Ett fördömligt utsvävande inlägg

https://instagram.com/p/BmEMX2OlOG2/

Nu är jag hemna igen!
Tur för mig att det snart är Öppet Spår, och tur för ER att jag beslutade mig för att publicera det här för annars hade jag nog ta mig tusan glömt bort att tidsinställa det.
???

32 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Undrar vad mer som är WT mat?
    Jag äter räkost så det är väl WT då. Jag äter vad jag vill ändå och har aldrig tidigare funderat på om det är WT eller inte.

      Det är lugnt, bara köp den i ask istället!

        Godare med ost i tub, och dyrare dessvärre.. så att köpa i ask borde väl isf vara mer WT ? 😉

      WT-mat: Billys pizzor, pås-såser från Blå Band, Skogaholmslimpa, hushållsost, margarin, lättmjölk, köpeburgare från frysdisken, rostad lök i plastburk, fredagstacos, grillkorv med bröd, pulvermos, snabbmakaroner, Pågens gifflar, vägkrogsmat…

        Oj vad det märks tydligt att du inte jobbat i en matbutik.

          Det har jag tack och lov sluppit, men vad har det med saken att göra? WT-beteende finns i alla samhällsklasser.

    WT mat?! ? säger mer om personen än maten ?

    Potatisbullar WT-mat? Vilken jävla förolämpning!

    Jag tycker att helfabrikat från frysdisken är LH.

    LH= lathet.

      Varför förkorta ett så kort ord?

        Pga LH

          ?

    Jag måste ju vara vansinnigt WT då, för här slinker både pyttipanna, potatisbullar och mjukost ner. Det var säkert tatueringarna som påbörjade den nedåtgående spiralen… ?

    WT-mat? Då är hela min lilla familj bestående av mig, sonen och en bullterrier sjukt WT, speciellt den här sjukt varma sommaren, har nog aldrig lagat så lite mat som de senaste 3 månaderna. Men hunden, hon har Topp 100 enligt mänskligheten och Depp 100 enligt hundligheten.. Hon äter hydroliserat foder (RC Hypo, bäst att skriva det innan någon går loss), är det WT? Iofs gör hon det under utredning för allergier, men det kanske går att starta någon debatt om också. Är all vanlig mat WT? Alltså mat man äter på normala tallrikar och blir mätt av?

      Hej Sofie! Ge Barf till hunden och den kommer garanterat att bli frisk. Det är rått fryst kött som köps på korv och tinas (ej tillagas!!!). Till det ger du grönsaker, ex morätter, pumpa osv. Hundens ”allergier” kommer att försvinna. Det är pga fodret du ger som den får utslag. Det mals ner det ena efter det andra som hundar inte ska äta och så doppas det i olja för att hunden ska klara av att äta det. Så du är lurad. Spelar ingen roll vilka utredningar du gör o du fortsätter att ge hunden torrfodret.

        Min hund fick eksem, svamp mellan trampdynorna, rinnande ögon, extremt mycket gaser och sket blod. Aldrig mer barf! ?

          @ E Ni har gjort något fel för att en hund regerar inte så av barf. Det är som att säga att en alkoholist blir sjuk av att sluta dricka alkohol (vilket jag faktiskt har fått höra av en alkoholist).

          Så om du vill ha tips på hur du ska gör det rätt så säg bara till så kan du få hjälp:). Min hund blev räddad av barf. 🙂

        Mush är bättre.
        I torrfoder är det Orijen som gäller?

          Men Mush är ju barf-foder? ?

            Orijen i foder om hunden vägrar råkost. Annars är ju råkost absolut bäst. Vi använder vom og hundemat, mycket smidigt med fullfoder och så tilläggsfoder vid behov vid ökad aktivitet eller liknande.

            Att barfa själv skulle jag nog bara orka med om jag vore jägare och hade tillgång till alla organ och variation på matkällan ?.

            Låter jättekonstigt att din hund fick svamp av ”riktig” kost? Du gav inte fel sort? Hade fått i sig något annat? Invänjningsperioden?

            Blodet i avföringen tänker jag spontant har att göra med blodet i kosten som hundens mage/tarm inte hunnit vänja sig vid. Annars är det ju bums till veterinären eftersom blodet riskerar att komma från tarmen ?

              Alltså.. klart jag åkte till vet. Har förövrigt inte träffat en enda veterinär som varit positiv till barf.

                Då vet jag inte vilka veterinärer du umgås med ?

                Mitt hund är ett exempel på hur frisk en hund blir av barf. Alla ”allergier” utslag, utslag mellan tårna, under tassen, sprickor, utslag i ljumskarna, rinniga ögon försvann. Han är 11 år och har knappt grå päls alls och pigg som en treåring. Så det räddade oss och vår hund. Vi ger vom, kyckling, nöt, älg, vilt och grönsaker. Även lax är jättebra. Äggula 3 per vecka + laxolja. Och tillskott som ex MSM, glukosamin osv. Din hund kommer att må så bra. 🙂

                Första tiden som hunden går över på den kosten kommer den få ”abstinens” och det är all skräp som lämnar kroppen. Så man får införa barfen stegvis.

        Alltså och obs nu att barf= Biologically Appropriate Raw Food Och inte är ett märke. En måste ju läsa på om innehållet i respektive foderproducents produkter ?

          Jag håller med men samtidigt är det ju mycket bättre än torrfoder. Jipotimas är av utmärkt kvalitet. Att ge torrfoder är lite som att röka utomhus, det är ju nyttigt med frisk luft!!!

    Lufta muttis vem säger ena så, WT??

      Nä, det heter ju Muttifikationen då änna..

    Vad är potatisbullar? Bakverk gjort på potäter eller?

      Om du aldrig har ätit potatisbullar så är det synd om dig ?

    Jag måste få ner det här på pränt bara: fatta va roligt det skulle va om Odd (Bellas ex), och Happy Jankell skulle åka nånstans och presentera sig på engelska:
    Hi, I’m Odd=konstig, and I’m Happy
    ?Sorry men tyckte det skulle va väldigt roligt

      Vilket jävla ansvar man ger barnet när man döper det till Happy.

    Läsk och margarin. Speciellt flytande margarin. Så wt!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.