Gratisreklam för Picked Last

https://www.instagram.com/p/BqvNznpBs-T/?utm_source=ig_web_copy_link

Jag fick ett meddelande från Instagramkontot Picked Last där de berättade att precis lanserat sina nya mössor och undrade om jag ville hjälpa dem sprida det och det vill jag. Så klart.
De har även kläder i sin webbshop och 10% av intäkterna går till Friends och nyss på Instastory skriver de att mössan även går att köpa hos Kiosk i Örebro.

https://www.instagram.com/p/Bqj0bxKBETC/?utm_source=ig_web_copy_link

Och för att förekomma Isabellas trogna skara av fem faktaresistenta fans som kommer skrika om mobbing nu – att kritisera hur någon använder sitt varumärke, ljuger om statistisk och fabricerar hotfulla situationer mot sig själv för förmodad framtida ekonomisk vinning är inte mobbing.
Skärp er!

112 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Du är genuint fin Camilla ?

      Håller med!

        Jag med!

      Ska vi skärpa oss vad? ??

      Nej hon är en hycklare, skenhelig. Men ibland leker hon fin och god.

      Varför skriver hon gratisreklam? Hon har ju tidigare skrivit att om det inte är betalt så är det inte reklam. hmmm..

        För att jag sagt att jag ska göra reklam och finns det en överenskommelse så är det reklam – betald eller inte. Så mycket frågor som du har – borde du inte läsa på lite istället?

          Camcam kan du fråga företagarna var deras plagg görs o vart materialet kommer från?

          Fast innan har du skrivit att det är inte reklam om det inte är betalt. Jo du har skrivit så.

            Nej. Herregud, läs Konsumentverkets vägledning. Jag orkar inte.. ???

            Anonym,
            Tror att du blandar ihop två saker nu. Om du tipsar om något för att du själv vill tipsa om det, för att det är en vara eller produkt du själv testat som du verkligen gillar – då är det inte reklam.

            Om du däremot kommer överens med ett företag att du ska göra reklam – då är det reklam. Oavsett om du får betalt eller ej.

            Smygreklam är när du och ett företag kommer överens om att du ska göra reklam för en vara eller en produkt – men du berättar INTE det till dina följare. Det låter som ett genuint tips av något du gillar men du har fått betalt för att säga/skriva det.

    Jag tycker mössan var lite cool och om det dessutom har ett budskap så är det ett plus i kanten..

    Jag vill gärna ha svar på en sak från Camcam.
    Hur skulle hotfulla situationer gynna Isabella ekonomisk?

      Fler besökare på hennes sociala medier såklart. Fler besökare=mer pengar.
      Hon har ju Tailsweep för Guds skull.

      Ja är det så svårt räkna ut verkligen??

        Härlig kommentar under detta inlägget

      Fast viktigt att ingripa om man ser någon bli mobbad. Det gör jag.

    Vet någon vad IL gjort av armbandet som hon fått av X-kexet och dramatiskt slet av sig häromkvällen?

    Om hon inte skickat tillbaka det (så han kan sälja det och återbetala dom han är skyldig) så kunde hon ju kunna auktionera ut det och skänka pengarna till välgörenhet?

      Yeah right ??‍♀️ Det hade jag velat se! ?

        Hon har gett tillbaka dem. Annars kan konkursboet krava tillbaka dem, man far inte ge dem till tex valgorenhet. Inte heller kommer X fa dem utan konkursboet tar dem.

          Kallas återvinning. Man får inte ge bort pengar eller andra tillgångar och inte heller betala vissa fordringsägare när man kommit till en punkt då tillgångarna inte räcker till att betala alla förfallna skulder. Då ska man ställa in betalningarna. Fortsätter man att gynna vissa efter den punkten riskerar dessa att få betala tillbaka till konkursboet det de fått.

      Hade varit ganska smaklöst om hon auktionerade ut det

        Olagligt.

          Fast kan verkligen konkursbolaget kräva tillbaka saker från andra än personen själv? (Uppriktigt nyfiken. Säg inte vad ni tror/antar, vill endast ha riktig fakta om ni ska svara) ?

            Gavor inom en tidsperiod, absolut. Inte kop saklart men gavor inom en tidsfrist ager konkursboet nu.

      Hoppas verkligen hon skickar tillbaka alla presenter om hon inte vill ha dem längre

        Se ovan. Hon /familjen/andra har inget val. Han har handlat på obestånd så man resonerar som så att konkursboet äger allt han gav bort.

          Nja det är inget som sker automatiskt utan konkursförvaltaren måste begära det. Och det innebär ju i sin tur att konkursförvaltaren måste ha koll.

    OT men Frun U har shitloads att göra på jobbet och jobbar som en gnu. Det innebär skönhetsbehandling, frulle med jättestora portioner och sen middag och utgång. I min värld är shitloads jobb från tidig morgon till sen kväll och i bästa fall en macka vid datorn på lunchen.

      Lät deppigt, är du inte nöjd kan du alltid byta jobb.

        Helt nöjd. Bara reflekterade hur olika en arbetstopp kan vara eller vad man kallar mkt jobb.

          Fast du har väl inte koll på varenda sak personen gör bara för det du ser på dess sociala medier är just frukost, middag och personens kvällsnöjen? ??

            Jo men med de aktiviteterna är det inte ens en 8-timmarsdag.

          Fast man vet ju inte vad de gör, bara de få sakerna de delar med sig av. Typ Kenza, en outfit bild. Det säger ju absolut ingenting om hur arbetsdagen har sett ut

      Allas jobb ser olika ut 🙂 så du behöver ju inte jämföra dig med andra. Trivs du inte med ditt så kan du ju alltid försöka hitta ett annat, istället för att gnälla på att andra människor har lättare/bättre jobb. ?

      Och vad hon shoppar oj.

      Njaa, det innebär väl att det är de bitarna de delar med sig av. Kika lite på influencers på Youtube som visar ”baksidan” av jobbet, mail, kontorsjobb osv, så får man en lite bättre bild av hur dagarna faktiskt ser ut 🙂 Jag skulle inte vilja byta mitt jobb mot deras, tycker inte att det verkar speciellt roligt. Men du kanske ska fundera på om ditt jobb är vad du vill göra om du känner så? Låter inte så kul att knappt ha tid att äta

        Jag beskrev en dag med väldigt mkt att göra. Inte att alla dagar är så.

      Fru U jobbar alltid som en gnu och har alltid skitmycket att göra, packa bajsspray. handla från Ellos, frukost ute, lunch ute, middag ute och sen hålla ordning på alla ouppackade kartonger eller maken som bara stökar ner. Fixa på utseendet och köra vilse. Är glad att jag ”bara” jobbar 9-10 timmar per dag och sen älskar att komma hem och bara njuta med familjen?

    Bra!
    Att man ens kan snacka om mobbning när Ljugengripfabriken synas i sömmarna …

      Synas i sömmarna, vem ska synas i sömmarna och VARFÖR ska någon synas i sömmarna? Hennes tal, skratt, näsa, bröst, företag, varenda ord ska analyseras och det ska letas fel med ljus och lykta, minsta lilla ord som det går att vinkla ska vändas till fel och lögn..Hon ska hånas och hon ska sänkas. Alltså det är sjukt och inte granskning, det är mobbing!

      Camcam kanske borde granskas, hon som blockar så fort man skrivit en kommentar hon inte gillar, så fort man inte smeker medhårs utan ifrågasätter och skriver till Bellas fördel DÅ blockas man sen och ens kommentarer går inte fram, så då måste man byta ipnr för att kunna kommentera igen. Då får ju iofs Camcam fler klick också, usch… Nej fy vilken skenhelig människa. Riktigt otäckt här.

        Konstigt då att denna kommentaren får vara kvar. Och det är den. Konstigt va?

        Varför ens läsa och kommentera om du är oönskad?? ???

          Fast det där frågade jag camcam en gång och man har rätt att skriva sin åsikt. Dvs om jag inte håller med drevet så fattar jag det som att det är ok. Vi lever ju i en demokrati. Tycker drt är hemskt att du skriver till denna person att hen är oönskad. Hemskt!

          Vilka skit, lögner och vinklingar? Var god och gör en lista, jag vill se. Det har jag bett x antal gånger som gapar och skriker VINKLINGAAAAAAR!!! dagarna i ända, men aldrig fått svar.

    Fantastiskt! ?

    Vilken diskussion det blev igår natt här mellan TRH och någon. Jisses. ?

      Om vad? Amning?

        Gissa en gång

          Amning? Psykologi?

          Någons personliga val att äta vegetariskt?

      När är det inte diskussion när TRH är inblandad? L i t e tjatig människa.

        Jag gillar THR men den som hon diskutera med gick på som ett ånglok.

          Vad handlade det om?

            Men såklart om B.

    Klart man ska granska
    Och ifrågasätta, det är inte mobbing. Däremot när folk skriver här i kommentarerna att hon är en värdelös mamma, psyksjuk, empatilös och annat trevligt-det är mobbing

      Ja, men ingen har väl någonsin påstått att det är snäll att skriva sånt. Och de flesta gör inte det. Men elaka människor finns överallt tyvärr

      17:13 precis. En del kommer med fula personliga påhopp. Och det är för mej inte ok. Till en människa dom inte känner. Och som jobbat ihop sin förmögenhet. Jag tycker det är mobbning. Vad är det annars.

        (Som ljugit och ”bedragit” ihop sin förmögenhet)

          Det får stå för dej. Fegt att skriva så anonymt på en blogg.

            Haha… från en Anonym till en annan.

              Men jag skrev inget elakt. Stor skillnad. Fast det tycker inte du.

      Problemet är att det är så lätt att förstöra för vem som helst
      https://skweezer.net/trial
      Här tex, bara att skriva in vilket instagramkonto du vill så får det kontot 50 följare, utan kostnad

      https://www.getmassfollowers.co.uk/product/100-free-instagram-followers/
      Och här 100 stycken. Finns massor av liknande sidor. Så även om de har så mycket fejkföljare så är det svårt att bevisa att de själva köpt dem :/ Annars hade det ju varit najs om man kunde ”sätta dit” dem för det

      Prenumererar inte på resumé men blev nyfiken, vem hade flest % fejkade följare? Kan vi få en lista? 🙂

    Man skulle ju oxå kunna köpa något ur friends egna shop… en pin för 30kr tex.
    Eller så kan man ju köpa en mössa för 250kr från företaget camcam så generöst gör gratisreklam för då får friends hela 25kr (ja företaget får ju 225kr själva…)
    Eller bara swisha en egen gåva till friends.
    Men det kanske inte känns lika bra om ingen ser det…

      Men snälla. Man kanske behöver en ny mössa, då är det väl jättebra att man kombinerar en snygg mössa med välgörenhet? har du verkligen inget bättre för dig än att gnälla över människor som faktiskt blandar in välgörenhet i sin business. ?

        Ja du kanske även behöver en vit t-shirt i bomull/polyester? 400kr!

      Eller så stöttar man egenföretagare som får skapa kläder, sprida ett bra budskap, skänka till välgörenhet och kunna leva på det.

        Hittar dock inte info om var och av vad mössan tillverkats

    På tal om reklam. https://www.instagram.com/p/Bq27Dn4g_h9/?utm_source=ig_share_sheet&igshid=11uh4nlk350tl

    Får klonen göra reklam utan att märka ut att det är reklam?

      Eftersom ”klonen” är tänkt att syssla med just reklam så gäller naturligtvis att reklam på ”klonens” konto är underkastad samma regler som reklam på ”vanliga konton”. Finns inget undantag för virtuella influencers.

      Gäller samma regler för USA som för Sverige angående märkning av reklam? Klonen bor väl i NY ?

        Camcam, vet du?

          Ungefär samma men inte krav på att märkningen kommer först.

            Men de behöver ändå märka ut att det är reklam? Typ #ad ?

              Precis!!

    OT men är så jävla nerbruten just nu.
    Min sambo som ”älskar” mig spottade mig i ansiktet idag och vred mitt finger bakåt(inte brutet men gör vidrigt ont att röra på nu). Skrek att jag är värdelös och inte värd något i hans ögon.
    Kan inte sluta gråta. Vill bara komma ur det här och bli mig själv igen, den jag var för 5 år sedan.

      Men packa din väska och dra. Var inte sambo med någon som säger att du inte är värd något för honom

      Fina du, ta ur dig förhållandet så fort du kan ❤

      Din sambo har utsatt dig för fysisk och psykisk misshandel. Det är oacceptabelt. Ring en kvinnojour, de kan hjälpa dig! Du förtjänar så mycket bättre!

      Dumpa honom på en gång. Du är värdefull. och viktigast av allt; ett kommentarfält på en blogg med massa främlingar är nog inte ditt bästa forum. Hoppas du hittar en familjemedlem eller vän som kan hjälpa till!

      Va. Kan du flytta hem till någon vän eller släkting. Han är ju hemsk. Var stark och kämpa på. Kramisar. ❤

      Vet du, jag skulle precis skriva en kommentar om att jag är kär, och att jag inte mindes att det kunde kännas så.

      Du behöver inte honom, jag tänkte lämnat mitt ex redan efter ett år när jag blev påmind av min bästa vän om hur fantastisk jag är och att han va en jävla tönt. Istället fastnade jag många år till, och jag ångrar så att jag gick på manipulationen då i det ögonblicket. Du får inte tillbaka livet, så kasta inte bort det på honom. Ge dig själv ett värde❤️ Du förtjänar kärlek och frid.

      Get the f*ck out!!! Now!

      Tro inte på honom om han lovar att det aldrig ska hända igen. Flytta därifrån och blocka honom överallt. Du är fin och älskad, låt dig aldrig bli övertalad om något annat ❤️
      Mvh någon som blev fast i skiten alldeles för länge

      Bor du i Stockholm och vill ha stöd? Jag börjar jobba 23 men kan vara med fram till dess/imorgon efter 0700, så kan vi flytta ut och hitta dig ett hotell/vandrarhem tillsammans, så du har någonstans att bo under första tiden. Sen ringer vi kvinnojour och din familj/vänner tillsammans och ser till att du permanent kommer därifrån!!! För sådär varken säger man eller behandlar någon, särskilt inte någon man påståt sig älska. Ursäkta att jag är krass, men han älskar dig inte, inte ett dugg! Han kanske tror att han gör det, de brukar göra det, men då vet han inte vad kärlek är.
      Skriv här snart!! Vi är många som vill stötta och hjälpa dig!

      Du kan ta dig ur! Packa väskan i kväll redan! Boka hotellrum eller ring en vän och be om att få sova där sen kontaktar du en kvinnojour för vidare hjälp. Han är inte värd dig.

    Åh, vilka fina mössor med bra budskap! ? Jag vill ha!!

    Vad märkligt det är att Isabella och alla hennes företags konton håller på att kommenterar varandra. Herminehold är inne och kommenterar på alla Isabellas inlägg. Isabella skriver inne hos sin klon osv. Så märkligt och lite fusk så att det ser ut som om hon har fler kommentarer. Visst har hon ovanligt lite kommentarer på instagram med tanke på hur många följare hon har. Mycket färre kommentarer än andra instragrammare som har färre följare.

      Lugn, hon har bara misssat att betala fakturan till https://buzzoid.com/, kommer snart igång igen.

      Var inne på hennes sida, blev sjukt provocerad av att hon ska vara i new york en vecka i månaden. När klimatet blir värre och maten börjar ta slut hoppas jag att det är personer som hon som får det svårast. Karma.

        Hallå hon är en entreprenör. Massor av chefer och vd åker runt till olika länder och inom sverige. Vet du inte det. Varför har du hakat upp dej på Bella. Vågar du gå på en man på samma sätt.

          Självklart? Varför skulle jag inte våga gå på en man för? ? Tror du jag bryr mig om könet eller?

            Japp det tror jag verkligen. Kvinnor vi ska stötta varandra.

              Jag stöttar kvinnor som håller sig till sanningen och har förnuftet i behåll. Tyvärr har inte B de kvalifikationerna.

          Ingenting räddar världen. Men det hjälper att sluta flyga. Ju mer man bojkottar desto mer påverkar man i rätt riktning.

        Skall bli intressant att höra bortförklaringen när marknadsföringspengarna öronmärkta för USA tagit slut och det börjar gå upp för Bimbobella att amerikanarna inte var så intresserade av halvtaffliga genericprodukter i trista förpackningar.

          Precis. Produkterna sticker inte ut på nåt sätt. Varken innehållet, förpackningarna eller filosofin bakom är nåt som skapar buzz.

            Det känns som om att det är allas dröm att slå i USA, tänk alla svenska artister som försökt och fått åka hem igen. Löwengrip kommer aldrig att lyckas där, det finns tusentals märken som är bättre och mer nischade. De slösar sina pengar på denna lansering, kommer inte leda någonstans. Det kommer sluta som för de svenska artisterna som flyttar hem och börjar skriva låtar på svenska.

    Ojojoj

    Mmmmm njae, förtal är förtal först när någon känner sig förtalad. Inte för att någon random sekundärkränkt person tycker det.

    Så D Så

    Gäsp..

      Nu gäspade jag i onödan på en kommentar som försvann, nåja livet går vidare..

        Ja, den gaphalsen har försökt få igenom en massa skrik hela dagen från 14 olika ip-adressen och jag orkar helt enkelt inte ha hen här. Får vara sekundärkränkt någon annanstans helt enkelt. ?

          Löjligt att jämföra CamCams granskning av Isabella Löwengrip med mobbning. Isabella är en makthavare. Blev till och med utsedd till 2018 års mäktigaste affärskvinna. Att granska makthavare är sunt. Så Camilla – ”keep up the good work”!

    Har inte läst på om företaget, men om allt de gör är det du skriver; gör lite kläder med nån logga som ”betyder nåt” på och låter 10% av vinsten gå till FRIENDS. Sen då? De gör bara kläder med ”picked last” på? Finns säkert mer till historian men lat som man är hade lite mer nödvändig info varit roligare 😉

    Hi How are you? Thanks for share this Information its so Informative post i am waiting your next article

    Hello are using WordPress for your blog platform?
    I’m new to the blog world but I’m trying to get started and set
    up my own. Do you need any coding expertise to make
    your own blog? Any help would be greatly appreciated!

    If some one desires expert view regarding blogging after that i advise him/her to
    pay a quick visit this web site, Keep up the fastidious work.

    Please let me know if you’re looking for a article writer for your site.
    You have some really good articles and I believe I would be
    a good asset. If you ever want to take some of the load off, I’d absolutely love to write some
    material for your blog in exchange for a link back to mine.
    Please send me an e-mail if interested. Regards!

    Thanks for the information you shared buy Instagram like from champmarketer.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.