Jon och Janni släpper eget klädmärke

Jon och Janni kör sannerligen sin egen grej och skaffar någonting som ingen annan har – ett eget klädmärke!
Jag skojar bara… De skaffar det som PRECIS alla andra influencers också har – ett eget klädmärke och de har valt att ge det namnet ”C’est Normal”.
Jag måste säga att jag gillar det aningens bättre än namnet på deras väskor – Douchebags – eftersom jag endast känner till ordet från de amerikanska påsarna som rengör underliv men jag kanske behöver vidga mina vyer lite?

Hur som så verkar det vara kläder i ”myskvalité” så som t-shirts, hoodies mm i färgerna svart, vit och grå – alltså ingenting som kommer stå ut i mängden och i den här videon får man se ett smakprov på några av plaggen från en produktfotografering.

Vad tycker ni?
Kläder ni skulle bära eller gäsp?

https://youtu.be/3hnKjnOzdsQ?t=3m11s

103 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ser bekväma ut, enkelt och snyggt.

      Håller med. Och de flesta influensers donar med mönster och grejer på sina plagg vilket inte är min kopp te, så detta är bättre. Plus att jag gillar namnet pga. pluggar franska 🙂

        Haha, ”pluggar franska”. Det är två ord, varav det ena är samma på svenska

          Jaha ? Får jag inte gilla den franska aspekten för att ena ordet finns även på svenska ?

            Och förresten är det tre ord : ce, est och normal 😉

    Gäsp för mig

    Ser ut som reklam-tröjor tycker jag. Basic tshirt, enfärgad och tryck på. Såna jag får ibland och bara använder för att sova i. Inget spännande i mina ögon ?

      Tycker också att de ser ganska tråkiga ut. Det är ju roligt att Jannis pappa Rickard Delér säger i framgångsponden att de har startat ett klädmärke som kommer lansera helt unika kläder, haha vilket skämt! Det måste ju finnas miljoner t-shirtar som ser ut precis som deras! Vad är unikt?!

    Douchebags, då tänker jag Micke och Sindy …

    Som inbiten frankofil gillar jag förstås blinkningen ”c’est normal” till alla överdåd Jon gör och gjort sig skyldig till men jag är rädd att många missar idén bakom namnet – betydligt fler än som tycker namnet Douchebags är kul (eller dumt).
    Bra att Rickard håller sig sysselsatt för pension vid så unga år är inte problemfritt för alla. Han verkar trivas med sitt nya liv.
    Men när Jon och Janni nu blir tvungna att tjäna in lite bosättningspoäng i Monaco blir det säkert tristare i Marbella. Rickard får väl lägga in några arbetspass på den delägda krogen eller köpa några extra lägenheter att renovera upp.

    Ot- Trendenser och Bloggkommentarna skriver intressant om Bella på Instagram respektive blogg! Vettiga diskussioner gälllande skryt, konsumtion samt behov vs begär

      Fattar inte riktigt vad Trendenser-Frida menar, har någon en bra analys? Är hon på Isabellas sida eller inte?

        Frida är luddig som en politiker men i kommentarsfältet kommer det några vettiga inlägg imo

        Fridas poäng tror jag är att lyfta frågan en dimension så att det inte bara handlar om jante, avundsjuka och patriarkat till att även inkludera personligt ansvar om vår planet. Och att försöka se att alla har ett ansvar

    Den lilla maskinen de använder för att stryka kläderna, funkar en sådan bra?

      Nej, du måste skaffa ett ångskåp som Bella rekommenderar.
      Dyrt men häftigt. Kolla med LG.
      Ånga på!

        ? jag tänkte mig något lite mindre.

          De funkar kanon. Jag har en något större vareriant där du har vattentanken på golvet liknade dem som finns i klädesbutiker. Du behöver inte köpa en dyr sådan. Minns inte vad min kostade men mellan 1000-2000kr. ??

            Låter jättepraktiskt! Måste prova ?

        Men snälla, det räcker med en hand-steamer. Fungerar utmärkt och går jättefort. Använder min dagligen till mina skjortor, blusar, kjolar etc.

          Men snälla… Har aldrig ägt något dylikt. Är snygg ändå.

            Men va? Var påstod jag att man måste ha en sån? Tycker mest att det är onödigt med ett stort schabrak till ångskåp när det är otroligt smidigt med en hand-steamer, därav mitt ”men snälla”.

              Haha du missade nog ironin i den kommentaren.

          Låter jättesmidigt! ?

        Den är superbra!

        Ska man bara göra ett plagg är den bra men onödigt tunga då du har vattnet i handtaget. Ska du ånga med än två plagg och gör det ofta tycker jag att de med tank på golvet fungerar bättre.

        Men så parktiskt. Faktum är att tex billiga klänningar är dem som håller längre och ser fräschare ut länge för man sliter inte på dem och de är ofta omöjliga att stryka så stt de blir bra. Eller alla jackor och kavajer som inte behöver kemas lika ofta etc ??

          Bra inspel! Ska tänka på det ?

          Min är inte ett dugg tung 🙂 Trots fylld med vatten.

            Bra ju??

            Hur många minuter håller tanken till?

            En annan fråga. Jag hörde från någon annan att iom handtaget blir större på en sådan så var det svårt att komma åt.

            Jag sticker dessutom ofta in handtaget inuti plaggen och låter tygets egen gravitation ner och mot munstycket göra jobbet snarare än att ta allt från utsidan där man måste sträcka i tyger med andra handen. Förstår du hur jag menar??

        Tack den ska jag kolla!

    OT. Margaux nya video ”livet är orättvist” Förlåt men det som är orättvist är väl snarare hur jävla förspänt Maggies har haft det. 99% av hennes tittare kommer aldrig komma i närheten av att bo i en fantastisk villa i Saltis MED SJÖTOMT! Förstår hon inte hur fantastiskt bra hon haft det? Hennes idylliska uppväxt utan några bekymmer. JA hon är superhärlig men vem fan blir inte det när man inte behöver bekymra sig över nånting?

      Fast statistiskt har det visats att unga som växer upp under goda ekonomiska förhållanden med exemplariska föräldrar och bra boendeförhållanden faktiskt mår minst lika dåligt som de som allt gått emot i livet.
      Ofta är det ambitioner, föräldrarnas krav/förhoppningar och prestationshets i skolan som gör att barn från välmående och ”rika” familjer faktiskt ofta mår väldigt dåligt.

        Du har inte ens sett videon, så sluta med ditt skitsnack

          Vilken video? Jag skrev något generellt.

            Svaret var inte till dig Albert, det var till den som skrev kommentaren från början (min kommentar hamnade under din pga du svarat på samma kommentar)

              Du svarade på mitt svar och inte på den ursprungliga kommentaren.
              Det gäller att klicka på rätt Svara 🙂
              Jag reagerade för det stod ”skitsnack” och det gillade jag inte 🙁

                Nej, jag svarade på den ursprungliga kommentaren. Det hamnade under ditt pga du svarade på den först 😉 (en person som är tvåa på bollen hamnar inte ovanför det första svaret)

                  Och anledningen att jag skrev ”skitsnack” är pga att personen var helt ute och cyklade och dömde margaux video utan att ha sett den. Hade personen sett videon hade hen vetat att hon inte syftade på sitt egna liv när hon sa att livet är orättvist. Hon pratade om en kompis döda lillebror.

      Har du ens kollat videon? Gör det en gång till och ta reda på vad hon verkligen tycker är orättvist…

        +1! Att prata om en ung människa som gått bort alldeles för tidigt är verkligen ett exempel på att livet är orättvist, oavsett om du är uppväxt i Saltis eller typ varsomhelst annars i världen.

      Så bara för att man haft en idyllisk uppväxt ska man inte ”få ha” bekymmer?

      Visst tycks hon komma från en ekonomiskt enormt priviligierad familj, men precis som de andra svaren du fått säger så handlade orättvisan om en kompis som förlorade sin bror alldeles för tidigt, vilket ju verkligen inte är ett lättsamt bekymmer. Dessutom tycker jag att hon har delat med sig av små glimtar av saker som är lätt att förstå måste ha varit riktigt tunga (gällande hennes pappa bland annat), men hon skriver av förklarliga skäl inte så mycket om det. Hon är kanske inte toppenbra på att reflektera kring hur priviligierat hon levt, men att allt har varit bekymmersfritt tror jag inte stämmer 🙂

      Helt uppenbart att du inte ens sett videon och bara vill smutskasta! Det som hon pratar om som är orättvist är hennes bästa väns lillebror som dog som 16åring!!!!

      Kolla på videon innan du uttalar dig!

      Titeln syftar ju dock på kompisens lillebror som gick bort alldeles för tidigt vilket hon nämner i videon

    OT- Ann Söderlunds senaste inlägg om Doktor.se är ett av de sämsta exempel jag sett på omarkerad reklam. Jag tycker ändå att jag kan koda av lätt när det är omarkerat men här kom jag genom halva långa texten innan jag förstod. Det är under all kritik, särskilt med tanke på ett segment i podden igår som handlade om hur Sanna Lundell försvarar sin reklam och Ann läser upp hur Sanna markerar tydligt när det är reklam ”Det är bara att bläddra vidare om du inte gilla reklam..”. Så pratar de hela tiden om den lättkränkta, tråkiga generationen med såååå hög moral och att de är den ironiska, skööööna generationen. Det måste vara det sämsta argumentet för att försvara sin egen låga moral samt sitt sug på att kränga grejer och bli känd & riktigt. Ta lite ansvar istället!

      *känd & rik

    Det ser ut som hemmakläder med reklam på.

      Känns som om det är tanken, enkla fritidsplagg. Inget man drar på sig till fest.

    Douchbags är dock bara Jons företag (tillsammans med minst en till), klädföretaget han Jon, Janni och Rikard (? Jannis pappa) 🙂

      Douchebags grundades 2012 av Jon Olsson och Truls Brataas.

        Hans namn kan alltså uttalas som brat-ass Hehehe kul!

    En kollektion mjukiskläder. Gäsp.
    Då tycker jag faktiskt att Biancas datorfodral var mer upphetsande (även om jag aldrig skulle köpa dem heller). Är så trött på influensers parfymer, vin, böcker, kläder, krämer och kladd. Hoppas trenden dör ut snart.

    Jag efterlyser influensers med akademiska utbildningar.. någon som vet? ? Eller det tog slut efter 9.e klass ev. Gymnasiet?

      Daniel Paris! Linn Herbertsson?

      Det är bristvara !!
      Dessutom är det tabu att ” synas” inom den världen!
      Man ska inte synas eller höras utan verkas !!

      Regina/egoina.se

      Andrea hedenstedt, Mathilda Lundqvist

        Vad har Andrea för utbildning? Har helt missat

        Hon gick en termin (vår 2018) och sedan hoppade hon av.
        https://andreahedenstedt.se/2018/07/28/mina-planer-i-host/

      Linn Olsson, om hon fortfarande räknas som influencer, har en hel kandidatexamen.

      Sandra Beijer är utbildad copywriter

        Hon gick på Berghs, som visserligen är en sjukt bra skola, men den är inte akademisk.

        Hahahahahaahhaa

      Vet inte om det räknas men Trendenser-Frida är civilekonom

      Bella har väl en MBA har jag hört ?

      Therese Lindgren har läst 180 hp på olika universitet, dvs lika mycket som en kandidatexamen, men eftersom hon inte har läst ett helt program har hon ingen examen.

    Älskar mjukisar men beror ju på vad dom kommer kosta.

    Det finns bikinis och baddräkter som såg himla snygga ut.

    OT men har ni sett Amanda Schulmans instagram om att de ska anställa personal? Vilken jäkla sexistisk smörja, vad tänkte de på när de spelade in? VEM kan det locka??

    OT Amanda Schulman

    Vad är det för tantsnuskeri som de håller på att babblar om deras nya anställningspromo? Vill varken att gubbar eller tanter ska hålla på så. Och ja, Amanda och Hanna börjar fasiken bli tantiga å gaggiga.

    https://www.instagram.com/p/BnGFWCMnyhU/?utm_source=ig_web_copy_link

      Ja den var riktigt märklig faktiskt, inte kul bara opassande.

      Hur kan man inte fatta att det är på skämt? De driver med hur män pratar när de rekryterar tjejer. Kul eller ej så är det ju uppenbart att det inte är en seriös rekryteringsvideo.

        Om tanken är att efterlikna hur män diskuterar kvinnor när de rekryterar så missar de ju målet helt. Tror någon på allvar att det är så det går till?

        Det går utmärkt att förstå att något är menat som ett skämt och ändå tycka det är tråkigt/ointressant/dåligt

        Ja, klart att jag förstår att de försöker skämta. Tycker bara att det är tramsigt.

        Klart man fattar det var ett skämt, men tyckte verkligen inte det var ett kul skämt, bara osmakligt.

      Det är satir, en mildare variant av mr.cool.

    Alltså det är merch för jons kanal, inte ett klädföretag

      Stämmer inte. Dom tillverkar bikinis också vilket man kan se i en annan vlogg. Detta är första kollektionen vilket man brukar köra rätt enkelt men de kommer komma in betydligt fler produkter.

      Det började som merch för Jons youtube, men sen bestämde de sig för att göra det helt eget.

      Även om många idag gör egna kollektioner så skiljer sig målgruppen ganska mycket jämfört med alla de som gör kollektioner för Na-kd eller Nelly.

    OT BB:
    Har hon inte haft mycket luft i kalendern den här veckan? En vecka då hon dessutom inte skulle haft barnen och därmed borde varit fullbokad. Hon hade väl inte en ledig dag innan 2019 enligt något inlägg i våras. Två dagar i Milano för att prova kläder, hämta tidigt igår, FW, sovmorgon idag innan träning. Inte mycket aktiviteter kring Löwengrip Beauty den här veckan. Visserligen ska de väl till Gotland imorgon för planeringsmöte eller vad det var.

      Allvarligt tråkiga nyheter om NC:
      UK håller på att utreda om Natural C!!!

      37 kvinnor blivit gravida efter att de använt NC

        Säkert många, många fler än så

      Tror att övriga medarbetare är dom som arbetar mest. De som gör allt tråkjobb som bella inte vill göra. Är det några som skulle behöva åka utomlands och vila upp sig är det definitivt dom.

        Bellas jobb är Atta prata om jobb ?

      Bella har haft TVÅ semesterdagar under 12 år. Alla andra dagar har hon arbetat. Stackars 🙁
      De enda två semesterdagarna var på Maldiverna med Hajen. Varför hon tog hela två dagar helledigt i ”paradiset” behöver man inte vara särskilt fantasifull för att förstå. Haja!
      Men egentligen måste det vara väldigt synd om Bella som har så lite semester. Och inte kan hon ”gå till facket” heller.
      Unionen verkar ha avbrutit samarbetet med Bella sedan det påpekades flera gånger att inget av de företag Bella är inblandad i har kollektivavtal som ju är Unionens främsta krav på arbetsgivare 🙂

        Hon är minst 4 månaders ledighet om året att slänga in ett blogginlägg om dagen är inte jobb!

    Källa: LinkeIn:

    ”Swedish birth control app Natural Cycles is under fire for claiming it is ”highly accurate”. A Facebook ad for the app. which tracks a woman’s menstrual cycle through her body temperature, was banned by the UK Advertising Standard Association for exaggerating its ”typical-use” failure rate. Natural Cycles is also uder investigation in Sweden after on hospital reported 37 women had become pregnant while using the app. ”

    Samtidigt är det tyst hos den så kallade ”Nordic Tech” och på bbs blogg.
    (Detta är en tydlig exempel av varför folk med akademik utbildning inte arbetar som blondinbella. Att ta fram produkter som har med liv och död att göra och att ens marknadsföra så magstarkt de här produkterna och vara ansiktet utåt kräver att man inte har ngn skam i kroppen och att det enda man är fokuserad på är pengar. Självklart har hon tjänat pengar på de små liven …den tunga kostnaderna på vården som redan är överbelastad. Ett enda besök till sjukhus/vårdgivare kostar samhället enormt. ) Någon kunde ta reda på hur mycket blondinbellas NC har bekostat skattebetalarna och hur många kronor hon har tjänat på NC. Vore intressant att se den ekvationen!!

    https://www.theguardian.com/technology/2018/aug/29/natural-cycles-app-highly-accurate-contraceptive-claim-misled-consumers

    https://www.businessinsider.in/birth-control-app-natural-cycles-is-in-trouble-after-misleading-people-with-claims-it-is-highly-accurate/articleshow/65592232.cms

    http://www.dailyecho.co.uk/news/national/16604163.advert-for-contraceptive-app-banned-after-it-was-ruled-misleading/

    OT:
    Framgångspoddens puff för podden med Bella:
    https://www.youtube.com/watch?v=75OxVy0lRNg

      ”..med egen brygga…”
      ”Jag hoppas sälja det för 13” (hennes nuvarande hus)

        Undrar om det är nervöst på klotmurklevägen?

          Säkert. Bella undrar nog hur det ser ut bakom det falska kaklet och hur det ser ut under golvet i badrummen.
          Alla spekulanter som begriper något över huvud taget om fastigheter måste ju vara särskilt känsliga för allt som rör just våtrum. Finns knappast något fel i ett hus som kan få så stora konsekvenser och dyra reparationskostnader som just felaktigt utförda våtrum. I synnerhet på övervåningen…

        Bella har förmodligen 9 mkr i lån på huset och behöver ha loss 3-4 mkr till nya huset.

    Lite som all merchandise som alla störrw YouTubers verkar ha…

    Kommer väl inte dröja länge innan alla influensers kommer springa runt med dessa kläder. Verkar ju vara mode nu bland de yngre med mjukiskläder och stora T-shirts. De är ju bara en klubb för inbördesbeundran detta, nu lägger alla ut bilder med sin bianca-fodral och alla otaliga kollektioner för nelly och dylika företag. Influenserna springer runt på olika lanseringsevent och plockar upp grejer gratis, men vem är det som köper allt detta? Man har ju tröttnat efter bara nån dag, man ser ju allt detta om och om igen på instagram?

      Och allt kallas pressvisningar, goodiebags och pressutskick varvid man slipper förmånsbeskattning och inte heller behöver markera exponeringen som samarbete eller reklam. Smart.

    https://forni.se/2018/08/30/ett-litet-god-morgon-inlagg/

    Intressant. Vad har ni får åsikter? Jag menar inget illa mot Forni. Ibland hade man önskat att vissa influencer kunde få praoa på akutmottagningen som en undersköterska (eller sjuksköterska) för att se hur ett annat jobb kan se ut. Vilken lyx det är att gå vi visningar och kunna välja hur ens jobbdagar ska se ut utifrån sin mens.

    föredrar Redgerts eldorado-tröjor

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.