Magdalena Graaf verkar ha haft en tuff helg

Typ så här – och så uppe vid taket! Done deal!

Sten har kalasat på sopor. 5 blöjor (två med skit)
Jävla hundjävel! Hade kunnat skänka bort honom till första bästa? (Han HAR INTE lämnat en klutt skit åt slumpen)
[…]

Lance har varit otrevlig HELA DAGEN…
Jag verkligen hatar blicken man får då man försöker ”föra ett vänskapligt samtal”
”Vem är du? Du luktar skit? Vad vill du? Allt du säger är meningslöst? Allt du åstadkommit är prutt? Varför andas du ens, pinsamma vuxna människa” (Med en frågande och mycket äcklad blick)

Jag lackar! Fuck you otrevliga skitkörv. Jag KOMMER skicka en faktura på 18-års kost och logi. Ingen väntetid. Direkt till kronofogden.
[…]

Sten kan sova i lekstugan!! Han rapar skit! Han luktar skit! Han är en äcklig liten bajs-ätar-äckel-skit.//Magdalena Graaf

Äts det inte bajs så pratas det bajs.
En rejäl bajsmacka – så kan vi kanske sammanfatta Maggan Graafs magiska helg?
Är detta vad som vänta oss nu som hundägare?
Inga bajsblöjor att kalasa på, men väl en kattlåda. Den har visserligen båda tak och lucka men än så länge är hon ju liten och kan säkert trycka sig in där. Att komma ut är en annan fråga.

Magdalena får helt sonika sätta alla soptunnor i takhöjd och likt en basketspelare slänga i barnens blöjor för att undvika fler bajskalas från Sten.
Tror ni THK skulle klara av att göra sina behov på två meters höjd om jag bygger en ramp? Lilla Snöboll vill fortsatt kissa ute i buskarna trots att hon håller på att frysa snippan av sig. Lilla stolle. <3

101 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Att denna kvinna är 40 plus. ?

        Maila honom. =)
        kim.malmgren@expressen.se

          Maila honom?.. Expressen vet redan vem som jagar H och kommer aldrig att haka på ditt drev. Var är H? Nya ”bevis” på gång?

          Jag visste att det bara var en tidsfråga innan hon skulle dra ”trumfkortet” Odd. Hon har ingen skam i kroppen över huvud taget, utan utnyttjar alla i sin omgivning (i synnerhet barnen, vilket säger allt om hennes obefintliga moral) för sina egna syften.

          När de gick ut med skilsmässan så berättade de att de tagit ett gemensamt beslut om att inte diskutera den vidare med media. Röken hann dock knappt lägga sig innan Isabellas mun glappade för fullt i intervju efter intervju och svartmålat honom. Och för varje ny intervju så har hon sin vana trogen kryddat allt ytterligare.

          Under tiden har Odd konsekvent hållit sig ifrån att diskutera skilsmässan i media. Faktum är att han inte sagt ett ord, trots att det måste ha varit oerhört frustrerande att låta henne hållas. Jag respekterar verkligen Odd för att han sätter barnens bästa före sitt eget ego.

          Att Odd bjudit in henne att fira jul ihop med barnen har knappast med det pågående rabaldret att göra, utan han vill garanterat bara ge sina barn en jul med båda sina föräldrar.

          Jag tror förresten att Isabella har en hållhake på Odd, som är anledningen till att han håller tyst ochtt kilsmässan fortfarande inte gått igenom: ett saftigt underhållsstöd. Min gissnning är att de fortfarande förhandlar kring det.

            Hållhaken är simpel: Barnen.
            Största skräcken att inte få träffa sina barn gör att du står ut med mycket. Gemene man tror inte är kvinnor kan göra saker med sina barn som verktyg för att få sin vilja igenom, men dom kan. Och manipulera samt ljuga för egen vinning är hon ju bekväm med så jag är övertygad om att han försöker klappa henne medhårs, då funkar nog det mesta. Tills han träffar en ny…

        … och mailbomba annonsörerna, i alla fall de seriösa …

          Vilka är de? Jag kan mejlbomba dem, men vill inte gå in på hennes blogg för att kolla.

    Så himla gränslöst att skriva så om sitt barn. Alla föräldrar tänker så ibland, men verkligen onödigt att visa upp för alla bloggläsare.

      Hon har alltid hängt ut sina barn o berättat hur jobbiga de är. Även den äldste killen. Kan inte vara så kul när de kommer upp i den åldern.

    de borde inte ha en sådan hund, de har inte tid med hund! Att ha hund kräver enormt mycket kraft o energi att tränas upp. Hunden deras är extremt frustrerad o understimulerad. Hundar ska tränas f att funka i familjer. De är vare sig accesoarer el livvakter.

      Det är inte den hunden hon skriver om…

    Älska Maggan.

    Jag läser inte hennes blogg, men varför går hon inte ut med soporna och varför har hon inte uppfostrat sitt barn till att vara lite trevligare?

    Hur f-n tänker man när man skriver så om sitt barn offentligt… hennes ”humor” el vad det nu ska föreställa?

    Ha ha jaaa alltså bajs ibland. Min hund åt komacka idag tills han var alldeles grön runt munnen. Men han skippade barnens blöjor när de var i rullning här…
    Man får väl helt enkelt smak för olika sorters bajs??

    Ok, hundar kräver träning. Deras hund ska tränas. Jag mår illa över folk som skaffar sig hundar som accesoarer el livvakter. Hur som, ska du få en bra hund, börja m tidig uppfostran. Deras handhavande av diverse jyckar har fått mig illamående. Det gäller Wahlgrens, Kissie oxå. Urs.

      De kan även äta skit trots träning ?

        Ja, en granne när jag växte upp stoltserade med att hennes hund skulle minsan aldrig äta bajs, det var hon för fin och uppfostrad för. Nästa sekund kom hon med bajspapper i munnen och tog det som en lek när tanten ropade ”nej Astrid! Fy Astrid! Kom hit!!”, hon sprang frenetiskt runt henne med bajspappret fladdrandes i munnen.

        jag vet att vissa raser äter bajs o att vissa raser rullar i bajs, men den hunder ÄR understimulerad.

    Hur (miss)lyckas de jämt med bajsblöjorna?? Har 2 barn och djur och har aldrig varit med om nåt liknande

      Kanske är för att du är bäst ?

        Mest bara fascinerad över att hunden överlistar dem gång på gång!

        Eller för att man går ut med sina sopor och inte ställer dem i hög på hallgolvet som hemma hos Maggan? (Enligt bilder)

    Många hundar äter skit, människoskit tycks ligga högt på listan. Även kattskit…! Så: se till att hunden inte KAN komma åt godsakerna. (Särskilt skadligt tror jag däremot inte att det är. Men fruktansvärt äckligt för oss mäönniskor att bevittna och sen känna lukten av. Min hund åt OCH rullade sig i människoskit en nyårsafton….. Underbar kväll. Krävdes starka medel för att tvätta bort stanken ur pälsen, kan jag berätta.)

    Själv undrar jag mest hur de aktiverar denna aktiva BRUKSHUND.

      Var firar ni nyår med människoskit accessible?

        Vi gick en promenad i skogen och FOLK SKITER I SKOGEN!! Och varesej gräver ner eller täcker över skiten. Jag fattar att man ibland måste, men då kan man ju se till att bajset inte ligger där öppet och stinker (och lockar till sig hundar…) – det vet ju varenda scout.

          Man kanske bara vill ge igen lite för alla hundskitar man har trampat på i sina dagar ?

            Haha, ska tänka på det nästa gång jag går i skogen – hämnden är ljuv!

          Eh nä, folk skiter inte i skogen, inte normalt funtade människor iaf.. ?

            Joho! Nöden har ingen lag! Blir jag bajsnödig när jag är i skogen så bajsar jag. Varför åka hem och avbryta en utflykt bara för att jag blir bajsnödig. Låter fruktansvärt jobbigt för den som måste göra så.

            Naturbajsar minst en gång per bär/svampsäsong. Men såklart väljer jag med omsorg var jag bajsar då ?

            Om du har hund som älskar människobajs, så vet du hur mycket och var människor skiter utomhus. Det är ta mig fan överallt. I skogen. I parker. Och när vi vid ett tillfälle var i Göteborg så insåg jag att folk skiter utomhus även i stan.

              Och på spårvagnen.

              Lite som hundar då?

                ?

      Jag var uppe i skogen med min hund förra veckan. Han var så snäll och kom på inkallning och höll sig ständigt nära mig tills han plötsligt fick upp ett spår och kom tillbaka med människoskit i käften. Det är tredje gången och han vet om att han inte får det men han gör det ändå.

        Bajs är oemotståndligt!

          Ja och kattskit likaså! En av hans bästa hundkompisar åt upp sina egna bajspåsar som valp!

        Urk, nu vilk jag nog inte ha hund längre.. vidrigt…

      Min blev förgiftad av männskobajs en gång och vet sa att det inte är helt ovanligt. Det var dock inte särskilt allvarligt och hon har ju ätit männskobajs massa gånger utan att bli det. Men så jävla äckligt är det. Sen tänker jag att har man en hund som äter bajsblöjor ser man väl till att det inte sker.

        På senare tid har jag läst om minst 2 fall där hundar ätit bajs från drogmissbrukare – och själva blivit helt drogade och fått tas till veterinär.

        Att äta hästbajs kan också vara skadligt för en hund, om hästen nyss avmaskats. Medlet är för starkt för en hund.

      Här är det poppis att äta lite hästskit och sen gå in och kräkas lite hästkit ? mmmm marabou

      Alltså ursäkta men när jag hör sånt här fattar jag inte hur folk ens kan med att ha hund, än mindre ha dem inomhus. Tidigsre idag läste jag kommentarerna på Therese video om att Ronja börjat löpa men inte har blöja, att hundar slickar upp det själv så det behövs inte??? Men ibland får man nån blodfläck här och där som man får städa upp själv. Och sen allt bajs att hålla koll på så fort man går ut, eller ja tydligen i hemmet också. Jag mår illa av att tänka på detta. Sen slickar de på sina ägare, brrrr. Hur hanterar man ens det?

      PS ingen djurhatare, har världens finaste kanin här hemma<3

        Kaniner äter upp sitt eget bajs..

          Rakt från rumpan…

            Sant, men å andra sidan är det av ett syfte och framförallt; det går inte att likställa kaninbajs med människo-/hundbajs. Åtminstone inte i min värld.

            /L

        När jag hade en tikhund, använde jag löpbyxor på henne när hon löpte. Trots att hon höll sig själv ren så att säga så gjorde hon förstås inte det när hon vilade eller sov. Och då blev det blodfläckar efter henne. Lättaste att ha byxorna på henne än skura sängen och soffan…

          Kan bli allvarliga infektioner, haft tikar i 20 år, de är jättetrevliga av sig, skydda soffan bara om du har hundarna i soffan.

    Min hund har aldrig ätit något övht. Som han inte får ofc. Men sen är han uppfostrad

      Mina hundar har alla varit väldigt fostrade men ätit bajs.

        Ur blöjor?

      Good for you

      Understimulerade hundar äter bajs. Om man sätter igång och aktiverar sin med ex hjärngympa som nosarbete & motion båda delar behövs. Inte bara motion för benen utam även hjärnan måste aktiveras, kommer hunden sluta leta efter bajs att äta.

    Kan inte rå för´t men jag älskar hennes blogg. Hon skriver precis som vanliga människor tänker, för jag antar att ni alla tänker så här ibland. Jaaaa förvänta er det värsta med valpen så kan det inte bli värre hundar äter skit, ruttna råttor och allt möjligt. De rullar sig i skit även fast man straffar sin hund tyvärr. Men jag tror att en del raser är lite mer benägna än andra att göra det konstigt nog så älskar man dem ändå.

      Vad är detta? ?

      Hej Emma Hallberg, fiskar du?

      Lol

    CamCam hundar älskar kattbajs så du måste ha kattlådan där inte hunden kommer åt den. Hunden får i sig kattsand och kan kvävas el bli förstoppad av den…

      Det värsta är när hunden kräker sen och den kräker bajs. V i d r i g t ! Jag tar diarré framför det alla dar i veckan…

        Har hundar diarré..?! ?

          Haha – du har aldrig haft hund?

          Gärna på mattan i den utsträckning det går…

    Råkade faktiskt hamna över en intervju med Lance idag i nån tidning. Enligt den verkade han inte alls uppskatta det offentliga utan vill gå mot att bli mer privat…
    Hoppas det respekteras, annars förstår jag om han är otrevlig iaf…

      Men han har ju själv valt att göra en hel serie om sig själv som går på viaplay nu?!

        Han kanske ångrar sig nu.

    THK lilla knoen vill nog hålla sig nera på marken. Jag tycker maggan är rolig. Kul med någon som kan skoja om sig själv. ??

    1. Hur kan man säga så om sitt barn?
    2. Hur kan man skriva så om sitt barn på nätet?

      3. Hur kan man tänka så om ett av sina barn när man har förlorat ett barn?

        Exakt!!!!!

    Obegripligt hur denna 43 åriga person? Lyckas dupera hela sin familj, och alla hjärndöda följare ( hennes sekt) Hur de kan tycka att en hund som äter en bajsblöja, hur nu det går till, man slänger väl förhoppningsvis inte en blöjan på golvet) är så intressant..
    Säger mycket om henne och hennes följare , tragisk tant som söker uppmärksamhet. Hon borde växa upp och bli en vuxen peron för hennes söner att se upp till, inte en ” prutt och grimas tant”

      Varför bryr du dig ens, gött att få skriva något på nätet, ge någon en känga. Vi har inte ett skit med att göra hur de lever.

        Jo det vi väl visst ? Magdalena skriver ju själv om det , hade hon inte velat att vi hade med det att göra , hade hon väl inte skrivit om det i bloggen ?

      Spot on! Aa 20:52

      Kunde inte skrivit de bättre själv ”prutt och grimastant” det var mitt i prick. Hur har människan kunnat undgå att bli vuxen trots fem barn. Det är hög tid att växa upp och ta komantot hemma. Då menar jag inte bara över barnen utan även hundarna. Om hon skulle börja bete sig vuxet är jag också helt övertygad om att hon skulle få en helt annan respekt där hemma. Nu är det väl också Så att syftet med inlägget är att provocera! Det får man då hoppas för detta med att hundarna gång efter annan kommer åt bajsblöjor är riktigt vidrigt.

      Va inte en av dom där hundarna Lance hund? Har för mig att hon skrev om det i bloggen. Eller vad det också bara en lögn?!

    Tycker att jag läst om hennes bajsätande hund hur länge som helst. Hur många blöjbarn har hon?

      Lika tjatig som en viss tant i Bromma

      Mmmm, borde ha noll vid det här laget. Norden är sämst i världen på att få barnen ur blöjorna. Usch!

        I Frankrike får inte 3-åringarna gå i förskolan om de inte är blöjfria…

          Låter sunt! ❤️

      Det kommer nog dröja innan den minsta är blöjfri… hon kallar honom fortfarande bebis ju.

    Men,tycker det är så jävla konstigt,ligger det bajsblöjor och dräller överallt eller?Förra gången var det ju Drago som käkade skit.

    Urk. Tur jag inte åt när jag gick in här.

    Dags att få ungen torr! Fyller 3 år i februari, så nog lättare att få barnet torrt än att få hunden lydig.

    Nu är ju hundar rätt duktiga på att hitta åt ”förbjudna” ätbara saker när de är okopplade utomhus. Eller rulla sig i? Uppfostrade eller ej. Själv har jag en hund som äter gräs som en ko, för att en stund senare spy upp allt. En blöja i magen på en hund är direkt livsfarligt så soporna ska nog kastas i tunnan direkt?

    Hahaha, alltså jag kan inte hjälpa att skratta åt Maggans inlägg som du länkar här. Tycker fan hon är skön. Kanske för att jag kommer från en familj där alla syskon har en tendens till kort stubin och dampanfall? Det är kul när man rantar på livet ibland, särskilt när bajs inkluderas.

    Men han har ju själv valt att göra en hel serie om sig själv som går på viaplay nu?!

      woops, var svar på en kommentar ovan

    OT

    Förlåt alla. Alltså verkligen förlåt för att jag spiller över i den här tråden att handla om Bella men förra tråden är så lång att detta riskerar att drunkna och jag skulle gärna få ett svar.

    Nedan står på Bellas blogg…
    ”Heater skriver: 3 december, 2018 kl. 20:43
    Nu har H begärt sig själv i konkurs. Undrar hur länge han får sitta i fängelse? Anmälan gjord!”

    Någon som vet om det stämmer? Och var finns den infon isf?

      Tingsrätten borde ha info om konkursen.

        Tack för svar ? men inte riktigt så jag menade.

          ”Och var finns den infon isf?”

          Då får du nog precisera lite vad du menar?

    Hur kan man vara så respektlös mot sitt barn som man fortfarande har i livet. Värna om deras integritet och håna dom inte offentligt. Inte så jävla svårt eller

      Håna dom inte alls, menar jag såklart

    Usch fy, vilket ovårdat språk Maggan har. Inte konstigt att hon har en dålig aura.

      Hon har väl den kategori av följare/läsare som gillar ovårdat språk, kiss och bajs humor, snusk och kaos…

        Japp, wt-tanter.

    Maggan kom fram till mig för några dagar sen på biografen jag jobbar på och frågade (väldigt högt, utan att säga hej, när jag stod med ryggen vänd mot henne) hur lång jag trodde Solsidan-filmen var för att hon slog vad med sitt barn om det?? Varpå barnet, som inte vet vad en timme är, säger att filmen är tre timmar. Men antar att hon frågade mig för att det var viktigt att vinna en vadslagning mot sitt barn haha…?

      Hahaha… som sagt; skön. Men ett hej är aldrig fel /annan som jobbar/jobbat inom service

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.