Marcelo Pena och Emilia Wahlund har sålt huset i Sigtuna
Marcelo Peña och Emilia Wahlund har sålt huset i Sigtuna. Efter sommaren flyttar de till Vasastan. - Foto: Instagram/marcelopena

Därför sålde Emilia Wahlund och Marcelo Peña huset i Sigtuna

Influencerparet Emilia Wahlund och Marcelo Peña har nu sålt sitt radhus i Sigtuna och planerar att flytta tillbaka till Stockholms innerstad igen. Nu berättar paret om varför de lämnar Sigtuna för att flytta till Vastastan.


Det var under vintern 2020 som dokusåpaprofilen Marcelo Peña, 30, och hans flickvän Emilia Wahlund, 21, köpte ett radhus i Sigtuna utanför Stockholm.

För det 116 kvadratmeter stora huset, som byggdes 1970, så betalade de 5 285 000 kronor. Huset utgörs av fem rum, en tomtarea på 400 kvadratmeter och en pool att svalka sig i under de varma månaderna.

Har sålt radhuset i Sigtuna

Där har paret bott med sin dotter Elle Julia Peña Wahlund, som föddes den 5 april tidigare i år. Men vistelsen i Sigtuna blev kortvarig för den lilla familjen. Nu meddelar nämligen Marcelo att de har sålt sitt hus i Sigtuna och kommer att flytta tillbaka till innerstan igen.

Att flytta från Sigtuna till innerstan igen är Emilias idé.  

– Jag stortrivs här i villan. Däremot är det den här tjejen som hatar villalivet och vill tillbaks till stan. Till Vasastan. Och ah, vad ska man göra? Det är väl bara att flytta med då, säger Marcelo i ett klipp.

"Vad ska man göra när ens partner inte trivs... Från och med nu ändrar jag namn till toffel", skriver Marcelo skämtsamt på Instagram och taggar Emilia.

Marcelo Pena skämtar om att han får byta namn till toffel. Bildkälla: Instagram/amarelloo

Nu flyttar Marcelo och Emilia till Vasastan

Marcelo berättar att de har sålt villan och kommer bo kvar i Sigtuna ett par månader till. Sedan bär flyttlasset iväg till trendiga Vasastan, där Marcelo tidigare har bott.

– Vi ska flytta till världens finaste lägenhet. Den är finare än det här huset. Ni alla kommer älska den, säger Emilia lyckligt i samma klipp.

– Så länge jag har tak över huvudet så kommer det bli bra, säger Marcelo.

Emilia Wahlund ser fram emot att flytta till Vasastan. Bildkälla: Instagram/emiliawahlund

Fick 5,4 miljoner kronor för radhuset i Sigtuna

Men paret har inte stängt dörrarna helt för att flytta ut utanför stan igen i framtiden. Men det får i så fall bli när Elle är lite äldre. Och om Emilia får bestämma blir det absolut inte Sigtuna igen.

– Då kan man alltid sälja lägenheten i stan. Och vet ni vad man gör i stan. Där gör man cash. Då går man plus, säger Marcelo.

Enligt Booli så såldes Marcelo och Emilias radhus i Sigtuna för 5,4 miljoner kronor.

Nu ser Marcelo fram emot att ha närmre till Bajen-matcherna och han tycker även att det ska bli skönt att slippa skotta snö, berättar han.

De senaste nyheterna direkt i din inkorg!