Hunden Batman <3 Jocke och Jonnas dotter Lunabelle

Har ni sett någonting sötare?
Det är något visst med djur och bebisar….
Hunden Batman verkar visst redan älska sin nya lillasyster.

Och på tal om bebisar och hundar..
Jessica Shyba har sedan start dokumenterat kärleken som uppstått mellan sonen och familjens nya valp och lagt ut på både Instagram och sin blogg.
Kan man säga annat än ”naaaaaaaaaaaaaaaaaaw”?

Jessica har 460 000 följare på Instagram.

64 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Vad fort hon blev utskriven från BB med tanke på hennes tillstånd med hallucinationer, tankar osv.

    Hoppas iaf att Jonna mår bra nu.

      Hon var ju bara inskriven på psyk en dag tror jag, sen verkade det bli bättre som tur var 🙂

        Ja jo, men de gick fort.
        Psyk brukar ju inte vilja släppa iväg en sjuk mamma så fort.

        För enligt Jockes inlägg så var ju allting jätteallvarligt.

          Det känns nog jätteallvarligt om ens höggravida partner skrivs in på psyk. Vet bara känslan av att en anhörig åker in akut på sjukhus även om det inte är något dödligt.

          När man kollade videon såg man verkligen i jonnas ögon hur dåligt hon mådde och hur jobbigt det var att skrivas in ensam på psyk utan Jocke. Hon är ju inte psykiskt sjuk. Hon fick psykiska komplikationer av graviditeten, och det kan gå över fort (självklart inte i alla fall) . Dessutom var hon tvingen att åka därifrån då det inte fanns några platser kvar på BB i Stockholm. Så de behövde åka hem till sin hemstad. Är man höggravid och har gått över tiden så är inte psyk stället man behöver vara på.

          Men nu ska man nog inte ta det Jocke skriver på för stort allvar då han verkar ha noll koll samt överdriver svårt. Men är det verkligen en psykos hon har så hoppas jag hon får hjälp och vård för det behöver hon verkligen

            Det är inte, och var inte, en psykos. Sluta upp med det här nu. Har ni någon träffat en människa i psykos? Det har jag. Jonna var inte ens i närheten. Det syntes på hennes instastory. Ja, hennes. När hon svarade på frågor. Det hade hon aldrig klarat av om hon befunnit sig i en psykos.

              Tänkte också på det Anonym (22:23). Hon verkade ju väldigt ”klar” i huvudet när hon svarade på massa frågor på Instagram och även när de spelade in videon, trots att man då såg att hon mådde väldigt dåligt.

              Men om det var psykos så tycker jag det är väldigt konstigt att sjukvården bara släpper iväg henne hem, nyförlöst med ett nyfött barn, så pass snabbt. Det kanske vände snabbt för henne, men känns ju ändå som om sjukvården borde följt upp det mer och inte bara låtit dom åka hem så snabbt.

              Tycker även det med platsbristen låter konstigt. Jag har BF nu och är med i en grupp och där var det flera stockholmare som reagerade på deras videos och påstod att det inte alls var fullt inom Stockholmsområdet. Vissa hade fått tid för igångsättning under perioden Jocke och Jonna hade problem med platsbrist. Väldigt dåligt av sjukvården i så fall att inte prioritera en patient som har en psykos.

              Hoppas i alla fall att det går bra för dom med Lunabelle, att dom får rätt hjälp via vården och att den första tiden blir bättre än slutet av graviditeten. ?❣

                Kortvariga psykoser räknas också in bland psykos. Alla psykoser är inte likadana. Känner en kille som hade små psykoser på en timme här och var men va relativt klar i huvudet efter…utvecklades iof till en ordentlig psykos sen, på ca ett halvår.

                  Och psykvården suger. Dom skickar hem många för tidigt, vissa får inte ens hjälp.

    Åh, den lilla bebisnacken! ❤ Det är nästan så att jag vill ha ett barn till för att få uppleva det där småttigaste, men bara nästan.

      Låg och tänkte på det senast i morse i morgongoset med min ettåring – bästa som finns – tur hon fortfarande känns liten nog att räknas som ”bebis” <3
      Så mysigt den första tiden!

    Lillasyster, alltså… nej ?

      Haha håller faktiskt med, har själv katt men skulle aldrig kalla henne för storasyster… Vet att bl.a. Foki gör det, ”storebror” men känns bara så skumt… Ursäkta de som nu blir kränkta, men nej för mig är de inte syskon på något plan 😛

        Det behöver du såklart inte tycka, men det är väl en rätt harmlös grej ändå, att referera till sina barn och husdjur som syskon. Lite gulligt ändå tycker jag.

          Absolut, tror mest bara att de fått något mänskligt syskon tidigare som jag missat, när man skriver sådär 🙂

            En gammal klasskompis (med flera hundar som var hennes ”bebisar”) var gravid. Hon ”väntade människovalpar”…. …..

              Fast det är ju ett så skojigt ord, jag och min sambo brukar säga att vår hund absolut inte vill att vi ska skaffa någon liten människovalp men det är inget allvarligt menat

              Är ju djungelboken juuu

      Är väl samma människor som blir mormor när hunden får valpar.

    Förlåt för OT!
    Vad hände egentligen med Nellie B resa till Danmark? Skulle inte hon åka nu i höst?

      Efter nyår tror jag det var sagt.

    Och det enda jag kan fundera på är varför soffan dom sitter i är så jävla skitig?

      Ser ut som misslyckad sanering av bebisbajs…?

    Vad hände med policyn att inte dela bilder på andras barn i bloggen?

      Finns det en sån policy? Är väl bara att hon inte vill visa ansiktet på barnen, vilket inte syns nu

        Pojken med hunden syns ju klart och tydligt dock.

          Precis, dem jag syftade på.

    Tooken är igång på instalive igen…

    Säger man E i Lunabelle eller stavas det bara så?

      Hur kan man inte förstå hur Lunabelle uttalas? Luna-belle

        Fast man uttalar ju inte E, Luna-Bell är uttalet.

        Hahahaha fel, var lite ödmjuk så lär du dig saker!

          När har Belle någonsin uttalats utan stumt E? Skriver man ”Belle” är det givet att det uttalas ”bell”, man behöver alltså inte precisera att det sista E ska vara stumt. Lika logiskt som att man inte uttalar Clark som ”slark”, eller Sean med vanligt s-ljud.

            Det är inte alla som vet att. Uttal av namn och stavelser kan skilja sig väldigt mycket mellan olika språk, så frågan är inte alls dum. I svenska namn uttalar vi a-et i slutet som i t.ex. Veronika, men på franska säger man inte e-et ”Veronique” (och inte u-et heller). Samma sak med Louise (Lovisa) , Annette och flera andra. E-et är stumt. Sedan finns det undantag. På svenska uttalar vi e-et i Simone, men inte på franska.

      Det stavas bara så! Fruktansvärt fint namn tycker jag, även om det inte är något jag hade valt själv 🙂

        Riktigt wt-namn ?

          Varför är det så konstigt? Det är inte så stor skillnad mellan Lunabelle och Isabelle bara som ett exempel.

    Fast när biggert looser-tränaren Micke med sambo (fru? Fästmö?) lade upp bilder på deras hundar tillsammans med barn får de en orosanmälan till soc på sig….

      Var säkert en stor tung hund? Kanske de låt hunden vara oövervakat med bebisen? Då hade jag också orosanmält.

        Tänker att det nog inte var så oövervakat om de lyckades knäppa en bild på dem.

        Eftersom orosanmälan grundades på bilder samt videosar de lagt upp på deras instagram så kan man ganska lätt dra slutsatsen att hunden och sonen inte var obevakade.

      Fru!

    Visst det är jättesött nu. Men sen när tösen börjar krypa och ska efter hunden. Drar han i pälsen och Batman säger ifrån. Kanske hugger jäntan. Då är det inte så gulligt.

      Men jessus vilket ickeproblem. Bebisen kmr väl fan inte krypa efter hunden på ett bra tag och bara för de låter dom vara nära varandra betyder det inte de lämnar dem för vind å våg att göra vad de vill. Man kan hålla koll på barnhelvetet och hunden. Töntiga jävla problem asså

        OJ viket språk. Tror det är dags för dig att krypa i säng.
        Bättre att se problemen innan det händer.

          Ja speciellt att till konsekvenserna av problemet. Såna gånger får man verkligen ångra om man inte tänkte efter före.

            ..Sett till…

      Ja och då är det hunden som får böta med livet trots att det var bebisen som drog den i örat/bet den i tassen/slog den i huvudet eller hängde i svansen så det gjorde ont, hunden blev jätterädd och högg efter den som attackerade som en ren reflex. Bebisar och småbarn får aldrig lämnas med hundar (djur öht) utan att vuxna har stenkoll på dem båda. De är så oberäkneliga, hårdhänta och beter sig ofta på ett sätt som hundar upplever som mycket hotfullt. Även den snällaste hunden kan bita om den blir tillräckligt rädd, det får man aldrig glömma och det är inte rättvist varken mot hunden eller barnet att låta en sån situation uppstå.

        Nu har vi inte hund men katter och barnen har fått lära sig från början att man ska klappa fint och låta dem vara om de ligger och sover eller går iväg tex. Vi kan inte ha stenkoll på dem hela tiden så något bett har de fått någon gång men då har de också lärt sig att respektera katterna. De tar inte i får kung och fosterland utan markerar gränsen och ja, det har barnen fått ta. Såklart har vi tröstat barnet och förklarat att katter gör så för att de inte kan prata och säga nej. De har väldigt stor respekt för djur nu och vet att man inte går fram till ens de gulligaste små hundarna. (Nej, barnen har aldrig varit hårdhänta mot våra katter men de är som de är, vill de inte bli klappade så säger de ifrån på sitt sätt)

      Finns många som tycker de e underbart med hund+bebis. Jag har en 2 månaders och en hund(min sambos) hemma ocj tycker det är en mardröm. Önskar hunden kunde flytta ut ???

        Får man fråga varför?

          Är väl självklart? Tungt att gå ut och plocka bajs flera gånger per dag samtidigt som man måste dra på ungen fem kilo kläder och släpa med vagn. Sen vara orolig konstant över att inte kunna lämna sin bebis en enda sekund så man vill bara bura in hunden men nej det är olagligt och då mår hunden dåligt. Så man får helt enkelt ha bebis i famnen 24/7

            Nej för mig är det inte alls självklart! Min hund är en familjemedlem och jag skulle aldrig vilja att han flyttar.

              Bläää

    Sött men en hund är ett djur och man ska akta sig att förmänskliga sin bästa vän. De flesta hundar fungerar väldigt bra tillsammans med barn och förhoppningsvis har föräldrarna alltid koll.

      Exakt. En olycka händer såå snabbt.

    Enda gången vår hund (dvärgpudel) är i närheten av sonen på det sättet som på bilden är när sonen sover. För då går han självmant dit och lägger sig på honom. Men på dagarna är det inget mys som gäller, han får högst klappa lite men man vet ju aldrig. De leker som bästa vänner ändå, kastar boll/leksaker, tränar och på promenaderna är det sonen som håller i kopplet.

    Är väldigt försiktig med min hund och barn. Han skulle aldrig göra nått om han inte var rädd, men barn kan vara så oförsiktiga. När vi promenerar förbi en skola brukar en hel del barn gömma sig i buskar och hoppar fram och skrämmer honom med mening. Flera gånger när föräldrar släpper fram sina små barn (utan att fråga!) är det *jag* som får berätta att man inte ska springa mot hundar, inte ska flaxa med armarna, inte dra i dom, inte klappa utan att låta dom lukta först etc. En olycka händer så lätt. Och när hunden var valp skulle jag aldrig låta honom vara så nära barn på det sättet, valptänder är inget att leka med.

    Har hört för många skräckhistorier om djur som råkat kväva ihjäl barn när de legat sådär för att tycka att det är gulligt but thats just me

    Bara visste att det skulle massa tjat om hur barn och hundar går ihop, såhär är det; barn och hundar fungerar alldeles ypperligt ihop. Man ska lära både barn och hund respekt för varandra, ha en princip att aldrig lämna dem ensamma tillsammans. Det finns vidare studier på att barn som växer upp i hem med husdjur blir dels mer empatiska men också mindre allergiska mm. Jag får fan spunk på folk som maler om hur farligt/ohygieniskt/olämpligt det är när barn och hundar/katter är nära varandra. Skulle säga att djur är fan så mycket mer inkännande och förstående till barn än vad människor är. Min hund räddade en unge från att drunkna en gång. Säger rätt mycket.

      Ändå äter ni djur 😮

      Det är dock sjukt ohygieniskt med hund. De är bakteriebomber och är inte till för att ha i hem osv. De är ju tama vargar egentligen. Har inte sett nån dela lägenhet med en varg?

    Majoriteten av alla bilder där hundar och barn sover tillsammans är fejkade. Man placerar dem bredvid varandra när de sover.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.