Bianca Ingrosso funderar på att sluta blogga pga hat

Jag ska vara ärlig och säga att bloggen inte är mitt favoritställe att gå in på just nu… Jag får skit för absolut VAD JAG ÄN SÄGER OCH GÖR och jag har totalt tappat suget för att uppdatera er här tyvärr. Det är svårt det där med att ta emot så mycket skit varenda dag som jag får göra. Jag har inte riktigt lärt mig skaka av den än om jag ska vara ärlig. Det är ofta jag tänker att jag kanske bara ska lägga ner allt det här då alla bittra hatare förstör. Men sen så tänker jag en extra gång. Att NEJ, det är ju faktiskt inget fel på mig, det är ju dem det är fel på och det är deras liv som tydligen är så tråkigt att de måste lägga deras negativa och avundsjuka tankar och energi på någon de inte känner. Jag tycker egentligen bara synd om er och hoppas ni snart kan förstå att man inte ska sprida hat på nätet ? Men glöm snälla inte bort att detta är min blogg, mina regler och jag bestämmer till 100% vad som är okej och inte okej på denna sida.

Men men, nu kommer jag säkert få ännu mer hat. Så medan ni hatar på här så packar jag väskorna för att åka till min kärlek i Göteborg.

Och till alla er som sprider kärlek och förstår att man kan hålla sina tankar för sig själv eller att man kan formulera sin kritik som konstruktiv kritik. Er har jag stor respekt för <3//Bianca

Bianca är innerligt trött på allt hat hon får och verkar mest sugen på att lägga ner sin blogg.
Givetvis är det på bloggen hon får mest har eftersom man kan vara anonym där och en kommentar tar två sekunder att skriva, till skillnad från Instagram – där du visserligen kan vara anonym men det ändå krävs lite engagemang att skapa upp ett anonymt konto.
En kommentar föreslår att hon borde ha det som Michaela Forni – alltså att någon annan godkänner kommentarerna åt henne – medan en annan tipsar henne om att inte skriva mer om politik så vida hon inte funderar på att bli politiker.
En tredje tycker att hon ska inspireras av sin poddkollega Alice sätt att skriva om lat/kroppar/utseende då hennes sätt är betydligt mindre hetsigt. Bianca menar på att hon kommer få ännu mer hat om hon inte godkänner kommentarer och då blir det bara ett speedat hamsterhjul av hat.

Vad tycker ni hon ska göra?
Ignorera det? Uppmärksamma det? Försöka argumentera ner hatet? Ge sig och lägga ner bloggen?
Jag tror att – så länge ingen fälls eller på annat sätt behöver stå till svars för liknande saker – så kommer det fortsätta.
Även om någon eller några fälls i ”Jimy Durmaz-målet” så finns det så klart grader i helvetet och en sådan dom kommer inte påverkar de generellt tråkiga bloggkommentarerna.
Kommentarerna Bianca får är förmodligen inte i närheten av de hot och den rasism som drabbade Jimmy och hans familj och kommer därför heller inte leda till någon utredning som i slutändan kan komma att agera ett varnande exempel.

Så. 
Vad har ni för förslag? 
Uppmärksamma mer och mer och mer eller finns det en bättre strategi?

94 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Asså jag brukar inte drabbas av moral panik, men alla nakenbilder Mellie lägger ut på sin dotter. WTF? Har hon inte hört talas om peddofiler?

      Cattens kompis Mellie? Har tänkt exakt samma sak.

        Jepp. Ville inte skriva ut hela namnet av förklarliga skäl.

      ”Värsta” jag såg på en av bilderna var en rumpa. Vadå nakenbilder?

      Det är psykisk misshandel. Blockera dom såklart.

      Vem är Mellie? Hur hittar jag henne?

      Haha så en liten näck barnrumpa är nakenbilder för dig? När jag var liten sprang jag alltid näck på stranden och vet du, det var livet. Det är bara dem som sitter och funderar över det som tar illa vid sig, för oss andra är det helt normalt med nakna barn som njuter av sommaren.

        Tror du är en aning naiv. När jag var liten var det också mer normalt att bada nakna. Men i och med att samhället ser annorlunda ut nu med alla dessa sociala medier så kan bla foton spridas snabbt och det finns en helt annan marknad för exempelvis barnporr. Visst vi kanske blev fotade på stranden och fotot kanske delades mellan några pedofiler. Nu delas det i mängder istället. Har inget med hur du ser på saken att göra. Det finns redigt sjuka människor där ute./ En som jobbar med det

          jag skulle snarare gissa att intresset för att smygfotografera nakna barn gått ner än gått upp, i och med att det lär finnas massor av mer lättillgängliga rent pornografiska bilder på barn att få tag på idag. Förr fick pedofiler nöja sig med smygfoton, idag finns säkert rena porrfilmer.

          Oavsett tycker jag faktiskt inte man behöver bry sig ur pedofil-perspektivet. Jag kommer aldrig få veta om jag finns naken på någon porrsajt som barn, det går jag ju aldrig in på och ingen ev bekant smygpedofil kommer prata med andra om att han råkade stöta på en bild på mig när han barnporrsurfade. Gör han det så är det dessutom han som skulle bli av med jobbet och vänskapskretsen, inte jag. jag är isf mer rädd för nakenbilder som vuxen, som inte är olagliga, och således kan spridas på ett helt annat sätt.

          MEN jag tycker ändå inte man ska publicera nakenbilder på barn offentligt eftersom jag tycker man ska vara vuxen för att fatta beslut om det, precis som andra bilder (och information) som t ex kan uppfattas pinsam eller integritetskränkande på något sätt. Tycker bara man ska publicera neutrala bilder och information offentligt. Jag tänker dock inte klä på mina ungar extra kläder på stranden pga pedofiler… (som säkert lika gärna kan tända på barn i bikini, och plötsligt står vi där och skyler allt av rädsla för pedofiler och vad har vi egentligen vunnit då?)

      Aha, nu hittade jag henne. Det var samma som jag tänkte på. 🙂 Hon var väldigt aktiv inom olika grupper på FB ett tag, hon liveade bland annat sin resa utomlands där hon skulle träffa sitt ex.

      Gällande nakenbilder: Jag tycker att folk delar vad de vill, deras barn – deras val.

      Gällande vänskapen med Catrin: Oj! Hade jag ej gissat!

        Wtf, hon visar ej nakebilder alls? Tittat flera inlägg i bloggen nu. Hon täcker ju barnets kropp med spade, korg osv.

        Hennes dotter är så jävla vacker! ?

        Dom ska starta podd ihop ?

        Jag vet vem hon Mellie är och hon är nog en av dem mest jordnäraste människorna jag träffat och hennes dotter likaså. Skulle aldrig vilja göra någon illa på något sätt. Vad jag har förstått det som så har dem två bara träffats i Turkiet och sedan aldrig mer. Och vad jag förstod det som handlade det nog mer om att hon skulle intervju C

          Dom hängde ofta i turkiet, finns massor av inlägg i mellies blogg, dock har hon raderat mycket från den tiden

            Hej,

            Mellie här. Fick tips om att det skrevs kommentarer här om mig. Intressant läsning från olika håll. Förstår hur ni resonerar och jag fick faktiskt en liten tankeställare. Så tack så mycket. Ni får gärna skriva till mig om ni vill. Lovar jag är inte farlig 🙂 undrar ni något kan jag nog besvara det mesta. Det stämmer att jag ska intervjua Catrin om henne bedrägeri fall och det stämmer att hon kommer intervjua mig om mitt tuffa förflutna. Jag tror att någonstans kommer detta va intressant att få höra, minst sagt om dem som fallit offer och dem får dessutom catrins bild av det hela. Jag kan ha helt fel också haha. Jag försvarar ingenting utan jag ser bara något bra med att tala ut. Min historia handlar om mitt destruktiva förhållande, kanske inte så intressant men för dem som varit med om samma tror jag att jag kan nå folk. Hur som helst, ja en fin kväll. Skriv om det är något och åter tack för tankeställaren 🙂

              Hej Mellie!
              Då tar jag för givet att ni kommer att låta Catrins brottsoffer få vara med i podden och komma till tals? Annars kommer det ju inte bli någonting objektivt överhuvudtaget. ?

        Mellies ex? Han i turkiet? Eller cattens?

      Varför känns det som om det är Catrin själv som skrivit kommentarerna?

        Det är inte jag som skrivit , det kan nog camcam intyga 🙂

      Först tänkte jag att det var ett smeknamn för Martin Melin. Jag kanske övertolka men de bilderna han och dottern lägger ut från NYC känns inte som bilder jag som tonåring hade låtit min farsa lägga ut ?

      Min syrra kom och visade kontot och sa ”kul att han hittat någon ny, de verkar ju jättekära”

      Nej. Det är hans tonårsdotter.

        Håller inte med alls. Höna av en partikel av en fjäder.

          Ni har jag inte sett hans konto, men gillar din liknelse till tusen!

    En blandning. Uppmärksamma de värsta. Radera övriga utan ett ord.

    Jag tycker bara att det är konstigt att alla som skriver något negativt är ”hatare” och all kritik är ”hat”. De influencers som bygger sina liv och har sin inkomst kring att vara offentliga personer måste kunna bemöta och ta till sig av kritik från sina läsare, som ju faktiskt är den ”kundkrets” de tjänar pengar på. Osakliga hatkommentarer ska bara raderas, men saklig kritik måste få ha en plats, och bara för att Bianca blir ledsen när någon säger att hon uppför sig dumt så är det inte hat.

      Folk har dock ett jävla sätt att framföra sin kritik på många gånger. Det i kombination med bloggare som inte lärt sig att hantera kritik blir inte skitlyckat.

        Är ibland också för mycket begärt av unga människor. Kanske det ska vara 25-års-gräns för att ha kommentarsfält på blogg?

      Jag tror ju dock inte det är kritiken som Bianca anser är hat. Jag har sett väldigt elaka kommentarer på hennes blogg många gånger, det är rena personpåhopp och inte någon kritik.

      Ja det är skillnad på kritik och hat. Tycker oftast influencers ser även kritik som hat. Så fort någon får mycket kritik för en sak är det drev. Tex som med Pernilla Wahlgren, hennes mamma. Tycker det var så pinsamt hur hon bemötte kritiken. Sen förtjänar självklart ingen person hat. Menar bara att influencers har mycket makt och bör kritiseras om det gör något som inte är okej.

        Fast jag förstår att man försvarar sig när man får jättemycket kritik för något man sagt som man inte ens menat något illa med. Det är mänskligt. Tror inte vi andra ens kan föreställa sig hur det känns när en massa människor på en gång ska berätta hur fel man gjort osv. Man ska inte behöva bli attackerad på det sättet.

          Jag tror inte vita och cis-personer förstår hur mycket hat rasifierade och transpersoner får bemöta hela tiden. Det är mänskligt att fela men då behöver man ge en bra ursäkt och efteråt.

            Ursäkta? Du tror inte att kvinnor utsätts för hat?

              Men snälla vart i anonyms kommentar står det att kvinnor inte får hat. Kvinnor får hat MEN vita kvinnor får mindre hat än rasifierade kvinnor.

    Plötslig insikt: Bellas blogg finns nu bara på svenska! Vad gör nu ALLA hennes läsare i Dubai och Tyskland? Panik!

      Och har hennes översättare till engelska, tyska och arabiska nu förlorat sin veckopeng?

        Det var väl helt enkelt inte självfinansierande så de fick gå på dagen skulle jag tro. 😉 Nej, de blev säkert uppsagda i samband med att UI sade upp kontraktet så de har säkert haft uppsägningstid osv. Men vad läsarna gör, det vet jag inte? Google translate? Instagram? (Fast det är ju helt olika följare har jag förstått sedan tidigare). Ja, jag vet inte, tur att jag är svensktalande och kan fortsätta min orealistiskt stora besatthet. ??‍♀️

        Dom ville betala väldigt lite pengar till översättarna, så jag antar de använt Google translate för att få de gjort.

      Jag tror att hon satsar internationellt på Instagram (kanske det som är störst idag, vad vet jag 🙂 ) för där skriver hon väl bara på engelska.

    Ignorera. Tänk på vad man skriver om. Skriv inte sånt som provocerar. Moderera bloggen.

      Vad som provocerar är ju lite i betraktarens ögon. Folk verkar ju provoceras av det mesta.

        Bor utomlands och har noterat hur snabbt man blir provoserad, kränkt och illa berörd av allt möjligt numera i Sveriges avlånga land. Det är många ord som upprör och prydhet liksom dubbelmoralen frodas. Vad hände och exakt när? Blir lite skrattretande att läsa när världen är full av verkliga problem. Annars god sommar alla!

          Ja, man behöver inte bo utomlands för att notera detta…

          Tror definitivt det har någonting med det avlånga att göra…

      Skriv inte sånt som provocerar? Det är väl en blogg där hon skriver vad hon vill? När hon börjar fundera så: kommer detta provocera någon hatare? Och sen låter bli att skriva det, har de ju vunnit.
      Det är bara misslyckade idioter som hatar, det är sen gammalt.

    Hatiska kommentarer är verkligen inte okej (ej att förväxla med konstruktiv kritik). Då är det sagt.
    Jag tycker att det är så löjligt när ”influencers” hotar med att lägga ned sina kanaler som ett svar på negativa kommentarer. Please do, det kommer inte att påverka någon annan.

    Fast det var väl ingen hatstorm mot Durmaz? Åtminstone enligt forskare.

    Ang. Ingrosso så är det så himla fjantigt. Tror inte att influencers förstår att de är nya makthavare som bör kritiseras. Klart att det är skillnad på hat och kritik men det verkar inte som att så många av dem förstår det. Vill man inte ha kritik på det man säger så kanske man inte bör säga något alls.

      Det var det visst. Jack Werner gick igenom kommentarerna och påminde till och med folk att mycket har raderats (upp till 800 kommentarer). Av de som fanns kvar var det inte så många direkt hotfulla kommentarer kvar men att det inte går att säga att han inte fick ett hatstorm i början. Jag kollade hans insta timmarna efter och det var sjukt mycket hat (både mot sig so person och mot pga sin etnicitet) som sedan raderades bort.

        Eller så kan vi lyssna på vad forskaren sade vilket var att det var fejkkonton styrda av botar.

          Det var EN forskare med en teori, inga bevis.

            Precis. Alla som inte är vita i detta land vet (tyvärr) hur rasismen frodas och gror. Mörka spelare i andra länder har fått ta emot till och med mer hat än Jimmy Durmaz. Folk gör också apljud på läktarna gentemot mörkhyade spelare. Rasismen är real. Inget påhitt.

            En forskare som är utbildad inom ämnet och som gick igenom över tiotusentals kommentarer. Vi kan nog lita på slutsatsen som han drog och dessutom förstå att man överdrev det påstådda hatet mot Durmaz.

              ”Larmrapporten” av Emma Frans – läs den och reflektera ett ögonblick eller två.

              Ville se vad forskaren sagt och googlade. Intressant. Och så hittade jag det här, https://www.svt.se/nyheter/lokalt/norrbotten/sd-polisanmaler-forelasare. Ännu mer intressant! 🙂

    Hm, är det för att provocera som du tar med skapa upp i var och vartannat inlägg nu?

      Tydlig provokation

    Tråkigt men tycker inte Fornis kommentarsfält är någon hit just nu så hoppas inte fler tar efter 🙁 Blir ingen dialog för mig som läsare när det kan ta en hel helg att få kommentaren godkänd. Hela poängen för mig med att kommentera är ju typ att hoppas på respons antingen från bloggaren eller andra läsare. Därför orkar jag i princip aldrig kommentera hos Forni längre… Kam ju dock självklart förstå henne.

      Hon upplevde ju till och med sista frågan på frågor med forni som otrevlig. Vilket den inte var!!

    H&M ska nu sluta retuschera sina modeller och ”hyllas” för detta. Går in i artikeln på Expressen och ser en supersmal tjej där de zoomat in för att visa lite bristningar på låret. Nästa bild, zoomar in på en annan supersmal tjejs arm som är lite hårig. Tredje bilden, här får Expressen ringa in ett så kallat ärr i pannan på tjejen. Haha alltså visst, kanonbra, men de menar alltså att dessa ”brister” som man måste zooma in och granska under lupp för att ens kunna se, är någon sorts bragd av H&M? Är uppriktigt orolig för hur det ska gå för företaget. Dålig hemsida, outvecklade butiker, misstag i marknadsföring och skandaler.. Men de visar ju en liten finne i pannan på en modell åtminstone 🙂

      Vad trodde du att sluta retuschera sina modeller innebar då? Att de skulle anställa helt nya modeller?

        Nej, det händer ju inte över en natt förstås. Men tycker det är meningslöst att ens gå ut med detta. Typ som att wow de visar modeller med brister! D v s nästintill perfekta smala snygga modeller med brister så små att konsumenten antagligen inte ens lägger märke till dem. Det blir snarare motsatt effekt, liksom den lilla bristningen eller det lilla ärret eller de få hårstråna räknas alltså som brister? Hur sjukt är det inte? Jag visste ärligt talat inte ens vad bristningar var för ett tag sen för att jag helt enkelt inte granskat min kropp under lupp. Har alla möjliga prickar och ärr och små hårstrån och någon cellulit men har inte ”märkt” det eftersom jag inte lagt fokus på det. Tycker därför det är så löjligt när företag ska hyllas för sånna minimala bedrifter. H&M ligger jäkligt risigt till och behöver göra mycket för att återfå respekten hos sina konsumenter. Arbeta för miljömedvetenhet, samhällsengagemang, kroppshets, feminism, diskriminering etc. om de vill komma tillbaka. Inte köra samma gamla grej med enda skillnaden att visa upp ett hårstrå eller finne.

      Håller med. H&M halkar efter mer och mer. Stökiga och slitna butiker, värdelös e-handel, komplicerade rutiner vid retur, alltid kö… listan är lång. Jag ser inte hur dom ska lyckas vända detta.

    Jag vet inte hur detta hat hos Bianca ser ut men många överlag är många lättkränkta. Man vill bli älskad och få massa positiv bekräftelse, så kommer några och säger något dumt, då ska man lägga ner allt och be alla typ fara åt helvete. Om jag var offentlig skulle jag mer kolla hur många hatkommentarer jag får o sen jämföra med dom positiva. Är det nästan bara hat kan jag förstå att man vill stänga ner kontot, men ofta är det motsatsen.

    OT, men tror fan Bella har lurat oss igen. Hon skriver att hon är där i sällskap med nån men på stories nu så har hon filmat från frukosten och då är bara en av dukningarna använda. Hennes.

      Vem. Bryr. Sig.

        Du tydligen eftersom du hade ork nog att kommentera

      Reagerade också på det men antingen så har sällskapet flugit vidare eller så har de smugit och inte visat sig tillsammans utan bara umgåtts på rummet. Sällskapet kanske inte äter frukost och kör ett pass i gymmet i stället.

        Eller så bor de inte i samma rum. ?

          Då får vi spekulera i vems skor och kläder som stod/hängde i den andra delen av garderoben enligt BBs instastory. Inte var det nätta, kvinnliga skor i alla fall. Snarare rockiga manliga skor.

        Stordalens plan åkte hem tidigt.

          Äntligen har Flashback vaknat till liv i detta ämne. Fick stackars BB flyga reguljärt idag (Business förstås!) eller tog PSs plan en extra sväng till Nice?

            Landar ett norweiganplan på Arlanda 16:15. Det är hon på.

        Var säkert någon hon träffade där nere och med tanke på att hon enbart kan dejta utomlands så var ju saken klar när barnen plötsligt ville åka till farmor och farfar. Kanske är kaviarsnubben.

          Troligen inte om BB flyger Stordalens plan ner och det lämnade Nice tidigt i morse samtidigt som BB flyger Norwegian hem. Kanske erbjöd Petter någon annan vän att få flyga hem från Nice? Eller så flög han själv hem eller till sin fru i NY då hon lagt upp ett lite deppigt inlägg på IG härom kvällen. Gunhild åker runt i världen och kämpar för en bättre miljö. Vår BB har lite andra syften med sitt kringresande.

            Hans plan har inte åkt någonstans sedan det kom tillbaka till Oslo (från Nice) i förrgår.

            Fast enl den länken någin länkade om hans flytider så åkte hans plan från nice till oslo samma dag som bb åkte till Frankrike.

              Ja. Först Bromma-Nice. Sedan Nice-Oslo.

              Jag tror någon i Stordalens närhet skulle till Stockholm, så de plockade upp Bella på vägen tillbaka till nice, sen åkte Stordalen själv hem till Oslo (hans plan flög till Oslo direktefter det landade i nice från Stockholm och på hans insta är han i Oslo). Och Bella har varit där själv eller med någon hon träffade där förra veckan.

      Äsch de har väl bara splittat på sig vid frukosten ifall någon skulle känna igen dem. En frukost brukar ju indikera att man spenderat natten ihop. Lunch och middagar är ju lite mer oförargliga och är lättare att bortförklara.

      Bella gillar tidiga frukostar för sig själv då hon reser, vilket hon ofta skrivit.

    Om jag känner mig dåligt behandlad på jobbet så byter jag jobb. Det tycker jag Bianca ska göra också. Nu skäller Emilio på insta och kändisvännerna håller med han. Är det inte bättre att råda sin dotter att skaffa ett annat jobb.

      Ja precis, det är ju den mobbade som ska flytta, inte mobbarna.

      Varför skall hon behöva byta jobb för?

    Jag tycker helt ärligt att hon borde sluta blogga, och detta har inget med att göra att jag inte gillar bloggen, men det verkar vara något som gör Bianca illa. Som Camilla säger är läsarna mer anonyma och kanske ännu mer elaka än på youtube/instagram. Hon har ju så många andra kanaler hon kan fortsätta med och hon kan istället fokusera helhjärtat på dem.

    Bianca, sluta inte blogga bara för att andra spyr sin galla över dej. Du vet att det inte har med dej att göra, det är dom själva som är problemet. Kanske din assistent kan gå igenom kommentarerna varje dag och ta bort dom värsta? Hon kan väl läsa upp dom normala kommentarerna för dej. Det tycker jag är en bra ide´ Tänk vad jobbigt för alla haters om dom vet att du inte läser deras ord. Stå på dej!

      Aaahhh ont i ögonen ??
      Dej dej dej dej dej

    Jag hade lagt ner, vem orkar ta hat hela tiden? Bloggar själv men givetvis i mindre skala än Bianca. Får jag taskiga kommentarer tar jag till mig direkt, trots att man inte ska göra det bla bla. Men man är ju bara människa, och har man inte varit med om det förstår man nog inte hur obehagligt det är när folk man inte känner ger sig på en och spyr ut elakheter.

    Hoppas hon äntligen gör allvar med hoten att sluta med blogg, det hotet har hon kört med i flera år nu. Tjejen satsa på att ta hand om sin mentala ohälsa och sitt liv istället. Att fläka ut sitt liv och fan vet vad i tv och sociala medier får tyvärr konsekvenser och Bianca fixar inte det vilket märks tydligt.

    Hatstormen mot Durmaz var ju inte äkta utan orkestrerad av ett botnät, det enda storm som fanns på riktigt var ju kärleksstormen efteråt (vilken var fantastisk). Men sluta prata som om rasismen tar över Sverige, det är det vänstersympatisörer försöker proklamera för att skapa en känsla av oro att pakta ihop sig mot. I långa loppet tror jag det splittrar mer än enar.
    https://www.aftonbladet.se/sportbladet/fotboll/a/kaOOVj/fanns-ingen-hatstorm-mot-jimmy-durmaz

      Rasism ska aldrig förminskas bara för att du själv inte upplever det. Jag har aldrig upplevt någon form av rasism, men jag har familjemedlemmar och nära vänner som har det och det är vidrigt. Självklart anser man det vara ”propaganda” om man själv är vit och omringad med folk som inte utsätts för rasism, men det ger inte en rätt att nonchalera ett av samhällets största problem.

    Är så himla trött på folk som säger att det är ju skillnad på hat och kritik! Visst, men vem ger en rätt att kritisera varenda åsikt som Bianca uttrycker?
    Har ni inte vänner som har andra åsikter än er själva? Kritiserar ni dem då tills de mår dåligt? Låter bara sjukt i mina ögon. Visst att man kan kritisera om någon nu uttryckt sig fult gällande andra människor, eller andra känsliga ämnen, men om någon bara uttrycker sina egna åsikter som inte påverkar någon annan, vem har då rätt att kritisera detta? Ingen.

      Haha eller hur? Antar att de flesta som ”kritiserar” inte har kompisar. Både jag och mina kompisar har flera brister i uppförande men inte fan gnäller man för det, det kallas acceptans. Förstår mig inte på människor som ser det som sitt kall i livet att leverera ”kritik” till människor de inte känner.

        Skulle precis skriva samma sak. Har svårt att förstå behovet av att leverera kritik till höger och vänster. Vad är det man vill uppnå med detta? Att diskutera är en sak, där man är intresserad av att ta del av olika åsikter och förhoppningsvis komma framåt i något avseende, men denna kritik? Det är som att man tror att man ska ”uppfostra” den man skriver till. Även om man kallar det konstruktiv kritik blir det som ständiga tillrättavisningar, vilket knappast blir något positivt i längden.

    Har inga bra råd, tycker bara att det är så jävla sorgligt hur folk beter sig på nätet. Jag hade själv ett ”halvoffentligt” jobb förut som jag lämnade just pga stod inte ut med hatet (eller förlåt, ”kritiken”… ?). Folk borde verkligen tänka ett varv extra innan dom spyr ur sig saker. Dels hur man uttrycker sig, men också om det ens är nödvändigt att skriva den där grejen som dök upp i huvudet.

    Believe me. Bianca kommer aldrig att sluta blogga, bara et skrämselskott. Det är mycket pengar i bloggen & hennes ” skyltfönster” ( som Isabella säger) till omvärlden. Satsar en mille på att bloggen blir kvar.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.