Alexander Pärleros och Ida Warg har köpt tomt i Nacka
Nu kan de äntligen bygga sitt drömhus. - Foto: Stella Pictures

Så mycket kostade Alexander Pärleros och Ida Wargs tomt

Entreprenören Alexander Pärleros och influencern Ida Warg har köpt en egen tomt. De har länge varit på jakt efter sitt drömhus men nu bestämt sig för att bygga ett eget. Men hur många miljoner landade prislappen på egentligen?


Influencern Ida Warg och hennes make Alexander Pärleros har länge letat efter sitt drömhus. I sina sociala medier har de låtit följarna hänga med på husjakten. För ett tag sedan hittade de det perfekta huset och valde att slå till. Men det blev inte riktigt som paret hade tänkt sig och snopet nog blev de utan hus. 

– Vi hittade ett hus som vi älskade. Men trots att vi vann budgivningen så fick vi inte köpa det. Så nu litar jag ju inte på någon längre, berättade Ida på sin Youtube-kanal.

Alexander Pärleros och Ida Warg ändrade sina husplaner

Paret fortsatte sin jakt på ett passande hus men valde sen att tänka om. De har nu bestämt sig för att bygga ett eget hus istället. Steg ett var att hitta en perfekt tomt och det är nu gjort.

På sin Youtube-kanal visade Ida upp parets nyinköpta tomt – vart den ligger avslöjade hon dock inte. 

Men i ett avsnitt av parets podd “Sånt är Livet” berättade de vilken kommun tomten ligger i.

– Den ligger i början av Nacka kan man väl säga? Eller vart ligger egentligen början av Nacka. Men i Nacka kan vi väl i alla fall säga att den ligger? säger Ida. 

Alexander avslöjade även vad den slutliga prislappen blev. 

– Den lades ut till 5 miljoner men budades upp till 6,8. Så dyrt blev det ju men glada är vi. Nu ska det byggas hus, sa Alexander glatt.

Här ligger Alexander Pärleros och Ida Wargs nya tomt

Tomten de köpt ligger i Nacka kommun – i områdets gamla pulkabacke. Det är nära till vattnet och in till stan tar det cirka en halvtimme med cykel. Det låter som att de har hittat ett riktigt drömläge, eller hur?

Här kommer paret att bygga sitt drömhus.

Läs mer:

Så många miljoner betalade Pernilla Wahlgren för sin nya tomt på Lidingö

Charlotte Kalla köper miljonhus i Sundsvall – så mycket kostade det

/
De senaste nyheterna direkt i din inkorg!
Senaste nytt

Hyra ut bostad? Här är hemförsäkrings-missen du vill undvika

22 Mar, 19:41

Här kan du köpa hus för mindre än 15 000 kronor per kvadratmeter

16 Mar, 13:45
Priset för att köpa hus skiljer sig mycket beroende på vart i landet du vill bo. Nyheter24 har pratat med Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet, som delat med sig av en lista på kvadratmeterpriset på villor.

Här är lägenheterna med billigast kvadratmeterpris

15 Mar, 21:46
Kvadratmeterpriset på lägenheter skiljer sig över 50 000 kronor beroende på vart i landet du bor. Nyheter24 har pratat med Erik Holmberg, marknadsanalytiker på Hemnet, som delar med sig av en lista på län med det dyraste kvadratmeterpriset till det billigaste.

11,3 miljoner – priset när influencerna Paula Rosas och Hugo Rosas köper fastigheten

7 Mar, 03:56
Influencerna Paula Rosas, 32 och Hugo Rosas, 34 köper ny bostad i Långbro i Stockholm.

8 tips: Så sparar du 100 000-tals kronor på bostadsköpet

1 Mar, 08:22
Bostadspriserna kommer troligen stiga när räntorna så småningom sjunker. Men ännu finns det gott om tid att få till en bra bostadsaffär för hundratusentals kronor under utropspriset. Åtminstone om man följer svenska riks-snåljåpen Günther Mårders 8 tips för skambudet. – Jag har aldrig blivit osams, men...

Hade nio hundar och kaniner i lägenheten: "Lukten går inte att beskriva"

28 Feb, 16:42
När Kronofogden kom för att vräka en kvinna i Sandvikens kommun uppdagades det att nio hundar och kaniner bott med henne. Bostaden förstördes och hyresvärden tvingades renovera då bland annat urin trängt igenom trossbotten.