Från Löwengrip till CAIA Cosmetics

Igår släppte Bianca Ingrossos sminkmärke CAIA sin första produkt – en palett ögonskuggor – som jag skrev om tidigare idag.
Företaget går starkt framåt på sociala medier och hade redan innan de ens släppt sin första produkt hela 42 600 st följare på sociala medier.
Givetvis har det med Bianca att göra – hon är som en magnet på Instagram som drar följare till sig – så att fronta ett företag med henne är genialiskt.
Men så är det ingen amatör heller som står bakom företaget tillsammans med bland annat Bianca.

Där hittar vi nämligen Mikael Snabb – en företagare med över 15 års erfarenhet att utveckla företag inom skönhetsbranschen.
Detta är samma Mikael Snabb som lämnade rollen som CFO på Löwengrip efter endast några månader och nu vet vi vad han planerade att hitta på istället.
CAIA Cosmetics.

Mikael Snabb är inte den enda gemensamma nämnaren mellan Löwengrip och CAIA Cosmetics.
Varumärkesbyrån GLHF (Good Luck Have Fun) – som bland annat tagit fram Löwengrips nya design – är samma företag som utvecklat CAIAs varumärke och design, men det slutar inte där heller.

Den som gjort sminkningen i CAIAs lanseringsfilm är ingen annan än Emelie Jonsson (tillsammans med Janina Hedgårds) som de flesta vid det här laget känner igen som Isabella Löwengrips MUA och den som fixar henne varje morgon.

3 stycken gemensamma nämnare från Löwengrip till CAIA – jag undrar om det är vanligt förekommande i den här branschen?
Sliter ALLA i de som är bäst?

171 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Caia kommer gå så mycket bättre än bellas märke någonsin gjort??‍♀️ Men ärligt har fortfarande ALDRIG träffat någon som köpt bellas produkter? Är det någon som faktiskt använder dom här?

      Jag vet några som köpte från Matsmarts stora utförsäljning. Ingen av dem var särskilt impad av produkterna. Jag har fått deon i julklapp för några år sedan. Den var bra. Precis som vilken som helst från ICA.

      Jag har använt hennes schampo under flera år, inget annat schampo i samma (eller lägre) prisklass har fungerat så bra för mig som long lasting.

        Använder hellre Barnängen.
        Fick schampo o balsam som present från en frisör som ville bli av m sitt lager.
        Nope tyckte inte om. Inget lödder eller ngt som fick håret att kännas minsta rent. Gnissel känsla av schampot o balsamet la dig bara på håret utan att kännas minsta mjukt.

          Ska tillägga att jag använt upp hela förpackningarna av schampo o balsam.
          Kommentar t min kommentar ovan

          Bra för dig att du hittat något som funkar för _dig_ men det har ju inget med mig att göra.

          (Btw brukar bra schampon inte löddra)

            Stämmer inte alls. Köp Davines om du vill ha kvalitet!

              Davines LOVE gav mig såå mycket kli i hårbotten! Och lukten är jobbig i längden.

      Jag köper hand- och fotkrämen då jag tycker att de är de bästa krämerna för mig. Har inte hittat någon annan som jag är mer nöjd med och jag tycker att jag har testat de flesta. Har också parfymen, den fick jag så jag har inte köpt den men jag tycker att den är god och använder den ofta. Kanske ska tillägga att jag inte är ett bella-fan och har faktiskt aldrig varit inne på hennes blogg. Gillar krämerna och parfymen ändå?

        Tycker också att handkrämen är den bästa jag testat och torrschampot det bästa, älskar det. Så JA vi finns som köper Löwengrip och som gillar det. Har en kompis som använt silverschampot och hon tyckte det var jättebra.

      Har endast testat i butik och som gåva… Hennes long lasting-schampo/balsam var verkligen inget speciellt och otroligt icke användarvänliga flaskor, svårt få ut balsamet speciellt (har jag för mig). Face-misten blev jag knallröd av…
      Handkrämen som vissa hyllat förstår jag inte heller, en liten skruv-kork som är hur lätt som helst tappa (vilket var det första jag gjorde) + dyr.

        Du ogillar väl Bella i övrigt också? Brukar väl skriva mindre positivt om henne här? -Så därför kanske det påverkar vad du tycker om produkterna, det kanske automatiskt gör dig lite avigt inställd – brukar bli så då.

      Njae tror du?
      Jag tror Bellas produkter kommer att sälja mer för att hon är större en Bianca och kommer förmodligen alltid att vara..

        ”Större än Bianca och kommer förmodligen alltid vara”… har du levt under en sten de senaste månaderna? Jämför hur Blondinbella har växt på tio år, som Bianca gjort på bara några månader typ.

          Nej jag har inte levt under en sten, men med tanke på hur mkt bellas olika företag växer så tror jag mer på Bella och hennes produkter.
          Det har tagit tid för Bianca med, inte ”bara några månader”. Och som med allt annat så tar saker och ting tid om man ska lyckas (oftast). sen att Bianca kan glida in lätt tack vare hennes mamma, ja det är en annan femma, men tror fortfarande mer på Bella

            ”Glida in lätt” Vad snackar du om? Du HAR ju verkligen bott under en sten. Har pernilla någonsin jobbat med sminkprodukter? Biaca har gått sin helt egna väg. Biancas målgrupp vet ju knappt vad Pernilla har gjort mer än picadilly.. så nä, hon har inte ”glidigt in lätt” … hon har arbetat hårdare än Bella som har sitt ’team’…

              Fast allvarligt, att påstå att Bianca inte haft fördelar av att vara en Wahlgren är ju löjligt. Alla löpsedlar, wahlgrens värld, m.m. Inte en chans att hon blivit så känd helt på egen hand. Sedan verkar B vara en go tjej med mycket karisma, men självklart har hon fått mycket uppmärksamhet tack vare sin släkt, vilket gjort att hennes sociala medier börjat växa, osv.

              Samma sak med Benjamin, tack vare sin mamma började han skådespela som barn och det har hjälp honom dit han är idag. Pernilla började ju själv tidigt i branschen genom sina skådisföräldrar. Så är det i många branscher, att barnen får kontakter gm föräldrar, inget konstigt. Men att påstå att det hade varit lika lätt för vem som helst att komma dit Bianca är idag -knappast. Tidningarna vet tex att hennes namn skapar rubriker och blir då mer benägna att skriva om henne.

              OMG, Du låter som Bianca??

              OMG, Du låter som Bianca??

            Fast Bellas företag växer nog inte så mycket just nu men de försöker väl expandera i världen om jag förstått rätt. Det handlar ju om att göra rätt investeringar och rätt marknadsföring. Bianca har absolut glidit in branschen på en räkmacka och blivit stor av mycket draghjälp vilket inte Bella haft. Tror definitivt inte att Bianca arbetat hårdare än Bella, Bianca har sina team och personer som fixar mycket och hon har ett stort namn som säljer.

            Vems mamma?

            Bellas andra företag möjligen. Inte hennes krämföretag

        Bellas produkter har varit på marknaden för x antal år och är fortfarande ingen big hit. Jag har svårt att se varför det skulle plötsligt ändras. Speciellt när de gjort förpackningarna mindre och höjt priset, något som inte uppskattats alls.

          Jag tror att Bella och hennes team är mer kreativa och har fler människor bakom sig än Bianca. Jag hoppas att Bianca blir större, men det är tvek på den..

            Om dom nu är så stor, kreativ team, varför har de inte lyckats under alla dessa år? Förstår inte hur du tänker att det skulle plötsligt bli bättre för dem. De har försökt lyckats hur länge som helst och resultatet är typ nada.

              Inte lyckats? Bella köpte precis ett hus för 30milj?! Är inte det att lyckas?

                Hur har Bellas hus nån relevans när man pratar om LCC? Om du hade nån koll alls, skulle du veta att det inte gått bra för LCC.

                Men hur störig är inte du Catrin!

                Hade ingenting med Lowengrip att gora, det hade allt att göra med sin vinst hos NC.

                ”tror att Bella och hennes team är mer kreativa och har fler människor bakom sig än Bianca”, Du vet inte vad du snackar om Catrin, så bara håll tyst, noll koll.

                  Haha, vad roliga ni är, ni troligen väldigt unga Bellahatare, Tror tyvärr att det är ni som ingenting fattar.

                  Bella har väl inte ännu tjänat något på aktierna i NC?
                  Hon har några aktier som Löwengrip Invest fick för reklamen. En halv % av kapitalet eller då.
                  Sen har hon pratat om en hög värdering på NC men det köper man inget hus för.
                  Eller är jag ute och cyklar?

                Ge dig Catrin! Detta är en diskussion du inte kan vinna, speciellt eftersom du inte har en aning om nånting.

                  Det handlar inte om att vinna denna diskussion ? utan mer vad jag tror ang vem som kommer bli och vara störst mellan Bianca och Bella. Tror fortfarande Bella, tyvärr.

                  Jag har ingen aning om Bella jämfört med andra här inne som följer Bella och hennes liv frenetiskt! Sorry för man inte ingår i ”Bella-klanen”

                  Man behöver inte ”följa frenetiskt”, eller tillhöra ”Bella-klanen”, det räcker att man läser denna blogg för att få veta basics. När du inte vet basics blir det lönlöst att diskutera Bella vs Bianca -grejen med dig.

                  Sluta käfta emot då Carina to prove your point, du har redan skrivit vad du tror och vi fattade första gången. Skriver bara det faktum att det INTE är så som du tror, sen kan du ju fortsätta spela pantad om du vill och tro att Bella kommer ”bli störst” lol. God speed!

                  Men herregud hur ni låter. Hon tycker annorlunda mot för er, det har hon väll förfan all rätt att tro/tycka? Lugna ner er

            Människor kostar pengar och vill ha lön, vilket är en av de dyraste kostnader för ett företag, så Bella och hennes ’team’ kanske inte är så bra. Då är Bianca bättre för företaget, som nästa är ensamseglare.
            Bianca kommer att bli större, hon har passion och briv, hon älskar smink. Bella är bara pengakåt, hon hade kunnat sälja strumpbyxor så länge hon kan visa alla andra att hon verkligen har pengar. Stackars Bella som är så ytlig…

              Precis, Isabella startade väl t ex Hermine Hold bara för att ha nånting att kränga när kladd och kräm inte gått så bra. Inte för att hon skulle ha nån passion för hårband (eller kladd & kräm för den delen heller).

                Isabella är bra på att se framtiden, bra framtidsvision – jag menar just nu är hårband högsta mode. Men HH har väl tyvärr inte lanserats ännu och när de gör det har kanske trenden redan gått över, gäller att vara snabb, men som sagt iaf så är Isabella bra på att känna in och av framtiden verkar det som. Skulle hon säga -hårband är min passion- förresten ? hade ju låtit lite konstigt och hade hånats till leda här.

                  Bra på att se in i framtiden men för sen med hårbandstrenden. Hur gar det ihop? Ingen logik i det alls.

                  Hemine Hold ska ju växa till ett miljardföretag på några år enligt Bella.
                  Hur ska det gå om trenden med hårband är över innan bolaget hinner leverera sina första beställningar?

                  Nej, hon är inte så bra på business, det mesta hon har gjort har inte gått bra. Skriva om lögner går däremot ypperligt! Hennes bloggande genererar en hel del pengar. Inte företagen.

              Men snälla.. varför klanka ner en massa på Bella, varför är Bella mer ytlig är Bianca? Bella har väl passion och driv lika mycket men kanske ska framföra det som Bianca ”detta är min största dröm och passion” allt är största drömmen och det största och passion för Bianca. Hon är taktiskt, övertygande och bra på att göra reklam och oj så mycket reklam hon gör finns inga gränser… Hon har en stor påverkan på barn och ungdomar och ett stort känt namn så mycket möjligt att hon kommer bli större.

          Fanns väl en anl att Snabb lämnade det ena företaget o sen satsade på det andra..

        Bianca har iofs typ 300 000 fler följare på instagram än Bella, så större vet jag inte?

          Men hon menade nog större som entreprenör iofs. Klart Bianca har fler följare och är nu en större stjärna och ett större namn, iaf i Sverige och bland köpstarka ungdomar. Men jag tror faktiskt att Bella har större blogg än Bianca.

        Det är ju hittills inte ens samma typ av produkter så varför ens jämföra?

        Ska man jämföra ”vem som är kändast”/”vem som syns mest” så är det nog så att Bianca är uppe på toppen. Hon är den mest aktuella personen at the moment och syns mest i media och har väldigt många projekt igång.

        Bella har varit stor länge men om hennes produkter säljer bra för det, det vetefan. Ser mest produkterna på utförsäljningshyllor. Det är klart Bella drar in en massvis med pengar men det är nog som många säger inte enbart pga produkterna. Ska man jämföra får man ju också räkna verksamma år, värde och sen procentsats av det för att få fram ”vinnaren”.

        Men som jag sa först, inte ens samma typ av produkter.

      Använder ansiktsrengörningen, ansiktskrämen, citymasken och deodoranten. Använder bara de sedan ett par år tillbaka och tycker de är kanonbra. Har äntligen fått bukt med den lilla acnen jag hade.
      Hade schampoo och balsamet men det passade inte mitt hår så nu använder jag endast Kevin Murphy ?

      Testat i alla fall då jag köpte dem urbilligt. Gillar doften. Men min mamma provade duschkrämen (ny oöppnad förpackning) och undrade om den skulle vara så. Det kom ut brunt kladd. Behövdes tydligen skakas om då innehållet skurit sig

      Köpte hennes hårspray i reseförpackning till en stor konferens. Första morgonen undrade flera var den starka godisdoften kom ifrån… ?

        fick volymsprayen från en vän som inte ville behålla flaskan eftersom hon inte va nöjd. Tackade ja, hade ju hört så gott om den innan (av Bella, på bloggen ? såklart). Den uppfyllde ingen funktion på mig, hade stelna partier i håret och en färgnyans där jag hade sprayat. (Japp följde instruktionerna).
        Får skylla mig själv som blev lurad av någon som använder hairtalk och säger att hon lyckats utveckla ”den absolut bästa” volymsprayen

          Jag tycker det är den bästa volymsprayen och jag använder inte hairtalk. Smaken är olika.

            Förstår inte varför den missfärgar mitt hår och klumpar sig, jag håller rätt avstånd och sprayar rätt. Vad har du för hårfärg? Tänker att den kanske inte är anpassad för mörkt hår? oavsett så lär jag nog inte ge den en fjärde chans..får överleva utan precis som innan 🙂

      Köpte deon, torrschampo och duschgel i något erbjudande när lcc lanserades. Gillade både deon och torrschampot men får ett likvärdigt schampo från Batiste för mindre än halva priset så det blev aldrig något omköp. Deon köpte jag en gång till tror jag med hittade sedan Vichys deo som numera är en favorit.

      Jag tror att LCC sålde bra, speciellt i starten men kan inte tänka mig att det säljer något vidare nu :-/

        Vichy’s deo är GRYM!!!! Bästa!

          Någon specifik sort? Vad heter den mer än bara Vichy? Vill testa?

            Den röda!!

            Jag använder den med röd kork, stress resist heter den. Tycker den är super!

            Jag använder ”originalet”, den med turkos kork. Men kanske får testa den med röd kork nästa gång, då flera verkar gilla den. Oavsett – har varit en favorit i åååååratal nu.

      Testade ansiktstvätt och ansiktskräm, fick böldfinnar på kinderna och krämen la sig som ett lager på huden som jag sen kunde klösa bort när det torkat. Nej tack. ?

        Samma för mig med ansiktskräm en, lade sig som ett lager utanpå huden. Väldigt obehagligt. Däremot tyckte jag bättre om kvällskrämen, glömt vad den heter. Shampoo och balsamet passade inte mitt hår, fick aldrig håret att kännas rent.

      Köpte torrschampo, ansiktspeeling och en ansiktsmask för kanske 1-2 år sedan. Men jag stöttar inte längre något som har med en ”narcissistisk” (NEJ, jag sätter inte diagnos – bara nämner beteendet) profil att göra. Iaf om de skyltar med det. 😉

        Oj vad jobbigt för dig att kolla upp hur ”profiler” för andra märken beter sig…?

      Jag köpte via matsmarts utförsäljning. Deon fick jag slänga, jag luktade gubbsvett av den och dessutom blev det som en hinna under armhålan. Tänk typ en sån där ansiktsmask som man ska dra av i ett stycke. Schampot och balsamet gjorde mitt hår knastertorrt och används nu endast för att tvätta sminkborstar tills flaskorna är slut. Dock gillade jag fönkrämen som luktar rabarber, men jag har inte köpt den igen pga dyr. Så nej, är inte imponerad och skulle inte köpa någon av hennes produkter igen, men kul att ha testat!

      Ja Ej det är väl självklart att Caia kommer gå bättre med tanke på dessa filmer de använt i marknadsföring och med tanke på Biancas stjärnstatus och slagkraft. Varför jämföra med märket Löwengrip? Jättekonstigt. Men Ja jag har köpt en hel del av Löwengrips produkter och älskar bl a torrschampot som är det bästa jag använt – men det får man inte skriva här för då skriver någon som kämpar med att sänka Bella och märket att det är kasst och ena med det andra, lögner och skitsnack. Samma personer som skriver flera kommentarer för att kränka och sänka. Och personer som inte ens använt produkterna men som hatar Bella för det är tufft och de har påverkats till det här.

      Men om det nu är samma personer bakom båda märkena vad är det då som säger att det ena är så mycket bättre än det andra? Borde vara ungefär likvärdigt då eller, lika bra eller dåligt. Men självklart kommer Caia att sälja mer. Stora kända namn säljer ju så är det. Och det gäller att marknadsföra på rätt sätt, på ett smart sätt, så som Caia gjort.

      Jag använder bla deon! Jättebra är den. Hårspray och torrschampo är andra favoriter

      Jag använde ”från början” deras schampo och balsam. Men jag, som många andra, klagade på att flaskorna var så lika. Jag kunde inte skilja på dem i duschen. Jag slängde dem till slut… Och köpte aldrig mer nån av deras produkter.

      Jag köpte silverschampot och silverbalsamet på Matsmart i somras, helt klart prisvärt för 39 kr styck. För 219 kr styck som det kostar på Lyko/Kicks känns det inte aktuellt.

      Jag köpte på matsmarts utförsäljning! Har således testat sleepingmask, city living ansiktsmask, the cream dagkräm, ögonkräm plus face wash som jag faktiskt köpte till fullt pris. Det var dumt för jag fick stora utslag av facewashen.

      Ögonkrämen är skräp verkligen och ansiktsmaskerna är aldrig något jag skulle köpa igen. ÄLSKAR dagkrämen verkligen men skulle ALDRIG ge 450 kronor för den. Finns betydligt bättre och mer etablerad hudvård med bättre aktiva ingredienser i den priskategorin.

      Rekommendation är ju the ordinary som har sinnessjuk hudvård för typ inga pengar. ALLA MÅSTE TESTA BLODMASKEN! 89 kronor för FANTASTISKA RESULTAT?! Älskar Clarins och L300.

      Löwengrip kommer aldrig få ett fast grepp på hudvårdsmarknaden med prisklassen de håller. Sjukaste att de utgår alltså från BELLAS hud när de producerar? Det är så jävla idiotiskt. Skulle vilja jämföra Löwengrip med vad man hittar från Lumene på ÖoB. Mediokert skräp alltså. Förutom dagkrämen, som jag lätt betalat 129 kronor för och inte ett öre mer.

        Lumene är ju grymt bra! ? Värt mer än det kostar enligt mig. Absolut inte mediokert skräp. Har både krämer och smink från dom.

          Gillar också Lumene, skrev ju ÖoB-lumene och det är någon utgången ”blueberry”-serie som är fruktansvärd. ?

        The ordinary ❤
        Blodmasken är Fan grym men painful as fuck haha. Har du testat andra grejer också ? Har typ 6 produkter och är inte besviken på någon av dom ännu

          Ja, blodmasken är ju inte en ”skön och härlig stund i badrummet” iaf – men den gör sitt jobb! ?

          Jag har testat tre olika serum, lactic acid, niacinamide och retinoid (både 2 och 5%) tycker allt är sjukligt prisvärt. Lactic acid har gjort underverk för mig. Plus för jättefina och stilrena pipettflaskor ? Har du testat deras toner?

      Alltså fattar inte varifrån kommentaren ”sliter alla i de som är bäst?” kommer ifrån. Emelies sminkningar på Isabella är allt annat än bra. Hon ser mest orange och flottig ut. Obs försöker skriva det utan att vara en skitstövel. 🙂

      Älskar silverschampot och balsamet. Köpte på rea för ett tag sedan och kommer nog köpa det igen. Riktigt bra faktiskt. Men överlag har jag väldigt svårt för Bella så vill inte stötta hennes produkter för mycket..

      Använder typ bara hennes grejer faktiskt. Speciellt tvätten och ansiktskrämen men bus-dropparna till fejjan är också bra. Hårgrejerna är inte lika bra generellt tycker jag, finns billigare som är bättre. De borde satsa på bara hudvård. Så jodå, folk köper.

      Haha camcam köper dem och stödjer sin stora idol ?.

    Det är exakt sånt här jag vill läsa mer av!

    Är det Mikael Snabb som Bella och Pingis inte velat kommentera? Eller vad är deras förklaring till.att han lämnade?

      Utåt ser kanske Lowengrip stora ut (nåja), när han kom in såg han väl att det bara är lekplats typ. En blondin som endast sniffar lite på krämerna och godkänner, och spenderar resten av tiden till att återhämta sig.

        HAHA!! Spot on!

        Enligt vad jag hört är nog Bellas intresse för skönhetsvård genuin och seriös. Däremot är jag inte lika säker på att Bella och Pingis kan och förstår sin bransch så bra alla gånger och det kan nog hända att de tar bakvända beslut istället för att lyssna på de som har större kunskap/erfarenhet. Då kan det bli svårt att behålla mer seniora personer…

      Jag vill också veta. Det förekom nåt annat känslan i en live pingis och Bella körde. En man de anställt men som slutat. De ville inte kommentera. Var det samma person?

        *mansnamn, inte känslan! Sorry!

        Det är två män som hastigt slutat. CFO Mikael Snabb och Stefan Edsinger – Sverigechef och Operativ chef.

          Tack! Vet du varför de slutat hastigt?

            Ja, det vet jag… Det vet nog du med om du tänker efter…
            Tyvärr kan jag inte berätta det eftersom jag inte tänker avslöja min källa och då kan det ju lika gärna vara lögn. 🙂

              Haha så du vet igen men kan inte avslöja källan. Trovärdigt – NOT. ? Behöver det ha något med att det är kassa produkter att göra för att två män slutar, kan ju vara så att Bella och Pingis inte hade förtroende för männen eller inte gick ihop helt enkelt. För stor kostnad, olika åsikter och visioner eller vad som helst. Men du vill väl insinuera att det är något fel på Bella eller något hon gjort. Hur orkar du, vad driver dig? Är du olycklig, hämndlysten? Såklart driver pengar dig och att du skulle njuta av att sänka Bella. Nu har du kämpat i flera dagar med att håna, kränka och krossa Bella och hennes företag. Skrämmande , så stört.

              Många vet ju redan vem din källa är och det var lätt att räkna ut. Då du i ett inlägg för ett bra tag sen, troligen utan tänka dig för avslöjande vem detta är.

                Vem tror ni att det är? Spekulera får man väl göra 🙂

            Menar du att Mikael snabb slutade snabbt Hahah lol

          Var det någon av dem som var den dyra ”felrekryteringen”?

            Japp

            Mikael började som CFO i januari 2018 (enl LinkedIn är han fortfarande anställd hos Löwengrip Beauty men har väl inte uppdaterat). Har han slutat och kostat pengar så är det under innevarande räkenskapsår så det har ännu inte visat sig i årsredovisningen.
            Stefan slutade förra året så hans kostnader fanns med i resultatet för 2017.
            Pingis nämnde en dyr felrekrytering som en orsak till det sämre resultatet 2017.
            Men orsaken var snarare att man överfört pengar från Löwengrip Beauty till personalbolaget Zug som då ägdes av Bellas och Pingis holdingbolag ISPI dit pengarna fördes från Zug. ISPI delade sedan ut tre mkr till Bella och Pingis i juni 2018.
            Zug fusionerades sedan med Löwengrip Beauty (ett vanligt sätt att städa bort ett bolag).

              Anton, du som har så otroligt bra koll! Hur går det egentligen för kladd & kräm aka Löwengrip? Vad är resultatet?

                Jag vet bara vad som står i offentliga handlingar och vad som berättas i sociala medier.
                Hur det går för Löwengrip Beauty för närvarande vet jag inget definitivt om. Men jag kan ju dra mina egna slutsatser på samma sätt som alla andra kan 🙂

        nej det var någon som hette stefan.

      Tänk om Mikael kunde lämna ut lite inside info) vore kul)

        Vadå känner han och Camcam varandra? Så det är förklaringen till vissa Caia-inlägg då kanske. Men vad skulle det va för inside info, vad tänker du dig då? Hur länge de fikar, vad de äter, om de flamsar mycket eller jobbar strikt o intensivt, om de tjafsar, löner .. eller vad?

    Självklart vill alla ha de som är bäst. De vill väl alla alltid ha?

    Det här Entrepreneur Of The Year Sweden som Bella hoppas vinna ikväll, och det låter lite som att hon redan vunnit.. På facebook har denna gala en stor bild på Bellsan och en av deras ”projektledare” som glatt posar bredvid.
    Känns ganska givet för vinst detta va…?
    Har mut-Bellan varit framme igen eller vad är det frågan om jämt?

      Någon som har mer info om de vann?

        Jepp som jag anade, de blev ”årets kvinnliga stjänskott”.
        Stjärnor på mutor och lögner kanske, inget sånt verkar ju iaf spela någon roll i dessa ”högklassiga” sk tävlingar

          Bara i Stockholmsregionen dock.. Inte nationellt…

            När är den nationella finalen?

          kh du verkar så besatt av Bella du också och på att smutskasta henne på alla sätt, du letar fel, vinklar och hånar allt… känns inte så konstigt då att du dissar hennes produkter också. ?

      Den galan är en riktig ankdamm… Ibland finns det jurymedlemmar som är involverade i företag som vinner…. Isabellas kompis Ida Backlund (Rapunzel) är med i juryn

        Ja tänkte väl det,”oberoende jury” jo tjena. Bella med sitt hårslängande lyckas iaf nästla sig in överallt..

          Lite lustigt att både Pingis och Isabella tagit med sina respektive på galan. När VDn på företaget där jag jobbar var nominerad tog hon med sig kollegor, som ju också varit med och bidragit till nomineringen

      Så uppenbart att de redan vet att de ”vunnit”. Det spelas in IG-stories om att champagnen ska fram osv. Allt är relationer, relationer, relationer (..och kanske ”några sedlar i handen”).

        Och? Det fungerar ju tydligen, så istället för att du ska sitta och ånga ut svarsjuka kanske du skulle testa.

        Eller ah, glömde att du förmodligen är en fet förortsmorsa boendes i typ angered med en man som lämnat dig för att du sedan barnen kom har gått ner dig fullständigt.

      De vann årets kvinnliga stjärnskott för region Stockholm men inte ey entrepreneur of the year 🙂

      Åh vill se

      Såg bara ett klipp med henne. 🙂

      Menar du lifeofsharkweek? Kollade, och ja…

      Den där klänningen gör ju det som upplagt för spekulationer

        Hon har ju börjat med den medicinen hon tog mot illamående vid sina tidigare graviditeter…

          Bellan kräktes ju dessutom på morgonen och sen tog hon den medicinen. Dock skyllde hon på nåt migränanfall men hon hittar ju på allt möjligt just nu

            Var har man kunnat se att hon kräkts och tar en medicin? Jisses vilken koll ni har, vet vilka mediciner hon tagit vid tidigare graviditeter haha. Men om hon gör allt för klick borde hon inte då outa graviditet för det skulle nog ge klick och hög statistik. Men jag har haft lite samma känsla samtidigt som jag har svårt att tro det. Den som lever får se..

            Blondinbella VILL Ju att det ska spekuleras… hon praktiskt taget lever på det, har ni inte lärt er tills nu.

      Hon har ingen cysta den lilla stumpan för då skulle hon inte lyfta tungt på gymmet. Lyfta tungt med en stor cysta ger en jävulsk smärta i magen.

        Cam, hur var det nu med gravidspekulationer, eller gäller det alla utom Bella?

          +1

        Ha ha, ”stumpan” får man använda sig av sådana ord på en fullvuxen kvinna i Sverige?

      Haha nen herregud. Det syns ju ingenting. Då ska ni se mig efter jag ätit pasta och IBSen kickar in, går från 0 till 7 månader preggo på minuten.

      Hon dricker ingen alkohol längre heller….just saying….. ☺️

    Apropå Bella så såg jag att de nu igen fotar en ”kampanj” för Löwengrip hemma i hennes nya hus. Får mig att undra om Bella kan förhandla till sig en del av insatsen till huset genom företaget? Eftersom hennes varumärke ska bära (?) Löwengrip…och med vetskapen om hur Bella gör ”business”…varför inte? Varför skulle hon INTE förhandlat med Pingis (och vilka fler som nu är involverade) att företaget går in med en del av insatsen, alternativt att hon tar ut framtida utbetalningar i förskott? Ren gissning såklart, fick bara en känsla… 🙂

      Hon har sagt att det finansieras helt utanför jobbsammanhang men man kan ju inte lita på ett ord hon säger så vem vet.

        Min spontana tanke var att företaget får hyra huset av Bella…

        …men det stoppar ju inte Bella att fakturera företaget per timme för platsen!

          Yes, så kan det också vara förstås. Lite fakturering bär en del av kostnaderna såklart.

      Titta noga på bilderna. Det verkar vara mobilskal som ska kampanjas.

        Kan ha något att göra med att iDeal of Sweden är partner med Nordic Tech House när det gäller Hermine Hold.
        Om Bella är ”ambassadör” för Daniel Wellington kan hon väl också promota iDeals mobilskal som alla andra verkar göra.

    Om bianca satsar kommer det gå bättre än för Isabella, pga att bianca känns mer jordnära och äkta, så folk kommer kunna se sig själva i henne.

      Bianca, jordnära???

        I förhållande till Bella är det inte svårt att verka jordnära…

    Ok, off topic men har paniiiik inför fredag.

    Rakfinnar, hur blir man av med dem fortast? Några tips när man redan fått dem?

    Vet att det är bättre att försöka undvika, men gjorde allt rätt (duscha länge, raka medhårs med kokosolja, RFSU balm + kokosolja efter). 🙁

      Desivon kan hjälpa något ibland. (Ej att förväxla med aceton, jag var tvungen att googla först så jag inte sa fel.)

        Tack! Ska testa! Inte aceton dock, haha.

      Testa att badda med klorhexidinlösning från apoteket morgon och kväll, det har hjälpt mig!

        Världens bästa tips fick jag faktiskt i denna blogg för något år sedan:
        DEODORANT!

        När du är nyrakad och klivit ut från duschen så tar du en deo och drar några gånger över området som är nyrakat.

        M I N D B L O W I N G

        Works everytime för mig. Bye bye röda prickar.

        Och tack du älskade människa som tipsade om detta.

          Okej. Räddar dig inte denna gång.. men i framtiden!

          Vilken deo som helst? Även parfymerad? Eller ska det vara nån speciell? Hade du mycket problem med rakfinnar innan du testade med deo? (Sorry, tusen frågor men jag är en annan med rakfinneproblem trots att jag rakar precis som man ska)

            Jag köper en oparfymerar från Aco. Gick på beskrivningen och tog den som lät mildast, bara för att safe:a liksom.
            Och ja – min fiffi brukade få röda prickar bara av att jag tittade på rakhyveln typ.

            Men testa! Kanske inte passar för alla – men i värsta fall har du kastat 30 kr i sjön.

              Will do. Jag testar vad som helst så länge det hjälper. Ska gå och köpa acos redan imorgon. Tack för tips!

                Hoppas det funkar för dig!

          Åh, tusen tack för svaren! Ska köpa klorhexidin + deo genast. Testar deo redan ikväll, kan ju inte bli mkt värre liksom. Hoppas att det läker lite till fredag, haha.

          Alltså Bloggbevaknings läsare. <3

            Bästa tycker jag är RFSU INGROWN HAIR CREAM, den gröna tuben. Försvinner på ett kick! Även små röda prickar

      Camcam har väl sagt att hon rensar bort de ot hon inte vill ha på vanliga inlägg? Den här diskussionen har varit uppe ofta och jag tror att vi kan lita på att camcam rensar när hon tycker att det är för mycket ot. Och helt ärligt, diskussionen kring OTs vara eller icke vara är ju lika OT som något annat som inte berör influencers, så spara det till öppet spår?

      Sluta raka och börja vaxa istället! Sååå mycket bättre för huden. Har gjort brasiliansk vaxning var sjätte vecka i åtta år nu – håret växer ut mjukt och numera syns det inte ens på mig förrän fyra veckor efter vaxning.

        I Stockholm? 🙂

        Mjae. Can’t agree. Jag har testat – jag fick stora röda bölder och maaaassa röda prickar efteråt. Fick bada i hotpants i en vecka på min semester.

    Jag tycker att Rihanna har bra presentation på hennes makeup line Fenty Beauty.
    Bra tutorials
    https://www.fentybeauty.com/tutorials

    Deras Morrocan Spice palette har 16 ögonskuggor för $59
    https://www.fentybeauty.com/moroccan-spice/eyeshadow-palette/29024.html

    Alla produkter har innehållsförteckning online.

    Alltså jag är väl trög men vad betyder MUA? ?

      Makeup artist

      Make up artist

      Make-Up Artist

      Make up artist

      Behöver du fortfarande hjälp? 🙂 Hehe.

        Tror jag vet nu ?

    Inte så konstigt att Caia går starkt framåt på sociala medier efter deras smöriga, snygga filmer med en barnidol/tv/yt-stjärna som Bianca. Tårar och snack om systerskap, lojalitet och girlpower och att vara sann mot sig själv och sin familj och allt vad det var… Vad har det med smink att göra haha men det funkar uppenbarligen. Ganska konstigt. Sådana filmer och den sortens marknadsföring har väl inte Löwengrip gjort MEN varför jämföra med Löwengrip? Vad är grejen? Skriver du inlägget för att företagen har gemensamma nämnare verkligen och för att du undrar över det Eller kan det vara så att du vill kränka och sänka Isabella och Löwengrip och vill ha hånfulla kommentarer? Ja det förstår nog de flesta, tror de flesta förstår dina syften vid det här laget Camcam. Så bra för Bianca/Caia med all denna marknadsföring här, är väl minst tre inlägg du skrivit om detta märke nu.

    Varför heter det Caia? För mig känns det som om de snott Cindy Crawfoords dotters namn.

      Heter inte Peter Stormares dotter också Caia? Poppis namn over there

      Bianca – De sista två plus andra och tredje bokstaven bildar Caia. Så troligen en omkastning av bokstäver från hennes namn.

        Tredje och fjärde skulle jag skriva.
        /morgontrött

      Tror det är helt enkelt ett ”trendigt” namn. Miranda Kerr har ju ett märke som heter Kora. Kylie har Kylie (obvs). Lite samma stil som caia.

    Blir så ledsen över att köpkonsumtion hetsas här med. Mindre inlägg som ytterligare lurar samhället att tro att de behöver fler produkter. Vi är inte födda till att behöva 10st ögonskugga, inte ens en enda faktiskt. Jag äger ingen och jag klarar mig alldeles utmärkt. Vakna upp från er fantasivärld och se hur den riktigt världen ser ut. Planeten brinner! Mer klimatsmarta inlägg tack! In och följ Naturskyddsföreningen Black Friday – Jag köper det inte på Facebook. Och klimatklubben.se på Instagram.

    Snälla se er omkring nu om era barn ska ha en planet att leva på. ✌?

    En artikel om Biancas nya partners i bolaget Beauty Icons AB
    Jesper Matsch och Mikael Snabb fd Svenska Krämfabriken/Recipe for Men:
    http://www.tidningenkosmetik.se/nyheter/grundarna-av-recipe-for-men-lamnar-bolaget/
    I styrelsen för Beauty Icons ingår dessutom Biancas agent Vanessa Lindblad.
    Varför Mikael Snabb gick in som CFO i Löwengrip Beauty verkar lite dunkelt.
    Var det egentligen någon form av partnership med Bella och Pingis som inte blev av?

      Har testat både ansiktskräm, serum, ögonkräm, facemisten, ansiktsscrub och rengöringen.
      Även handkräm, fotkräm och mascaran.
      Hela ansiktsserien gav mig blemmor och kändes enbart oljigt, passade inte mitt face alls.
      Fotkräm likvärdig alla andra billigare alternativ på apoteket.
      Handkrämen doftar ljuvligt, men är inte magisk tyvärr..
      MEN mascaran är tamefan den bästa jag någonsin testat och det är fan sorg att hon slutade tillverka denna. För personligen tycker jag att de var det enda hon lyckats med

        Löwengrips mascara var väl också från Intercos – samma som Caia?

          Den produceras inte längre.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.