Måndag 25 Okt
Stockholm

Så många miljoner kostade Emilia Wahlunds hus i Sigtuna

Kort efter att Emilia Wahlund och Marcelo Peña fått dottern Elle flyttade de ut till ett 116 kvadratmeter stort kedjehus i Sigtuna. Så här mycket gick kalaset loss på.

Kommentera
Kopiera länk
Dela
Läs mer

I början av april blev Paradise Hotel-profilen Marcelo Peña, 30, och flickvännen Emilia Wahlund, 21, föräldrar till en liten dotter som fått namnet Elle Julia Peña Wahlund

”Älskar er alla som stöttat oss framförallt Emilia. Nu är vår prinsessa här. Emilia var så jävla grym är så stolt över henne”, skrev Marcelo på sin Instagram-story.

Kort efter födseln flyttade paret ut till en villa i Sigtuna för att påbörja ett gemensamt familjeliv tillsammans. För kedjehuset på 116 kvadratmeter fick de betala 5,3 miljoner kronor.

Huset utgörs av fem rum, en tomtarea på 400 kvadratmeter och en pool att svalka sig i under de varma månaderna.

Villan är redan såld igen

Men vistelsen i Sigtuna blev kortvarig för den lilla familjen. Strax innan midsommar meddelade nämligen Marcelo att de har sålt huset och kommer att flytta tillbaka till innerstan igen.

Att flytta från Sigtuna till innerstan igen är Emilias idé.  

– Jag stortrivs här i villan. Däremot är det den här tjejen som hatar villalivet och vill tillbaks till stan. Till Vasastan. Och ah, vad ska man göra? Det är väl bara att flytta med då, säger Marcelo i ett klipp.

Mer om parets beslut kan du läsa här!


Kommentera
Kopiera länk
Dela