33 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ja det är ju för varmt för att vara ute. I alla fall vid Smålands kust. 35° i snitt här och inget regn sen maj. ? Och min katt är försvunnen fortfarande, ute i hettan ? skitsommar ur mitt perspektiv!

      Men grodor gillar ju att bada!

      Åh, jag är i samma situation som du, bor på samma kust och i samma län,och min missy är också borta ??? Om det är till någon tröst så verkar det som att min katt söker vatten hos en dam i grannbyn. Damen har en liten fontän i trädgården (men katten är nog förvildad nu för hon vill inte visa sig när jag lockar.) Så med det sagt, ge inte upp, din katt finns nog därute, troligtvis där det finns vatten.

    Det är du helt klart värd. Bästa bloggen Ever!

    Det är ändå för varmt att vara ute, vännerna är bortresta och många andra sociala medier går på tomgång.
    Trevligt att Bloggbevakning håller igång så dagarna blir lite roligare 🙂
    Heja!

    Kan aldrig bli för varmt, en ljuvlig sommar minus skogsbränderna! ?

      Håller med! Ska vi dra till Portugal imorgon? 52°C???

    Wiii!! Kul att du också har bäddat in ditt eget inlägg för att undvika debakel ?

    Hur brukar det se ut när folk är lediga? På helger tex, brukar antal besökare gå ner då? Trodde det var fler som gick in på ledig tid 🙂

    Grattis!! 🙂

    Damn, grattis! ??

    Jag blev glad för mina ynka 140.000 ?

      Suck. ”Intresseklubben antecknar” sa man på min tid när någon kläckte ur sig något totalt ointressant. Fast det här framstod mer som flask blygsamhet när jag tänker efter, du är verkligen oförbätterlig.

      Grattis catrin. Du har ju bidragit till underhållningen här med…

        ??‍♀️

    Så utslaget på i sommar så har du 4 miljoner läsare om dagen?

      Japp! Enbart i Umeå!

        Klockrent??

        Magiskt!
        Grattis till framgångarna! Så då blir du årets affärskvinna när som! Tänker anta att du delar omslaget med thk & den andra odågan ?

    Härligt!
    Det är ju väldigt många som kommenterat att de numera bara läser om Blondinbella på bloggbevakning. Har denna ”flytt” av läsare inneburit någon pik i din statistik beträffande unika besök från Umeå? Om Bella har 900 000 läsare i Umeå borde du väl fått åtminstone 50 000 av dem..?

      Äh, du hann visst skriva om Umeå högre upp samtidigt dom jag knappade in min kommentar.

      ??? Jag förväntar mig en nyckel till staden vilken dag som helst.

    Bella, Booken och några influänser till, bör få ett stort tack ?

    ?Till Bloggbevakning?

    Det vore jätteintressant om du kunde titta lite närmare på kända svenska influencers/youtubers som har köpt följare till sin instagram.

    Jag var inne igår på en mkt känd youtubers följarsida och fann OTROLIGT många fejkonton där. Ungefär var 5e var ingen riktig person. Om en person har extremt många följare så vill företagare givetvis göra reklam hos dom, men hur kul är det om hälften inte finns? Många bygger karriärer på att se ut som dom är hur stora som helst när det mesta är fejk!

      Tänkte du kopiera in det här under varje inlägg tills du får någon respons?

        Jag tycker då det är intressant! Hade gärna sett ett inlägg gällande detta ??

    Jag ska tala om för dig Camilla att din blogg och framförallt ni alla som kommenterat inläggen under v. 30 har räddat mig från att helt förlora mitt förstånd. Var under denna vecka på semester där jag sov i ett rum där fönsterna inte gick att öppna (gick heller inte inte sova någon annanstans) och hade ingen fläkt. Dessutom låg jag bredvid en person som snarkade hela tiden (som jag för övrigt älskar väldigt mycket dock). Att läsa din blogg och alla kommentarer gjorde att jag kunde utstå nätterna och tillslut kunde somna kring 3-tiden av tröttheten. Så tack för att ni finns! <3

      Samma här, fast jag sover ensam och hjärtat värker av saknad efter honom <3

    Tack vare Blondinbella 😉

    Vad innebär sidvisningar? Det är alltså inte unika läsare eller? Är det hur många av inläggen som lästs under juli månad oavsett unika, eller är det hur många inlägg som lästs av unika? Är väl semester och ledigheten som gjort att det går uppåt, och så Bellas bravader som folk är så intresserade av 😉

      Det innebär ju precis som det låter, att hemsidan/bloggen visats så många gånger

    Ramlade in här efter skandalen med Sindy o Kevin som jag följt/följer med stort intresse. Det ramlar in lite inlägg om andra emellanåt som jag också känner jag måste lästa. BB har fåt mig att hotta en helt ny typ av läsning som jag gillar. Man behöver inte anstränga sig alls bara flyta med i text o bilder. Dessutom skriver du på ett sätt som är lättläst, tack ?

    Fantastiska siffror ju! Och roligt också för oss läsare att få ta del av denna information. Tack! Själv hänger jag här jämt, känner att det finns ett härligt utbud av känslor i form av medmänsklighet, gapskratt, njaa.., kanske det, upprördhet, tja varför inte..högt och lågt kort och gott när jag läser inlägg och kommentarer. Fråga: Skulle du kunna tänka dig att hålla i någon slags ”Öppen Valdebatt” typ onsdagkvällar eller något, fram till valet? Frågar för jag tycker det vidgar mina vyer så mycket att diskutera på detta forum, och jag har ännu inte bestämt vad jag ska rösta på, så skulle uppskatta all input jag kan få. Samt allmänt knyta valdebatten till sociala medier, och hur detta påverkar oss!

    Jo, jo. Jag är ganska fantastisk, haha. ?

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.