Vad är det här för tortyrbehandling?

https://www.instagram.com/p/BokR1miAdCE/?utm_source=ig_web_copy_link

Jag kände ett smått obehag när jag såg mammamage-aktivisten ”Fi” Lindfors bild på Instagram efter någon typ av ansiktsbehandling men det är ingenting mot hur jag känner efter att ha kollat på en video från hur behandlingen går till.
Det här ser ju mest ut som en teknik som kunde ha varit behjälplig att ta till på fängelset i Guantamano under dess ”glansdagar” om någon råkat fått tunghäfta.
Aj. Aj. Aj.
Och det här ska man alltså BETALA för? Ja, så vida man inte får spons vill säga men jag kan säga som så… Det skulle krävas en VÄLDIG massa pengar innan jag lät någon gå loss på mig med den där träslöjd-inspirerade lödkolven, det är en sak som är väldigt säker.
Kolla själva…

Någon som känner sig lite sugen på träslöjd skönhetsbehandling?
Har vi tur är detta nästa trend att utsätta sig för i jakten på evig ungdom och skönhet bland influencerna och det kommer regna rabattkoder från alla håll!
Försök tajma in det om du tänkt knäcka extra som påskkärring eller budget-Pippi för då behöver du inte ens måla dit fräknar. GOALZ!

44 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Ingen kommentar?!

      Var inte den här postad igår?

        Jo

    Någon här som provat Dermapen? Har förstorade porer och är nyfiken på att prova, men med tanke på priset vill jag veta om det verkligen funkar.

      Jag gick en kur i våras. Hade dock inga större problem mer än att jag var lite torr och glåmig med början till fina linjer. De fina linjerna är kvar men tycker att jag har fått lite lyster. Du kanske ska ha lite koll på olika ställen som utför det och prova när det kommer erbjudande 🙂

      Undrar också! Har lite acneärr och har hört att dermapen ska vara bra

      Jag har en kollega som jag vet har använt det. Hon använde det runt ögonen och på ögonlocken. Resultatet blev super. Otroligt stor skillnad.
      Nackdelen för henne var läkningen av huden och att hon reagerade med mer svullnad än vad som kan vara väntat.
      Hon gjorde dessutom behandlingen under sommaren och fick då gå med solglasögon konstant utomhus och inne kunde hon inte vistas i rum med direkt solljus. Hon fick även ha kylning runt ögonen så ofta hon hann. Men slutresultatet var som sagt super.

    Någon som har tips på hudvård? Jag skulle inte säga jag har problemhy eller många ”vanliga” finnar – däremot så får jag väldigt stora inbyggda finnar som gör så brutalt ont och tar flera veckor på sig att försvinna + oljig t-zon, testar just nu The Ordinarys produkter efter att ha hört så gott om det, funkade bra första veckan & trodde jag hittat mina produkter men nu efter 3 veckor är mina problem tillbaka och nästan värre än tidigare ?

      Läs hudspecialisten.se och hitta vad som passar dig. Allas hud fungerar olika

      Stora invärtes finnar får man oftast inte pga dålig hudvårdsrutin, utan det beror oftast på diet, gener eller hormoner osv. Har du finnar över hela ansiktet eller på enstaka områden?

      Jag hade många små plitor som jag blev av med helt med bl.a Paula’s Choice 2% BHA gel, samt deras CLEAR kräm med Azealic Acid. De plus en bra fuktkräm hjälpte mig verkligen. Sen kan jag inte trycka nog på att ÅTERFUKTA! Försök aldrig torka ut finnar, det gör dem bara värre.

        Var det sådana där som sitter väldigt ytligt liksom? Som man kan klämma ut? Har sådana runt munnen och blir galen.

        Till Beesley: gå till en hudterapeut. I ditt fall skulle jag inte våga gå på vad främlingar på nätet säger om din hud. Betala en slant och gå till någon som är utbildad. Leta efter en salong i din stad med bra recensioner ??

          Samson: Hehe nej, de kommer aldrig ut så man ser ju aldrig att jag har dom, däremot så blir de som stora stora inkapslade ”bölder” eller hur man ska förklara det, sedan när själva infektionen lagt sig efter några dagar så kan det ta flera månader för den hårda ”knutan” (finnen) att försvinna ?

            Om jag vore du jade jag gått till en läkare! En kollega till mig hade exakt så som du beskriver under lång tid. Hennes inåtväxande ”bölder” satt främst på käklinjen, mellan haka och öra och de kom i omgångar. Hon hade en stor hud och hårsäcksinflammation och behandlades via läkare med både antibiotika och sprutor (vet ej vad) i ansiktet. Så, mitt råd, prata med en läkare innan du provar andra vägar ? Lycka till och hoppas du får bra hjälp!

        Jag får de på hakan/näsan och de gör så ont, pratade med de på ordinary och fick produkter rekommenderade för just de problemet. Är det kanske så att man ska vända sig till en läkare om det nu är så att hudvårdsprodukter inte kan ”hjälpa” på problemet??

          Det tycker jag absolut att du ska göra! En hudläkare.

          Tycker definitivt du ska gå till en läkare! (inte för att jag _tror_ att det är något allvarligt, utan för att du ska slippa ha ont!)
          Föreslår att du tar dig till vårdcentralen så du kan få en remiss, om du inte hellre söker privat vård och kan få direkt hos en hudläkare.
          Lycka till! <3

            Såg nu att du fått massa andra kommentarer på detta, haha! men klokt beslut. hoppas det går bra!

      Mario Badescu Ackne kit! Eller ja alla deras produkter är helt magiska! Bra priser och dessutom veganska ?

        Men innehållet är inte direkt superbra. Konstiga tillsatser och sånt. Skulle satsa på kvalitetsprodukter istället.

      Mario Badescu Ackne kit! Eller ja alla deras produkter är helt magiska! Bra priser och dessutom veganska ?

      Tycker att exuviance är bra! Speciellt deras rengöring https://skincity.se/sv/clarifying-facial-cleanser. Har använt deras produkter i ca 3 månader och tycker att min hy har blivit mycket bättre och balanserad. Fick lätt finnar tidigare, men nu dyker de sällan upp och de som kommer försvinner snabbare. Bara för att det fungerar för mig behöver det ju såklart inte fungera för alla 🙂

      Dermalogica är amazing, de har bra produkter för fet hy 🙂

      Kontakta läkare! Även om du beskriver att du inte har många finnar så ska det inte göra ont, du har rätt till hjälp. Och var försiktig med produkter som torkar ut hyn, det kommer förvärra aknen som någon skrev ovan. Så bättre att behandla aknen först och sedan testa dig fram med produkter som motverkar oljig hy 🙂

        Tack till er alla för era svar, det får bli ett besök hos läkaren känner jag ? Har väl känt att mina problem med hyn inte är någonting om man jämför med många andra med ”synlig” problemhy – men har förstått att jag har också en problemhy, den syns bara inte (men den känns..). Verkligen, tack ❤️

    Trodde det var Tyra, ganska lika!

    Det jag undrar mest, är vad som ska hända när brännhålen har läkt. Något magiskt?

      Huden ska bli spänstigare och tajtare
      Man kan tydligen lyfta läpparna på samma sätt

    Usch läskigt! Många av mina vänner, vi är alla runt 30-33 år pratar om botox och dermapen o skit. Skulle inte våga med detta, kladd o krämer får duga för mig!

    Såg att man kan göra en sån behandling på bristningar, blev sugen på att gå loss på mina bristningar över hela rumpan och höfterna… i en minut ungefär. Sen insåg jag att det bara är lite hud

      Suck

    Jag ska på fibroblast behandling nästa torsdag. Jag får väl återkomma efter det! ?

    Den första som testade detta måste ha varit modig. Det där ser ju ut att ge fula ärr!

    Har ni problem med huden gå in till skincity. Ni kan chatta och dom har många bra produkter dom är utbildade inom hudvård.

      Dom behandlar personalen som skit

        Nej, det gör de inte. Sluta sprida skit!

          Vad härligt för dig att du trivs där, Monika. Men det gör inte jag och inte heller många som fått sluta med kort varsel och oklara anledningar.

    Men fy, det där skulle jag aldrig göra. Vad är syftet liksom?

    Allt går att sälja med mördande reklam och i jakten på det perfekta får man lida för att bli fin? Vetenskapliga bevis?

    Varför denna ständiga jakt på ungdom?
    Jag är 50+ och accepterar de rynkor som kommit med åren. Känner inget behov av att ta bort dem, för de är liksom jag.

      Jag är 40+ och accepterar dina rynkor som kommit med åren också. Jag personligen tycker att hudvård är roligt och vill se lika pigg och fräsch ut på utsidan som på insidan. ?

    Jag har gjprt det. Och dermapen, och infusion, och botox, mm. Helt fantastiskt. Älskar det. Känns kanske lite, men ingen stärre smärta.

    Tack för tryfobivarningen. Hejdå sömn i natt.

      Kanske du bör avstå internet om du är så känslig. Allt i livet kan inte censureras.

      Då borde ALLT på internett ha en varning.. Själva headern borde ha en ailurofobi varning! Sen är det väldigt vanligt med araknofobi och coulrofobi så halloween bör bli jobbigt för dessa.. Emetofobier borde helt och hållet undvika att leva, helst låsa in sig i en bunker med sövningsmedel om de känner att det är på gång.. Det finns hundratals olika fobier, ska varje samtal börja med ”obs varning för androfobi, gymnofobi, hexakosioihexekontahexafobi, och pogonofobi!” ??

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.