Stockholm

David Beckham

David Beckham föddes den 2 maj 1975 i London, England och är en engelsk förre detta fotbollspelare. Under karriären spelade han för klubbarna Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, AC Milan och Paris St Germain. Han är en av fem spelare som har nått över 100 matcher för den engelska landslaget. I maj 2013 valde han att avsluta karriären. 


Utanför fotbollen har han varit lika stor, om inte större. Under åren 2003 och 2004 var han det mest sökta namnet på Google inom sportvärlden och gav honom ett kändisskap världen över. Han har gjort ett antal reklamfilmer, bland annat för H&M. 


Sedan flera år tillbaka är han tillsammans med Victoria Beckham, känd som förre detta medlem i den hyllade popgruppen Spice's Girls. De har fyra barn, Brooklyn, Romeo, Cruz och Harper


Efter karriären har han medverkat i två filmer. "The man from U.N.C.L.E" från 2015 och från i år, 2017, "King Arthur". Han beräknades under 2013 vara den rikaste fotbollspelare, med en förmögenhet på 1,63 miljarder kronor. 

Visa resten ↓

Notifieringar

Slå på notifieringar för att få de senaste nyheterna från Nyheter24.