom hon senast fick uppmärksamhet här av sin dumma bildlögn – tänker att My tänker att hellre pinsam publicitet och uppmärksamhet än ingen publicitet alls. Hon får mer läsare genom inlägg här, tiotusen har hon ökat sedan bilden uppmärksammades här häromdagen, tiotusen upp på ett par dagar och massor av beröm och hyllningar. Såklart det med sonen som mest spelat in. Så måntro att My är glad och nöjd nu så som hon kämpat på senare tid med diverse desperata knep för att få upp besöksstatistiken. Så nu får hon fler samarbeten.

            Nu skriver hon på sin instagram där någon påpekar att hon gjort skönhetsoperationer att hon hade diastas på 9 cm men innan har hon skrivit nästan 6 och sedan 7. Alltså förstår ni. Hur pinsam är hon inte. Överdriva mer och mer hela tiden, detta ljugande och överdriv. Hon har fixat magen slätare och plattare och midjan mindre för utseendets skull punkt, det har inget med funktion och diastas att göra även om hon nu kanske haft diastas. Hur kan så många vara så blinda och blåögda. Fattar inte. Tragiskt.

              hon skriver också där att ´brösten funderar jag på att lyfta och förminska till hösten´ och länkar till plastikkirurg – som om hon inte fixat brösten innan. Hon har skrivit tidigare att hon har implantat och att hon har lyft brösten, och hon har skrivit att hon ska operera brösten igen till hösten men nu får hon det som att låta annat. Troligtvis är det spons då på brösten, och typ alla byter ut implantaten efter fem år (de som har råd och kan) eftersom de blir lite hängiga och kan tappa form efter en tid så de görs om för att snyggas till. Så pinsam, alltså hennes vänner måste ju skämmas. Fantastisk och förebild skriver folk, herregud.

                Inte troligtvis det ÄR självklart spons då precis som magoperationerna varit. Och det var självklart spons även för AB och ÅB.

      Hur kul kan det vara att bäras runt av mammas gubbkompis när man snart är 8 år.

        Mäh vilken fånig kommentar, han kanske gillar det.. sluta skriv trams, det förstör i vissa lägen det tar bort fokus från kloka och sakliga kommentarer. Och ett tips till; skriv INTE kommentarer hos My! Sluta skriv där för det tjänar hon bara på och det vill hon, ge henne ingen uppmärksamhet!

      JA hennes oförmåga att ta kritik, hennes ilska vid kritik, hennes enorma behov av beröm och uppmärksamhet, hennes lögner, lögner som förvaras med nya lögner, manipulativ, snyfta, skylla ifrån sig, överdriva sina förmågor, framgångar och motgångar och behov av att framhäva sig med mera med mera säger en hel del om henne.

      Googla narcissism och kvinnlig psykopati och läs om det, det är intressant och kommer ge insikter..

    Skev ngn förra veckan jag reagerade på. Var ute och åt och det hon beställde var inte gott vilket var tur så hon slapp få ångest. Kanske inte exakt men ngt liknande.

    Hela människan är ju helt lost, hon är en sådan som kommer må väldigt dåligt av sina sociala medier och borde enl. läkaren sluta med det OMEDELBART – för sin egen skull, jag tycker hon är rätt komisk. Tyvärr för jag tror att hon vill bli tagen på största allvar, men har man som My blivit ett med Svenska folket så måste man kanske gardera sig 😉 (ironisk)

    varför hamnar man i modd för att man har kritiserat dig?

    En hel del paradoxer, som faller på sin egen rimlighet. Paradoxer som inre kan vara sanna samtidigt.

    Ngn borde kanske tipsa Allt om föräldrar att de har en särdeles gränslös person vad det gäller utlämnande av sonen och det kanske inte passar så bra där. Hon borde få utbildning i det här, kanske av Patrik eller Elaine?

    Gillar mys blogg men , alla dessa reklam för piller löshår operationer , det rimmar inte så bra för det hon står för ! Vet du camcam som hände med Maggan ??

      Varför/hur skulle Camcam veta det. Hoppas Maggan berättar en del och bemöter vissa anklagelser och öppnar upp i Nemos podd. Bl a bemöta det där med Anna Book och ge sin version och sin syn på saken. Hoppas men tror tyvärr inte det. Stackars Maggan får ta massa skit pga My, finns en galen Charlotte (el om det är My själv) som skriver galenskaper på Maggans blogg, verkade som att hon försökte fiska läsare till My genom Maggan igårkväll. Sett annat den människan skrivit förut på Maggans blogg, sjukt.

    Kan du inte släppa henne nu? Det finns ju fullt med andra bloggare som är både större o ”mäktigare” varför inte granska hur de beter sig med sina gränslösta beteenden mot sina barn o diverse tvivelaktiga reklaminlägg istället.

      När My bjuder på ett dignande smörgåsbord av galenskap så hamnar andra i lä. Ingen granskning behövs, hon basunerar ut sin egendomliga sanning.

      Nu är ju My den som är mest lögnaktig, taktiskt, sneaky, gränslös, tjatig, pinsam och den som gör mest tvivelaktig reklam. Men håller med om att det är synd att ge henne uppmärksamhet här, vill helst slippa se henne här och undviker hennes blogg. Kan nästan tro att de har en överrenskommelse att C hjälper M med att få upp besökstatistiken när den gått drastiskt ner. My är nog tacksam men jag slipper helst läsa om henne här. Reagerade mer på det ännu värre försvarsinlägget med ännu mer snyft, självömkan och självhävdelse, skrämmande. Finns ingen så förljugen och falsk som My.

    Den här bloggen har blivit så märklig. Kilometerlånga inlägg med fåniga skämt, katter, irrelevanta referenser och krångliga meningar.

    Började följa för att få lite koll på bloggvärlden på ett kul sätt, och gillar ävrn granskningar. Detta inlägg tycker jag dock var ganska konstigt. Liksom, det är väl rätt vanligt att kvinnor pendlar mellan att pressas av utseendehetsen och drömma om att bli smalare, för att i nästa stund känna sig fin och nöjd med den man är. Känner ingen som till 100% är nöjd och självsäker hela tiden. Onödig rant.

    Men sen hoppas jag inläggen går tillbaka till mer sakliga. Det händer på Instagram brukar vara kortfattat, underhållande och bra!

    Jag missförstod kanske men jag hoppas ingen tror att programmet parlamentet uppfann partipiskan ?

    Nu har jag definitivt läst my martens blogg för sista gången.

    Jag tror att Mys blogg är som Cattens blogg var tidigare – 90% av läsarna besöker enbart bloggen för att se en tågkrasch och för att de anser den roande på ett ”dåligt” sätt.

    Och My är nog inte förmögen nog att inse det.

      Tror du? Eller hoppas du på det?

        Vet.

    Såå roligt det skulle vara att få veta hur många av de andra avundsjuka bloggare (tidigare vänner), som är inne på denna sida, plus My’s sida och skriver en massa skit? Mår man själv bättre då? Att få trycka ner nån med skitsnack?

      Så om andra ogillar My, inte tycker som henne eller tycker hon beter sig märkligt med ändrade historier osv så är det avundsjuka? Och det är andra bloggare och tidigare vänner? På riktigt?! Avundsjuka?! Undra hur avundsjuk My är på andra då och hur mycket skit hon skriver här och på andra sidor, skulle vara såå roligt att få veta.

    Rådgivare. En rekommendation till My. Innan hon förstör hela livet och når riktiga ‘rockbottom’…..

    HELT olika my ass. Ser pretty much the same ut i mina ögon…

    After research just a few of the weblog posts on your website now, and I really like your way of blogging. I bookmarked it to my bookmark web site list and will be checking again soon. Pls take a look at my web site as well and let me know what you think.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.