Ben Mitkus tror sig ha onda andar hemma

[YouPlaySinglePlayer video=”1411,1847,216796″ ap mute yot ]

På Instastory delar Ben Mitkus med sig av en sak som hänt hemma hos honom (och Nicci antar jag men han nämner inte henne) och det är att mittenfönstret i ett treglas-fönster gått sönder, vilket fått honom att tro att lägenheten är bebodd av andar – onda antar jag.
Han får således lämna lämna lägenheten i 24 h och ta in på hotell medan andeutdrivning pågår, och nu väntar vi alla spänt på resultat.
Kommer det bli en andefri lägenhet vid Friends Arena eller kommer andarna vara mest upprörda nu?

Är det månne spöket från Zlatans landslagskarriär som flyger omkring nu när han lämnat sin blågula tröja bakom sig?

113 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    haha. hur kan man ens tro på ”andar” och ”spöken” år 2018?
    min faster tror på riktigt att det spökar i hennes källarförråd och vägrar gå in dit, hon säger att hon ser konstiga saker och känner konstiga känslor. spöken, säger hon. någon psykisk sjukdom, säger jag 😛

      Absolut säger jag till allt du sa. Men tyvärr är det ju inte så stor skillnad på att tro på spöken och att vara religiös t.ex. heller. Så man ska inte gå för hårt på vissa då detta är ett utbrett problem inom nästan alla samhällen.

        ja, hur kan man ens vara religiös nu för tiden också.. trodde vi hade utvecklas mer än så! blir skrämmande när religiösa vill komma in i politiken också och styra efter sina trosuppfattningar.

          wow, verkligen? vad du än tycker angående religion så verkar det mest synd om dig som tycker det är svårt att förstå varför en del är religiösa.

            Det är svårt att förstå. Och någon som är religiös på riktigt borde inte bry sig om att andra inte förstår eller tror. Det är väl deras egna tro, behöver de andras bekräftelse att de tror rätt?

              hur är det svårt att förstå att folk växer upp på olika sätt, i olika kulturer med olika tro?? sedan tror jag inte att någon som är religiös behöver bekräftelse från andra. 🙂

                Men man borde ju släppa åtminstone lite på sin tro när det finns vetenskap som motbevisar stora delar av det man tror på?

                  jaså? varför det? vilka är vi att säga vad andra borde?

                  Allt annat är ju helt ologiskt och självvald obildning. Det är väl mest svårt att förstå varför någon skulle vilja vara obildad.

                Fast det får de väl göra utan att resten behöver förstå dem? Jag förstår inte alls varför man lägger energi på religion och en tro. Men vill du göra det så kör hårt liksom. Och jo, när det är så många troende som blir provocerade när folk skriver att de inte tror, så måste de ju på något sätt försöka få bekräftelse att de tror ”rätt”. Annars hade de låtit bli att svara

              Vad jobbigt att vara så trångsynt som du är.

        Jo. Det är en stor stor skillnad. Religion styr människors liv. Orsakar krig. Död. När var det någon som dödade en homosexuell, lät sitt liv styras eller startade ett krig pga att de trodde på olika spöken?

        Detta med att vara ateist är ett väldigt svensk fenomen. Majoriteten av jordens befolkning är religiös och/eller troende, så ateisterna är i minoritet. Sedan mänsklighetens historia startade så har vi människor trott på någon slags gudom och det säger rätt mycket att trots all vår ”vetenskap och kunskap” så kvarstår tron på en gudom hos de allra flesta.

        Schamanism är en sorts tro många tror bara hör ihop med ursprungsbefolkning i USA, men egentligen hittar man schamanism över hela jordklotet. Våra samer i norr hade i grunden en tro som är otroligt lik den som nordamerikanerna hade (innan kristendom förstörde för båda dessa befolkningar). Det är två skilda ställen på jorden där man inte kunde ha kontakt med varandra förrän relativt nyligen. Hur kan det inte finnas ett uns av sanning om två åtskilda populationer har hittat en mycket lik tro och andlig praktik? Hmm.

      Varför skulle man inte göra det? Jag respekterar de som inte gör det förstås, men ser inte riktigt vad 2018 har med saken att göra? Om man är mottaglig för det övernaturliga och ser/känner sådant som en annan inte gör, skulle det sluta då för att åren går? Det har inte med psykiska sjukdomar att göra, din verklighet är inte nödvändigtvis en annans.

        ”Om man är mottaglig för det övernaturliga och ser/känner sådant som en annan inte gör”…….

        ……..så är det psykisk sjukdom inblandat, ingenting annat 🙂

          Det finns ingen poäng i att diskutera med trångsynta människor som du tyvärr 🙂 Agree to disagree helt enkelt!

          Precis, lika psykiskt sjuka som alla religiösa som tror på Gud! Eller hur? Man måste ju ha en psykisk störning för att tro på något.

          Jaså? Är du psykiater? Berätta mer!

          Jag har arbetat som ssk inom psykiatrin och de som kom och var störda av ”spöken” fick i princip aldrig någon diagnos, utan det var ofta personer från andra kulturer där det såg som normalt att ha problem med andar och spöken. Det blev en liten kulturkrock där psykiatern noga fick lyssna in patienten för att se om det fanns lidande av dessa spöken (psykisk sjukdom) eller mer var ett normalt fenomen som personen växt upp med sedan barnsben (tro på övernaturligt, ej sjukdom).

        Leoni håller med.

        Fast det finns en objektiv verklighet som är oberoende av vad människor tycker och tänker om den.

          Vem bestämmer vilken bild av verkligheten som har tolkningsföreträde då ? de sekulära är som sagt i minoritet sett i ett globalt perspektiv, utan att de flesta människorna i världen bara därför är oupplysta, världsfrånvända vetenskapsförnekare. De flesta människor tror nog att vetenskapen förklarar mycket men inte allt. Vetenskap är dessutom föränderlig och bygger väl ändå på att vi införlivar ny kunskap inom ett område.

      För har man upplevt något som känts övernaturligt så är det inte konstigt att man tror på det, precis som att det inte är konstigt att du som inte gjort det inte tror på det. Man går efter sina egna erfarenheter. Och ingen vet ju till 100% 🙂 jag tror vi människor överskattar oss själva lite och tror att vi är så himla logiska. Men det finns mycket inte ens vi kan förklara eller förstå oss på.

      sorgligt förresten att du har ett så nervärderande och oförstående sätt att se på din faster 🙂 men det är väl typiskt människor, man tror allt man själv tycker och känner är det rätta/normala.

        Schizofrena tror också det. Skulle du säga till en schizofren att det hen upplever är på riktigt?

          För den schizofrena så är det verkligt.
          Jag skulle tro att vår uppfattning om verkligheten och vad som innefattas av den är ytterst individuellt och varierar även bland ”icke psykiskt sjuka”.

          Din upplevda verklighet är nog inte identisk med min, är din verklighet mindre verklig för dig då?

          Ja. Det den personen upplever är på riktigt för hen. Hur vet du att det inte är vi som inte är det som missar något och det de ser är på riktigt? Jag har tagit LSD, allt jag såg var väldigt mycket på riktigt kan jag ju meddela, men hade du stått bredvid mig så hade du inte sett samma sak. Jag tror att det händer mycket runt oss som vi inte ser, innebär inte att det inte finns

          Vad är på riktigt då? Är fantasi på riktgt? Drömmar? Kärlek? Saknad? Sorg? Allt detta sker på insidan och påverkar oss människor på olika sätt. Någon som har förlorat en kär är helt förstörd men eftersom jag inte känner detsamma så är det inte på riktigt? Att uppleva obehag eller se saker kan ju bero på att vissa människor har ett ännu större spektra. Jag har sett ett ”spöke” en gång i mitt liv, jag vet vad jag såg och hörde men vad det var har jag ingen aning om. Att kalla det schizofreni är bara taget ur luften.

        Ok då är Kenza schizofren då hon också påstår sig sett ett spöke.

          Haha om alla som tror på gud eller spöken/andar lider av schizofreni så är de i majoritet och de är alltså undantag att INTE lida av schizofreni = normaltillståndet är schizofreni och vi kan nu helt avveckla det som diagnos. 😉

      Det är ju inte direkt som att någons tro på spöken skadar någon (om det nu inte mot förmodan skulle vara livsavgörande för din faster att gå ner i källaren utan obehag). Däremot att hävda att någon är psyksjuk kan nog vara rätt så sårande.

      Vill någon tro på andar, spöken, övernaturlig så låt dom.

        För att inte nämna hur otroligt olämpligt det är att diagnosticera andra människor när man varken är i rätt miljö för det eller har utbildningen för det!

      Hur kan.man tro på gud 2018! Än värre det. ?

        Har alltid sett mig själv som väldigt logisk och realistisk. Men sen en nära anhörig dog har jag blivit mycket mer ”vidskeplig”. Tycker mig se honom överallt, i alla fåglar och alla fjärilar. Blinkar en lampa är det han. Jag tror att vidskeplighet och till viss del religion ibland är en ”tröst” och ett sätt att hantera sin verklighet. Men det gäller såklart inte alla.

        Ja. Jag tror inte det minsta på att gud finns. Att jesus FANNS, som människa, en person. Det tror jag på. Arkeologer har fått fram mycket bevis för att delar av bibeln stämmer, hittat byggnader, saker, husen där han i något av dem bodde i osv. Personliga texter om de här personerna. Gravar med deras namn ingraverade som de daterat till rätt år. Tycker det är jättecoolt faktiskt. Men skulle aldrig tro på gud för det. Det är en död person – han försvann när han dog. Mina tankar är mer att jag funderar på vad han gjorde som på den tiden gav honom den statusen. Hittade han någon medicinsk ört? Tog han svamp och var med om saker under ett rus som han sedan berättade om och de trodde på? Önskar jag kunde resa tillbaka i tiden, är väldigt nyfiken på vem den verkliga personen var haha

          https://news.nationalgeographic.com/2016/10/jesus-christ-tomb-burial-church-holy-sepulchre/

          Det här är ganska intressant 🙂 Jesus påstådda grav. De stängde stället och de fick 60 timmar på sig att undersöka platsen. Det intressanta är att de bara hittade saker som pekade mot att det är hans grav, även om de såklart inte kan bekräfta det helt. Ni förstår om ni läser. Intressant text hur som helst ?

          Jesus ska förresten inte vara född i det Betlehem vi känner till nära Jerusalem, i Judea, utan i Betlehem som ligger norrut nära Nazaret. Josef och Maria kom från Nazaret och skulle skatteskriva sig i Betlehem och man har funnit många arkeologiska fynd från Betlehem norrut under den tiden. Finns dock ingenting som tyder på att det var någon aktivitet i Betlehem nära Jerusalem på den tiden och varför skulle höggravida Maria sätta sig på en åsna och rida 17,5 mil ut i ingenstans när hon kunde skatteskriva sig i byn intill?

          Ja, förutom då för att man skulle kunna koppla samman Jesus med släkten David. Ni kan ju gissa vilka det var som var väldigt måna om att detta blev den vedertagna ”sanningen”…

      Jag å andra sidan tycker det är väldigt skevt att inte tro på något med tanke på vilket oändligt universum vi är del av. Det vi ser kan inte vara allt som finns. Jag är inte religiös. Men att vara säker på att det inte finns något annat än det vi kan se och röra är för mig lika konstigt som att inte våga gå ner till källarn pga man är rädd för spöken

    Är nog bra att tillägga att han kört Elevator Game innan. Sen fastnade han i hissen en vanlig dag och den typ ”skakade” sig till våning 5 (där de tydligen ska hända nått i EG) och att hans granne som prata med honom när han satt fast tyckte sig känna en ond närvaro kring honom..

      Då vet vi att det är fejk, i Sverige pratar inte grannar med varandra i hissen ?

        Haha nu var ju grannen utanför hissen.
        Annars har du en poäng ?

          Förstärker det ytterligare. Är det någon gång man tar trapporna eller skyndar sig ut ur hissen så är det när grannen kommer

    Fick väl nå skit med sig hem från Farmen 🙂

      Japp. Så kan det vara faktiskt.

    OT blir så trött på reklam från influncers som inte använder det de gör reklam för. Nu senast Blondinbella som visar en dukning från Ellos. Skrev följande kommentar som inte lär gå igenom: Du sover inte hemma men åkte hem nu på eftermiddagen för att duka till fyra… eller just det, det är ju spons. Det konstiga är att Elloskläderna är bara på de dagar då det är sponsrat inlägg och idag vet vi ju att du inte är hemma och dukar till middag så Ellos borde nog fundera på hur bra reklampelare du är för dem egentligen.

      Hon kan inte ha dukat någon annan dag? Bloggen är inte live.

        Gäller även kläderna, det används inga Ellosplagg om det inte är sponsrat inlägg.

          Går du efter henne och kollar på lapparna på hennes kläder? Du borde sluta med det, låter lite väl närgånget

            Hon berättar var och varannan dag vilka kläder hon har på sig. Det är en del av hennes content.

              Nej. Hon berättar vad hon har på sig på bilderna ?

                Och resten av tiden går hon i Elloskläder, bara inte när hon tar bilder för bloggen. Visst.

                  Ibland, ja. Du vet om att ellos har en enorm katalog med märken va? De säljer mycket märkeskläder

                  Å ena sidan Anonym anklagar du mig för att kolla etiketter i hennes kläder å andra sidan har du full koll på att hennes garderob utanför bloggen är från Ellos. Märkligt, jag tror jag avslutar här. Ha en bra kväll.

        Tror knappast Bella dukat själv med all servicepersonal som hon omger sig med.
        Nej när det ska dukas med Ellos servetter till kommande tjejmiddagar så kommer kock o serveringspersonal fram….måste ju tänka på tidsoptimeringen.

      Men herregud sussue, hitta något bättre att lägga din tid på ? tror knappast Bella bryr sig om den kommentaren. Eller att det ens är hon som godkänner kommentarer längre.

      Jag fattar grejen med ”otrovärdiga” samarbeten men ellos och kläder och skit är ju bara att visa upp nåt. Klart som fan inte bloggarna använder det dag ut och dag in. DET ÄR JU SPONSRAT

        Grejen med Ellos är ju att de precis som Nelly säljer väldigt mycket märkeskläder. Alltså kan de använda kläder därifrån dagligen, utan att ni skulle ha en aning om det ifall de inte skriver inköpsställe

    Har ni sett Ribeckas videos där skåp öppnats? DET är creepy. Speciellt när hon står i köket. Har ingen riktigt rimlig förklaring till det och hon själv tog inte upp det innan alla hade kommenterat om det. Fejkar folk brukar de ju ”upptäcka” det i videon på något sätt

      klart det är fejk 😛

        Vaddå klart det är fejk? I sovrummet är det troligen drag, men inte fejkat av henne. Men den i köket är svårare att förklara

          Fiskelina?

            I vilket syfte? Är ju ingen video om det mer än att hon tar upp att det kommenterats om det i någon senare
            video ?

    Perfekt sätt att skapa lite content till kanalen, kidsen älskar ju allt som har med spöken o göra.

    På tal om övernaturliga grejer. Jag läste att någon fick tips på läskiga poddar likt creepypodden, så jag lyssnade på den som hette Folktro eller något liknande, men jag vill ha MER! Spöktimmen sänder inte igen förrän i oktober och jag har redan lyssnat på alla avsnitt av Creepypodden och Paranormalia. Give me mooooore!

      Vi verkar ha liknande smak. Den enda podcasten jag kunnat hitta att komplettera med är Real Ghost Stories Online. (Och jag har lyssnat på typ alla i hela världen men inte hittat någon annan värdig!)

        Tack för tipset!

      Du MÅSTE lyssna på No Sleep Podcast, den är på engelska men finns ingen annan podd som har sån hög nivå på sina berättelser etc ??

        Mm. Och ojämn ljudnivå, så var försiktiga när ni lyssnar i lurar. Min tinnitus blev värre pga deras podcast 🙁

        Jag har lyssnat förut och lyssnade på ett avsnitt inatt. Det känns så typiskt amerikanskt med så dramatiska röster och hans försök att försöka vara läskig i introt men det blir bara lamt. Men jag får lyssna på den i nödfall 😉

          Haha det är ju det som är bra, de driver ju med det typiska skräckfilmsupplägget. Det finns så många bra historier där som jag kan tänka på ibland. Jag har nästan lyssnat på alla under de senaste åren. Love it.

      Anything Ghost och Lore!

    OT, tips till alla som älskar rättegångspodden. Han har gjort ett 3 timmar långt program, uppdelat i 6 delar på 30minuter, om Arboga morden. Finns på svt play. Som ett långt poddavsnitt med videos till, riktigt bra program

      Ja den är otroligt bra faktiskt!

        Johanna är såååå sjuk

    OT: Nu kan vi alla köpa oss lite Sindy, kolla in club prive på instagram??

      Förstår er inte. Maila alla företag hon samarbetar med så hon förlorara inkomst, se till att hon får dåligt rykte precis överallt – sen gotta er åt att hon blir tvungen att göra sånt här? Hon kanske gillar det, vem vet, men låt henne vara

        Anonym 19.10, det är inte vi som ser till att hon får dåligt rykte, det gör hon bra själv

          Ni gottar er i det och sprider det. Det gör att ni inte är bättre

      eh va… ser inget med Sindy där ?

        Jodå i fina men trasiga nätstrumpor.

          Vad är det ni tycker är roligt med det?

        Jo, på alla fyra. 3e bilden.

      Man kan inte köpa en människa, det tragiska är väl att såna klubbar ens finns inte tjejerna som jobbar där. Tänk på männen som besöker klubben ?? bläh.

        Nej förstås, lite tid borde det varit såklart. Gick faktiskt in och kollade vilka det var som gav likes..? så himla tragiskt även om hon säger sig ”gilla” det, fruktansvärd industri.

          Verkligen ??

    @Camcam snälla camcam kan inte du väcka lite debatt kring huvudtalarna på kristianstads näringsdagsdagaen . Första huvudtalaren Fredrik Warbergs ideologi och aktivitet är tvärtemot Blondinbellas !! Kolla här.
    https://www.youtube.com/watch?v=kLosVpnfyTs

    Nästa huvudtalare, Ishtar Touailat är också en vettig människa: (Min fråga är om Blondinbellas medverkan där var som ett roligt skämt från organizatoerna typ för att lätta upp stämingen och ge folk lite ”paus i hjärnan”? Eftersom valet av talarna hänger inte alls ihop och är inte synkade. De två första blir man riktigt lycklig och inspirerad av och tror på ett bättre liv men den sista ….konsumtion, lögn, icke-viktiga produkter, me-200 karriärkvinna, me-too entreprenör typ av verksamhet!

    (När Ishtar Touailat var 4 år gammal flyttade familjen till Sverige.
    Hon studerade till socionom på Södertörns högskola. Under hennes sista år på utbildningen så startade hon sitt första företag.
    Karriär:
    2010 startade hon en starta eget-kurs. Detta drev hon i sju år.
    2012 startade Touailat ett bootcamp för företagare. I samma veva fick hon uppdrag av näringsdepartementet att bygga upp innovationskontoret på Stockholms universitet där uppdraget var att kommersialisera forskning och att för att nyttiggöra det för resten av samhället.
    Touailat drev bootcampen till april 2017 och startade samtidigt Women in Business Accelerate där hon hjälpte kvinnor att starta eget företag. De gick ut på att gå från idé till företag på en månad.

    2015 utsåg Ishtar till en av årets Innovationsänglar och tidigare i år utnämndes Touailat till en av Sveriges supertalanger av tidningen Veckans Affärer, mycket tack vare hennes arbete för att öka jämställdheten inom IT-branschen.

    I oktober 2016 fick Touailat utmärkelse av Tieto som årets IT-kvinna, då kom hon för första gången i kontakt med Tieto. Tieto engagerar sig mycket i jämställdhet, mångfald och inkludering och det gjorde att Touailat ville arbeta för Tieto. Hon började på Tieto i april 2017 som innovationschef.)

      Ishtar Touailat är inte alls mycket bättre än Isabella. Hon – verkar – göra allt, verkligen allt, i sin makt för att umgås med människor som har ”värde” och hon verkar även gå över lik för lite status inom it-världen. Trots att hon fortfarande är helt okänd för nästintill alla i Sverige. Dessutom – verkar – hon extremt obehaglig och otrevlig.

      Hoppas att ovanstående, som jag skriver, inte stämmer – men det är dessvärre min uppfattning av denna Ishtar.

        Håller med.
        Verkar som hon är bra på att göra saker för skattepengar som inte kräver vinst, utan går med förlust om de inte hade ekonomiskt stöd.

        Men har hon skapat något av värde som faktiskt kan finansiera sig själv?

    Jag gjorde en ritual för content tänkte jag men efter alla händelser har jag tagit ner videosarna. Det har hänt otroligt mycket på sistone som jag inte gått ut med någonstans. Vill inte heller gå ut med saker för känns som folk kommer tro att jag är psykopat… men hursomhelst ska träffa en arabisk medium ikväll som ska kolla läget om allting. Jag kan säga att jag som är rätt skeptisk emot sånna saker är inte så skeptisk längre.

      Arabisk medium. Är de bäst eller?

        Av det jag fått veta så är koranen eller vad man säger, bönen där är den starkaste bönen för att få bort negativa energier osv osv

          Förlåt, men… ?

          hahahaha. kanske funkar ännu bättre med en katolsk präst/exorcist xP

          och hur mycket tar hen betalt?!?!?!

            Skitsamma orkar inte ens kommentera här, ha en bra kväll ni!

              #närmaninserattmanblirluradpåpengar

              Läs på vad en psykopat är också….

                Psykopat?

      Hej på dej. Vill tipsa dig om att be ”fader vår”. Det fungerade för mig när jag hade en ond ”ande” eller ”energi” i rummet. Jesus är namnet över alla namn och onda saker flyr i förskräckelse.

        ???

        Låt de andra skratta, var trygg i det du vet. Jag förstår vad du pratar om.

        Jag släppte en rejäl brakare när jag hade andar på besök. Det funkade också!

      Det är bara människor som upplevt andevärlden som inte är skeptiska. Tyvärr så tar de andra på sig rollen som mobbare även ifall de inte ens har varit i närheten av något andligt och kan då inte säga pip om det. Jag vet precis vad du pratar om och det är djupt obehagligt när onda energier kommer runt en. Trodde inte heller tills jag själv upplevde det och jag kan säga att jag idag vet att det finns en annan dimension. Jag är väldigt glad att jag vet det och tycker synd om dem som förlöjligar och är så avstängda att de inte ens kan tänka tanken på att alla som varit med om liknade saker inte är galna. Bra att du står för det, du är inte galen, tvärtom!

        Hur tänkte du nu egentligen? Man kan väl tro på andra utan att tro att just religion är lösningen för att få bort dem? Det är först när någon ska ta till bibeln, koranen eller whatever som det blir löjligt

          *Andar

    Jag har alltid haft svårt för folk med bestämda trosuppfattningar, för de kan man inte argumentera med. Tro får man gärna ha, hemma, och göra vad man vill med då vi har religionsfrihet, men när man marknadsför den ut i samhället utan någon som helst bevis, det ser jag som falsk marknadsföring.

    När jag gick i skolan så fick vi besök av ”Livets ord”, som hävdade att man blir sjuk när man gjort något fel. Och dessa tomtar hade då en egen gymnasieskola där alla lärare var själv troende, och jag tror inte eleverna fick den bästa utbildningen i biologi där.

    Har svårt att tro att eleverna gick till naturkunskapen och får lära sig att att man blir sjuk av baciller och virus, för att i nästa lektion av samma lärare få lära sig att man blir sjuk när man syndat.

    Nää…låt inte unga påverkbara själar få utstå sånt här skit. Fakta och bevis, annars hör det inte hemma i skolan.

    Eller ännu värre, föräldrar som slåss av religiösa skäl för att deras sjuka barn ska dö istället för att få hjälp från annan kropp, såsom blodtransfusion.
    Usch, att vilja att sitt barn ska dö är något som gör mig så förbannad!

      Därför politikerna vill stoppa muslimska skolor. Hur blev det med den i Borås de alla var emot strax innan valet?

    Funderat på varför fönstret har gått sönder.

    Då glas inte är flexibelt förutom vid hög värme, det är därför ett glas går sönder när det tappas.

    Ramen runt glaset har suttit för tight och sen har ramen expanderat, kanske svält, eller har huset rört på sig minimalt som i sin tur gör detta glas som inte hade någon möjlighet att röra på sig spruckit då det inte kan anpassa sig.

      Haha ja. Ljuset tänds inte pga att det kommit stearin på veken. Problem solved

    Annica Englund ska ta ur sina bröstimplantat.
    Ett ärligt inlägg.

    Nu åker även kissie till Malmö för att få sponsrade Motiva-bröst

    Tror på spöken/andar/energier till 100% och har varit livrädd för det sedan jag var barn och är 26 år nu. Vet inte varför jag är rädd. Ska flytta till ett gammalt bibliotek från sekelskiftet i oktober och hört av grannarna att det spökar där. Var på väg att avstyra flytten helt trots att det är mitt drömhus. Har nu bestämt mig för att ta dit ett känt medium innan vi flyttar in för att rensa.. Tänker inte själv vara med vid rensningen för jag vill inte ens veta vad han hittar. Vet inte varför jag är så här rädd och det är verkligen något som stör mitt liv, att vara rädd i sitt eget hem som jag inte ens sett själv! Är helt normal i övrigt, och det här är någon enbart mina närmaste anhöriga vet om mig. Önskar jag kunde bli av med det ?

      Börja prata med dem. Jag pratar alltid med det jag blir rädd för. Typ ”Jag vet att ni är där men jag blir rädd så sluta”. Funkar kanon för att bli lugn ? Även om de inte finns, så finns de ju för dig liksom så lika bra att hitta knep

      Du kan trösta dig med att man inte får se mer än vad man klarar av.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.