Någon som behöver en gig-fotograf?

https://www.facebook.com/pernillathelaus/posts/10155472748591857

Pernilla ”Pillan” Thelaus är en grymt tjej som jag följer på bland annat Instagram där hon öppet delat med sig av sin kamp tillbaka från sjukdomen Anorexia, men som också är en fantastiskt duktig fotograf som nyligen insett magin med att fota livespelningar.
Att få in en fot, få tillgång till pressdiken mm är inte alltid det lättaste i en liten bransch där alla redan känner alla, så jag tänkte hjälpa henne lite på traven genom att uppmärksamma henne här.
Ta er en titt på hennes hemsida, där hon visar upp sina senaste bilder på alla från Silvana Imam och Molly Sandén till Felix Sandman och Håkan Hellström.
Visst är hon duktig!?

Så! Är du på jakt efter en fotograf att komplettera recensioner av livespelningar mm med – ta kontakt med henne på info@pillanthelaus.com.
Men du!
Lön! Hon må vara ny i just den här branschen men har fotat andra saker tidigare så som tv-produktioner mm, så våga inte erbjuda henne exponering och erfarenhet som enda arvode!

16 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    CamCam: Alexandra Rejsmar har svarat Magdalena som i sin tur har skrivit ett blogginlägg på sin Instagram och tagit bort videoklippet.

    Klart hon ska ha lön, men som fotograf kan man inte räkna med några storsummor om man inte är väldigt erfaren och har gjort sig ett namn…

      klart man kan, sluta sprida dynga.

      Vem har pratat om stora summor?

    Silvana Imam, som hävdade att SD låg bakom bilbränderna i Frölunda. Så smart är hon …

      Var har hon uttalat sig så?

      Låt mig gissa: Du röstar på Sd eller Moderaterna? Du rasar mot Silvana men tycker det är rimligt att järnrörshotare som kallar folk för ”babbe” sitter i riksdagen. Du rasar dock inte mot rasism, utan tycker utsatta grupper bara klagar. Eller hur?

        Fel på alla punkter, precis som Silvana.

      Men det säger ju inget om fotografen som fotade henne?

      Hon var inte den enda som trodde att det kunde vara möjligt.

    Det finns ju ett stort antal fotografer som kämpat i flera flera år, har En lån utbildning i bagaget och därmed stora studieskulder.. de har nätverkat, jobbat gratis, jobbat dygnet runt osv.
    Osv. för att få upp sin kundbas och bli grymma inom sitt yrke … verkar inte betyda något längre så länge man känner en kändis eller nån som kan göra en shoutout på sin superstora blogg 🙁

      Finns verkligen inget rätt eller fel när de kommer till konst och kulturbranschen. Allt är tillåtet, på gott och ont!

      Nu tror jag ju inte Camcams känner Pillan… Utan hon har hittat henne via Instagram och tycker hon är värd en shout out.

        Stämmer, jag känner inte henne och har aldrig träffat henne.

    Heja Pillan hon är bäst!
    Hoppas verkligen hon får både ett och fem gig.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.