David Beckham

David Beckham föddes den 2 maj 1975 i London, England och är en engelsk förre detta fotbollspelare. Under karriären spelade han för klubbarna Manchester United, Real Madrid, Los Angeles Galaxy, AC Milan och Paris St Germain. Han är en av fem spelare som har nått över 100 matcher för den engelska landslaget. I maj 2013 valde han att avsluta karriären. 


Utanför fotbollen har han varit lika stor, om inte större. Under åren 2003 och 2004 var han det mest sökta namnet på Google inom sportvärlden och gav honom ett kändisskap världen över. Han har gjort ett antal reklamfilmer, bland annat för H&M. 


Sedan flera år tillbaka är han tillsammans med Victoria Beckham, känd som förre detta medlem i den hyllade popgruppen Spice's Girls. De har fyra barn, Brooklyn, Romeo, Cruz och Harper


Efter karriären har han medverkat i två filmer. "The man from U.N.C.L.E" från 2015 och från i år, 2017, "King Arthur". Han beräknades under 2013 vara den rikaste fotbollspelare, med en förmögenhet på 1,63 miljarder kronor. 

19 Nov, 08:42
Trots tidsstraff för vårdslös körning vann Max Verstappen formel 1-tävlingen i Las Vegas, som han kritiserat så hårt.
23 Okt, 21:32
Skådespelaren Dwayne "The Rock" Johnson är Grévinmuséet i Paris senaste tillskott av vaxdockor, men när den blekvita figuren visades upp på sociala medier reagerade fansen.
8 Okt, 10:44
Victoria Beckhams påstående om att både hon och maken David "är väldigt mycket arbetarklass" har fått internet att gunga i skrattparoxysmer. Nu har Lifestyle Asia skapat en "arbetarklass"-spellista åt den förra Spice Girls-medlemmen.
3 Okt, 04:22
Den argentinska fotbollsstjärnan Lionel Messis flytt till USA och MLS-laget Inter Miami CF har blivit en dokumentärserie som snart har premiär, rapporterar flera medier.
2 Okt, 14:50
David och Victoria Beckham utgör ett gigantiskt varumärke med ett familjeimperium som växer så det knakar. Läs mer här!
2 Okt, 11:56
Fotbollsikonen David Beckham var "knäckt och deprimerad" efter att ha visats ut när England slogs ut ur VM 1998. Det berättar hans fru Victoria i en ny Netflix-dokumentär. – Jag var ett vrak, säger David Beckham själv.
27 Sep, 08:28
"Gaslight", SVT:s nya dramaserie om ett toxiskt förhållande, och Mia Engbergs autofiktiva film om sin cancerbehandling är två av veckans stora premiärer. Här är veckans filmer och serier.
22 Jul, 10:22
Först kom ingenting, sedan ingenting – och så kom "Skruva den som Beckham". 21 år efter succéfilmen har unga fotbollstjejer fortfarande få möjligheter till identifikation på bio. Det skulle ha betytt jättemycket för mig när jag var liten, säger landslagsspelaren Hanna Bennison till TT.
22 Jul, 04:54
Lionel Messi blev matchhjälte i debuten för Inter Miami när han gjorde 2–1 mot Cruz Azul med bara sekunder kvar på klockan.
18 Jul, 14:14
På fredag väntas Lionel Messi, 36, göra debut i Inter Miami. Och biljetterna till argentinarens första match har skenat iväg – rejält.
15 Jul, 20:56
Nu står det klart att en av världens främsta fotbollsspelare genom tiderna fortsätter karriären i Nordamerika. Lionel Messi har skrivit på för Inter Miami i MLS. "Det här är en fantastisk möjlighet", säger 36-åringen.
12 Jul, 17:28
Den argentinske superstjärnan Lionel Messi öppnar upp för att avsluta landslagskarriären – men inte riktigt än. Logiskt sett, med tanke på min ålder, skulle man förvänta sig att det är snart, men jag vet inte säkert, säger 36-åringen i en intervju som sändes på argentinsk tv under onsdagen.
12 Jul, 08:24
Argentinske fotbollsstjärnan Lionel Messi har landat i Florida inför sin uppmärksammade flytt till MLS-laget Inter Miami – som ägs av Manchester United-ikonen David Beckham.
5 Jul, 15:22
För en månad sedan plingade det till ordentligt i David Beckhams telefon. Skälet: Lionel Messi sade att han flyttar till Inter Miami. Jag tänkte: "vad har hänt?", säger Miami-delägaren Beckham.
5 Jul, 12:02
Fostrad i Chelsea. Nu lämnar Mason Mount, 24, moderklubben för rivalen Manchester United – där han kommer ha tröjnummer 7. "Det är aldrig lätt att lämna klubben där du växte upp", säger han.
29 Jun, 07:48
Lionel Messi har haft Gerardo "Tata" Martino som tränare i såväl Barcelona som det argentinska landslaget. Nu återförenas duon i Messis nya klubb Inter Miami.
24 Jun, 10:10
De har vunnit i princip allt tillsammans.
8 Jun, 08:04
Lionel Messi ratade både oljepengar i Saudiarabien och legendarstatus i Barcelona för att bli en del av David Beckhams Inter Miami. Nu får klubben ett rejält uppsving, både på sociala medier och i biljettkassan.
7 Jun, 21:16
Saudiska storklubben al-Hilal eller en återkomst till Barcelona? Det sade spekulationerna. Lionel Messis framtid finns i stället i Inter Miami i den nordamerikanska ligan, MLS. Jag har bestämt mig för att flytta till Miami, säger argentinaren till spanska medier.
22 Maj, 19:08
Håkan Hellström brukar vara sparsam med intervjuer men nu har den fotbollstokige popstjärnan gjort ett undantag för sportsajten ESPN.
1 2 3 4 ... 10