Bevis – schmevis!

Rent spontant känner jag att, om man lägger ut ”hämndporr” istället för att gå till polisen när någon ”hotar” ens barn så finns det inga bevis.

Vad är er åsikt?

120 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Hon har ju redan bekräftat etiketten och bilden av att hon är manipulativ och mytoman med psykopatiska drag, så varför fortsätter hon? Är det någon här som ens tror på att hon har bevis och att hon är ”smart nog” att inte visa dem för andra?

    Nej.. Tror inte det. 🙂

      Skriver högst upp här så att någon kan svara fort. Jag förstår inte riktigt den här härvan och känner bara till de här personerna genom härliga Bloggbevakning. Men min första fråga…vad menas med hämndporr? Jag föreställer mig att en har lagt ut pornografiska bilder på en annan person, vilken man vill hämnas på. Eller?

        Hämndporr är när man sprider nakenbilder på personer i form av hämnd.

        Sindy blev arg på sin killes ex och spred då sexbilder på exet över hela instagram.

          Ajaj, det var en rejäl kränkning. Tack för svar! Då hänger jag med lite bättre?.

          Moget. Fattar inte madame att det är hon själv som framstårmsom både korkad, trashig och en jävligt dålig mamma som håller på så här?

            Nix det fattar hon inte. Att vara trashig är ju uppenbarligen ett eftersträvat mål, WT-Queen som hon kallar sig själv.
            De är såååå mycket ganggang i sina flytvästar, eh förlåt de så kallade skottsäkra västarna de stoltserar sig med ackompanjerade av kallingar, att jag tror de både hade sketet på sig och tappat skrotet de har i munnen om en riktig gängmedlem ens hostar åt deras håll.

              Svar till Anonym 15:41

              Ser framför mig den Mexikanska drogkartellen dyker upp och hälsar på hos Mupp1, Mupp2 och Mupp3… ?

              Asså, tror inte dom varit så kaxiga då ?

              Lycka till i framtiden alla tre ??

        Att lägga upp porrbilder av någon annan utan den personens tillstånd. Tex en pojkvän som vill hämnas för att han blivit dumpad.

          Och som vanligt är det mest män som sysslar med detta…suck

    Sinnebilden av WT

    Det där gamla ordspråket ”attack är bästa försvar” kanske inte funkar i sindys fall.
    Vi låter rättssystemet ha sin gång.

    A… A… A… ATJOO! Sorry, jag är allergisk mot bullshit.

    Även om hon har ”bevis” så kommer hon att straffas för det hon själv har gjort. Det räknas inte som självförsvar att lägga ut hämndporr.

      Det hon gör är väl dessutom ytterligare bevis på att hon inte klarar av föräldrarollen. Trodde det faktum att man blir av med sina barn vore väckarklocka nog men icke. Så jäkla synd om alla andra som hamnar i kläm 🙁

    Om det skulle gå till domstol skulle dessutom hennes ”bevis” läggas fram för motparten just för det syfte hon vill undvika. Inte helt haj på hur rättssamhället fungerar, den där Sindy.

    Gaaaah jag blir helt uppgiven. Ett konto där hon ena stunden bråkar om vem som är mest ”ghetto”, andra stunden lägger ut helt pundiga halvnakenbilder för att sedan visa hur hon leker med sina barn i parken och låter hyfsat påtänd. OCH KALLAR SIG ”influencer”?! Det finns väl ingen frisk människa som ser upp till det där livet?!

      Videon är garanterat inte från idag. Den är med största sannolikhet från förra gången hon fick tillåtelse att träffa barnen. Hon försöker bara se duktig och ostoppbar ut nu.

      Känner likadant.
      Det värsta är nog inte att det finns några vuxna som beter sig så här. Det värsta är att der finns så många av den här sorten!

      Obildade, sönderopererade, knarkande och heltrasiga själar som inte har ett dyft att bira med till omvärlden mer än nakenhet och dålig attityd.
      Hela jävla internet svämmar över av den här sorten.

      ??‍♀️??‍♀️??‍♀️

        Det är så tragiskt. Och alla som bara ”man få klä sig som man vill” och hon bara ”jag ska lära mina söner att nakenhet är naturligt och yadayada. Ja – fine, man får väl se ut som man vill men lite jävla ordning får det väl vara på en förälder. Allt anspelar ju på sex och droger! Jag visade mina (youtubeluttrade och väldigt överseende) döttrar på 11 och 13 lite av det här spektaklet och frågade dem hur de hade känt om jag hade betett mig som Sindy. De hade skämts IHJÄL! Och varit livrädda att deras kompisar skulle se. Inte egentligen för att det var lättklätt utan för att det var så trashigt.

          Men shit, varför visade du barn detta spektakel och dessutom frågar hur de skulle känna om du betedde dig så? Det är fan inte schysst mot barnen, varenda normalfuntad människa förstår att barn skulle skämmas för detta beteende men du får också ha i åtanke att dina barn inte växt upp i detta och därför inte normaliserat det så som barn gör.

          Men att visa det här och fråga hur det skulle kännas om det var du känns inte alls okej gentemot barnen. Vem vet vad det sätter för tankar i huvudet på dem? Ännu mer tragiskt att du lär dem se ner på människor genom att kalla det trashigt, hade hoppats klasshat var något som kom med fördömande vuxna.

            Håller med. Bra sätt att sätta grunden för att lära barnen att vara dömande. 11- och 13-åringar ska inte behöva konfronteras med såna frågor av sina föräldrar men det är bara min åsikt.

            Det är lite ”höhö kolla vad mycket bättre vi har det” över det.

              Anonym 15:19 Ja, om jag hade lagt fram det på det sättet som du, i din fantasi, har fått det till. Å andra sidan så behöver det inte vara negativt att prata om att man ska uppskatta att man har det bra. Det är fördelen med att prata om hur andra har det, de lär sig att alla har det på olika sätt. Så länge det inte skadar någon så är det helt ok. Det gör dock det här beteendet så det är inget att eftersträva.

            Klasshat? Trashig kan man vara som rik eller fattig, det hade ju liksom inte varit nån skillnad på trashighetsgrad om Sindy hade varit rik. Då hade hon väl mest haft råd att gå ner sig snabbare eller med dyrare droger.

            ”LITE AV DET HÄR SPEKTAKLET”. Herregud, ni får det att låta som att jag har tryckt upp hämdporr i ansiktet på dem. Och ja, jag har inte pratat om det här beteendet som något att eftersträva, det innebär inte att jag har uppmanat dem att se ner på någon. Det är en väsentlig skillnad på att se ner på ett beteende och på en person.

            Jag tror inte att ni förstår vad barn tittar på idag. När ni har barn i den åldern så kommer nu att fatta hur illa det är (om ni intresserar er för vad era barn gör). Alla ungar tittar på youtube och det är fan illa, det håller jag med om. Jag har valt att inte förbjuda utan istället titta tillsammans med barnen så att vi kan prata om det. Jag vet en del som har satt föräldraspärrar och förbjudit. Deras ungar tittar ändå. I smyg. Barn är inte dumma, de fattar ofta internet bättre än sina föräldrar. Bättre att prata om det.

            ”LITE AV DET HÄR SPEKTAKLET”. Herregud, ni får det att låta som att jag har tryckt upp hämdporr i ansiktet på dem. Och ja, jag har inte pratat om det här beteendet som något att eftersträva, det innebär inte att jag har uppmanat dem att se ner på någon. Det är en väsentlig skillnad på att se ner på ett beteende och på en person.

            Jag tror inte att ni förstår vad barn tittar på idag. När ni har barn i den åldern så kommer nu att fatta hur illa det är (om ni intresserar er för vad era barn gör). Alla ungar tittar på youtube och det är fan illa, det håller jag med om. Jag har valt att inte förbjuda utan istället titta tillsammans med barnen så att vi kan prata om det. Jag vet en del som har satt föräldraspärrar och förbjudit. Deras ungar tittar ändå. I smyg. Barn är inte dumma, de fattar ofta internet bättre än sina föräldrar. Bättre att prata om det.

      Höll på att dö av allt tuggummi-tuggande ?

        Särskilt i kombination med det hysteriskt krystade babblandet med tillgjord röst, ”vaaaad göööör duuuu?” ?

          Låter så extremt fejk som att hon pratar för sina följares skull och inte för barnen. Fyfan får man träffa sina barn ca en gång i månaden kan man fan lägga ifrån sig telefonen och va hände med att inte visa barnen mer och deras rätt till integritet?

            F ö får även missbrukare träffa sina barn under tiden de bor i jourfamilj, så länge de är nyktra under besöket. Min morsa missbrukade och det satte mig i ny familj som liten. Men jag träffade fortfarande min mamma 2 gånger i månaden.
            Så att hon ”pissar rent” enligt henne själv betyder noll.

              Och om hon nu pissar rent. Släng fram bevis så folk slutar ”terra”. Hon ska ju vara så duktig på att motbevisa allt annat som folk tycker och säger.

                Hon är ju uppenbarligen inte ren. Kanske nån dag emellanåt men knappast helt drogfri. För någon som själv har pundat syns det tydligt på framförallt ögonen när någon är påtänd. Att hon ens tror att hon kan komma undan med sina lögner om drogfrihet när hon samtidigt slänger sig med pundarslang och ser helt beng ut på var och varannan bild blir så löjligt. Det kanske börjar slå henne att det inte är så jävla smart att framställa sig som en drogromantiserande knarkare inför omgivningens alla ögon när man samtidigt har barn att kämpa för… Blir betydligt svårare att framstå som en lämplig vårdnadshavare då, och om hon nu är så ren som hon påstår – varför ens medvetet framställa sig som så pundig som hon gör? Endast en idiot utan konsekvenstänk skulle göra det.

                  Ja eller så har hon slutat bry sig om att kämpa för barnen. Det kan tyvärr vara så att hon skiter i allt nu och bara kör på. Hemskt men inte första eller sista gången någon gör så.

      Är det bara jag som tycker att barnen ser så mycket mer välvårdade ut i den videon? Innan har de alltid varit halvnakna, smutsiga, ruffsiga osv… Och det är inte alltid det är fel med det, låt barn vara barn säger jag, men rent allmänt så ser de ”bättre” ut. Kläder som passar, Ozzy är nyklippt och de är rena och glada.

        Ja, för nya familjen har gjort rent och klippt barnen.

        Från många källor har de kommit fram att Sindy är väldigt stökig av sig Micke har skrivit det sen dom blev tillsammans

        Tror familjehemmet har klippt barnen och ser till att dom är rena

      Förstår INTE hur folk kan ens följa henne.

        Bli inte lurad av siffran 63 tusen. MÅNGA följare är köpta. Men nej jag förstår verkligen inte heller.

        Av samma anledning som ni läser här. För att de gillar att följa dramat

    Att hon dessutom nu lagt upp en video på sina barn i parken och försöker framstå som någon jävla ”mom of the year” efter all skit hon postat dom senaste dagarna är bara för mycket. Istället för att lägga tid och kraft på drama, droger, kärleksrelationer och gud vet fan vad hade hon kunnat prioritera sina två söner istället. Finns inga ord för allt detta förutom pinsamt och väx upp.

    Min enda åsikt är att detta är så åt helvte.
    Två vuxna människor som satt två barn till världen sitter och pundar ihop med sina nya respektive samtidigt som de lägger upp bilder på när de pekar finger och hånglar.
    Mitt hjärta blöder för deras fina pojkar.
    Att mickes tjej sitte och försvarar dom med att dom har haft det jobbigt är sånt jävla skitsnack, VÄX UPP! Det handlar inte om er längre, ni är föräldrar! Ni har ansvar! Herregud jag orkar inte med vuxna människor som beter sig som skitungar och tror att allt kretsar runt dom.

      Mitt hjärta blöder för dessa fina små pojkar, skulle dö utan mina barn. Jag hoppas de har det bra och får obegränsat med kärlek och trygghet ❤

    Sindy är verkligen helt lost. ALLT som publicerats dom senaste dagarna är ju från henne o Kevin. Det finns ingenting publicerat från exet…. då ja Sindy är man smart publicerar man inte massa som man sen måste bygga upp ett eget försvar mot. Hur tänker hon?

    Vill sindy vara WT/ ghetto? Eller vad är grejen?

      Ja, det vill hon. ?

        Rikemansunge med grava psykiska problem som spelar ghetto.
        25 år gammal.

        Så jävla tragiskt.

          Vad har hon för bakgrund? Har verkligen noll koll.

            Svensk. Uppvuxen i Sverige med några år i USA som undantag. Hon vill gärna få det att låta som att hon levde i USA hela sitt liv. Men det gjorde hon icke!
            Hennes föräldrar är rika som jag förstått det. Mamman flyttade till USA för nån dude.

              Hon ljuger dessutom om att hon har gått ut universitet och är högutbildad etc.

          Rikemansunge? VAD baserar du det på? Pappan och hans nya fru verkar leva ett ytterst vanligt förorts-Svenne Bananliv utan några extravaganser att tala om. Inget fel alls på det (tvärtom!) men tveksamt om det gör henne till rikemansunge. Eller har jag missat något?

            Även vanliga svenssons kan vara täta. Alla visar inte upp det med dyr villa och Porsche.

              Absolut, men tvivlar starkt på att det är så i detta fall.

                Det är iaf vad Sindy har sagt. Hon säger mycket som går emot sig själv. Hon kallar sig själv rikemansbarn / wt / ghetto.

        Jag fattar om man är uppvuxen i ghetto eller levt fattigt hela livet att det är så många blir. Så menar inget klassförakt så.

        Men Sindy vill vara wt/ghetto för hon tror att det medför respekt och hög coolhetsfaktor.

          Precis.

      Hon beskriver sig som ”WTQ” = White Trash Queen på instagram…. :/

        I mitt huvud läser jag alltid WTQ som ”what the Queen” ?

    Jag tänker så här.
    Hade någon hotat mig till livet och jag hade tagit hotet på allvar så hade jag för det första inte legat och gosat med min pojkvän och lagt ut filterbilder på mig själv.
    Jag hade heller inte ägnat flera dygn åt att tapetsera instagram med dynga.

    Jag hade packat en väska och dragit tills stormen bedarrat.

    Så det där eventuella dödshotet och önskan om att barnen ska dö i HIV tar sindy inte ens på allvar mer än att hon blir sur och kinkig.
    Drottningen av skräp får man inte tilltala hur som helst.
    Hennes tillbakakaka blir uthägning och vidrigheter.

    Nej Sindy. Du är inte smart som sparar bevis. Du är helt enkelt inte smart.
    Alls.

    Skulle det, mot förmodan, bli rättegång så skulle du få så mycket smäll på fingrarna att inga köpta instaföljare i världen skulle kunna trösta dig tillräckligt.

    Ska hon låtsas vara en duktig mamma nu för hon leker med barnen i en park??? Ångrar du att du blivit av med barnen så visa dig vara en duktig mamma genom att faktiskt ta ansvar och förbättra dig!!! Nä då umgås hon istället med pundare …… lika barn leka bäst?!

      Rätta mig om jag har fel, hade inte hon snapchattat eller haft någon live på instagram där hon bad sin son att vara tyst eller få stryk?
      Även när hon hade barnen tillsammans med Micke så var det ju knappast någon förbättring i hur hon behandlar sina barn. Skulle faktiskt vilja se att samhället ser till att hennes familj eller Mickes familj får vårdnaden om barnen tills de själva är gamla nog att förstå och välja om de vill ha kontakt med båda sina föräldrar eller inte.

    Riskerar 4 år i fängelse för hämndporr istället för att ringa polisen när någon hotar ens barn

      Dessutom finns det inga hot mot barnen. Det är Sindy själv som hittat på det för hon tror det är det bästa försvaret för henne. Det är hon själv som skrivit detta. Vilket polisen oxå kan få fram. En efterkonstruktion lär dom genomskåda direkt utefter datum IP adresser mm så smart är hon då inte. Skriver att barnen var där inatt….samtidigt som liven sänder en påtänd Kevin? Ska man ljuga så bör man tänka på vad man sagt o gjort tidigare. Men det kommer dom nog inte ens ihåg.

        Fast det där vet du ju inte. Kan ju vara något tjejen slängt ur sig i stundens hetta i ett bråk med Sindy. Att Sindy är sjuk och tar det 1000steg längre är det ingen frågan om, men du kan ju inte avfärda att något hänt eller sagts bara sådär

          så drottningen av prints som bara sekunder efter taskig kommentar slänger ut en print på detta inte har lagt ut nånting som visar detta säger en del. Hade det stämt så hade hon nog gjort en anmälan på detta. Då hennes försvar är att hon gör allt för barnen hon skulle kriga till döds för dom…..hämdporr o hot o påtända livesändningar hämnas hon med då… ganska uppenbart tycker jag.

            De kan ha haft ett bråk över telefon eller IRL som provocerat Sindy till att göra som hon gjort. Aldrig varit med om ett bråk mellan 2 tjejer plus en kille som varit med båda där en part bara suttit tyst. Att Sindy spårat totalt ser vi ju. Att tjejen är ett offer, absolut. Men att tjejen inte sagt något alls köper jag inte

          Det är säkert något som sades som var väldigt provocerande i sindys öron. Men ändå, ingenting som rättfärdigar hämndporr

            Såklart inte, skriver ju att Sindy spårat. Köper bara inte att tjejen inte ska ha sagt någonting alls

            Det tror jag inte, hon har alltid varit extremt svartsjuk på alla sina ex:s tidigare partners eller tjejkompisar och spridit massor väldigt grova lögner om dem.

            Exempel:
            – Isabelle Strömberg
            – Steffi
            – Michelle
            – Denna tjejen
            – De två tjejer Micke låg med under deras paus

              Glöm inte paow också. De spred hämndporr på paow efter Sindy fick veta att paow och Micke hade legat.

                Hur kunde jag glömma henne..? Sant! 🙂

                Hon kontaktade väl även Steffis mamma och påstod att hon och Isabelle var grova knarkare, som hade dragit lina (eller vad man säger) i Steffis mammas kök osv.

                  Detta var dock sant, Isabelle Strömberg har gått ut med att hon haft stora missbruksproblem osv

    Känner mig gammal och uppgiven då framtiden byggs upp av influecers.
    Förr var förebilder så mycket mer. Dagens raket b kändisar som saknar spärrar och har ingen verklighetsuppfattning alls, inga samhällsorienterande kunskaper, inget privatliv , ingen skam i kroppen, de lever med behovet likt en narkoman, se mig- hör mig- bekräfta mig. Sorgliga narcissistiska personlighetsdrag där de måste använda sig av den unga publik för att ens kunna höja sig själv. Lätt att övertyga ologiska teorier, spekulationer , verklighetsförankringar utan grund inför yngre, de köper allt med hull och hår. Så opålästa i vuxen ålder är så bedrövligt se. När de dessutom öppnar mun om politik alt om katastrofer skäms man . ”Det ser alltid värre ut än de är” om bränderna nu senast. Eller förlossningsvården att kräva orimliga krav på andra människors arbetsplaser. Noll respekt, bara ska ha och ha. Vilken lekstuga valet 2018 blivit. En stor sandlåda av förvuxna barnungar på youtube som har sina egna lågbegåvade debatter om vad du bör rösta eller inte. Som alltid slutar i hat där hundratals följare hoppar emellan sociala medier och försvarar sina förebilder vilket resulterar i hat på nätet. Och de komiska är, du ska rösta blankt för att du är för lite insatt men deltar i alla diskussioner runt valet ändå.
    Vad är de för förebilder föräldrar tillåter sina barn följa. De får en skev bild av verkligheten.
    Nä de är med sorg jag ser utveckling på nätet och unga generationen växer upp till.
    Allt hets kring kroppsideal, rabatt äter på ingrepp. Nä fy.

      Du sammanfattar det så bra!
      Är också uppriktigt orolig… influensers är ju idoler för många >_<

      IDIOCRACY är sammanfattningen.
      Får ångest alltså!

    Tjejens syster bekräftade härinne, i ett av kommentarsfälten, att hennes lillasyster aldrig har skrivit sånt trams till Sindy och att bevis därför, såklart, inte finns. Det tror jag på 100 gångar mer än Sindy.

    Jag såg dessutom tjejens frustration på diverse Facebookgruppen vilket för mig bekräftar att hon inte innan denna aktionen hade gjort det som Sindy påstår.

    Men ja, Sindys trovärdighet är lika med noll.

    Två självutnämnda influencers som är mer som avskräckande exempel: Sindy och Catrin Hedlund. Ser nästan fram emot nästa ekonomiska kris när de här människorna blir tvungna att skaffa riktiga jobb och försörja sig.

    Dagens nya förebilder ska då vara influensers. På gott och ont. Men för att de ska lyckas måste mottagarna vara mottagliga för budskapet. Och där kan föräldrar, syskon, lärare mm vara en bra motpol. Att lära kidsen kritiskt analyserande tänkande. Att ge dem så mycket självkänsla att de blir inspirerade av influensers, men ändå går på sin egen inre kompass. Unga är på påverkbara och de utsätts hela tiden från olika håll. Men om man lyckas balansera det så är det bra.

      Håller med. Jag blev också väldigt inspirerad av olika influencers och artister som förhärligade drogmissbruk som tonåring, trodde att man inte är ”cool” om man inte knarkar. Nu är jag ren sedan tre år tillbaka. Visst, man kan ju tycka att jag borde ha vetat bättre men som tonåring med en depression i spelet var jag väldigt påverkbar. Känner på mig att det kommer att ske mer och mer i framtiden, då det bara blir vanligare att influencers öppet skryter om sitt missbruk.

    ”Inte kan förbereda sig på försvar mot bevisen”?? Jag kan inte svara för alla men om jag anklagas för något så nog fan kommer jag ihåg vad jag sagt/gjort som kan kopplas till det, dvs jag kan förklara det jag gjort/sagt om det tas upp. Enda gången jag inte skulle kunna försvara mig är om bevisen fabricerats, då vet jag förstås inte vad som kan dyka upp ?

      Tänkte samma sak.
      Jag vet väl vad jag sagt oavsett vad som sparats? Om hoten är så allvarliga att de rättfärdigar hämndporr så kvittar det väl hur mycket den här tjejen hinner förbereda sig, är hoten allvarliga nog så räcker ju de bevis som eventuellt finns.
      Sindy famlar desperat. Det är jobbigt att se.
      Korthuset rasar och hon försöker limma ihop det med lögner.

        Finns inga hot som skulle kunna rättfärdiga hämndporr. Systemet funkar inte så.

      Haha ja, väldigt roligt uttalande med tanke på att rättsväsendet använder sig av Rättegångsbalken… ? Men hon kanske tror att det är som i filmer, att man ska ”chocka” och hemlighålla sina bevis?
      ”Kontradiktationsprincipen: om du lägger fram bevis för att stödja en viss omständighet måste motparten också ges möjlighet att bemöta denna omständighet med egna bevis. Parterna i en process ska vara jämställda”

    Alltså man behöver inte slänga med massa skällsord – även om det är vad man tänker. MEN hon behöver uppenbarligen hjälp. Hon är ju inte ’frisk’ – så jag hoppas att hon får hjälpen hon behöver. För barnen behöver sina föräldrar, även om de kanske är bättre att de bor hos någon annan familj. Min kontaktfamilj var fan min räddning.
    Arma barn där ute i världen ❤

    Jag tror snarare att hon just nu förbereder för vilka lögner hon ska dra när hon sitter där i domstolssalen.

      Nja tror inte hon behöver förbereda sig, verkar ju komma naturligt ??

        Hahaha

          Man kan inte förbereda sig. Hon behöver ha bevis! Vilket hon inte verkar ha. Handlar om bevisning.

    Ingen annan som reagerar på Sindys senaste ”lekvideo” med kidsen?! Hon tuggar tuggummi frenetiskt och låter påtänd!
    Obehagligt att låta henne vara i närheten av barnen i ett sådant tillstånd, säkert övervakat men ändå! Hon borde drogtestas innan hon får umgås med sina barn.
    Nä fyfan va tragiskt.

      Hon tuggar tuggummi? Vilken hemsk mamma.

      Hon låter glad och uppspelt när hon får leka med sina barn efter att inte ha träffat dom på x antal dagar? Usch.

        Hon låter helt speedad. Antingen försöker hon för mkt för att tittarna ska höra hur ”pigg och glad” hon är eller så är hon hög som ett hus.

        Låter snarare väldigt tillgjort.
        Och enligt henne själv hade hon ju barnen inatt också?

        Tuggummi är ett bra sätt att inte skada tänderna på eftersom man ofta biter ihop ordentligt under tjackrus. Sen ser man mer ”normal” ut om man tuggar tuggummi VS att gnissla tänder och få kramp i käkarna

          Framförallt blir man väldigt torr i munnen av både tjack och opioider.

            Ah. Hon låter faktiskt speedad. :p men försöker få det o låta som hon är uppspelt o busig med barnen. Vilket hon säkert är också, de ena utesluter inte det andra.

            / fd tjackpundare men ren i 6år ?

    Minns ni kommentaren Sindy skrev här i bloggen på ett av de andra inläggen, där hon berättade att hon hade mailat camcam alla bevis, och att det inte var något för våra små ögon att se?

    Heheh kom det mailet aldrig fram eller var det en liten lögn, som allt annat hon yttrat sig om? ?

      Hur tänkte du nu?

        Hur tänkte du själv? Vad fattade du inte? ?

    Sindy och Micke har såklart alltid gjort sitt bästa för sina barn, även om det nu inte räckte hela vägen fram pga missbruk osv.

    Men dom vet ju själva att det är fel och att dom behöver skärpa till sig för att vara värdiga föräldrar till Ozzy och Luna. MEN det är inte lätt att ta sig ur ett invant beteende och beroenden.

    Jag hoppas att dom kommer ur sina problem och att båda börjar må bättre så att dom orkar och kan vara bra föräldrar till sina barn i framtiden.

    Jag tror att om man känner sig som en misslyckad förälder (vilket dom säkert båda gör) så blir det svårare och svårare att motivera sig till att bli bättre. Till slut känner man sig helt enkelt inte värdig sina barn och då är det svårt att ta sig upp.

    Jag vet hur det är att hamna i den onda cirkeln av att känna att man inte KAN ta sig upp, att låta sig identifieras av allt negativt som sägs om en.

    Jag tror inte alls att dom är dåliga föräldrar till sina barn (egentligen), dom har bara hamnat snett! För tro det eller ej ppl, alla måste inte passa in i en exakt ram för hur NI vill att en förälder ska vara. Det är just det fina i att alla är olika. (Nu pratar jag självklart urifrån att dom slutar missbruka, men det behöver jag väl inte ens säga hoppas jag.)

      Jag skulle korta ner det och bara säga att nej tyvärr visade det sig att dom var inte lämpliga föräldrar och barnen skulle få det så mycket bättre i en stabil familj. Oavsett blodsband

        Man kan inte få bränna hur många broar som helst. Till slut tar broarna slut, och enligt mig har det nu hänt.
        Inga fler chanser nu! Börjar bli jävligt less.

        Andra föräldrar straffas för mindre. Den här tjejen tror hon kan fucka över allt och alla och bete sig hur hon vill, och kallar det ”att sticka ut”.

        Nej!

      Det är en jäkla skillnad på att ”inte orka laga ekologisk mat från grunden och ta sina barn på piffiga utflykter varje dag” och det som Sindy och Micke håller på. Jag vet inte om det är en image men det som de visar upp på sociala medier är dåligt föräldraskap. Jag jobbar inom kriminalvården och sambon är polis. De vi möter i tjänsten har växt upp såhär. Det är inte coolt med thug life, barn behöver trygghet. Det är inte coolt att inte få jobb pga avsnitt i belastningsregister, inte få ta körkort pga positiva urinprov, det är inte coolt att behöva skämmas för dina föräldrar för att de sitter i fängelse. Jag HATAR att det aka framställas som något häftigt att vara kriminell. Jag är fullt medveten om att folk kan hamna snett av olika anledningar men då söker man hjälp! Man lägger inte ut hela sina sorgliga historia på internet, i synnerhet inte när man har barn.

        ? så sant

    Jag bara suckar uppgivet. Drogerna ”talar” och då blir det inget konstruktivt gjort eller sagt.
    Förstår de inte att de sjunker för varje dag eller tycker de bara att de coola?
    Jag tycker inte synd om dem, för de har val de kan göra. Men alltihop är sorgligt.

    Tror Sindy sett för mycket på amerikanska filmer och tror på riktigt att rättegångar går till så. Att hennes försvar i rätten helt plötsligt skulle kunna dra fram en kanin ur hatten som skulle få henne friad. Det funkar inte så, inte ens i USA. Bevis får bara presenteras inför rätten om motsvarande part fått veta om dessa bevis. Sen kan ju Sindy dra till med någon ny rövarhistoria när det är hennes tur att tala, men att berätta en helt ny version i rätten brukar inte ge någon större trovärdighet i bedömarnas ögon. Hon är så körd. Hoppas också på att detta når HD så vi får ett prejudikat för fall som dessa!

      Vi kanske inte borde ge henne dessa råd. Utan låta henne fortsätta fantisera ?

    Slår vad om att hon inte är det minsta orolig. Hon sitter säkert och är taggad och upprymd över att hon potentiellt kommer får göra sin första volta….

    ”OMG, OMG PRISÖÖÖÖÖN! #ganggang ???????”

      Ja kanske lika bra att börja förbereda sig flr att leka influenser i fängelset, för här ute i världen är det ingen som vill fortsätta se hennes trams.

    Om – OM- jag skulle förutsätta att Sindy talar sanning om att barnen sovit hos henne i natt så undrar jag om socialförvaltningen i Haninge (hon bor i Brandbergen) vet om och har godkänt det?
    Micke erkände på IG att han tagit droger i går och jag misstänker att alla fyra hängde med varandra.

    Jag tror dock inte att det blir kåken för lite hämndporr… ?

      Nej, inte om de inte är dömda sen tidigare

      Nya lagar nu kokoskorven

        Inte ofta man får fängelse ändå

          En pundare av Sindys kaliber får garanterat kontraktsvård som påföljd. Men hon känner sig antagligen ändå uppspelt, en dom gör ju henne mest gangsta i hela #ganggang. ?

      Nya lagar, fortfarande tveksamt.

    Är det bara jag som reagerar över Mickes nya tjej som tydligen jobbar på förskola? Och hänger med honom när han drogar? Frågan är om hon är ren…. tas drogtester på vikarier/anställda inom barnomsorg?
    Det görs inte där jag bor iofs… 🙁

      Hon är förmodligen och förhoppningsvis hans räddning. Han vet ju om att han har problem och ljuger/minipulerar inte för att få det låta som han är superfarsa. Han verkar ju kär till skillnad från när han träffat andra tjejer. Förmodligen tar hon ej droger eftersom hon jobbar på förskola.

      Jag känner en hel dröse med folk som vikarierar alternativt jobbar på förskola som jag skulle anse vara direkt olämpliga för det jobbet, både bekanta och en nära familjemedlem. Kommunala förskolor verkar inte vara särskilt kräsna. Med den insikten kan jag ibland tänka vad fasiken vi ska göra av vår unge när barnomsorg blir aktuellt..??
      Säkert olika för olika förskolor och tjejen kan säkert vara reko oavsett, jag baserar det enbart på min egna insyn.

      Hon kan ju knappast vara helt 100

      Hon försöker så hårt att vara med i deras krets känns det som #ganggang med en ny gigantisk tatuering gjord av Micke på magen dessutom. Sindy 2.0 typ, cringe.

    Det drogtestas inte i Västerås när det gäller vikarier i vikariebanken som jag upplevt det i alla fall. Känner hans nya brud lite löst men tillräckligt för att veta att hon inte drar sig för diverse droger. Vet inte om hon knarkar aktivt längre, men misstänker att en nykter hjärna har svårt att stå ut med Sindy & Co.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.