Influencerna hyllar Mia Skäringers show ”NMFTG”

https://www.instagram.com/p/Bqk5v-DCHZo/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BqlK0jACaYB/?utm_source=ig_web_copy_link

En kvinnlig komiker lyckas på egen hand sälja ut Globen TVÅ(!) gånger, samtidigt som biljetterna går som smör runt om i landet – och jag förstår varför.
I lördags gick jag och min syster på Mia Skäringers show ”No More Fucks To Give”, biljetter som jag köpte i maj, och sanna mina ord ”Herregud, vad bra hon är”

Jag förstår att det blev en smula obekvämt för de fåtalet män som satt i lokalen, för den här showen är precis det som namnet utlovar – full av en kvinna som har noll fucks kvar att ge!
Tydligen var jag inte ensam bland influencerna att besöka Globen i helgen, och runt om på Instagram fullkomligen regnar hyllningarna in från andra kvinnors plattformar!!!!

Jag undrar var alla Mias manliga komikerkollegor håller hus? 
De är VÄLDIGT tysta! Jag undrar varför?
Blir det läskigt när kvinnor mobiliserar?
Kanske därför det krävdes metalldetektorer på vägen in – något som INTE krävdes på Friends Arena när Sverige mötte Ryssland i fotboll, trots att fotbollshuliganer är mer regel än undantag under dessa manliga sammandrabbningar?
Men 40-åriga kvinnor i grupp – huuuuuuu, de är farliga!

https://www.instagram.com/p/Bqnpa5iAp8I/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BqoqBFrCUuS/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/Bql3UARHU6G/?utm_source=ig_web_copy_link

https://www.instagram.com/p/BqlJpxDFy57/?utm_source=ig_web_copy_link

Detta är bara några av alla kvinnor som hyllar Mia och hennes show!

73 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Känner mig ensam om att inte tycka om showen lika mycket som alla andra ? Gillade dock inte hennes tv-show heller så jag kanske inte är rätt person att döma.

      Jag håller med dig! Däremot sjunger hon väldigt bra tycker jag ?

      Fast samma här. Det är nåt med när nån hyllas till skyarna av till synes ALLA som jag liksom drar öronen åt mig… Tycker inte att hon säger nåt nytt liksom.

        Kanske inte något nytt, men något väldigt viktigt. Det tål att sägas många gånger, tills det sker en förändring.

        Nej men hon säger det högt.❤️

        Knappast någon idé att säga något nytt när det som redan sagts inte på något sätt verkar ha fått fäste?

    Missade henne i Halmstad i torsdags, pga akut grej på jobbet fick jag ge bort min biljett till min mammas väninna som förvisso också förtjänade att gå och se detta. Men nu känner jag ju att det var skit att inte få se den här showen. Skitjobb.

    Och hon sålde ut Scandinavium FYRA gånger på två dagar! Så grym!

    Jag tänker att metalldetektorerna nog riktades mest mot ev bittra manliga åskådare som kanske ville få tyst på en frispråkig och stark kvinna 😉

    Hjälp! Jag ska köpa en LV Keepall Bandouliere men kan inte bestämma mig om jag ska köpa en beg eller ny. De beg jag hittat är minst 15 år gamla och kostar runt 8-9. Ny ligger på runt 17 väl? Tycker 15 år är lite väl gammalt. Men samtidigt bättre för miljön. Och jag gillar inte riktigt hur ljust lädret är i början (även om det mörknar relativt snabbt). Hade jag hittat någon fräsch max 3-4 år gammal hade jag nog slagit till på det. Tips vart jag kan hitta det?

      Ursäkta en dumskalle men vad är det?

      Herregud vilka icke problrm man kan ha! Skärp dig!

      Kul! Tycker definitivt du ska köpa den begagnade, för jag tror att även den kommer kännas ny för dig! Plus att där kanske inte värdet sjunker väsentligt medan om du köper en ny så får den direkt ett lägre andrahandsvärde. Vilken storlek kikar du på?
      Miljöaspekekten är dock prio 1 enl mig. Plus att du får mycket hipsterkredd för 2nd hand haha. Du kan liksom verka som att du LETAT efter den perfekta begagnade väskan löl.

        Har bara köpt nya märkesväskor tidigare så det här med en beg är lite nytt för mig, vill inte bli blåst heller :p Vill nog helst ha 50 eller 55. Men lutar åt 50 och den verkar inte lika vanlig beg? 55 känns så stor. Jag ska nog aldrig sälja den, tänkte låta min dotter ta över den sen (hon är 3 nu så det dröjer 😉 ) så tänker inte så mycket på andrahandsvärdet. Men klart jag blir ju lite snål när jag tänker hm ska jag lägga 17 papp på en ny eller typ 8 på en beg 😀

      Åh så roligt att bli med LV! Jag tycker du ska slå till på en begagnad med några år på nacken. Har själv en salig blandning av vintage och nyare väskor, lädret blir ju finare med åren.
      Lycka till!

    Har inte själv sett showen men Mia brukar ju vara alldeles fantastisk. Hon lyfter alltid så viktiga ämnen helt utan krusiduller. Kan dock tycka det är märkligt att hoppas att någon ska ta ut skilsmässa på grund av att mannen inte uppskattade showen.

      Det tycker inte jag. Mansgrisar kan en gott bli av med. Hade min man suttit och fnyst under Mias show hade han åkt ut med huvudet före.

      Håller med Josse. Tycket det är märkligt också att det verkar okej för kvinnor att säga att män är dumma i huvudet – Tänk er om det vore tvärtom – att en man sa så om kvinnor i dagens samhälle? En man som sagt el skrivit så hade blivit hatad och typ stenad.

        Blir ju lite skevt i din jämförelse då kvinnan är förtryckt av mannen. Alltid varit så sen Mesopotamiens tid och ännu är det så. Vi lever i ett patriarkat och de förtryckta reser sig på riktigt nu. De förtryckta får skrika på de som styr och förtrycker, de sparkar uppåt! Men vice versa, nej. Och det är en självklarhet.

          Ja, gud så förtryckt jag är i detta samhälle där jag får agera, agitera och proklamera precis hur jag vill, på precis samma villkor som alla andra. Guuud vad det är svårt att vara kvinna!!

            Du är knappast kvinna som skriver sådär, för då hade du vetat exakt hur det är. Ditt lilla mans-troll.

        Haha va? Män mördar för fasiken kvinnor. Var har du hållt hus? Nej en man som säger eller skriver att kvinnor är dumma i huvudet blir i regel inte hatad eller stenad. Oftast tvärtom: hyllad och beundrad.

          Tycker du ska skämmas som ens driftar dig att skriva i den här tråden om Mia.

          Schas!

            ?

    Ang BB: Kommer ut i EM på expressen, kriminella i hennes hus

      Förstår inte din mening. Kan du formulera om?

        Information om Blondinbella kommer ut i eftermiddag i Expressen. Tydligen kriminella som vistats i hennes hus.

            Och läxan här alla borde lära sig är att om en ny kärlek köper otroligt dyra presenter till dig, spring.‼️

            Det spelar ingen roll om hen har lagliga pengar eller inte. Det finns aldrig goda avsikter bakom.

            De flesta här har väl redan förstått det, men bra att det kommer ut nu så att alla som inte förstått och varit så nyfikna nu vet och förstår.

          Åh herregud ? det var som man misstänkte alltså. Nu måste det väl komma ett separerat inlägg om detta Camilla?

          Inlägg 4164 hade alltså rätt.

        Anonym menar att Expressen kommer skriva om Isabella Löwngrip i eftermiddag och att det farliga som hänt henne och hennes familj de senaste dagarna (?) ska ha varit att kriminella besökt hennes hem, gissningsvis oinbjudet.

    Kommer faktiskt aldrig riktigt ”förlåta” de kvinnor som slet Mia i stycken när hon publicerade sin nakenbild.

    Och de av kvinnor som borde fatta att alla kvinnor har en bakgrund som gör att när de gör en så modig sak för sig själva så borde ”medvetna” feminister antigen sötta henne eller hålla käften. ?

    Tog ansvar och gick med min tonårsson ❤️

      Vad tyckte han om showen?

    Expressen har gått ut med vad som hänt med isabella

    Metalldektektorer sitter permanent vid Globen/hovet/tele2.
    Gissar på att Friends, som har en annan ägare, inte är lika duktiga med säkerheten.

    Har för mig att metalldektektorerna används vid varje event på globenområdet, då även Disney on Ice.

      Ja, det var ungefär som man kunde tänka sig.
      Bra att det kommer ut en sammanhängande redogörelse.
      Antar att vi inte sett slutet än.

        Blurrade bilder och hajen nämns inte längre vid namn. På FB har det nämnts om ansökan om skyddad identitet.

    Tycker det är smart av Isabella att gå ut med det. Ju mer somär ute för allmänheten desto mindre kan kidnapparna göra mot just henne för då är alla ögon på dem så att säga

      Eller hur, det stod sist att hon har barnen med en annan man/odd. Säkert smart för att de ska vara säkrare.

        Nu förstod jag inte? Menar du att X är den egentliga pappan utan att vi har vetat om det?

          Troligen menas att barnen och Bella inte befinner sig på samma ställe atm.

    Jag bor precis vid Globen. Första dagen showen gick i helgen var det som vanligt en polishelikopter i luften runt om här, för att se så det inte blev nåt bråk när alla skulle hem. Andra dagen skickade dom inte upp nån helikopter, de insåg väl att kvinnor inte är huliganer och går runt och slåss på hemvägen ?

    Nu står det info om blondinbella i expressen..

      Flashback hade alltså rätt… Igen…

        ??

        ”Flashback är bara lööööögn!!”

    Åh skulle ha gått på showen igår men min dotter har varit lite hängig och ledsen och hade varit ifrån henne hela dagen på jobb så hade inte hjärta att lämna henne. Gav bort biljetten till syrrans man så den kom till användning iallafall. Sjukt synd att jag missade ?

    Nu kanske det är läge att skriva inlägget om Bella för att få översikt över kommentarerna på ett och samma ställe igen. Jag tycker mycket jag men i slutändan är det rätt att Isabella fick välja när hon ska gå ut med något, hur hon ska kommentera det, osv, än att det skulle röjas här. Helt rätt.

    Jag är inte den som har sympati för Isabella vanligtvis (angående länken till Expressen) men det har jag verkligen nu. Det här är förjävligt.

    Hoppas Blondinbella trillar ner från den pidestal hon kravlat sig upp på med ljug och provokationer, och landar hårt.

      Nu är det ju dock inte hon som blåst folk på hundratals miljoner kronor. Så förstår inte hur du tänker att detta är rättvist mot henne?

        Fast hon tycker ju allt är värt det bara hon tjänar pengar på det. Hon har själv gått ut med hur givmild denna man är och att han skämmer bort henne med snordyra presenter och middagar.
        Tycker hon verkligen att det var värt att utsätta sig själv och sina barn för det här?

          Har hon sagt att allt som hänt de senaste dagarna var värt det?

    Inte sett showen men den är säkert bra. Reagerar dock över det som vissa kvinnor skriver om vissa män – ”de är dumma i huvudet” – tänk om någon man skrivit/sagt så om oss kvinnor – kvinnor är dumma i huvudet – DET hade varit skandal, det hade blivit ramaskri och ansetts som fruktansvärt och typ dödstraff på det. Så – varför är det okej att säga så om män men inte om kvinnor? Vad känner kvinnornas egna män som uttrycker sig så när de får höra sånt? Bara en tanke.

      Du är säkert samma person som ställer denna verklighetsfrånvända fråga en bit längre upp, men jag ger samma svar igen:

      Det blir lite skevt i din jämförelse då kvinnan är förtryckt av mannen. Alltid varit så sen Mesopotamiens tid och ännu är det så. Vi lever i ett patriarkat och de förtryckta reser sig på riktigt nu. De förtryckta får skrika på de som styr och förtrycker, de sparkar uppåt! Men vice versa, nej. Hur kan vissa inte se strukturer och förtryck? Må hända att du är priviligierad och lever skyddat men majoriteten av kvinnor upplever dagligen patriarkatets förtryck på ett eller annat sätt. Ofta så förstår kvinnor själva inte ens hur förslavade de är utan lever enligt normerna.

      men vad menar du? Att kvinnor ses som dumma i huvudet och att detta uttalas på olika sätt precis hela tiden är väl inget nytt? Det händer ju? Överallt? Kvinnor och kvinnors kompetens förminskas, kvinnor ses som mindre kompetenta och intelligenta, vi stängs ute från finrummen och de högre positionerna, vi får lägre löner och vi utsätts för våld. Var är ramaskriet? Varför i hela friden har du fått för dig att det inte skulle vara ok att säga och visa att kvinnor är dumma i huvudet?

        Exakt!

    Metalldetektor är standard på globen. Man måste gå igenom dom oavsett vem eller vilket evanemang/konsert det är. Så det var inte enbart där för Skäringer ?.

      Var i en mindre stad och det var massor av väktare och sökning med hund. Har jag aldrig varit med om tidigare.

    Älskar att Mia får så mycket positivitet för detta!!!!!

    Min kille jobbar som komiker och jag följer således många av hans kollegor på Instagram. Flera av dem hyllade showen.

    Presenter för flera 100 000 i en onoff-relation… jo men tjena, kändes skumt från dag 1 ju (fast jag inte har några superpowers som Bella…. )

    Jag tycker hon är såå överskattad. Rent av avskyr hennes sketcher med olika dialekter, så skulle aldrig få för mig att gå på showen men hon sjunger bra 🙂 och det är ett viktigt budskap, ogillar bara hennes sätt att framföra det.

      Hon använder inte karaktärerna/dialekterna så mycket i showen. En stund i början och en stund på slutet bara. Resten av tiden är hon sig själv och som sagt, otroligt viktigt budskap.

    Såg den i lördags och den är fantastiskt bra! Gick hem alldeles salig och inspirerad. Kände för första gången på över 6 år att jag nog kommer kunna ta mig igenom smärtan som den våldtäkt jag blev utsatt för har lämnat efter sig. Skulle gå igen och igen om jag kunde!

      <3

    Såg henne på Scandinavium för ett par veckor sedan. Det var helt jävla amazing. Har nog inte skrattat så högt med sprutade tårar någonsin och på samma gång suttit helt betagen av allvaret i budskapet och vad hon sa. Hade en stor fet klump av fulgråt i halsen större delen av kvällen. Det är så jäkla viktigt det hon gör och jag skulle lätt se samma show igen för det var så bra!

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.