Mest lästa

Miljonregnet – det fick säljarna för billigaste villorna i Jönköping senaste månaden

Prislappen för veckans dyraste hus i Jönköping: 8,3 miljoner

En fastighet som såldes för 8,3 miljoner kronor toppar listan över de dyraste försäljningarna i Jönköpings kommun under senaste veckan.

Hela listan: Här är högsta kvadratmeterpriset i Jönköping

En fastighet som såldes för 4,2 miljoner kronor toppar listan över de dyraste fastighetsförsäljningarna per kvadratmeter i Jönköpings kommun under förra veckan. Priset per kvadrat blev 38 073 kronor.

Prislappen för veckans dyraste hus i Jönköping: 9,5 miljoner

En fastighet som såldes för 9,5 miljoner kronor toppar listan över de dyraste försäljningarna i Jönköpings kommun under förra veckan.

Prislappen för minsta huset i Jönköping senaste månaden: 2,4 miljoner

En fastighet som såldes för 2,4 miljoner kronor toppar listan över de minsta husen som bytte ägare och i Jönköpings kommun under i maj.

Här är största husen i Jönköping senaste månaden – vi har hela listan

En fastighet som såldes för 7,1 miljoner kronor toppar listan över de största husen som bytte ägare och i Jönköpings kommun under under maj månad.

Se hela listan här: Huset för 3,1 miljoner minst i Jönköping senaste månaden

Här är billigaste husen i Jönköping senaste månaden – vi har hela listan

En fastighet som såldes för 3,1 miljoner kronor toppar listan över de billigaste försäljningarna i Jönköpings kommun under senaste månaden.

Här är huset som toppar listan – är dyrast i Jönköping

En fastighet som såldes för 6,3 miljoner kronor toppar listan över de dyraste försäljningarna i Jönköpings kommun under senaste månaden.