53 kommentarer

Kommentarerna är omodererade så du står själv för vad du skriver så håll dig på mattan!

    Grattis till det!

    Wow imponerande! 🙂

    OT men vet nån vad det är Joakim Lundell håller på med ang Diana gråna eotb?

      Från inte gråna .

      Det är ett internskämt från deras senaste vloggar, Jonna frågar Jocke om han har några frikort, och han nämner Jasse (också hon från PH och EotB) och Diana typ. Och eftersom han tyckte det var väldigt obekvämt och skämdes fortsatte Jonna att påminna honom om det (i en senare vlogg tapetserade hon hela deras badrum med bilder på Jasse t ex). Det hela är alltså gjort med glimten i ögat och en skämt de både verkar spinna vidare på, det här med Diana kan vara Jockes sätt att ”svara på Jonna”.

      Mvh influensatillfrisknande kvinna som egentligen har ett liv med inte just idag

        Läste influencertillfrisknande och hann undra om du tillfrisknade från ett influencer-beroende ?

        Haha underbart!
        Tack för svar 🙂

    Då kanske 4 000 000 sidvisningar i månaden är att klämma i liiite..?

      Såg inte att det var per vecka, my bad!

    Blondinbella: ”Scandinavias biggest blog, 1.5m readers”

      Hon slår C i alla fall ?

        Fast innan stalkern och fejkhot var det väl Breakit som rapporterade att C slog B dock.

          Nej, spekulerade om det, det ser ut som det enligt bloggportalen och CC skriver själv att hon är störst och hon vinklar genom att skriva om sidvisningar.

        Det gör hon väl inte? Hennes är väl per månad och detta ser ut att vara per vecka

          Och precis som att bella väljer sina siffror utefter perioder med hög trafik (föda barn, etc) så visar camilla statistik för perioden med belladramat. Så lägligt att visa upp siffrorna precis efter alla inlägg om Hs sms och dylikt.

            Är det Camillas ”fel” om hennes statistik går upp för att hon avslöjar lögner?
            Hon har väl inte heller någonsin använt sina siffror på det sättet Bella gör?? Vilket märkligt sätt att peka finger på.

            Säker på att hon gärna visar dig statistik från en annan vecka om du vill det.

              Jag har inte sagt något om vems fel det skulle vara att siffror går upp på olika sidor. Är inte alls intresserad av att se varken bellas eller Camillas siffror för andra veckor än de redovisar. Jag säger bara att det var lägligt med detta inlägg just nu.

              Så där, nu kan vi alla andas lugnt igen.

                Min kommer ju ligga kvar på SIS så min trafik kan man kolla NÄR man vill, inte när det passar mig. =)

                Eftersom CC klagade på att Bella visade siffror när de var extra höga efter dramat så är det märkligt att CC gör samma sak, visar när de är som högst – CC gör samma sak. Hon skriver själv dessutom att hon är Sveriges och Skandinaviens största blogg men det kan ju diskuteras, likaväl som det ska diskuteras att Bellas inte är det. Hyckel av CamCam.
                CC visade Bellas unika siffror en gång, i en normal tid, då visade det 260.000 unika – så det borde betyda att Bellas är störst? Dessutom är ju denna blogg stor just på grund av Bella.

                  Få Queen B att tillgängliggöra sin statistik så lovar jag att ändra min text. ?

                  Oj kallar du henne Queen B nu hehe. Men hon visade ju häromdagen och då var det fel på det, då skammade du det och det var fegt för att hon just då hade extra hög? Du brukar själv oftast visa när du har extra hög och ligger etta. Du har ju dessutom fått hennes unika siffror exklusivt och det visade ju att hon var störst sett till unika vilket är ju det som ska räknas. Möjligt att du har fler sidvisningar och besök med tanke på att du ju gör inlägg om Bella och andra 6-10 ggr per dag jämfört med andra bloggare som mest bloggar om sig själva en, två el tre ggr per dag. Dessutom är det ju pga/med hjälp av Bella som din blogg är stor och det vet du. Att Bella inte längre ligger på Bloggportalen är kanske för att hon tycker det är missvisande siffror där – det är ju tydligen inte unika – men enligt den så låg Bella förut där på mellan 500.000-1000.000

      ”Som pionjär, för över 12 år sedan, grundade Isabella Löwengrip en av Nordens största och mest lästa bloggar som idag når över 1,5 miljoner läsare varje vecka. ”
      http://www.ellosgroup.se/news/ellos-och-isabella-l%C3%B6wengrip-inleder-ett-investeringstungt-samarbete-only-swedish
      Så vad betyder 1,5 miljon läsare varje vecka?
      Är det 1,5 miljon unika besökare under en mätperiod av en vecka dvs under en vecka återkommer en och samma läsare (webbläsare alltså) minst en gång? Samma individ kan alltså vara unik flera gånger beroende på hur många olika webbläsare hen använder. Antalet individer är rimligtvis färre men omöjligt att veta hur många de är.
      Hur många besök under en vecka gör dessa 1,5 miljon unika besökare? Det får man inte reda på. Har förstås betydelse om en unik besökare går in en gång under veckan eller tio gånger varje dag alla dagar i veckan. Exponeringen för reklam och samarbeten kommer att skilja väldigt mycket.

        tråkigt att det inte förstår konsekvensen för deras varumärke att samarbeta med blonbinbella. taco hej ellos

          Exakt, bara sluta handla hos Ellos för de som irriterar sig.

    ?

    Stort Grattis!

    Åh vad kul att se att jag inte är ensam om att spela Seterra. <3

    OT kikade nyss in på Sindys live och Kevin vräker ur sig massa fula ord om Cam…. dom beter sig som vanligt illa. Fattar dom verkligen inte att visar man saker på tex IG får man stå för det man gjort….nä då får dom det till att det skulle vara camcam:s fel. Så lost dom är??

      Men snälla, sluta titta på dom. Ni som sitter och kollar på deras live-sändningar bidrar bara till att de fortsätter. De vill ha uppmärksamhet och ni ger den, något de inte klarar av att hantera. Det blir en ond cirkel av det hela.

    Med risk för att låta lite puckad, men går det att se statistik för typ privata ’hobby’ bloggar? En person som säger att hon är störst i Sverige inom ett visst ämne, så ja undrar lite hur stor hon egentligen är..

    Oj, så då är Bella större än din?.. jag menar du har 145.000 unika och du visade en gång att Bella har 260.000 unika? Men du skriver att du har Sveriges största blogg ja till o med Skandinaviens största?

      Jag tror nästan VÄRLDENS största! 😉

        Då kanske du inte ska anklaga Bella tänker jag, när du typ gör samma sak själv ?

          Jag har Sveriges största av alla som inte döljer sin statistik. ?

            Är det så jobbigt att ha en mindre blogg än bella?

            Men Bellas ÄR ju större – det har ju till o med DU visat här. Så att du klagar på att Bella skrivit Skandinaviens största blogg när DU skriver att du är Skandinaviens största blogg, utan att vara det – Säger bara: HYCKEL! Pinsam är du.

              ??‍♀️

              Anonym, det måste vara jobbigt att inte kunna läsa ordentligt, inte förstå ironi och vara överkänslig, dessutom allt detta på en och samma gång. Verkligen utmanande kombination av egenskaper.

    Fast det som är riktigt intressant är ändå hur 1,5 miljon unika besökare matchar 260 000 unika besökare under samma mätperiod dvs en vecka. 1,5 miljon är ena stunden summan av Bellas läsare/följare på alla sociala medier/kanaler och andra stunden antalet läsare av bloggen varje vecka.
    Detta är den centrala frågan för alla som vill samarbeta och köpa reklam från Löwengrip Invest.
    https://bloggbevakning.se/2018/04/26/har-avslojas-isabella-blondinbella-lowengrips-logn-om-sin-bloggstatistik/
    Sen har Bella förmodligen oftast fler unika besökare än Bloggbevakning. Men så är det också drama, stalkers, skilsmässor, helvetesveckor och kidnappningshot hela tiden så man förstår att folk är intresserade av att klicka in 🙂

      Hon säger och skriver inte 1,5 milj readers per vecka utan det är genomsnitt per månad plus når ut till 1,5 milj varje vecka om de slår ihop alla kanaler. Det blandas ihop och försvängs ofta i artiklar och media. Camcam vinklar och andra vinklar. 260.000 blir ca 1.1 milj per månad bara ja men i perioder så har det varit mer, det varierar. Camcam skryter gärna om sin statistik när det är som mest, och andra mäter så som Bella gör så det är inget särskilt konstigt. Ja Bella verkar ha fler unika besökare och det är ju det viktigaste, Camcam har kanske fler besökare och sidvisningar men det faller sig ganska naturligt eftersom att hon gör inlägg om Bella och andra 6-10 ggr per dag medans andra bloggare ofta bara gör ett, två eller tre inlägg per dag.

        Så du menar att Ellos själva har hittat på detta?
        Tillåt mig tvivla. Ditt försvar av Bellas siffertrixande är rörande men hon medverkar i högsta grad själv till att ”det blandas ihop och förvrängs ofta i artiklar och media”.
        ”Som pionjär, för över 12 år sedan, grundade Isabella Löwengrip en av Nordens största och mest lästa bloggar som idag når över 1,5 miljoner läsare varje vecka. ”
        http://www.ellosgroup.se/news/ellos-och-isabella-l%C3%B6wengrip-inleder-ett-investeringstungt-samarbete-only-swedish

          Bella siffertrixar inte mer än Camcam, Camcam skrivet alltid om besökare och sidvisningar för att förvilla och få det att låta som mer än vad det är. Hur vet du Greta vad Ellos hört, sett, förväxlar och missuppfattar eller inte – det betyder ju inte att Bella faktiskt sagt exakt vad de skriver. Alla vet att detta med siffror och unika, sidvisningar, räckvidd osv förvillar mycket och att många blandar ihop. Att Du Greta vill tjafsa, missförstå, vinkla och påpeka detta är förståeligt eftersom du alltid letar fel och gärna vill skamma Bella så mycket som möjligt. Stört.

            Är du fortfarande kvar? Jag hoppas du får ob-tillägg. ?

            Simon, Simon, Simon. Är inte du ute i lyxvillan och håller chefen sällskap i sovrummet i fall hon skulle få mardrömmar?

              Kul…

        Hmm, så du tror på allvar att 15% av Sveriges befolkning läser blondinbella varje vecka? Eller ens per månad. Faller på sin egen orimlighet.

          Till anonym 19:15, inte till dig Greta!

          Det har faktiskt hänt ja, tro det eller ej. Men det vanliga är nog att det är lite mindre än så men sett i unika läsare så verkar Bella vara ganska överlägset störst. Så nej inte orimligt tyvärr.

    sis-index.se verkar inte fungera så bra länge
    Är det helt nedlagt?

      Hittar inte bloggbevakning på KIA index … Har du någon annan mätplats för statistik förutom bloggportalen nu?

        Bloggbevakning är nog inkluderat i N24 på Kia men på Ocast så står Bloggbevakning själv. Även där kommer siffrorna från Analytics.

Lämna ett svar

Din e-postadress kommer inte publiceras.